• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Kάνναβη και παρενέργειες

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,978 μηνύματα.
Συμφωνώ σε όλα με τον Βασίλη. Γενικά εμένα αυτό που μου αρέσει είναι πως κοιμάμαι καλά, γιατί υποφέρω από αυπνίες. Και όταν είναι καλό και όχι το κατουρημένο τέτοιο που λέει ο Βασίλης, γίνεται και κάτι άλλο καλύτερο.;)
Αν δεν κάνω λάθος κι η μπελαντόνα, επίσης, δεν βοηθάει στον ύπνο?
Αλλά κι αυτή επικίνδυνη αν δεν ξέρεις τη δόση. Τι κακό κι αυτό, όλα τα ωραία της ζωής να είναι ή παχυντικά ή επικίνδυνα.:P
 

Muxu Su

Well-known member

Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,208 μηνύματα.
Εμένα δεν με πιάνει ποτέ σε ύπνο, ενταξει αν είναι καλό, πιάνει ανολόγως και καλά, όχι όλους βέβαια.. νταξει για μένα αυτο, γιατί να μην δοκιμάσεις ξέρω γω;
 

Claire Rentfield

New member

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 5,599 μηνύματα.
Εδώ να προσθέσω κάτι σαν συμβουλή σε όσους τυχόν το δοκιμάσουν για οποιοδήποτε λόγο, αν και ποτέ δεν συμβουλεύω τέτοια πράγματα. Εγώ πήγα 53 χρονών για να το δοκιμάσω.
Να έχετε τελειώσει όλες τις τυχόν δουλειές σας, διαβάσματα ή οποιεσδήποτε άλλες έχοντας υπ' όψιν πως μπορεί για κάποιες ώρες να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα.
Και το πιο σημαντικό απ' όλα, να είστε με άτομα τα οποία εμπιστεύεστε 100% (όχι τους γονείς εννοείται) γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα σε επηρρεάσει και πως θα το εκμεταλευτεί κάποιος άλλος και να έχετε κοντά σας κι ένα λεκανάκι. Καμμιά φορά σε κάποιους έχει φέρει εμμετό σαν μετά από μεθύσι.
Ποτέ έξω και ποτέ αν είστε με κόσμο που δεν γνωρίζετε καλά.:worry:
 

vassilis498

Well-known member

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,124 μηνύματα.
δηλαδή λίγο πολύ σε κάποια φάση όπου να μπορείτε να αράξετε (κατά προτίμηση σε κάνα καναπέ/κρεβάτι) για κάνα 5ωρο και να μη σας νοιάζει τίποτα
 

dr.tasos

Well-known member

Ο dr.tasos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,275 μηνύματα.
βασιλη πραγματικα φαίνεσαι παρα πολυ εμπειρος στο θέμα θα μπορούσες να μας διηγηθείς καποια εμπειρία σου που σε οδηγησε σε ολα αυτα τα συμπερασματα ; ( αν ειναι ευκολο )
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top