Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

14-03-25

08:38
Μου είπε θα με πάρει τηλ για να μου πει την απόφαση του για το αν θα προχωρήσουμε σε συνεργασία ή όχι και δεν με πήρε.
Του έστειλα εγώ ένα μήνυμα την ίδια μέρα, δεν απάντησε, εχθές τον πήρα τηλ πάλι δεν απάντησε και λέω να προσπαθήσω και σήμερα γιατί με ενδιαφέρει η δουλειά και θέλω να φύγω από εδώ που είμαι.
Όχι να μην τον πάρεις. Αν θέλει θα σε καλέσει ο ίδιος , το έχει το κινητό σου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
![]()
Ghosting σε Tinder και LinkedIn: Η απόρριψη πονά το ίδιο - και μάλλον είναι αναπόφευκτη
Υπόσχονται να διευκολύνουν την εύρεση εργασίας ή συντρόφου, μα σπάνια ανταποκρίνονται στις προσδοκίες - Μήπως το παιχνίδι των εφαρμογών είναι εξ αρχής χαμένο;www.protothema.gr
Έχω να μπώ σε dating app απο το περασμένο Σεπτέμβριο

Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

14-03-25

08:47
Το σκέφτομαι και αυτό αλλά δεν είναι καλο να δείχνεις ενδιαφέρον; εννοω είναι θετικό προς τον εργοδότη.Όχι να μην τον πάρεις. Αν θέλει θα σε καλέσει ο ίδιος , το έχει το κινητό σου.
Δεν ξέρω τι να κάνω...

Εν τω μεταξύ η ίδια η εργοδότρια με είπε ότι της άρεσα πιο πολύ από όλες και ότι φαίνεται να μπορούμε να συνεργαστούμε πολύ καλά. Δηλαδή ήταν ΠΟΛΎ θετική και για αυτό καίγομαι τώρα...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

14-03-25

08:52
Το σκέφτομαι και αυτό αλλά δεν είναι καλο να δείχνεις ενδιαφέρον; εννοω είναι θετικό προς τον εργοδότη.
Δεν ξέρω τι να κάνω...
Εν τω μεταξύ η ίδια η εργοδότρια με είπε ότι της άρεσα πιο πολύ από όλες και ότι φαίνεται να μπορούμε να συνεργαστούμε πολύ καλά. Δηλαδή ήταν ΠΟΛΎ θετική και για αυτό καίγομαι τώρα...
Μπορεί να σε καλέσουν αλλα άστους να το κάνουν αυτοί .... καμια βδομάδα δώσε χρονο. Μη δείχνεις δηλαδή απεγνωσμένη για τη δουλειά !
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

14-03-25

09:00
Αυτοί θέλουν σε μια εβδομάδα να ξεκινήσει το άτομο.Μπορεί να σε καλέσουν αλλα άστους να το κάνουν αυτοί .... καμια βδομάδα δώσε χρονο. Μη δείχνεις δηλαδή απεγνωσμένη για τη δουλειά !
Τέλος πάντων...θα δω τι θα κάνω...
Απλά είναι καλή περίπτωση και θέλω να φύγω άμεσα από εδώ που είμαι, για αυτό είμαι ανυπομονη, αλλιώς δεν θα με ένοιαζε.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

14-03-25

12:09
Μου είπε θα με πάρει τηλ για να μου πει την απόφαση του για το αν θα προχωρήσουμε σε συνεργασία ή όχι και δεν με πήρε.
Του έστειλα εγώ ένα μήνυμα την ίδια μέρα, δεν απάντησε, εχθές τον πήρα τηλ πάλι δεν απάντησε και λέω να προσπαθήσω και σήμερα γιατί με ενδιαφέρει η δουλειά και θέλω να φύγω από εδώ που είμαι.
Μάθημα: Στη δουλειά δεν συμπεριφερόμαστε όπως στα γκομενικά για να παίξουμε το παιχνίδι με θυμήθηκε-με έγραψε. Αν δεν σε ενημερώνει εργοδότης ή HR, απλά πατάς next.

Friday_k
Δραστήριο μέλος

14-03-25

12:45
και στα γκομενικα αν "δεν με θυμηθηκε", παλι next παταωΣτη δουλειά δεν συμπεριφερόμαστε όπως στα γκομενικά για να παίξουμε το παιχνίδι με θυμήθηκε-με έγραψε

ευχαριστω!Καλή τύχη στα επόμενα.

Friday_k
Δραστήριο μέλος

14-03-25

15:52
Εντάξει, τελικά δεν με πήραν...Μάθημα: Στη δουλειά δεν συμπεριφερόμαστε όπως στα γκομενικά για να παίξουμε το παιχνίδι με θυμήθηκε-με έγραψε. Αν δεν σε ενημερώνει εργοδότης ή HR, απλά πατάς next.Καλή τύχη στα επόμενα.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-03-25

16:57
Αυτοί θέλουν σε μια εβδομάδα να ξεκινήσει το άτομο.
Τέλος πάντων...θα δω τι θα κάνω...
Απλά είναι καλή περίπτωση και θέλω να φύγω άμεσα από εδώ που είμαι, για αυτό είμαι ανυπομονη, αλλιώς δεν θα με ένοιαζε.
Το ξέρω καλή μου.
Είναι όμως πιο έξυπνο κατα τη δική μου οπτική... να τους αφήσεις
και εφοσον σου έχουν πει πως θα σε ειδοποιήσουν να τους πάρεις μετά απο μια βδομαδα
και να τους ρωτησεις γιατι κόπηκες ας πούμε. Και αν θέλουν σου λένε.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

14-03-25

18:23
Εντάξει, τελικά δεν με πήραν...![]()
Δυστυχώς στον ιδιωτικό τομέα προσπάθησε να βλέπεις τη δουλειά ως "συναλλαγή". Σε θελουν, μια χαρά. Δεν σε θέλουν, μια χαρά, δεν σημαίνει κάτι. Υπάρχει και η επόμενη πόρτα.

Friday_k
Δραστήριο μέλος

14-03-25

18:33
Όταν μίλησα μαζί της δεν ρώτησα γιατί και ούτε θέλω να ρωτάω...Το ξέρω καλή μου.
Είναι όμως πιο έξυπνο κατα τη δική μου οπτική... να τους αφήσεις
και εφοσον σου έχουν πει πως θα σε ειδοποιήσουν να τους πάρεις μετά απο μια βδομαδα
και να τους ρωτησεις γιατι κόπηκες ας πούμε. Και αν θέλουν σου λένε.
Δεν πειράζει, θα κάτσει κάτι άλλο...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-03-25

18:35
Όταν μίλησα μαζί της δεν ρώτησα γιατί και ούτε θέλω να ρωτάω...
Δεν πειράζει, θα κάτσει κάτι άλλο...
Δεν θα βελτιωθείς αμα δεν ρωτάς. Θέλεις εναγωνίως να σε πάρουν στη δουλειά
αλλά θα έπρεπε πρωτα να σε ενδιαφέρει γιατί σε απέρριψαν.
Friday_k
Δραστήριο μέλος

14-03-25

18:37
Είμαι πολύ άτυχη με τις δουλειές..δεν μου κάθεται τίποτα καλο και συνέχεια είμαι στο ψάξιμο. Και επειδή πάντα αργω να βρω κάτι για αυτό νευριαζω...γιατί μέχρι να βρω το κάτι άλλο, θα τρώω στην μάπα την τωρινή μου δουλεια. Και πραγματικά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σε αυτή που είμαι τώρα, αντίθετα κάθομαι σε μια καρέκλα 6 ώρες και δεν κάνω τίποτα, κυριολεκτικά τίποτα..Δυστυχώς στον ιδιωτικό τομέα προσπάθησε να βλέπεις τη δουλειά ως "συναλλαγή". Σε θελουν, μια χαρά. Δεν σε θέλουν, μια χαρά, δεν σημαίνει κάτι. Υπάρχει και η επόμενη πόρτα.Να μάθεις με τα χρόνια να μην δένεσαι με τη δουλειά αλλά μόνο με τους ανθρώπους στη ζωή σου.
Και να ρωτήσω, δεν ξέρω άμα θα μου πουν την αλήθεια. Φαντάζομαι επειδή βρήκαν μια με περισσότερη προϋπηρεσία από εμένα και μπορεί να ξεκινήσει από Δευτέρα ενώ εγώ τους είπα θέλω μια-μιαμιση εβδομάδα.Δεν θα βελτιωθείς αμα δεν ρωτάς. Θέλεις εναγωνίως να σε πάρουν στη δουλειά
αλλά θα έπρεπε πρωτα να σε ενδιαφέρει γιατί σε απέρριψαν.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-03-25

18:40
Είμαι πολύ άτυχη με τις δουλειές..δεν μου κάθεται τίποτα καλο και συνέχεια είμαι στο ψάξιμο. Και επειδή πάντα αργω να βρω κάτι για αυτό νευριαζω...γιατί μέχρι να βρω το κάτι άλλο, θα τρώω στην μάπα την τωρινή μου δουλεύει. Και πραγματικά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σε αυτή που είμαι τώρα, αντίθετα κάθομαι σε μια καρέκλα 6 ώρες και δεν κάνω τίποτα, κυριολεκτικά τίποτα..
Και να ρωτήσω, δεν ξέρω άμα θα μου πουν την αλήθεια. Φαντάζομαι επειδή βρήκαν μια με περισσότερη προϋπηρεσία από εμένα και μπορεί να ξεκινήσει από Δευτέρα ενώ εγώ τους είπα θέλω μια-μιαμιση εβδομάδα.
Υποθετικά δεν μπορούμε να συζητάμε....
αν σε ενδιαφέρει κάνεις μια κλήση και τους ρωτάς γιατί αν και στη συνέντευξη υπήρξε ενα καλό και ελπιδοφόρο κλίμα δεν θα συνεργαστούμε... αμα θέλετε μου λέτε αν δε θέλετε δε με πειράζει αλλα θα προτιμούσα να μάθω.
nPb
Επιφανές μέλος

14-03-25

19:23

Σάρον Στόουν: Αποκάλυψε πως απολύθηκε χωρίς καμία προειδοποίηση από το «Another Simple Favor»
Η ηθοποιός έκανε γνωστό το περιστατικό με ένα ειρωνικό σχόλιο σε ανάρτηση του E!News στο Instagram
τσίμπα μια νότα ... φιλελεύθερης αγοράς ΗΠΑ
@Friday_k

Friday_k
Δραστήριο μέλος

14-03-25

19:59
Κάνεις δεν θέλει να ασχοληθεί...πολύ απλά! Δεν του κάνεις; σε διώχνουν και ούτε εξηγήσεις δεν δίνουν.![]()
Σάρον Στόουν: Αποκάλυψε πως απολύθηκε χωρίς καμία προειδοποίηση από το «Another Simple Favor»
Η ηθοποιός έκανε γνωστό το περιστατικό με ένα ειρωνικό σχόλιο σε ανάρτηση του E!News στο Instagramwww.protothema.gr
τσίμπα μια νότα ... φιλελεύθερης αγοράς ΗΠΑ
@Friday_kκαι σκέψου ότι αν το κάνουν στην Σάρον αυτό που έχει εμπειρία στο χώρο της ... γι' αυτό πάμε κατά διαόλου. Ζούμε στην εποχή του παιχνιδιού πίσω από οθόνες. Έχει χαθεί η σοβαρότητα. Άνθρωποι με τοξικό θράσος απολύουν κόσμο, δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ασχοληθούν με σοβαρούς ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν. Βλέπεις νέα παιδιά να ψάχνουν για δουλειά και να βγαίνουν διάφοροι ειδικοί σύμβουλοι - προπονητές και να λένε με θράσος ότι δεν χρειάζεται να γράφεις τι σπουδές έχεις κάνει, άλλοι να λένε ότι βάλε τις σπουδές στο τέλος του βιογραφικού, άλλοι να λένε ότι θέλουμε να τονίζεις τα soft-skills αλλά κανείς δεν λέει τι διάολο θέλουν σε μια δουλειά ή πώς γίνεται μια δουλειά (απλά και όμορφα). Προσωπικά δεν δίνω μεγάλη βάση σε ανθρώπους που προτείνουν δεξιότητες ή σε θέσεις εργασίας που δημοσιεύονται στο LinkedIn.
Τα έχω φάει με το κουτάλι...
Και επίσης, δεν τους νοιάζει άμα προσπαθείς για την εταιρεία, αν κάνεις λάθη είσαι άουτ.
Είναι πολύ κρίμα γιατί υπάρχουν παιδιά έξω που είναι αστέρια και δεν τους δίνεται η ευκαιρία.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-03-25

20:02
Κάνεις δεν θέλει να ασχοληθεί...πολύ απλά! Δεν του κάνεις; σε διώχνουν και ούτε εξηγήσεις δεν δίνουν.
Τα έχω φάει με το κουτάλι...
Και επίσης, δεν τους νοιάζει άμα προσπαθείς για την εταιρεία, αν κάνεις λάθη είσαι άουτ.
Είναι πολύ κρίμα γιατί υπάρχουν παιδιά έξω που είναι αστέρια και δεν τους δίνεται η ευκαιρία.
Ξεκίνα κάτι δικό σου τοτε.... να του δώσεις τη δική σου φιλοσοφία.
Εγω μπορεί να μην έχω αυτό το πρόβλημα της αστάθειας αλλά και εγω τα αντιμετώπιζα αυτα που λές
ειχα κλειστόμυαλους ανθρώπους δεν μπορουσα να συνενοηθω δεν σεβόντουσαν κτλ
οπότε πήρα την αποφαση σηκώθηκα και έφυγα και τώρα ειμαι πολύ καλύτερα....
σέβονται... ακούνε... ρωτάνε... περιμένουν αποψεις κτλ.
Friday_k
Δραστήριο μέλος

14-03-25

20:02
Υπάρχει άνθρωπος που έχει βρει δουλειά μέσω του LinkedIn;σε θέσεις εργασίας που δημοσιεύονται στο LinkedIn.

Την θεωρώ κακή εφαρμογή, δυσχρηστη και χωρίς κανένα νόημα.
Αυτό που θα μπορούσα να κάνω είναι ένα eshop. Αλλα υπάρχουν 1000αδες eshop με τα ίδια πράγματα. "Δύσκολο" να προτιμησουν εσένα.Ξεκίνα κάτι δικό σου τοτε.... να του δώσεις τη δική σου φιλοσοφία.
Εγω μπορεί να μην έχω αυτό το πρόβλημα της αστάθειας αλλά και εγω τα αντιμετώπιζα αυτα που λές
ειχα κλειστόμυαλους ανθρώπους δεν μπορουσα να συνενοηθω δεν σεβόντουσαν κτλ
οπότε πήρα την αποφαση σηκώθηκα και έφυγα και τώρα ειμαι πολύ καλύτερα....
σέβονται... ακούνε... ρωτάνε... περιμένουν αποψεις κτλ.
Επίσης θέλει λεφτά, όχι πολλά, αλλά δεν έχω τόσο κεφάλαιο.
Το χω πάντως στο μυαλό μου...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-03-25

20:05
Κοίτα αν δεν έχεις κάποια καλή ειδίκευση ή ξεχωριστό ταλέντο χωρις να θέλω να σε μειωσω δεν σε ξέρω κιολας καλά.... για τέτοιες θέσεις φέρονται έτσι επειδη τους είσαι αναλώσιμος. Αν δεν είσαι εσυ θα ειναι άλλος... οπότε δεν έχουν και λόγο να σε σεβαστούν και να σε ακούσουν και ειναι κριμα γιατί η καλή προσωπικότητα ξεχωρίζει αμεσως στις δουλειές άσχετα της ειδίκευσης.
Εν παση περιπτώση κράτα μονο το ότι αν ασφυκτιάς σε ενα περιβάλλον τοτε το αλλάζεις.... εγω το έκανα κανόνα και προς το παρόν εχω οφεληθεί.
Α γειά σου... ωραία ιδέα !
Μέχρι τοτε 2-3 χρόνια κάνε υπομονή. Μικρούλα εισαι ακόμη
εχεις όλο το μέλλον μπροστά σου.
Εν παση περιπτώση κράτα μονο το ότι αν ασφυκτιάς σε ενα περιβάλλον τοτε το αλλάζεις.... εγω το έκανα κανόνα και προς το παρόν εχω οφεληθεί.
Αυτό που θα μπορούσα να κάνω είναι ένα eshop. Αλλα υπάρχουν 1000αδες eshop με τα ίδια πράγματα. "Δύσκολο" να προτιμησουν εσένα.
Επίσης θέλει λεφτά, όχι πολλά, αλλά δεν έχω τόσο κεφάλαιο.
Το χω πάντως στο μυαλό μου...
Α γειά σου... ωραία ιδέα !
Μέχρι τοτε 2-3 χρόνια κάνε υπομονή. Μικρούλα εισαι ακόμη

Friday_k
Δραστήριο μέλος

14-03-25

20:12
Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουμε τις ίδιες δουλειές. Λίγοι είναι αυτοί πουν έχουν την απόλυτη ειδικευση, φυσικά δεν μπορώ να συγκριθω με αυτούς.Κοίτα αν δεν έχεις κάποια καλή ειδίκευση ή ξεχωριστό ταλέντο
Αλλά ξέρω πως σαν Εύη κάνω πολύ καλά την δουλειά μου και μου αρέσει αυτό που κάνω. Απλά δεν το εκτιμάει κάνεις διότι οι εργοδότες κοιτάνε πάντα το πως να σε εκμεταλλευτουν και όχι το πως μπορεί να τους χρησιμευσεις για να τους πας την δουλειά ένα λεβελ παραπάνω.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-03-25

20:25
Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουμε τις ίδιες δουλειές. Λίγοι είναι αυτοί πουν έχουν την απόλυτη ειδικευση, φυσικά δεν μπορώ να συγκριθω με αυτούς.
Αλλά ξέρω πως σαν Εύη κάνω πολύ καλά την δουλειά μου και μου αρέσει αυτό που κάνω. Απλά δεν το εκτιμάει κάνεις διότι οι εργοδότες κοιτάνε πάντα το πως να σε εκμεταλλευτουν και όχι το πως μπορεί να τους χρησιμευσεις για να τους πας την δουλειά ένα λεβελ παραπάνω.
Η ειδίκευση έρχεται και με τα χρόνια.... πρέπει να δείξεις υπομονή.
Θα κάνεις 2-3 χρόνια δουλειές τέτοιου τύπου και μόλις μαζέψεις κάποια αρκετά χρηματα θα κάνεις κάτι δικό σου.
Άλλη λύση ειναι να βρεις έναν συνενοήσιμο άνθρωπο ή και να μιλήσεις λίγο και με αυτούς που έχεις στη τωρινή σου δουλειά.
Κάνε κάτι διαφορετικό απο αυτό που έκανες μέχρι τωρα.... μην φοβάσαι. Εκφράσου.
Αυτά λέω και στο "δικό" μου προσωπικό.

Για να το έχω όμως πήρα την απόφαση να φυγω 300 χλμ εκτός Αθηνων... γιατί δεν μπορουσα άλλο τη παραλογία στην Αθήνα και να μην έχω την ευθύνη και την πρωτοβουλία να εισάγω δικές μου μεθόδους διοίκησης προσωπικού.
Ολα ειναι μια απόφαση... με + και - . Οσο είμαστε νέοι ειναι εντάξει ο χρόνος... μικρή εισαι ακόμη έχεις χρόνο για πειραματισμούς , πάρε το πιο χαλαρά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- fids
- giorgos5002
- Paragontas7000
- GeorgePap2003
- taketrance
- Joji
- iew
- Scandal
- JungC
- A350
- Jack of Spades
- johnsala
- Wonderkid
- thenutritionist
- Varus
- charmander
- iminspain
- American Economist
- Reader
- AggelikiGr
- Libertus
- Vera
- χημεια4λαιφ
- Debugging_Demon
- BatGuin
- Skeptic95
- Kate1914
- chester20080
- Hased Babis
- ROM32
- back2967
- bibliofagos
- userguest
- Memetchi
- rafaela11
- Corfu kitty
- touvlo
- Unboxholics
- giannhs2001
- Dr. Gl. Luminous
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.