Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος

πρεπει να καταλαβετε οτι το χασις δεν ειναι για ολους....!βεβαια δεν μπορω να σου εξηγησω το κριτιριο σε αυτο απλα καποιους τους καιει καποιους τους κανει να γουσταρουν και καποιους τους χαλαει και βλεπουν επιπτωσεις....το θεμα ειβαι τι ζητας εσυ απο το χορτο να κανει για σενα γιατι θθες να το χρησιμοποιησεις δηλαδη....
Μόνο που δεν είπε ότι δε μπορεί να το χρησιμοποιήσει ή ότι δε μπορεί χωρίς αυτό. Είπε ότι δεν έχει κάνει απλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μόνο που δεν είπε ότι δε μπορεί να το χρησιμοποιήσει ή ότι δε μπορεί χωρίς αυτό. Είπε ότι δεν έχει κάνει απλά.![]()
για αυτο το λεω απλα ενημερωνω οτι δεν ειναι για ολους ειναι αναλογα και το χαρακτηρα...δεν μπορεθ καποιος καταθληπτικος ανθρωπος να κανει συστηματικη χρηση γιατι κατα 90% γινεται χειροτερη η κατασταση....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

whaat?Μελέτες σε ζώα έχουν δείξει πως η χρήση της κάνναβης καταστρέφει κύτταρα και ιστούς που σχετίζονται με την άμυνα του οργανισμού απέναντι στις διάφορες ασθένειες.

Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος

irini123
Νεοφερμένο μέλος

καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣΣΣΣπαιδιά είμαι 15 χρονων και δεν έχω δοκιμάσει ποτε χασίς η κάτι άλλο... μονο καπνίζω και αύριο ένας φίλος θα φέρει skank και μου είπε να πάω να δοκιμάσω.. ποίες είναι οι παρενέργειες;; βοηθήστε με γιατί έχω αγχωθεί!!
Μην μπλεξεις..
Η κανναβη βεβαια δεν ειναι εθιστικη αλλα μακρια απ'αυτα.
Δεν ξες τι παρενεργιες θα εχει στον οργανισμο σου.
Μπορει να σε τρεχουν στα νοσοκομεια.
Ωραιος φιλος παντως

παιδιά είμαι 15 χρονων και δεν έχω δοκιμάσει ποτε χασίς η κάτι άλλο... μονο καπνίζω και αύριο ένας φίλος θα φέρει skank και μου είπε να πάω να δοκιμάσω.. ποίες είναι οι παρενέργειες;; βοηθήστε με γιατί έχω αγχωθεί!!
Εγώ θα έλεγα όχι.Το σκάνκ είναι αρκετά πιο δυνατό απο το χασίς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Είναι ανάλογα πόσο δυνατό ήταν, την ποιότητά του και αρκετά άλλα...Σκάλωμα δηλαδή; Και για πόση ώρα κρατάει παρενέργεια;
Πολλά μπορεί να νοιώσεις, από χασίματα μέχρι διάφορα άλλα και συνήθως κρατάει κάμποσες ώρες.

Johnny15
Επιφανές μέλος

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Αν βάλεις παραπάνω, είσαι άμαθος, είναι και κακής ποιότητας, βράστα.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Vivere pericolosamenteΑυτό σου λέω, το θέμα είναι τι ποσότητα θα βάλεις στο τσιγαράκι και τι ποιότητας είναι. Συνήθως το ανακατεύουν με κανονικό καπνό και μπαίνει μια μικρή ποσοτητούλα μόνο.
Αν βάλεις παραπάνω, είσαι άμαθος, είναι και κακής ποιότητας, βράστα.

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Χαχαχα αναγκάστηκα να το γκουγκλάρω γιατί εγώ δεν έκανα λατινικά, πρακτικό ήμουν το τσαμένο.Vivere pericolosamente![]()
![]()

Δεν θα το έλεγα βέβαια, απλά παρασύρθηκα μια φορά αλλά τελικά και με την προυπόθεση να γίνεται σωστά και αραιά και που, μου άρεσε.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Μέχρι που ένα βράδυ, κάποιος έφερε ένα από τον Καναδά κι εκεί τα είδα όλα και έκτοτε δεν το ξανάκανα ποτέ.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Άξιζε?
γενικά δεν είναι τόσο wow όσο το παρουσιάζουν κάποιοι.
αν παρεις απλά βεβαιώσου πως έχεις καλή άκρη και δε σου δωσαν τίποτα αλβανικό κατουρημένο ποτπουρί γάμησέ τα γιατί το μόνο που θα καταλάβεις είναι απλά μια πολύ χοντρή ζαλάδα και αυτό όχι δεν αξίζει καθόλου.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Άξιζε?
Συμφωνώ σε όλα με τον Βασίλη. Γενικά εμένα αυτό που μου αρέσει είναι πως κοιμάμαι καλά, γιατί υποφέρω από αυπνίες. Και όταν είναι καλό και όχι το κατουρημένο τέτοιο που λέει ο Βασίλης, γίνεται και κάτι άλλο καλύτερο.γενικά δεν είναι τόσο wow όσο το παρουσιάζουν κάποιοι.
αν παρεις απλά βεβαιώσου πως έχεις καλή άκρη και δε σου δωσαν τίποτα αλβανικό κατουρημένο ποτπουρί γάμησέ τα γιατί το μόνο που θα καταλάβεις είναι απλά μια πολύ χοντρή ζαλάδα και αυτό όχι δεν αξίζει καθόλου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.