al_zogo
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

πρόβλημα με drivers δε θα έχεις, αλλα πρέπει να το σιγουρέψεις, υπαρχουν διάφορα λινουξοφόρουμ πάνε και ψάξε τη συμβατότητα που θα έχει το λαπ σου με το συγκεκριμένο λειτουργικό. Πάντως εγώ επειδή δεν παίζω παιχνίδια γι αυτό και δεν μου έχουν λείψει καθόλου τα Windows... αν θέλω να παίξω κάποιο παιχνίδι παίρνω μια παιχνιδομηχανή που γι αυτό υπάρχει στο κάτω κάτω και κάνω τη διασκεδασή μου.. γενικά είμαι από τα άτομα που πιστεύουν πως οι υπολογιστές ειναι για δουλεία και οι παιχνιδομηχανές είναι για παιχνίδια.
(Καλά, δεν πάει έτσι, το καλύτερο gaming γίνεται πάντα στο PC, από όλες τις απόψεις.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
al_zogo
Νεοφερμένο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

al_zogo
Νεοφερμένο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Η μόνη περίπτωση των παιχνιδιών που είναι καλύτερη για PC είναι τα FPS και η πειρατεία, άντε και κάνα strategy (θα βαζα και emulator, αλλα απο αυτά έχουν και οι κονσόλες). Απο την άλλη, ούτε final fantasy έχουν, ούτε zelda, ούτε sonic, ούτε soul calibur και τα άπειρα beat em up (μόνο το νέο street fighter απο όσο ξέρω), ούτε metroid και όσα έρχονται με ελάχιστες εξαιρέσεις, υποφέρουν απο τη μεταφορά παιχνιδιού κονσόλας σε pc. Βέβαια θα μου πεις οτι για να τα έχεις όλα αυτά θα πρέπει να αγοράσεις και τις 3 next-gen κονσόλες, που σου βγαίνει σαν ένα καλό pc χωρίς οθόνη αμέσως αμέσως.
Συμφωνώ πάντως στο οτι στον τεχνικό τομέα τα pc υπερ-υπερτερούν.
Αλλα offtopic τέλος, αν θες παιχνίδια σε pc, τα windows είναι μονόδρομος.
Αν μάλιστα είσαι μανιακός gamer, δεν έχεις κανένα λόγο να κάνεις dual boot, καθώς το δεύτερο λειτουργικό θα ξεχαστεί. Επίσης κανένα λόγο να στραφείς σε mac.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

(αν και προσωπικά τα FPS δεν μου αρέσουν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Εντάξει..αυτά είναι γούστα!Ναι, αλλα μόνο τέτοιου είδους. Όπως έγραψα FPS και Strategy.
(αν και προσωπικά τα FPS δεν μου αρέσουν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Εντάξει..αυτά είναι γούστα!![]()
Ναι αλλα το PC είναι μόνο για αυτά τα γούστα, και αφήνει όλους τους υπόλοιπους στην απέξω

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι λες...τόσα και τόσα έχει..Ναι αλλα το PC είναι μόνο για αυτά τα γούστα, και αφήνει όλους τους υπόλοιπους στην απέξω![]()

RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
Τι λες...τόσα και τόσα έχει..![]()
Όπως;

statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για ευκολία σέταρε πρώτα τα xp σε ένα partition ntfs του σκληρού. Γνωστή διαδικασία.
Αφου τελειώσει η εγκατάσταση κάνε restart και βάλε το cd που έκανες burn το iso image του ubuntu που κατέβασες από το internet.
https://foss.uoa.gr/forum/viewtopic.php?f=6&t=14&p=209#p209
Όταν φτιάχνεις τα partition δώσε προσοχή. Καλύτερα manual αν έχεις εμπειρία με partition.
Για περαιτέρω βοήθεια εδώ είμαστε. :no1:
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

markip
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.instructables.com/id/Transform_Ubuntu_804_To_Look_Like_Mac_OSX/
https://maketecheasier.com/turn-your-ubuntu-hardy-to-mac-osx-leopard/2008/07/23
θα γινει καπως ετσι (και για να αλλαξεις το dock κατω μπορεις να βαλεις το cairo dock)

acid_18
Νεοφερμένο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Μεταξύ μας, καθόλου ίδιο δεν το κάνει. Ίσα ίσα το κάνει πολύ πιο δύσχρηστο.εγω θα σου συστινα να βαλεις linux και μετα να βαλεις ενα transformation pack που θα το κανει να μοιαζει ολοιδο με το mac. δες εδω για να δεις πως θα το κανεις (γινεται πανω στην διανομη Ubuntu Linux)
https://www.instructables.com/id/Transform_Ubuntu_804_To_Look_Like_Mac_OSX/
https://maketecheasier.com/turn-your-ubuntu-hardy-to-mac-osx-leopard/2008/07/23
θα γινει καπως ετσι (και για να αλλαξεις το dock κατω μπορεις να βαλεις το cairo dock)
Δεν μπορείς απλά να πετάξεις ένα ωραίο theme και μια dockbar και να το κάνεις ίδιο με το mac.
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα ubuntu εχουν τετοια δυνατοτητα ... για αλλα λογισμικα linux η για mac δεν ξερω
Εγω ειχα βαλει ubuntu ... dual boot με windows προσαρμοσμενα με το nLite (χωρις περιτους drivers και εφαρμογες πχ δικτυου ... μην φαμε κανα ιο απο το internet ...) αλλα τα ubuntu ειχαν ενα ανεπανορθωτο προβλημα με οτιδηποτε flash κυκλοφορουσε στο internet ...
Εψαχνα ενα μηνα να βρω τροπο να το φτιαξω αλλα τπτ ... οποτε ή δεν εψαξα αρκετα ή απλα δεν επιδιωρθονοταν ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.