Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι δεν τον γνωριζω, δεν τον εκτιμαω οσο θα εκτιμουσα εναν φιλο μου στην πραγματικη ζωη, το να εκφραστει γραπτως ειναι πιο δυσκολο - ενω παραλληλα εχω και εγω πιο πολυ χρονο να σκεφτω το τι αλλο θα μπορουσε να εννοει, κτλ.
Στην οχι ιντερνετικη πραγματικοτητα, αν καποιος ειναι φανερα ακραιος και με προκαλει, πιθανο θα ειναι να παθιαστω και εγω και να ανοιξω συζητηση (που ξερω οτι μαλλον δεν θα καταληξει πουθενα) προκειμενου να τον πεισω οτι κανει λαθος. Στο ιντερνετ παλι, σπανιως θα το κανω αυτο, κυριως γιατι δεν ξερω αν ο αλλος οντως θα δωσει σημασια σε αυτο που λεω ή απλα θα το προσπερασει, δεν με ενδιαφερει και ιδιαιτερα να του αλλαξω την αποψη εφοσον δεν τον γνωριζω και προσωπικα (οποτε δεν επηρεαζεται και η σχεση μου μαζι του), και γιατι...πολλες φορες βαριεμαι να γραφω μεγαλα κειμενα (αλλα ποτε δεν βαριεμαι να μιλαω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana
Δραστήριο μέλος

Πλέον, δεν ασχολούμαι (τα chat τα έχω κόψει προ πολλού

Αντιθέτως στην έξω ζωή, κάποιος και από αυτά που θα πει, αλλά και από τον τρόπο που θα τα πει, μπορεί να μπει στη μαύρη ή τη γκρι λίστα και να μη βγαίνει από εκεί με τίποτα.

Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Η υποκρισία
Η σοβαροφάνεια και
Η "εξουσία" του κουμπιού (admins-mods)

ΟΧΙ οι αντίθετες απόψεις...
Giovanna
Επιφανές μέλος

Αυτό που με εκνευρίζει στο ιντερνετ είναι:
Η υποκρισία
Η σοβαροφάνεια και
Η "εξουσία" του κουμπιού (admins-mods)
ΟΧΙ οι αντίθετες απόψεις...
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ.
+100000!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

όταν κάποιος γενικά προκαλεί εντυπώσεις
χαλιέμαιιιιιιιιιιιι

mania
Επιφανές μέλος

εμένα πάλι με εκνευρίζει πάρα πολύ όταν κάποιος δεν λέει αυτό που θέλει αλλά πετάει σπόντες και υποννοούμενα
όταν κάποιος γενικά προκαλεί εντυπώσεις
χαλιέμαιιιιιιιιιιιι![]()

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΥΓ: Στο e-steki με ενοχλούν ενήλικες που κάνουν σα μικρά παιδιά.
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Θέλω να πιστεύω ότι παίζει ρόλο το γεγονός που επέρχεται κάποιος σχετικός εκνευρισμός, ειδικότερα όταν δημιουργηθεί αντιπαράθεση ανάμεσα σε δύο χρήστες σε μία συζήτηση, είναι το παλιό, γνωστό και αληθές ρητό "scripta manent" δηλαδή, τα γραπτά μένουν, ότι έχει ειπωθεί μένει εκεί και εκτίθεται στα μάτια τρίτων και η αίσθηση της "έκθεσης" κάτι που αντίκειται στα πίστεύω, τις αρχές, την αισθητική ή τις απόψεις μας ενδεχομένως να μας προκαλεί αυτόν τον εκνευρισμό.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ.-
Πσ. δε το χα σκεφτει ποτε αυτο

Nosaltres
Δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

εξω ειμαι μια χαρα και εδωμεσα εκνευριζομαι οσο δε παει με καποιους!
Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Nosaltres
Δραστήριο μέλος

max
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορεί να γίνει και το ανάποδο που λέτε φυσικά. Χωρίς άλλα ερεθίσματα να παρεξηγείς τον συνομιλητή, που θεωρεί ότι καταλαβαίνει τι του λες γιατί κάνει τις εκφράσεις που θα έκανε αν σε είχε απέναντι, χωρίς όμως εσύ ποτέ να τις βλέπεις!
Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Χωρίς άλλα ερεθίσματα να παρεξηγείς τον συνομιλητή, που θεωρεί ότι καταλαβαίνει τι του λες γιατί κάνει τις εκφράσεις που θα έκανε αν σε είχε απέναντι, χωρίς όμως εσύ ποτέ να τις βλέπεις!
+1!
Giovanna
Επιφανές μέλος

Πάντως δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε ρε παιδιά αλλά έχω ένα έμφυτο ταλέντο στο να εκνευρίζω τους άλλους (ιντερνετικώς).![]()
Μην νομιζεις, υπαρχουν και χειροτεροι απο σενα.![]()
ε σε αυτο!!!!! αχαχαχ!!!! ναι!!!!
Το πρόβλημα με το Νετ είναι ότι είναι πολύ συχνά επικοινωνούν άτομα που δεν έχουν σχετιστεί με κανένα άλλο τρόπο και παρεξηγούν την επικοινωνία για συσχέτιση.Αυτή η επικοινωνία μπορεί να οδηγήσει σε συσχέτιση αλλά δεν είναι διόλου απαραίτητο να σου βγει όπως το φαντάζεσαι. Από τη γλώσσα σώματος που μπορεί να είναι απωθητική μέχρι το κλασσικό : αλλά λέω και άλλα είμαι στη πραγματικότητα.
Μπορεί να γίνει και το ανάποδο που λέτε φυσικά. Χωρίς άλλα ερεθίσματα να παρεξηγείς τον συνομιλητή, που θεωρεί ότι καταλαβαίνει τι του λες γιατί κάνει τις εκφράσεις που θα έκανε αν σε είχε απέναντι, χωρίς όμως εσύ ποτέ να τις βλέπεις!
συμφωνω και με αυτο!
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Περασε καποιος καιρος μεχρι να αντιληφθω πως ειναι θεμα body language και διαφορας γραπτου με προφορικο λογο, οπως ειπαν και αλλοι. Στην πραγματικη σου ζωη, εχεις τον αλλο απεναντι σου, βλεπεις τις κινησεις του, τον γνωριζεις κιολας πανω κατω και ετσι φιλτραρεις διαφορετικα τα οσα σου λεει. Παραλληλα με τον λογο, υπαρχει και η πραξη, η κινηση.
Περνωντας λοιπον τα χρονια, διαπραγματευεσαι διαφορετικα τον κοσμο του ιντερνετ, διοτι δε γνωριζεις ποτε ποιον εχεις απεναντι σου. Μπορει να χεις εναν που in real life ουτε να γυρνουσες βλεφαρο να τον κοιταξεις. Ετσι ειναι. Κι ολοι οσοι μετεχουμε σε φορα καιρο, το χουμε διαπιστωσει αυτο κι εχει κι αυτο την πλακα του τελικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.