Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 21:22 Ο Guest 890013: #61 26-06-21 21:22 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ε δεν έχουν/θέλουν όλοι να δίνουν 1100+ ευρώ σε κινητό. Ακόμη κι αν μπορούν να κάνουν απόσβεση κρατώντας το άνετα μια 5ετία, που έχουν και υποστήριξη iOS. Click για ανάπτυξη... Μα σε βαθος χρονου δινουν περισσότερα χρήματα για τα άλλα τα φτωχάντζικα SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 21:26 Ο SOx έγραψε: #62 26-06-21 21:26 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Μα σε βαθος χρονου δινουν περισσότερα χρήματα για τα άλλα τα φτωχάντζικα Click για ανάπτυξη... Μαζί σου σε αυτό! Απλά, οι περισσότεροι που έχουν ήδη Android σκέφτονται με βάση την εμπειρία τους, ότι το κινητό πρέπει να φεύγει στη διετία-τριετία. Και καθόλου δεν τους αδικώ. Μετά την τριετία είναι πάπαλα, κυρίως από software. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 21:29 Ο dum dum boy: #63 26-06-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Δεν καταλαβαίνω γιατι ακόμα ο κόσμος παίρνει άλλα κινητά πέρα απο iphone. Και το εννοώ 100% Click για ανάπτυξη... Για οικονομικούς λόγους; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 22:41 Ο Poirot έγραψε: #64 26-06-21 22:41 Εγώ πάντως πήρα iPhone και ησύχασα. It just works! akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 22:42 Ο akikos έγραψε: #65 26-06-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για αυτό παίρνουμε πίξελ Σκεφτόμουν να μην κάνω ακόμα αναβάθμιση σε νέο κινητο αλλά το πίξελ 6 φαίνεται ότι θα είναι απίστευτο. Το πίξελ 3 πάει σφαίρα πάντως. Κανένα θέμα και παίρνει ακόμα μια αναβάθμιση φέτος. Για του χρόνου δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Και τα pixel λίγο έχουν. Τουλάχιστον αυτά τα 3 χρόνια είναι major updates που το κινητό τα παίρνει στην ώρα του. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 22:53 Η Nelliel έγραψε: #66 26-06-21 22:53 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Και τα pixel λίγο έχουν. Τουλάχιστον αυτά τα 3 χρόνια είναι major updates που το κινητό τα παίρνει στην ώρα του. Click για ανάπτυξη... 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:17 Ο Guest 209912: #67 26-06-21 23:17 Android γιατί είναι το κινητό της φτωχαδιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:43 Ο American Economist: #68 26-06-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Δεν καταλαβαίνω γιατι ακόμα ο κόσμος παίρνει άλλα κινητά πέρα απο iphone. Και το εννοώ 100% Click για ανάπτυξη... Επειδή, τα Samsung Galaxy Flagship είναι καλύτερα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:44 Ο Guest 890013: #69 26-06-21 23:44 οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο American Economist: #70 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο Guest 890013: #71 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:48 Ο American Economist: #72 26-06-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το IOS είχα 3 IPhone παλιά και δεν παλευόταν η κατάσταση. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:49 Ο SOx έγραψε: #73 26-06-21 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:56 Ο Guest 890013: #74 26-06-21 23:56 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:58 Ο American Economist: #75 26-06-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:00 Ο SOx έγραψε: #76 27-06-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SOx: Ε δεν έχουν/θέλουν όλοι να δίνουν 1100+ ευρώ σε κινητό. Ακόμη κι αν μπορούν να κάνουν απόσβεση κρατώντας το άνετα μια 5ετία, που έχουν και υποστήριξη iOS. Click για ανάπτυξη... Μα σε βαθος χρονου δινουν περισσότερα χρήματα για τα άλλα τα φτωχάντζικα
SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 21:26 Ο SOx έγραψε: #62 26-06-21 21:26 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Μα σε βαθος χρονου δινουν περισσότερα χρήματα για τα άλλα τα φτωχάντζικα Click για ανάπτυξη... Μαζί σου σε αυτό! Απλά, οι περισσότεροι που έχουν ήδη Android σκέφτονται με βάση την εμπειρία τους, ότι το κινητό πρέπει να φεύγει στη διετία-τριετία. Και καθόλου δεν τους αδικώ. Μετά την τριετία είναι πάπαλα, κυρίως από software. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 21:29 Ο dum dum boy: #63 26-06-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Δεν καταλαβαίνω γιατι ακόμα ο κόσμος παίρνει άλλα κινητά πέρα απο iphone. Και το εννοώ 100% Click για ανάπτυξη... Για οικονομικούς λόγους; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 22:41 Ο Poirot έγραψε: #64 26-06-21 22:41 Εγώ πάντως πήρα iPhone και ησύχασα. It just works! akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 22:42 Ο akikos έγραψε: #65 26-06-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για αυτό παίρνουμε πίξελ Σκεφτόμουν να μην κάνω ακόμα αναβάθμιση σε νέο κινητο αλλά το πίξελ 6 φαίνεται ότι θα είναι απίστευτο. Το πίξελ 3 πάει σφαίρα πάντως. Κανένα θέμα και παίρνει ακόμα μια αναβάθμιση φέτος. Για του χρόνου δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Και τα pixel λίγο έχουν. Τουλάχιστον αυτά τα 3 χρόνια είναι major updates που το κινητό τα παίρνει στην ώρα του. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 22:53 Η Nelliel έγραψε: #66 26-06-21 22:53 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Και τα pixel λίγο έχουν. Τουλάχιστον αυτά τα 3 χρόνια είναι major updates που το κινητό τα παίρνει στην ώρα του. Click για ανάπτυξη... 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:17 Ο Guest 209912: #67 26-06-21 23:17 Android γιατί είναι το κινητό της φτωχαδιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:43 Ο American Economist: #68 26-06-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Δεν καταλαβαίνω γιατι ακόμα ο κόσμος παίρνει άλλα κινητά πέρα απο iphone. Και το εννοώ 100% Click για ανάπτυξη... Επειδή, τα Samsung Galaxy Flagship είναι καλύτερα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:44 Ο Guest 890013: #69 26-06-21 23:44 οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο American Economist: #70 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο Guest 890013: #71 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:48 Ο American Economist: #72 26-06-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το IOS είχα 3 IPhone παλιά και δεν παλευόταν η κατάσταση. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:49 Ο SOx έγραψε: #73 26-06-21 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:56 Ο Guest 890013: #74 26-06-21 23:56 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:58 Ο American Economist: #75 26-06-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:00 Ο SOx έγραψε: #76 27-06-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Μα σε βαθος χρονου δινουν περισσότερα χρήματα για τα άλλα τα φτωχάντζικα Click για ανάπτυξη... Μαζί σου σε αυτό! Απλά, οι περισσότεροι που έχουν ήδη Android σκέφτονται με βάση την εμπειρία τους, ότι το κινητό πρέπει να φεύγει στη διετία-τριετία. Και καθόλου δεν τους αδικώ. Μετά την τριετία είναι πάπαλα, κυρίως από software.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.823 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 21:29 Ο dum dum boy: #63 26-06-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Δεν καταλαβαίνω γιατι ακόμα ο κόσμος παίρνει άλλα κινητά πέρα απο iphone. Και το εννοώ 100% Click για ανάπτυξη... Για οικονομικούς λόγους; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 22:41 Ο Poirot έγραψε: #64 26-06-21 22:41 Εγώ πάντως πήρα iPhone και ησύχασα. It just works! akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 22:42 Ο akikos έγραψε: #65 26-06-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για αυτό παίρνουμε πίξελ Σκεφτόμουν να μην κάνω ακόμα αναβάθμιση σε νέο κινητο αλλά το πίξελ 6 φαίνεται ότι θα είναι απίστευτο. Το πίξελ 3 πάει σφαίρα πάντως. Κανένα θέμα και παίρνει ακόμα μια αναβάθμιση φέτος. Για του χρόνου δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Και τα pixel λίγο έχουν. Τουλάχιστον αυτά τα 3 χρόνια είναι major updates που το κινητό τα παίρνει στην ώρα του. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 22:53 Η Nelliel έγραψε: #66 26-06-21 22:53 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Και τα pixel λίγο έχουν. Τουλάχιστον αυτά τα 3 χρόνια είναι major updates που το κινητό τα παίρνει στην ώρα του. Click για ανάπτυξη... 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:17 Ο Guest 209912: #67 26-06-21 23:17 Android γιατί είναι το κινητό της φτωχαδιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:43 Ο American Economist: #68 26-06-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Δεν καταλαβαίνω γιατι ακόμα ο κόσμος παίρνει άλλα κινητά πέρα απο iphone. Και το εννοώ 100% Click για ανάπτυξη... Επειδή, τα Samsung Galaxy Flagship είναι καλύτερα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:44 Ο Guest 890013: #69 26-06-21 23:44 οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο American Economist: #70 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο Guest 890013: #71 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:48 Ο American Economist: #72 26-06-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το IOS είχα 3 IPhone παλιά και δεν παλευόταν η κατάσταση. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:49 Ο SOx έγραψε: #73 26-06-21 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:56 Ο Guest 890013: #74 26-06-21 23:56 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:58 Ο American Economist: #75 26-06-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:00 Ο SOx έγραψε: #76 27-06-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Δεν καταλαβαίνω γιατι ακόμα ο κόσμος παίρνει άλλα κινητά πέρα απο iphone. Και το εννοώ 100% Click για ανάπτυξη... Για οικονομικούς λόγους;
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 22:41 Ο Poirot έγραψε: #64 26-06-21 22:41 Εγώ πάντως πήρα iPhone και ησύχασα. It just works! akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 22:42 Ο akikos έγραψε: #65 26-06-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για αυτό παίρνουμε πίξελ Σκεφτόμουν να μην κάνω ακόμα αναβάθμιση σε νέο κινητο αλλά το πίξελ 6 φαίνεται ότι θα είναι απίστευτο. Το πίξελ 3 πάει σφαίρα πάντως. Κανένα θέμα και παίρνει ακόμα μια αναβάθμιση φέτος. Για του χρόνου δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Και τα pixel λίγο έχουν. Τουλάχιστον αυτά τα 3 χρόνια είναι major updates που το κινητό τα παίρνει στην ώρα του. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 22:53 Η Nelliel έγραψε: #66 26-06-21 22:53 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Και τα pixel λίγο έχουν. Τουλάχιστον αυτά τα 3 χρόνια είναι major updates που το κινητό τα παίρνει στην ώρα του. Click για ανάπτυξη... 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:17 Ο Guest 209912: #67 26-06-21 23:17 Android γιατί είναι το κινητό της φτωχαδιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:43 Ο American Economist: #68 26-06-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Δεν καταλαβαίνω γιατι ακόμα ο κόσμος παίρνει άλλα κινητά πέρα απο iphone. Και το εννοώ 100% Click για ανάπτυξη... Επειδή, τα Samsung Galaxy Flagship είναι καλύτερα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:44 Ο Guest 890013: #69 26-06-21 23:44 οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο American Economist: #70 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο Guest 890013: #71 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:48 Ο American Economist: #72 26-06-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το IOS είχα 3 IPhone παλιά και δεν παλευόταν η κατάσταση. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:49 Ο SOx έγραψε: #73 26-06-21 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:56 Ο Guest 890013: #74 26-06-21 23:56 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:58 Ο American Economist: #75 26-06-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:00 Ο SOx έγραψε: #76 27-06-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 22:42 Ο akikos έγραψε: #65 26-06-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για αυτό παίρνουμε πίξελ Σκεφτόμουν να μην κάνω ακόμα αναβάθμιση σε νέο κινητο αλλά το πίξελ 6 φαίνεται ότι θα είναι απίστευτο. Το πίξελ 3 πάει σφαίρα πάντως. Κανένα θέμα και παίρνει ακόμα μια αναβάθμιση φέτος. Για του χρόνου δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Και τα pixel λίγο έχουν. Τουλάχιστον αυτά τα 3 χρόνια είναι major updates που το κινητό τα παίρνει στην ώρα του. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 22:53 Η Nelliel έγραψε: #66 26-06-21 22:53 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Και τα pixel λίγο έχουν. Τουλάχιστον αυτά τα 3 χρόνια είναι major updates που το κινητό τα παίρνει στην ώρα του. Click για ανάπτυξη... 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:17 Ο Guest 209912: #67 26-06-21 23:17 Android γιατί είναι το κινητό της φτωχαδιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:43 Ο American Economist: #68 26-06-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Δεν καταλαβαίνω γιατι ακόμα ο κόσμος παίρνει άλλα κινητά πέρα απο iphone. Και το εννοώ 100% Click για ανάπτυξη... Επειδή, τα Samsung Galaxy Flagship είναι καλύτερα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:44 Ο Guest 890013: #69 26-06-21 23:44 οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο American Economist: #70 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο Guest 890013: #71 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:48 Ο American Economist: #72 26-06-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το IOS είχα 3 IPhone παλιά και δεν παλευόταν η κατάσταση. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:49 Ο SOx έγραψε: #73 26-06-21 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:56 Ο Guest 890013: #74 26-06-21 23:56 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:58 Ο American Economist: #75 26-06-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:00 Ο SOx έγραψε: #76 27-06-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Για αυτό παίρνουμε πίξελ Σκεφτόμουν να μην κάνω ακόμα αναβάθμιση σε νέο κινητο αλλά το πίξελ 6 φαίνεται ότι θα είναι απίστευτο. Το πίξελ 3 πάει σφαίρα πάντως. Κανένα θέμα και παίρνει ακόμα μια αναβάθμιση φέτος. Για του χρόνου δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Και τα pixel λίγο έχουν. Τουλάχιστον αυτά τα 3 χρόνια είναι major updates που το κινητό τα παίρνει στην ώρα του.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 22:53 Η Nelliel έγραψε: #66 26-06-21 22:53 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Και τα pixel λίγο έχουν. Τουλάχιστον αυτά τα 3 χρόνια είναι major updates που το κινητό τα παίρνει στην ώρα του. Click για ανάπτυξη... 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:17 Ο Guest 209912: #67 26-06-21 23:17 Android γιατί είναι το κινητό της φτωχαδιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:43 Ο American Economist: #68 26-06-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Δεν καταλαβαίνω γιατι ακόμα ο κόσμος παίρνει άλλα κινητά πέρα απο iphone. Και το εννοώ 100% Click για ανάπτυξη... Επειδή, τα Samsung Galaxy Flagship είναι καλύτερα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:44 Ο Guest 890013: #69 26-06-21 23:44 οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο American Economist: #70 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο Guest 890013: #71 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:48 Ο American Economist: #72 26-06-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το IOS είχα 3 IPhone παλιά και δεν παλευόταν η κατάσταση. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:49 Ο SOx έγραψε: #73 26-06-21 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:56 Ο Guest 890013: #74 26-06-21 23:56 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:58 Ο American Economist: #75 26-06-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:00 Ο SOx έγραψε: #76 27-06-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Και τα pixel λίγο έχουν. Τουλάχιστον αυτά τα 3 χρόνια είναι major updates που το κινητό τα παίρνει στην ώρα του. Click για ανάπτυξη... 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:17 Ο Guest 209912: #67 26-06-21 23:17 Android γιατί είναι το κινητό της φτωχαδιας. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:43 Ο American Economist: #68 26-06-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Δεν καταλαβαίνω γιατι ακόμα ο κόσμος παίρνει άλλα κινητά πέρα απο iphone. Και το εννοώ 100% Click για ανάπτυξη... Επειδή, τα Samsung Galaxy Flagship είναι καλύτερα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:44 Ο Guest 890013: #69 26-06-21 23:44 οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο American Economist: #70 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο Guest 890013: #71 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:48 Ο American Economist: #72 26-06-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το IOS είχα 3 IPhone παλιά και δεν παλευόταν η κατάσταση. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:49 Ο SOx έγραψε: #73 26-06-21 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:56 Ο Guest 890013: #74 26-06-21 23:56 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:58 Ο American Economist: #75 26-06-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:00 Ο SOx έγραψε: #76 27-06-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:43 Ο American Economist: #68 26-06-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Δεν καταλαβαίνω γιατι ακόμα ο κόσμος παίρνει άλλα κινητά πέρα απο iphone. Και το εννοώ 100% Click για ανάπτυξη... Επειδή, τα Samsung Galaxy Flagship είναι καλύτερα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:44 Ο Guest 890013: #69 26-06-21 23:44 οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο American Economist: #70 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο Guest 890013: #71 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:48 Ο American Economist: #72 26-06-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το IOS είχα 3 IPhone παλιά και δεν παλευόταν η κατάσταση. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:49 Ο SOx έγραψε: #73 26-06-21 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:56 Ο Guest 890013: #74 26-06-21 23:56 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:58 Ο American Economist: #75 26-06-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:00 Ο SOx έγραψε: #76 27-06-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Δεν καταλαβαίνω γιατι ακόμα ο κόσμος παίρνει άλλα κινητά πέρα απο iphone. Και το εννοώ 100% Click για ανάπτυξη... Επειδή, τα Samsung Galaxy Flagship είναι καλύτερα.
Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:44 Ο Guest 890013: #69 26-06-21 23:44 οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο American Economist: #70 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο Guest 890013: #71 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:48 Ο American Economist: #72 26-06-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το IOS είχα 3 IPhone παλιά και δεν παλευόταν η κατάσταση. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:49 Ο SOx έγραψε: #73 26-06-21 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:56 Ο Guest 890013: #74 26-06-21 23:56 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:58 Ο American Economist: #75 26-06-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:00 Ο SOx έγραψε: #76 27-06-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο American Economist: #70 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο Guest 890013: #71 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:48 Ο American Economist: #72 26-06-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το IOS είχα 3 IPhone παλιά και δεν παλευόταν η κατάσταση. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:49 Ο SOx έγραψε: #73 26-06-21 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:56 Ο Guest 890013: #74 26-06-21 23:56 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:58 Ο American Economist: #75 26-06-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:00 Ο SOx έγραψε: #76 27-06-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:46 Ο Guest 890013: #71 26-06-21 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... οχι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:48 Ο American Economist: #72 26-06-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το IOS είχα 3 IPhone παλιά και δεν παλευόταν η κατάσταση. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:49 Ο SOx έγραψε: #73 26-06-21 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:56 Ο Guest 890013: #74 26-06-21 23:56 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:58 Ο American Economist: #75 26-06-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:00 Ο SOx έγραψε: #76 27-06-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... οχι
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:48 Ο American Economist: #72 26-06-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το IOS είχα 3 IPhone παλιά και δεν παλευόταν η κατάσταση. SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:49 Ο SOx έγραψε: #73 26-06-21 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:56 Ο Guest 890013: #74 26-06-21 23:56 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:58 Ο American Economist: #75 26-06-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:00 Ο SOx έγραψε: #76 27-06-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: οχι Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το IOS είχα 3 IPhone παλιά και δεν παλευόταν η κατάσταση.
SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:49 Ο SOx έγραψε: #73 26-06-21 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:56 Ο Guest 890013: #74 26-06-21 23:56 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:58 Ο American Economist: #75 26-06-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:00 Ο SOx έγραψε: #76 27-06-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Yes!! Το IOS είναι κλειστό σύστημα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους.
Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:56 Ο Guest 890013: #74 26-06-21 23:56 Αρχική Δημοσίευση από SOx: Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:58 Ο American Economist: #75 26-06-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:00 Ο SOx έγραψε: #76 27-06-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SOx: Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των Androidάκηδων χρειάζονται root δικαιώματα για να περάσουν εφαρμογές εκτός google play, etc. Επίσης, μην κολλάς στο κινητό μόνο. Σκέψου ότι το οικοσύστημα μπορεί να είναι ακουστικά, smartwatch, MacBook, iPad, etc. Όλα αυτά δουλεύουν φίνα μεταξύ τους μετά το iOS 13. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και χρήση, καθώς τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω)
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2021 στις 23:58 Ο American Economist: #75 26-06-21 23:58 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:00 Ο SOx έγραψε: #76 27-06-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;;
SOx Πολύ δραστήριο μέλος Ο SOx δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.315 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:00 Ο SOx έγραψε: #76 27-06-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Εδω δεν εχουν να παρουν το iphone ρε συ θα παρουν κι αλλα apple products? Πριν με κραξατε εσεις αναφερατε την τιμη δεν σας λεω φτωχους (εν προκειμενω) Click για ανάπτυξη... Ε μα κι εσύ ρε Χριστινέλ μην είσαι τόσο αυστηρή μαζί μας. Η συζήτηση πλέον είναι για το iOS/Android σαν οικοσύστημα, κι όχι το ποσό κοστίζει και αν κάποιος μπορεί/θέλει να αγοράσει προϊόντα της apple. Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου από το οικοσύστημα, έχοντας αρκετές συσκευές iOS στην κατοχή μου συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν ήρθα να το παίξω πλούσιος.
Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:01 Ο Guest 890013: #77 27-06-21 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καμία σχέση έχω ξοδέψει σε κινητά πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εσύ. Που ειναι το κακο το να μην εχει καποιος να παρει Iphone;; Δηλαδη ειναι κατωτερος στα ματια σου αν καποιος δεν εχει Apple device;; Click για ανάπτυξη... Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.232 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:08 Ο American Economist: #78 27-06-21 00:08 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp fockos Paragontas7000 Unboxholics rafaela11 taketrance chester20080 American Economist Scandal Wonderkid back2967 GeorgePap2003 Hecticism fourkaki charmander Maria23667 fmarulezkd hirasawayui melina_51 paolo1 User2350 justanerd chrisaa Kate1914 dmav Στεφανος56 tsiobieman ΘανάσοςG4 AnnaVrt12 spring day giannhs2001 ggl Mt73 Viedo jj! Thundergirl 1011 Johnny15 Αλκης Κ. Memetchi Xatzi T C globglogabgalab harry akritas Slytherin ag97 Nickx tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Πρώτον δεν ξέρεις τι εχω ξοδέψει και τι οχι. Δεύτερον δεν είπα πουθενά πως είναι κακο. Τρίτον δεν είπα ποτέ πως καποιος είναι κατώτερος. Πάμε τώρα να κάνω ανάλυση αυτού που είπα: Πριν κάποιος ανέφερε την τιμή ως disadvantage και είπα πως επειδή και τα υπόλοιπα προϊόντα ειναι πιο ακριβα οπως ενα Mac αν δεν εχεις γενικα χρηματα να διαθεσεις στο ενα δεν θα εχεις να τα διαθεσεις στο οικοσυστημα της Apple. Click για ανάπτυξη... Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Στο Mac που λες εκεί αλλάζει, πιστεύω ότι στο κομμάτι που αξίζει η Apple και δεν έχει αντίπαλο είναι στον τομέα τον PC/ Laptop. Έχουμε σαν οικογένεια MAC Book pro 2019 και είναι όντως σε άλλο level.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.105 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:42 Ο akikos έγραψε: #79 27-06-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: 5 χρονια ποιος εχει κινητο ομως; Η μπαταρια τα φτυνει, η οθονη χανει φωτεινοτητα, το κινητο σερνεται. Οι περισσοτεροι στον περιγυρο μου εχουν iphone και το αλλαζουν καθε 2-3 χρονια. Οσοι δεν το αλλαζουν βριζουν γιατι κολλαει και ειναι συνεχεια με τον φορτιστη στο χερι. Click για ανάπτυξη... To δικό μου είναι κινητό 5ετίας (iPhone 7) και το πήρα την επόμενη χρονιά αφού βγήκε. Το έχω 4 χρόνια και θα το κρατήσω και του χρόνου αφού θα πάρει το νέο iOS. Του άλλα μπαταρία στο επίσημο στα 2 χρόνια. Το μόνο αρνητικό είναι η αυτονομία του και ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση. Αυτά τα 2 όμως τα είχα από τη πρώτη στιγμή. Το κινητό πάει όσο smooth όσο όταν το αγόρασα. Γενικά το τελευταίο iPhone που σερνόταν από update και όχι από φθορά μπαταρίας ήταν το iPhone 5. Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Ιουνίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Γενικά τα Apple products είναι overpriced απλά πουλάει Brand και όχι χαρακτηριστικά. Τα ίδια που έκανα με το IPhone, τα ίδια και περισσότερα κάνω με το Galaxy S20 με 450€ λιγότερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάσω 1.300 σε iphone ( πράγμα που έκανα με το X) όταν με 800€ παίρνω το Galaxy S line που είναι εξίσου καλό με πολύ περισσότερες ελευθερίες. Click για ανάπτυξη... To X θα παίρνει update όταν το Galaxy S που το πήρες 2 χρόνια μετά σου σταματήσει να υποστηρίζεται. Αν εξαιρέσεις τη μπαταρία μια χαρά είναι το Χ. Μετά από τόσα χρονια και δεν φαίνεται παλιό σχεδιαστικά.
Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2021 στις 00:49 Ο Guest 890013: #80 27-06-21 00:49 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση.
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το 90% όσους τους σέρνεται το iPhone είναι επειδή άλλαξαν την μπαταρία ή οθόνη σε ανεπίσημο ή το πήραν μεταχειρισμένο. Click για ανάπτυξη... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια. Για να μην μιλήσω για το tech support της Apple σε SW ζητήματα σε βοηθάνε τηλεφωνικά ακόμα και για vintage devices τύπου iphone 4. Δεν συγκρίνεται η Apple και τα προϊόντα της με καμία αλλη εταιρεία. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν χωράει καμία σύγκριση.