Maestro - Mega (2022-2025)

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.
Γκράντε φλοπ ο Β κύκλος (πρώτο μέρος), τώρα που τον ολοκλήρωσα. Δελεαστική απεικόνιση της νυχτερινής νεανικής Αθήνας, ωστόσο. Με μουσικάρες. Σε κάνει να ξεχνάς το πόσο σκατόπολη είναι. Μέχρι εκεί.

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Έπρεπε να φτάσουμε τελευταίο επεισόδιο για να δούμε σεξοσκηνή, πάει, χάλασε κι ο Παπακαλιάτης.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.838 μηνύματα.
Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Guest 376555

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Σεναριακά και οι 2 σεζόν flop είναι. Έχει μπόλικα cringe moments αλλά δε θα έλεγα και χυδαία. Νομίζω, πάντως, οι περισσότεροι το βλέπουμε λόγω Παπακαλιάτικου guilty pleasure και δεν έχουμε ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες, απλά το απολαμβάνουμε γι'αυτό που είναι

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Η μαμά μου χθες:

Αμάν ρε Παπακαλιάτη, είτε βλέπεις τους τέσσερις, είτε βλέπεις το κλείσε τα μάτια, είτε το μαέστρο, ίδιοι διάλογοι 20 χρόνια τώρα. Έλεος πια.

*Ήταν λίγο έξαλλη* 🥺

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Μήπως ο Παπακαλιάτης δεν είχε σκοπό να βγάλει δεύτερη σεζόν και την έβγαλε γιατι είδε πως είχε (χρηματική) επιτυχία η πρώτη ή τον δέσμευσε κάπως το Νέτφλιξ;
Γιατι αυτό που μου βγάζει η δεύτερη σε αντίθεση με την πρώτη είναι πως γράφτηκε στο πόδι κι άντε να τελειώνουμε

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.
Προσωπικά ξενέρωσα με την έως τώρα 2η σεζόν. Και μου κάνει εντύπωση γιατί λέει τα γύριζαν ένα χρόνο αυτά τα έξι επεισόδια.
Τώρα για την πρώτη, μπράβο για την πρόοδο που είχε μια ελληνική παραγωγή, ωστόσο δεν ήταν κάτι που δεν είχαμε ήδη δει σε άλλες τόσες σειρές του netflix. Περισσότερο για προσπάθεια για να μοιάζει με αμερικανιά μου φάνηκε. Ωστόσο ήταν καλή, μου άφησε ωραία αίσθηση και με συγκίνησε ιδιαίτερα το επεισόδιο της Αλεξίου.

Τελευταία επεξεργασία:

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Εγώ τα επεισόδια τα βλέπω 1-1 όπως τα βγάζει το μέγκα για να διατηρήσω όποιο σασπένς μπορεί να βρεί κανείς σε αυτό τον κύκλο.

Λοιπόν, έχω να πω πως η γυναίκα του Παπακαλιάτη είναι πολύ γαμάτη μου βγάζει τεράστιο ενδιαφέρον και δυναμισμό σαν χαρακτήρας έχει τα θεματάκια της αλλά ειναι σίγουρα χείμαρρος εκρηκτική

Η Κλέλια είναι γλάστρα που είναι απλά σαν να διαβάζει τα λόγια, μηδέν συναίσθημα, μηδέν υποκριτικό ταλέντο.

Η Γουλιώτη είναι ηθοποιάρα

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Αχ την Γουλιώτη δεν την μπορώ🥲 Αν την δεις και αλλού θα παρατηρήσεις ότι ΠΑΝΤΟΥ παίζει νευρικά, δεν είναι του ρόλου..

Εγώ ψηφίζω Χαρούλα και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μόνο από τη σειρά💙

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.428 μηνύματα.
Unpopular opinion αλλα μου αρεσε γενικα η β σεζον. Καποιοι διαλογοι οντως ηταν αρκετα κριντζ και προχειροι, οπως και η συνολικη ερευνα και παρουσια του μπατσου στη σειρα . Τα τελευταια 4 επεισοδια προμηνυονται πολυ δυνατα, μετα την τελευταια σκηνη.
Υ.Γ Κλελια ξεκαβαλα λιγο και προσπαθησε παραπανω.Σε μερικες σκηνες θυμιζες ηθοποιο οικογενειακων ισοτριων.
Υ.Γ2 Για καποιο λογο θα ξεενρωσω αμα ο παπακαλιατης τα φτιαξει με τη κλελια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τα νουμερα ηταν πιο χαμηλα επειδη πολλοι ειδαν τη σειρα στο νετφλιξ.(οπως και εγω ) @Volkswagen Fan

Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Τελευταία επεξεργασία:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix;
Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix;

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες;

(συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ)

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες;

(συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ)
Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix.
Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι.

Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro :P

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro :P
Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια.
Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί.

Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια🙃)

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος

εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια

πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

, όχι άγιοι έρωτες
Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες

αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει 🤷🏼‍♀️