εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Το πιο τραγικό από όλα αυτά είναι ότι το home button μου έχει χαλάσει (όχι εντελώς... απλά πρέπει να το πατάς πολλές φορές για να λειτουργήσει) και στο iphone 4 αλλά και στο ipod touch 3genΔυστυχώς δεν κάνω πλάκα
![]()
ρε συ, υπάρχει στο iPhone 4S το εξής σε περίπτωση που χαλάσει το κουμπί:
Ρυθμίσεις->Γενικά->Προσβασιμότητα->Assistive Touch(κάτω κάτω που λέει σωματικά και κινητικά)
για τσέκαρε μήπως υπάρχει και στο δικό σου και βοηθήσει.
Εγώ προσπαθώ να χρησιμοποιώ αυτό από τώρα που είναι αρχή για καλό κ για κακό...
Όποιος έχει iPhone ας κοιτάξει το παραπάνω^^, ίσως βοηθήσει!

εδίτ: άργησα λίγο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

99 $ το χρόνο χρεώνει η apple για τη πρόσβαση στο app store. Επίσης σου κρατάει το 30% των κερδών για κάθε πώληση.πάντως παιδιά εγώ έλεγα από καιρό να μάθω λίγο προγραμματισμό και να ασχοληθώ με εφαρμογές για κινητά μπας και βγάλω κανα φράγκο.επέλεξα τον android.σιγά μην πληρώσω 100 ευρώ να βγάλω την εφαρμογή μου, από τη στιγμή που μπορεί να αποτύχει..java all the way! σαν χομπίστα προγραμματιστή το android με προσελκύει πολύ περισσότερο από iOS παρόλο που το κινητό μου είναι iphone.
Τo google play έχει πιο φθηνό αρχικό κόστος. Πληρώνεις μια φορά 25$ και τέλειωσες. Σου κρατάνε και εδώ το 30% των κερδών για κάθε πώληση.
Από την άλλη μη ξεχνάς ότι το app store είναι 4 φορές πιο κερδοφόρο από το google play.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

γνωρίζετε πως μπορώ να βάλω τα ios 6.1.3 στο σπασμένο μου κινητό ;
όταν λες σπασμένο?
stefanosp9
Νεοφερμένο μέλος

Εγω κατα τη γνώμη μου πιστεύω οτι τα iPhone εχουν ποιο εύχρηστο σχεδιασμό λογισμικού και απευθύνονται και σε απαιτητικούς χρήστες λόγω επεξεργαστή και ram αλλα και σε άτομα τα οποία δεν τα πάνε τόσο καλα με την τεχνολογία.
Απο την άλλη μεριά τα android κινητά προσφέρουν πολυ περισσότερες δυνατότητες απο τα iPhone που πολλα συχνά δεν τις γνωρίζουμε καν. Παρ' ολα αυτά τα iPhone ξεκινάνε απο πολυ υψηλές τιμές σε αντίθεση με τα android.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Aπό αυτό πάνω καταλαβαίνουμε παιδιά την ανωτερότητα του iphone.Σε συνέντευξή του ο πρώην CEO της Google παραδέχθηκε ότι χρησιμοποιεί και iPhone
O Executive Chairman της Alphabet, και πρώην CEO της Google, Eric Schmidt σε συνέντευξη του παραδέχθηκε ότι χρησιμοποιεί ένα iPhone 6s αλλά και ένα Samsung Galaxy S7 το οποίο πιστεύει ότι είναι σε αρκετά σημεία πολύ καλύτερο από το iPhone.
Στη συνέντευξη του, ο Eric Schmidt ανέφερε ότι το σημαντικό πλεονέκτημα του Samsung Galaxy S7 είναι η μπαταρία του συγκριτικά με το iPhone 6s που έχει.
Τέλος, το γεγονός αυτό, δημιούργησε σε πολλούς απορίες όπως γιατί ο πρώην CEO της Google δεν έχει κάποιο Nexus 5X ή Nexus 6P αντί για το Phone, μιας και αυτά είναι τα νέα smartphone που έχει κατασκευάσει η εταιρία…
πηγή newsit.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Είναι δυνατόν κινητό που βγήκε το 2017 από την Samsung να σέρνεται το 2018. Είμαστε σοβαροί. Μετά κράζετε τα iPhone.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Four years later, Samsung stops updating the Galaxy S8

To S8 (2017) ξεκίνησε με Android 7 και το τρέχων λειτουργικό έχει Android 9. Tα 4 χρόνια που διαφήμιζε η Samsung περιλάμβανουν και τα security updates. Αγαπητή Samsung το Αndroid 9 βγήκε το 2018. Τότε πήρε το τελευταίο major update. To κινητό το αναβαθμίζατε μόλις 2 χρόνια και όχι 4. Και μιλάμε για ναυαρχίδα.

Samsung explains its 4-year software update policy for Galaxy devices

Την ίδια στιγμή η Apple δίνει security update σε iPhone 5s (2013) και major update σε iPhone 6s (2015).
akikos
Επιφανές μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 890013
Επισκέπτης

American Economist
Επιφανές μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Samsung Galaxy A51 finally receives Android 11 update with One UI 3.1 in the US
Γι' αυτό είναι άδικο να συγκρίνεις το iPhone SE με φθηνά Xiaomi και μικρομεσαίες κατηγορίες Samsung μόνο και μόνο από τα features.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Guest 890013
Επισκέπτης

Δεν καταλαβαίνω γιατι ακόμα ο κόσμος παίρνει άλλα κινητά πέρα απο iphone. Και το εννοώ 100%![]()
Ε δεν έχουν/θέλουν όλοι να δίνουν 1100+ ευρώ σε κινητό. Ακόμη κι αν μπορούν να κάνουν απόσβεση κρατώντας το άνετα μια 5ετία, που έχουν και υποστήριξη iOS.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- back2967
- fockos
- Paragontas7000
- GeorgePap2003
- American Economist
- Wonderkid
- Unboxholics
- Hecticism
- Scandal
- rafaela11
- fourkaki
- charmander
- taketrance
- Maria23667
- fmarulezkd
- hirasawayui
- melina_51
- paolo1
- User2350
- justanerd
- chrisaa
- Kate1914
- dmav
- Στεφανος56
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- Joji
- AnnaVrt12
- spring day
- giannhs2001
- ggl
- Mt73
- Viedo
- jj!
- Thundergirl
- 1011
- Johnny15
- Αλκης Κ.
- Memetchi
- Xatzi
- T C
- globglogabgalab
- harry akritas
- Slytherin
- ag97
- Nickx
- tslef8
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.