EpaRon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νώντας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λευκάδα (Λευκάδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο EpaRon έγραψε: #21 25-09-08 15:29 ναι βέβαια δεν έχει βγάλει ακόμη client για το pc η Microsoft όπως έχει η google για το google earth, αλλά ωστόσο υπάρχει το SDK και μπορείς να το χρησιμοποιείς σε άλλες εφαρμογές. Btw, μιας και είπαμε για το Live Earth, της Microsoft, καλό είναι να ρίξετε μια ματιά και στο Worldwide Telescope . Πολύ καλό πρόγραμμα, με τεράστια συλλογή φωτογραφιών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Carl Νεοφερμένο μέλος Ο panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Ο Carl έγραψε: #22 27-09-08 12:48 Παιδες το google earth ειναι και πολυ γ?????,μονο αυτο εχω να πω!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο miv έγραψε: #23 27-09-08 12:51 Εγώ το έχω φορτώσει με αέριες μάζες, καιρούς, θερμοκρασίες, Modis Hotspots και Marine Traffic και σε κάποια σημεία ψιλοσέρνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Ο michael92: #24 28-09-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Carl: Ναι,ομως...Μηπως υπαρχει κατι live,η εστω με καλυτερη αναλυση απο το Google earth; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεσαι τερρατώδες bandwidth της τάξης των 100mbps - 1Gbps. Χρειάζεσαι τερρατώδες επεξεργαστή για να κάνει Live σύνθεση καθώς και μια τερρατώδη κάρτα γραφικών που δεν υπάρχουν ακόμα για pc... Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Πολύ bandwidth ναι. Όλα τα άλλα που κολλάνε; Για φωτογραφίες μιλάμε, ή στην περίπτωση που είναι live για video. Click για ανάπτυξη... Για video για να γίνει η σύνθεση χρειάζεται τερρατώδες specs από το σύστημα, εδώ για το google earth Που είναι με φωτογραφίες χρειάζεσαι έναν σχετικά καλό υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROTEAS1992 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλειος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Ο PROTEAS1992: #25 03-10-08 15:28 Η σάρωση της γής( που δεν σαρώνεται καν όλη), γίνεται απο διάφορες εταιρείες και οργανισμούς. Οι σαρώσεις γίνονται σταδιακά και {{ανεβαίνουν}} στο google earth ανα 5 μήνες περίπου! Δηλαδή η live παρακολούθηση όλης της γής είναι παντελώς αδύνατη!! (Τουλάχιστον για τα επομενα 150-200χρόνια)!! χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Ο misu7 έγραψε: #26 05-10-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ψηνεται κανεις να χακεψουμε τη NASA ? Click για ανάπτυξη... Και πως θα το κάνουμε? Κανά πονηρό inject??? Κράα ρε... Κρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:46 Ο konfou έγραψε: #27 27-10-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ψηνεται κανεις να χακεψουμε τη NASA ? Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μέσα, αλλά δεν έχω καμιά σχέση έτσι και μας πάρει στο κυνήγι η διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EpaRon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νώντας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λευκάδα (Λευκάδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Ο EpaRon έγραψε: #28 28-10-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από konfou: Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Click για ανάπτυξη... Αν δούμε ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:43 Η AnthiCat έγραψε: #29 26-09-09 21:43 τελικα δεν υπαρχει κατι που να δειχνει live την ελλαδα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Chrysa32485: #30 26-09-09 21:54 Το μόνο που έχω ακούσει είναι για web cams που στήνουν διάφοροι ιδιώτες σε σημεία της Ελλάδας και βλέπεις κάποια τοπία και μέρη live αλλά όπως καταλαβαίνετε έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία από το google earth. Δεν ξέρω τίποτα άλλο αλλά αν σας ενδιαφέρει ψάξτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο manos4 έγραψε: #31 26-09-09 22:26 δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η AnthiCat έγραψε: #32 20-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από manos4: δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...θα με προλαβει ο μπαμπας μου αυτα τ αγοραζει ο μπαμπας μου..αν ερθει εδω θα το παρει..σε μενα δεν θα τ δειχνει....γι'αυτο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι βέβαια δεν έχει βγάλει ακόμη client για το pc η Microsoft όπως έχει η google για το google earth, αλλά ωστόσο υπάρχει το SDK και μπορείς να το χρησιμοποιείς σε άλλες εφαρμογές. Btw, μιας και είπαμε για το Live Earth, της Microsoft, καλό είναι να ρίξετε μια ματιά και στο Worldwide Telescope . Πολύ καλό πρόγραμμα, με τεράστια συλλογή φωτογραφιών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Carl Νεοφερμένο μέλος Ο panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Ο Carl έγραψε: #22 27-09-08 12:48 Παιδες το google earth ειναι και πολυ γ?????,μονο αυτο εχω να πω!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο miv έγραψε: #23 27-09-08 12:51 Εγώ το έχω φορτώσει με αέριες μάζες, καιρούς, θερμοκρασίες, Modis Hotspots και Marine Traffic και σε κάποια σημεία ψιλοσέρνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Ο michael92: #24 28-09-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Carl: Ναι,ομως...Μηπως υπαρχει κατι live,η εστω με καλυτερη αναλυση απο το Google earth; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεσαι τερρατώδες bandwidth της τάξης των 100mbps - 1Gbps. Χρειάζεσαι τερρατώδες επεξεργαστή για να κάνει Live σύνθεση καθώς και μια τερρατώδη κάρτα γραφικών που δεν υπάρχουν ακόμα για pc... Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Πολύ bandwidth ναι. Όλα τα άλλα που κολλάνε; Για φωτογραφίες μιλάμε, ή στην περίπτωση που είναι live για video. Click για ανάπτυξη... Για video για να γίνει η σύνθεση χρειάζεται τερρατώδες specs από το σύστημα, εδώ για το google earth Που είναι με φωτογραφίες χρειάζεσαι έναν σχετικά καλό υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROTEAS1992 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλειος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Ο PROTEAS1992: #25 03-10-08 15:28 Η σάρωση της γής( που δεν σαρώνεται καν όλη), γίνεται απο διάφορες εταιρείες και οργανισμούς. Οι σαρώσεις γίνονται σταδιακά και {{ανεβαίνουν}} στο google earth ανα 5 μήνες περίπου! Δηλαδή η live παρακολούθηση όλης της γής είναι παντελώς αδύνατη!! (Τουλάχιστον για τα επομενα 150-200χρόνια)!! χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Ο misu7 έγραψε: #26 05-10-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ψηνεται κανεις να χακεψουμε τη NASA ? Click για ανάπτυξη... Και πως θα το κάνουμε? Κανά πονηρό inject??? Κράα ρε... Κρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:46 Ο konfou έγραψε: #27 27-10-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ψηνεται κανεις να χακεψουμε τη NASA ? Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μέσα, αλλά δεν έχω καμιά σχέση έτσι και μας πάρει στο κυνήγι η διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EpaRon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νώντας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λευκάδα (Λευκάδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Ο EpaRon έγραψε: #28 28-10-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από konfou: Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Click για ανάπτυξη... Αν δούμε ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:43 Η AnthiCat έγραψε: #29 26-09-09 21:43 τελικα δεν υπαρχει κατι που να δειχνει live την ελλαδα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Chrysa32485: #30 26-09-09 21:54 Το μόνο που έχω ακούσει είναι για web cams που στήνουν διάφοροι ιδιώτες σε σημεία της Ελλάδας και βλέπεις κάποια τοπία και μέρη live αλλά όπως καταλαβαίνετε έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία από το google earth. Δεν ξέρω τίποτα άλλο αλλά αν σας ενδιαφέρει ψάξτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο manos4 έγραψε: #31 26-09-09 22:26 δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η AnthiCat έγραψε: #32 20-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από manos4: δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...θα με προλαβει ο μπαμπας μου αυτα τ αγοραζει ο μπαμπας μου..αν ερθει εδω θα το παρει..σε μενα δεν θα τ δειχνει....γι'αυτο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδες το google earth ειναι και πολυ γ?????,μονο αυτο εχω να πω!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο miv έγραψε: #23 27-09-08 12:51 Εγώ το έχω φορτώσει με αέριες μάζες, καιρούς, θερμοκρασίες, Modis Hotspots και Marine Traffic και σε κάποια σημεία ψιλοσέρνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Ο michael92: #24 28-09-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Carl: Ναι,ομως...Μηπως υπαρχει κατι live,η εστω με καλυτερη αναλυση απο το Google earth; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεσαι τερρατώδες bandwidth της τάξης των 100mbps - 1Gbps. Χρειάζεσαι τερρατώδες επεξεργαστή για να κάνει Live σύνθεση καθώς και μια τερρατώδη κάρτα γραφικών που δεν υπάρχουν ακόμα για pc... Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Πολύ bandwidth ναι. Όλα τα άλλα που κολλάνε; Για φωτογραφίες μιλάμε, ή στην περίπτωση που είναι live για video. Click για ανάπτυξη... Για video για να γίνει η σύνθεση χρειάζεται τερρατώδες specs από το σύστημα, εδώ για το google earth Που είναι με φωτογραφίες χρειάζεσαι έναν σχετικά καλό υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROTEAS1992 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλειος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Ο PROTEAS1992: #25 03-10-08 15:28 Η σάρωση της γής( που δεν σαρώνεται καν όλη), γίνεται απο διάφορες εταιρείες και οργανισμούς. Οι σαρώσεις γίνονται σταδιακά και {{ανεβαίνουν}} στο google earth ανα 5 μήνες περίπου! Δηλαδή η live παρακολούθηση όλης της γής είναι παντελώς αδύνατη!! (Τουλάχιστον για τα επομενα 150-200χρόνια)!! χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Ο misu7 έγραψε: #26 05-10-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ψηνεται κανεις να χακεψουμε τη NASA ? Click για ανάπτυξη... Και πως θα το κάνουμε? Κανά πονηρό inject??? Κράα ρε... Κρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:46 Ο konfou έγραψε: #27 27-10-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ψηνεται κανεις να χακεψουμε τη NASA ? Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μέσα, αλλά δεν έχω καμιά σχέση έτσι και μας πάρει στο κυνήγι η διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EpaRon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νώντας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λευκάδα (Λευκάδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Ο EpaRon έγραψε: #28 28-10-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από konfou: Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Click για ανάπτυξη... Αν δούμε ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:43 Η AnthiCat έγραψε: #29 26-09-09 21:43 τελικα δεν υπαρχει κατι που να δειχνει live την ελλαδα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Chrysa32485: #30 26-09-09 21:54 Το μόνο που έχω ακούσει είναι για web cams που στήνουν διάφοροι ιδιώτες σε σημεία της Ελλάδας και βλέπεις κάποια τοπία και μέρη live αλλά όπως καταλαβαίνετε έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία από το google earth. Δεν ξέρω τίποτα άλλο αλλά αν σας ενδιαφέρει ψάξτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο manos4 έγραψε: #31 26-09-09 22:26 δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η AnthiCat έγραψε: #32 20-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από manos4: δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...θα με προλαβει ο μπαμπας μου αυτα τ αγοραζει ο μπαμπας μου..αν ερθει εδω θα το παρει..σε μενα δεν θα τ δειχνει....γι'αυτο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ το έχω φορτώσει με αέριες μάζες, καιρούς, θερμοκρασίες, Modis Hotspots και Marine Traffic και σε κάποια σημεία ψιλοσέρνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Ο michael92: #24 28-09-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Carl: Ναι,ομως...Μηπως υπαρχει κατι live,η εστω με καλυτερη αναλυση απο το Google earth; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεσαι τερρατώδες bandwidth της τάξης των 100mbps - 1Gbps. Χρειάζεσαι τερρατώδες επεξεργαστή για να κάνει Live σύνθεση καθώς και μια τερρατώδη κάρτα γραφικών που δεν υπάρχουν ακόμα για pc... Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Πολύ bandwidth ναι. Όλα τα άλλα που κολλάνε; Για φωτογραφίες μιλάμε, ή στην περίπτωση που είναι live για video. Click για ανάπτυξη... Για video για να γίνει η σύνθεση χρειάζεται τερρατώδες specs από το σύστημα, εδώ για το google earth Που είναι με φωτογραφίες χρειάζεσαι έναν σχετικά καλό υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROTEAS1992 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλειος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Ο PROTEAS1992: #25 03-10-08 15:28 Η σάρωση της γής( που δεν σαρώνεται καν όλη), γίνεται απο διάφορες εταιρείες και οργανισμούς. Οι σαρώσεις γίνονται σταδιακά και {{ανεβαίνουν}} στο google earth ανα 5 μήνες περίπου! Δηλαδή η live παρακολούθηση όλης της γής είναι παντελώς αδύνατη!! (Τουλάχιστον για τα επομενα 150-200χρόνια)!! χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Ο misu7 έγραψε: #26 05-10-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ψηνεται κανεις να χακεψουμε τη NASA ? Click για ανάπτυξη... Και πως θα το κάνουμε? Κανά πονηρό inject??? Κράα ρε... Κρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:46 Ο konfou έγραψε: #27 27-10-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ψηνεται κανεις να χακεψουμε τη NASA ? Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μέσα, αλλά δεν έχω καμιά σχέση έτσι και μας πάρει στο κυνήγι η διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EpaRon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νώντας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λευκάδα (Λευκάδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Ο EpaRon έγραψε: #28 28-10-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από konfou: Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Click για ανάπτυξη... Αν δούμε ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:43 Η AnthiCat έγραψε: #29 26-09-09 21:43 τελικα δεν υπαρχει κατι που να δειχνει live την ελλαδα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Chrysa32485: #30 26-09-09 21:54 Το μόνο που έχω ακούσει είναι για web cams που στήνουν διάφοροι ιδιώτες σε σημεία της Ελλάδας και βλέπεις κάποια τοπία και μέρη live αλλά όπως καταλαβαίνετε έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία από το google earth. Δεν ξέρω τίποτα άλλο αλλά αν σας ενδιαφέρει ψάξτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο manos4 έγραψε: #31 26-09-09 22:26 δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η AnthiCat έγραψε: #32 20-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από manos4: δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...θα με προλαβει ο μπαμπας μου αυτα τ αγοραζει ο μπαμπας μου..αν ερθει εδω θα το παρει..σε μενα δεν θα τ δειχνει....γι'αυτο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Carl: Ναι,ομως...Μηπως υπαρχει κατι live,η εστω με καλυτερη αναλυση απο το Google earth; Click για ανάπτυξη... Χρειάζεσαι τερρατώδες bandwidth της τάξης των 100mbps - 1Gbps. Χρειάζεσαι τερρατώδες επεξεργαστή για να κάνει Live σύνθεση καθώς και μια τερρατώδη κάρτα γραφικών που δεν υπάρχουν ακόμα για pc... Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Πολύ bandwidth ναι. Όλα τα άλλα που κολλάνε; Για φωτογραφίες μιλάμε, ή στην περίπτωση που είναι live για video. Click για ανάπτυξη... Για video για να γίνει η σύνθεση χρειάζεται τερρατώδες specs από το σύστημα, εδώ για το google earth Που είναι με φωτογραφίες χρειάζεσαι έναν σχετικά καλό υπολογιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PROTEAS1992 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλειος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Ο PROTEAS1992: #25 03-10-08 15:28 Η σάρωση της γής( που δεν σαρώνεται καν όλη), γίνεται απο διάφορες εταιρείες και οργανισμούς. Οι σαρώσεις γίνονται σταδιακά και {{ανεβαίνουν}} στο google earth ανα 5 μήνες περίπου! Δηλαδή η live παρακολούθηση όλης της γής είναι παντελώς αδύνατη!! (Τουλάχιστον για τα επομενα 150-200χρόνια)!! χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Ο misu7 έγραψε: #26 05-10-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ψηνεται κανεις να χακεψουμε τη NASA ? Click για ανάπτυξη... Και πως θα το κάνουμε? Κανά πονηρό inject??? Κράα ρε... Κρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:46 Ο konfou έγραψε: #27 27-10-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ψηνεται κανεις να χακεψουμε τη NASA ? Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μέσα, αλλά δεν έχω καμιά σχέση έτσι και μας πάρει στο κυνήγι η διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EpaRon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νώντας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λευκάδα (Λευκάδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Ο EpaRon έγραψε: #28 28-10-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από konfou: Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Click για ανάπτυξη... Αν δούμε ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:43 Η AnthiCat έγραψε: #29 26-09-09 21:43 τελικα δεν υπαρχει κατι που να δειχνει live την ελλαδα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Chrysa32485: #30 26-09-09 21:54 Το μόνο που έχω ακούσει είναι για web cams που στήνουν διάφοροι ιδιώτες σε σημεία της Ελλάδας και βλέπεις κάποια τοπία και μέρη live αλλά όπως καταλαβαίνετε έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία από το google earth. Δεν ξέρω τίποτα άλλο αλλά αν σας ενδιαφέρει ψάξτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο manos4 έγραψε: #31 26-09-09 22:26 δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η AnthiCat έγραψε: #32 20-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από manos4: δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...θα με προλαβει ο μπαμπας μου αυτα τ αγοραζει ο μπαμπας μου..αν ερθει εδω θα το παρει..σε μενα δεν θα τ δειχνει....γι'αυτο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η σάρωση της γής( που δεν σαρώνεται καν όλη), γίνεται απο διάφορες εταιρείες και οργανισμούς. Οι σαρώσεις γίνονται σταδιακά και {{ανεβαίνουν}} στο google earth ανα 5 μήνες περίπου! Δηλαδή η live παρακολούθηση όλης της γής είναι παντελώς αδύνατη!! (Τουλάχιστον για τα επομενα 150-200χρόνια)!! χεχεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Ο misu7 έγραψε: #26 05-10-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ψηνεται κανεις να χακεψουμε τη NASA ? Click για ανάπτυξη... Και πως θα το κάνουμε? Κανά πονηρό inject??? Κράα ρε... Κρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:46 Ο konfou έγραψε: #27 27-10-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ψηνεται κανεις να χακεψουμε τη NASA ? Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μέσα, αλλά δεν έχω καμιά σχέση έτσι και μας πάρει στο κυνήγι η διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EpaRon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νώντας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λευκάδα (Λευκάδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Ο EpaRon έγραψε: #28 28-10-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από konfou: Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Click για ανάπτυξη... Αν δούμε ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:43 Η AnthiCat έγραψε: #29 26-09-09 21:43 τελικα δεν υπαρχει κατι που να δειχνει live την ελλαδα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Chrysa32485: #30 26-09-09 21:54 Το μόνο που έχω ακούσει είναι για web cams που στήνουν διάφοροι ιδιώτες σε σημεία της Ελλάδας και βλέπεις κάποια τοπία και μέρη live αλλά όπως καταλαβαίνετε έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία από το google earth. Δεν ξέρω τίποτα άλλο αλλά αν σας ενδιαφέρει ψάξτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο manos4 έγραψε: #31 26-09-09 22:26 δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η AnthiCat έγραψε: #32 20-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από manos4: δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...θα με προλαβει ο μπαμπας μου αυτα τ αγοραζει ο μπαμπας μου..αν ερθει εδω θα το παρει..σε μενα δεν θα τ δειχνει....γι'αυτο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ψηνεται κανεις να χακεψουμε τη NASA ? Click για ανάπτυξη... Και πως θα το κάνουμε? Κανά πονηρό inject??? Κράα ρε... Κρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:46 Ο konfou έγραψε: #27 27-10-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ψηνεται κανεις να χακεψουμε τη NASA ? Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μέσα, αλλά δεν έχω καμιά σχέση έτσι και μας πάρει στο κυνήγι η διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EpaRon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νώντας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λευκάδα (Λευκάδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Ο EpaRon έγραψε: #28 28-10-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από konfou: Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Click για ανάπτυξη... Αν δούμε ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:43 Η AnthiCat έγραψε: #29 26-09-09 21:43 τελικα δεν υπαρχει κατι που να δειχνει live την ελλαδα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Chrysa32485: #30 26-09-09 21:54 Το μόνο που έχω ακούσει είναι για web cams που στήνουν διάφοροι ιδιώτες σε σημεία της Ελλάδας και βλέπεις κάποια τοπία και μέρη live αλλά όπως καταλαβαίνετε έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία από το google earth. Δεν ξέρω τίποτα άλλο αλλά αν σας ενδιαφέρει ψάξτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο manos4 έγραψε: #31 26-09-09 22:26 δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η AnthiCat έγραψε: #32 20-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από manos4: δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...θα με προλαβει ο μπαμπας μου αυτα τ αγοραζει ο μπαμπας μου..αν ερθει εδω θα το παρει..σε μενα δεν θα τ δειχνει....γι'αυτο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ψηνεται κανεις να χακεψουμε τη NASA ? Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μέσα, αλλά δεν έχω καμιά σχέση έτσι και μας πάρει στο κυνήγι η διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EpaRon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νώντας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λευκάδα (Λευκάδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 01:04 Ο EpaRon έγραψε: #28 28-10-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από konfou: Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Click για ανάπτυξη... Αν δούμε ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:43 Η AnthiCat έγραψε: #29 26-09-09 21:43 τελικα δεν υπαρχει κατι που να δειχνει live την ελλαδα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Chrysa32485: #30 26-09-09 21:54 Το μόνο που έχω ακούσει είναι για web cams που στήνουν διάφοροι ιδιώτες σε σημεία της Ελλάδας και βλέπεις κάποια τοπία και μέρη live αλλά όπως καταλαβαίνετε έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία από το google earth. Δεν ξέρω τίποτα άλλο αλλά αν σας ενδιαφέρει ψάξτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο manos4 έγραψε: #31 26-09-09 22:26 δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η AnthiCat έγραψε: #32 20-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από manos4: δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...θα με προλαβει ο μπαμπας μου αυτα τ αγοραζει ο μπαμπας μου..αν ερθει εδω θα το παρει..σε μενα δεν θα τ δειχνει....γι'αυτο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konfou: Κι επίσης αν κατάλαβα για να δούμε Live Earth χρειαζόμαστε υπερυπολογιστή. Click για ανάπτυξη... Αν δούμε ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:43 Η AnthiCat έγραψε: #29 26-09-09 21:43 τελικα δεν υπαρχει κατι που να δειχνει live την ελλαδα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Chrysa32485: #30 26-09-09 21:54 Το μόνο που έχω ακούσει είναι για web cams που στήνουν διάφοροι ιδιώτες σε σημεία της Ελλάδας και βλέπεις κάποια τοπία και μέρη live αλλά όπως καταλαβαίνετε έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία από το google earth. Δεν ξέρω τίποτα άλλο αλλά αν σας ενδιαφέρει ψάξτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο manos4 έγραψε: #31 26-09-09 22:26 δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η AnthiCat έγραψε: #32 20-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από manos4: δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...θα με προλαβει ο μπαμπας μου αυτα τ αγοραζει ο μπαμπας μου..αν ερθει εδω θα το παρει..σε μενα δεν θα τ δειχνει....γι'αυτο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελικα δεν υπαρχει κατι που να δειχνει live την ελλαδα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Chrysa32485: #30 26-09-09 21:54 Το μόνο που έχω ακούσει είναι για web cams που στήνουν διάφοροι ιδιώτες σε σημεία της Ελλάδας και βλέπεις κάποια τοπία και μέρη live αλλά όπως καταλαβαίνετε έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία από το google earth. Δεν ξέρω τίποτα άλλο αλλά αν σας ενδιαφέρει ψάξτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο manos4 έγραψε: #31 26-09-09 22:26 δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η AnthiCat έγραψε: #32 20-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από manos4: δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...θα με προλαβει ο μπαμπας μου αυτα τ αγοραζει ο μπαμπας μου..αν ερθει εδω θα το παρει..σε μενα δεν θα τ δειχνει....γι'αυτο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το μόνο που έχω ακούσει είναι για web cams που στήνουν διάφοροι ιδιώτες σε σημεία της Ελλάδας και βλέπεις κάποια τοπία και μέρη live αλλά όπως καταλαβαίνετε έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία από το google earth. Δεν ξέρω τίποτα άλλο αλλά αν σας ενδιαφέρει ψάξτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:26 Ο manos4 έγραψε: #31 26-09-09 22:26 δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η AnthiCat έγραψε: #32 20-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από manos4: δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...θα με προλαβει ο μπαμπας μου αυτα τ αγοραζει ο μπαμπας μου..αν ερθει εδω θα το παρει..σε μενα δεν θα τ δειχνει....γι'αυτο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnthiCat Νεοφερμένο μέλος Η AnthiCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η AnthiCat έγραψε: #32 20-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από manos4: δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...θα με προλαβει ο μπαμπας μου αυτα τ αγοραζει ο μπαμπας μου..αν ερθει εδω θα το παρει..σε μενα δεν θα τ δειχνει....γι'αυτο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από manos4: δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια υπηρεσία εκτός αν δεις το NASA TV το οποίο μπορεί να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα απο τους δορυφόρους όπως εχει αναφερθεί.Το live,ναι χρειάζεται πολύ bandwidth το οποίο εδώ δεν υπάρχει,βασικά μόνο η NASA έχει.Αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχει τέτοια υπηρεσία αλλά ίσως να μην είναι δωρεάν. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...θα με προλαβει ο μπαμπας μου αυτα τ αγοραζει ο μπαμπας μου..αν ερθει εδω θα το παρει..σε μενα δεν θα τ δειχνει....γι'αυτο ψαχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.