Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_____KRS_____
Νεοφερμένο μέλος

Οι επιστήμονες συνηστούν 2 ώρες οθόνης την ημέρα που αυτό σημαίνει οτι καθόμαστε μπροστά σε οθόνη είτε τηλεόρασης είτε υπολογιστή είτε άλλου είδους οθόνη 2 ώρες το πολύ!Πάνω απ τις 2 ώρες υπάρχει πρόβλημα και όχι μόνο εθισμού που για να θεωριθεί εθισμός πρέπει κάποιος να ξεπερνάει τις 5-6 ώρες απ όσο γνωρίζω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

τελεια!!Περναω γυρω στις 4 ωρες την μερα στο πισι και κανα 2 τηλεοραση!!Καλά όλα αυτά για το ίντερνετ αλλά πρέπει να σημειώσουμε το εξής σημαντικό:
Οι επιστήμονες συνηστούν 2 ώρες οθόνης την ημέρα που αυτό σημαίνει οτι καθόμαστε μπροστά σε οθόνη είτε τηλεόρασης είτε υπολογιστή είτε άλλου είδους οθόνη 2 ώρες το πολύ!Πάνω απ τις 2 ώρες υπάρχει πρόβλημα και όχι μόνο εθισμού που για να θεωριθεί εθισμός πρέπει κάποιος να ξεπερνάει τις 5-6 ώρες απ όσο γνωρίζω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss K
Νεοφερμένο μέλος

Παλια τις ξεπερνουσα ανετα τωρα κρατιεμαι...
_____KRS_____
Νεοφερμένο μέλος

johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

_____KRS_____
Νεοφερμένο μέλος

johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Για καφε παω, αλλα εχω κουραστει να πηγαινω στα ιδια μαγαζια συνεχεια και να βλεπω τον ιδιο κοσμο, και ειναι λογικο!
Γιατι να μην παω cinema με την παρεα μου και να κατσω την κατεβασω απο το internet? Σε ποιο απ τα 2 περνας πιο ωραια?
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Ούτε στέρηση νοιώθω ούτε τίποτα. Μβούρδες. Δε γίνεται να εθιστείς.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Με ιντερνετ.
Και με wow.
Αλλα και χωρις wow.

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

πιστευω οτι ειναι απειλη για τις διαπροσωπικες σχεσεις.εχω πολλους φιλους(και πολλες φορες κι εγω

ακομα,πολλα αγορια για να πλησιασουν τα κοριτσια τους ζητανε διευθυνση μσν η απο οτιδηποτε αλλο που να μπορουν να εχουν επαφη μαζι τους.ουτε αυτο πειραζει,μπορει ο αλλος να ειναι ντροπαλος,αλλα πολλοι το συνεχιζουν να την πεφτουν απο εκει!δεν πλησιαζουν τα κοριτσια και πιο συχνα επιδιωκουν να βρουν ταιρι απο μεσω τον chatrooms.αυτο ειναι ελεος.λες και δε μπορεις να βρεις απο τα τοσα ατομα γυρω σου.εδω παμε σε αλλο θεμα,τεσπα.
γενικα,ειναι αυτο το μετρον αριστον.αλλα οχι να ακους τον αλλον να λεει οτι ξενυχτησε ολο το βραδυ και εχασε την πρωτη ωρα το πρωι επειδη ηταν στο hi5!δηλαδη eleo0ozzz...

halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ τα τελευταία χρόνια ήμουν σχεδόν συνέχεια εθισμένος. Τώρα, βέβαια τους τελευταίους δυο μήνες έχω ξεκολλήσει, αλλά μπορεί να εθιστώ ξανά εύκολα.
abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το πρόβλημα χειροτέρεψε όταν πήρα λάπτοπ. Πριν είχα PC.

Κάθομαι από τις τρεις μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα και αναγκάζομαι να διαβάζω μέχρι τα ξημερώματα. Κάποιες μέρες δεν κοιμάμαι καθόλου, άλλες κοιμάμαι μόλις 2-3 ώρες.. Πολύ σπάνια πλέον κοιμάμαι φυσιολογικά. Άλλοτε ανοίγω το λάπτοπ η ώρα 6 μόλις ξυπνήσω για να ελέγξω και καλά τα mails μου - ποιος τρελός θα με σκεφτόταν στον ύπνο του; Μπορεί να κοιτάζω απλά την οθόνη και να κολλάω εκεί για ολόκληρα λεπτά χωρίς να κάνω τίποτα. Κοιτάζω για ώρες το facebook και το msn. Άλλα sites. Πορώθηκα. Σε σημείο που όταν στο σχολείο δω PC θυμάμαι το δικό μου και με πιάνει ένα περίεργο συναίσθημα. Και όποιο keyboard βρω πληκτρολογώ ό,τι νά'ναι για να νιώσω καλύτερα... Ααααα...

Αν βοηθάει, είμαι και καπνίστρια. Μπορεί να απλά να εθίζομαι εύκολα...; Δεν ξέρω.
fabulous
Δραστήριο μέλος

Έγω έχω κλείσει κι ολοκληρη μέρα.

Βασικά ντάξει, φέυγω και λίγο, ξεκολλάω, κάνω μια βόλτα, δεν μένω εκεί.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Ημουνα και γω πολυ καμμενος..3 μηνες το καλοκαιρι πατουσα 20 ωρες συνεχομενες,4 ωρες υπνο και μετα ξανα στο ποδι..και καθημερινες περσυ και προπερσυ θυμαμαι να πατουσα κανα 5 ωρο την ημερα..και σ/κ ολη μερα...
ευτυχως αυτο κοπηκε το καλοκαιρι 2008 που συμβιβαστηκα με την ιδεα πως πρεπει να το κοψω επειδη μπαινω στο τρυπακι των πανελληνιων..
Καθημερινα πλεον χρησιμοποιω τον υπολογιστη max 3 ωρες...παραπανω με τιποτα..που δεν ειναι καψιμο για μενα αν σκεφτω ποσο καθομουν παλια..

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ!!!
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

ισχυει:iagree:Το ιντερνετ αποτελει πολυ μεγαλη απειλη την οποια περνουμε και στην πλακα η περισσοτεροι..προσωπικα πιστευω πως απομακρυνει φυσικα και απο αλλες δραστηριοτητες αλλα και απο αλλους τροπους διασκεδασης οπως καφεδακι εξω,κλαμπακι και λοιπα.
Οταν ειναι καποιος ολη μερα στο internet,δεν μπορει παρα να "χασει" πολλα πραγματα απο την κοινωνικη του ζωη...
Κι εγω εχω καταναλωσει αδικα παρα πολλες ωρες στο internet..
Τωρα πλεον δεν μπαινω κι πολυ συχνα,εκ των πραγματων βεβαια..ενα 2ωρο με 3ωρο την εβδομαδα μπαινω περιπου..
Δεν νομιζω πως μου εχει κανει κακο βεβαια αυτη η "αποχη" .

Το καλυτερο ειναι να υπαρχει μια ισορροπια γενικα στο θεμα του internet,αλλιως τα αποτελεσματα θα ειναι απογοητευτικα με την παροδο του χρονου..
Πιστευω επισης πως το σημαντικοτερο ειναι το να μην καταληξουμε στο να εχουμε "μηδενικη" κοινωνικη ζωη..
Δυστυχως,υπαρχουν πολλες περιπτωσεις ατομων που αποξενωνονται τελειως απο τον κοινωνικο τους περιγυρο..(ξερω πολλες τετοιες περιπτωσεις).
Αυτη η "αποξενωση" ισως και να ειναι ενα απο τα σοβαροτερα προβληματα που μπορει να προκαλεσει το internet...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.