Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 18 Μαΐου 2024 στις 21:01 Ο Lasher έγραψε: #101 18-05-24 21:01 Γκράντε φλοπ ο Β κύκλος (πρώτο μέρος), τώρα που τον ολοκλήρωσα. Δελεαστική απεικόνιση της νυχτερινής νεανικής Αθήνας, ωστόσο. Με μουσικάρες. Σε κάνει να ξεχνάς το πόσο σκατόπολη είναι. Μέχρι εκεί. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 19 Μαΐου 2024 στις 18:03 Ο palio_melos: #102 19-05-24 18:03 Έπρεπε να φτάσουμε τελευταίο επεισόδιο για να δούμε σεξοσκηνή, πάει, χάλασε κι ο Παπακαλιάτης. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.089 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 11:15 Ο American Economist: #103 24-05-24 11:15 Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Guest 376555 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2024 στις 11:53 Ο Guest 376555: #104 24-05-24 11:53 Σεναριακά και οι 2 σεζόν flop είναι. Έχει μπόλικα cringe moments αλλά δε θα έλεγα και χυδαία. Νομίζω, πάντως, οι περισσότεροι το βλέπουμε λόγω Παπακαλιάτικου guilty pleasure και δεν έχουμε ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες, απλά το απολαμβάνουμε γι'αυτό που είναι Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #105 24-05-24 12:03 Η μαμά μου χθες: Αμάν ρε Παπακαλιάτη, είτε βλέπεις τους τέσσερις, είτε βλέπεις το κλείσε τα μάτια, είτε το μαέστρο, ίδιοι διάλογοι 20 χρόνια τώρα. Έλεος πια. *Ήταν λίγο έξαλλη* amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.286 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 15:08 Η amarelia έγραψε: #106 24-05-24 15:08 Μήπως ο Παπακαλιάτης δεν είχε σκοπό να βγάλει δεύτερη σεζόν και την έβγαλε γιατι είδε πως είχε (χρηματική) επιτυχία η πρώτη ή τον δέσμευσε κάπως το Νέτφλιξ; Γιατι αυτό που μου βγάζει η δεύτερη σε αντίθεση με την πρώτη είναι πως γράφτηκε στο πόδι κι άντε να τελειώνουμε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 15:15 Ο ultraviolence: #107 24-05-24 15:15 Προσωπικά ξενέρωσα με την έως τώρα 2η σεζόν. Και μου κάνει εντύπωση γιατί λέει τα γύριζαν ένα χρόνο αυτά τα έξι επεισόδια. Τώρα για την πρώτη, μπράβο για την πρόοδο που είχε μια ελληνική παραγωγή, ωστόσο δεν ήταν κάτι που δεν είχαμε ήδη δει σε άλλες τόσες σειρές του netflix. Περισσότερο για προσπάθεια για να μοιάζει με αμερικανιά μου φάνηκε. Ωστόσο ήταν καλή, μου άφησε ωραία αίσθηση και με συγκίνησε ιδιαίτερα το επεισόδιο της Αλεξίου. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαΐου 2024 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.286 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 10:52 Η amarelia έγραψε: #108 08-06-24 10:52 Εγώ τα επεισόδια τα βλέπω 1-1 όπως τα βγάζει το μέγκα για να διατηρήσω όποιο σασπένς μπορεί να βρεί κανείς σε αυτό τον κύκλο. Λοιπόν, έχω να πω πως η γυναίκα του Παπακαλιάτη είναι πολύ γαμάτη μου βγάζει τεράστιο ενδιαφέρον και δυναμισμό σαν χαρακτήρας έχει τα θεματάκια της αλλά ειναι σίγουρα χείμαρρος εκρηκτική Η Κλέλια είναι γλάστρα που είναι απλά σαν να διαβάζει τα λόγια, μηδέν συναίσθημα, μηδέν υποκριτικό ταλέντο. Η Γουλιώτη είναι ηθοποιάρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 11:36 Η Εριφύλη έγραψε: #109 08-06-24 11:36 Αχ την Γουλιώτη δεν την μπορώ Αν την δεις και αλλού θα παρατηρήσεις ότι ΠΑΝΤΟΥ παίζει νευρικά, δεν είναι του ρόλου.. Εγώ ψηφίζω Χαρούλα και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μόνο από τη σειρά Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2024 στις 15:45 Ο Paragontas7000: #110 18-07-24 15:45 Unpopular opinion αλλα μου αρεσε γενικα η β σεζον. Καποιοι διαλογοι οντως ηταν αρκετα κριντζ και προχειροι, οπως και η συνολικη ερευνα και παρουσια του μπατσου στη σειρα . Τα τελευταια 4 επεισοδια προμηνυονται πολυ δυνατα, μετα την τελευταια σκηνη. Υ.Γ Κλελια ξεκαβαλα λιγο και προσπαθησε παραπανω.Σε μερικες σκηνες θυμιζες ηθοποιο οικογενειακων ισοτριων. Υ.Γ2 Για καποιο λογο θα ξεενρωσω αμα ο παπακαλιατης τα φτιαξει με τη κλελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2024 Τα νουμερα ηταν πιο χαμηλα επειδη πολλοι ειδαν τη σειρα στο νετφλιξ.(οπως και εγω ) @Volkswagen Fan Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2024 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 18:32 Ο Scandal έγραψε: #111 25-10-24 18:32 Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:14 Η Πουπουλίνα: #112 25-10-24 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Πριν απο κανενα μηνα επαιζαν ναι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:58 Η Υδροχόος έγραψε: #113 25-10-24 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Nαι. Και τα δύο "παίζουν"... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 16:09 Ο Scandal έγραψε: #114 05-11-24 16:09 Maestro: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν H πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει! Η ελληνική παραγωγή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που ταξίδεψε www.enikos.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:12 Η Εριφύλη έγραψε: #115 05-11-24 19:12 Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Η Πουπουλίνα: #116 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γκράντε φλοπ ο Β κύκλος (πρώτο μέρος), τώρα που τον ολοκλήρωσα. Δελεαστική απεικόνιση της νυχτερινής νεανικής Αθήνας, ωστόσο. Με μουσικάρες. Σε κάνει να ξεχνάς το πόσο σκατόπολη είναι. Μέχρι εκεί.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 19 Μαΐου 2024 στις 18:03 Ο palio_melos: #102 19-05-24 18:03 Έπρεπε να φτάσουμε τελευταίο επεισόδιο για να δούμε σεξοσκηνή, πάει, χάλασε κι ο Παπακαλιάτης. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.089 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 11:15 Ο American Economist: #103 24-05-24 11:15 Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Guest 376555 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2024 στις 11:53 Ο Guest 376555: #104 24-05-24 11:53 Σεναριακά και οι 2 σεζόν flop είναι. Έχει μπόλικα cringe moments αλλά δε θα έλεγα και χυδαία. Νομίζω, πάντως, οι περισσότεροι το βλέπουμε λόγω Παπακαλιάτικου guilty pleasure και δεν έχουμε ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες, απλά το απολαμβάνουμε γι'αυτό που είναι Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #105 24-05-24 12:03 Η μαμά μου χθες: Αμάν ρε Παπακαλιάτη, είτε βλέπεις τους τέσσερις, είτε βλέπεις το κλείσε τα μάτια, είτε το μαέστρο, ίδιοι διάλογοι 20 χρόνια τώρα. Έλεος πια. *Ήταν λίγο έξαλλη* amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.286 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 15:08 Η amarelia έγραψε: #106 24-05-24 15:08 Μήπως ο Παπακαλιάτης δεν είχε σκοπό να βγάλει δεύτερη σεζόν και την έβγαλε γιατι είδε πως είχε (χρηματική) επιτυχία η πρώτη ή τον δέσμευσε κάπως το Νέτφλιξ; Γιατι αυτό που μου βγάζει η δεύτερη σε αντίθεση με την πρώτη είναι πως γράφτηκε στο πόδι κι άντε να τελειώνουμε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 15:15 Ο ultraviolence: #107 24-05-24 15:15 Προσωπικά ξενέρωσα με την έως τώρα 2η σεζόν. Και μου κάνει εντύπωση γιατί λέει τα γύριζαν ένα χρόνο αυτά τα έξι επεισόδια. Τώρα για την πρώτη, μπράβο για την πρόοδο που είχε μια ελληνική παραγωγή, ωστόσο δεν ήταν κάτι που δεν είχαμε ήδη δει σε άλλες τόσες σειρές του netflix. Περισσότερο για προσπάθεια για να μοιάζει με αμερικανιά μου φάνηκε. Ωστόσο ήταν καλή, μου άφησε ωραία αίσθηση και με συγκίνησε ιδιαίτερα το επεισόδιο της Αλεξίου. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαΐου 2024 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.286 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 10:52 Η amarelia έγραψε: #108 08-06-24 10:52 Εγώ τα επεισόδια τα βλέπω 1-1 όπως τα βγάζει το μέγκα για να διατηρήσω όποιο σασπένς μπορεί να βρεί κανείς σε αυτό τον κύκλο. Λοιπόν, έχω να πω πως η γυναίκα του Παπακαλιάτη είναι πολύ γαμάτη μου βγάζει τεράστιο ενδιαφέρον και δυναμισμό σαν χαρακτήρας έχει τα θεματάκια της αλλά ειναι σίγουρα χείμαρρος εκρηκτική Η Κλέλια είναι γλάστρα που είναι απλά σαν να διαβάζει τα λόγια, μηδέν συναίσθημα, μηδέν υποκριτικό ταλέντο. Η Γουλιώτη είναι ηθοποιάρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 11:36 Η Εριφύλη έγραψε: #109 08-06-24 11:36 Αχ την Γουλιώτη δεν την μπορώ Αν την δεις και αλλού θα παρατηρήσεις ότι ΠΑΝΤΟΥ παίζει νευρικά, δεν είναι του ρόλου.. Εγώ ψηφίζω Χαρούλα και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μόνο από τη σειρά Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2024 στις 15:45 Ο Paragontas7000: #110 18-07-24 15:45 Unpopular opinion αλλα μου αρεσε γενικα η β σεζον. Καποιοι διαλογοι οντως ηταν αρκετα κριντζ και προχειροι, οπως και η συνολικη ερευνα και παρουσια του μπατσου στη σειρα . Τα τελευταια 4 επεισοδια προμηνυονται πολυ δυνατα, μετα την τελευταια σκηνη. Υ.Γ Κλελια ξεκαβαλα λιγο και προσπαθησε παραπανω.Σε μερικες σκηνες θυμιζες ηθοποιο οικογενειακων ισοτριων. Υ.Γ2 Για καποιο λογο θα ξεενρωσω αμα ο παπακαλιατης τα φτιαξει με τη κλελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2024 Τα νουμερα ηταν πιο χαμηλα επειδη πολλοι ειδαν τη σειρα στο νετφλιξ.(οπως και εγω ) @Volkswagen Fan Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2024 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 18:32 Ο Scandal έγραψε: #111 25-10-24 18:32 Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:14 Η Πουπουλίνα: #112 25-10-24 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Πριν απο κανενα μηνα επαιζαν ναι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:58 Η Υδροχόος έγραψε: #113 25-10-24 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Nαι. Και τα δύο "παίζουν"... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 16:09 Ο Scandal έγραψε: #114 05-11-24 16:09 Maestro: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν H πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει! Η ελληνική παραγωγή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που ταξίδεψε www.enikos.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:12 Η Εριφύλη έγραψε: #115 05-11-24 19:12 Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Η Πουπουλίνα: #116 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.089 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 11:15 Ο American Economist: #103 24-05-24 11:15 Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Guest 376555 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2024 στις 11:53 Ο Guest 376555: #104 24-05-24 11:53 Σεναριακά και οι 2 σεζόν flop είναι. Έχει μπόλικα cringe moments αλλά δε θα έλεγα και χυδαία. Νομίζω, πάντως, οι περισσότεροι το βλέπουμε λόγω Παπακαλιάτικου guilty pleasure και δεν έχουμε ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες, απλά το απολαμβάνουμε γι'αυτό που είναι Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #105 24-05-24 12:03 Η μαμά μου χθες: Αμάν ρε Παπακαλιάτη, είτε βλέπεις τους τέσσερις, είτε βλέπεις το κλείσε τα μάτια, είτε το μαέστρο, ίδιοι διάλογοι 20 χρόνια τώρα. Έλεος πια. *Ήταν λίγο έξαλλη* amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.286 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 15:08 Η amarelia έγραψε: #106 24-05-24 15:08 Μήπως ο Παπακαλιάτης δεν είχε σκοπό να βγάλει δεύτερη σεζόν και την έβγαλε γιατι είδε πως είχε (χρηματική) επιτυχία η πρώτη ή τον δέσμευσε κάπως το Νέτφλιξ; Γιατι αυτό που μου βγάζει η δεύτερη σε αντίθεση με την πρώτη είναι πως γράφτηκε στο πόδι κι άντε να τελειώνουμε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 15:15 Ο ultraviolence: #107 24-05-24 15:15 Προσωπικά ξενέρωσα με την έως τώρα 2η σεζόν. Και μου κάνει εντύπωση γιατί λέει τα γύριζαν ένα χρόνο αυτά τα έξι επεισόδια. Τώρα για την πρώτη, μπράβο για την πρόοδο που είχε μια ελληνική παραγωγή, ωστόσο δεν ήταν κάτι που δεν είχαμε ήδη δει σε άλλες τόσες σειρές του netflix. Περισσότερο για προσπάθεια για να μοιάζει με αμερικανιά μου φάνηκε. Ωστόσο ήταν καλή, μου άφησε ωραία αίσθηση και με συγκίνησε ιδιαίτερα το επεισόδιο της Αλεξίου. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαΐου 2024 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.286 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 10:52 Η amarelia έγραψε: #108 08-06-24 10:52 Εγώ τα επεισόδια τα βλέπω 1-1 όπως τα βγάζει το μέγκα για να διατηρήσω όποιο σασπένς μπορεί να βρεί κανείς σε αυτό τον κύκλο. Λοιπόν, έχω να πω πως η γυναίκα του Παπακαλιάτη είναι πολύ γαμάτη μου βγάζει τεράστιο ενδιαφέρον και δυναμισμό σαν χαρακτήρας έχει τα θεματάκια της αλλά ειναι σίγουρα χείμαρρος εκρηκτική Η Κλέλια είναι γλάστρα που είναι απλά σαν να διαβάζει τα λόγια, μηδέν συναίσθημα, μηδέν υποκριτικό ταλέντο. Η Γουλιώτη είναι ηθοποιάρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 11:36 Η Εριφύλη έγραψε: #109 08-06-24 11:36 Αχ την Γουλιώτη δεν την μπορώ Αν την δεις και αλλού θα παρατηρήσεις ότι ΠΑΝΤΟΥ παίζει νευρικά, δεν είναι του ρόλου.. Εγώ ψηφίζω Χαρούλα και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μόνο από τη σειρά Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2024 στις 15:45 Ο Paragontas7000: #110 18-07-24 15:45 Unpopular opinion αλλα μου αρεσε γενικα η β σεζον. Καποιοι διαλογοι οντως ηταν αρκετα κριντζ και προχειροι, οπως και η συνολικη ερευνα και παρουσια του μπατσου στη σειρα . Τα τελευταια 4 επεισοδια προμηνυονται πολυ δυνατα, μετα την τελευταια σκηνη. Υ.Γ Κλελια ξεκαβαλα λιγο και προσπαθησε παραπανω.Σε μερικες σκηνες θυμιζες ηθοποιο οικογενειακων ισοτριων. Υ.Γ2 Για καποιο λογο θα ξεενρωσω αμα ο παπακαλιατης τα φτιαξει με τη κλελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2024 Τα νουμερα ηταν πιο χαμηλα επειδη πολλοι ειδαν τη σειρα στο νετφλιξ.(οπως και εγω ) @Volkswagen Fan Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2024 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 18:32 Ο Scandal έγραψε: #111 25-10-24 18:32 Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:14 Η Πουπουλίνα: #112 25-10-24 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Πριν απο κανενα μηνα επαιζαν ναι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:58 Η Υδροχόος έγραψε: #113 25-10-24 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Nαι. Και τα δύο "παίζουν"... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 16:09 Ο Scandal έγραψε: #114 05-11-24 16:09 Maestro: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν H πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει! Η ελληνική παραγωγή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που ταξίδεψε www.enikos.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:12 Η Εριφύλη έγραψε: #115 05-11-24 19:12 Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Η Πουπουλίνα: #116 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Guest 376555 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαΐου 2024 στις 11:53 Ο Guest 376555: #104 24-05-24 11:53 Σεναριακά και οι 2 σεζόν flop είναι. Έχει μπόλικα cringe moments αλλά δε θα έλεγα και χυδαία. Νομίζω, πάντως, οι περισσότεροι το βλέπουμε λόγω Παπακαλιάτικου guilty pleasure και δεν έχουμε ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες, απλά το απολαμβάνουμε γι'αυτό που είναι Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #105 24-05-24 12:03 Η μαμά μου χθες: Αμάν ρε Παπακαλιάτη, είτε βλέπεις τους τέσσερις, είτε βλέπεις το κλείσε τα μάτια, είτε το μαέστρο, ίδιοι διάλογοι 20 χρόνια τώρα. Έλεος πια. *Ήταν λίγο έξαλλη* amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.286 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 15:08 Η amarelia έγραψε: #106 24-05-24 15:08 Μήπως ο Παπακαλιάτης δεν είχε σκοπό να βγάλει δεύτερη σεζόν και την έβγαλε γιατι είδε πως είχε (χρηματική) επιτυχία η πρώτη ή τον δέσμευσε κάπως το Νέτφλιξ; Γιατι αυτό που μου βγάζει η δεύτερη σε αντίθεση με την πρώτη είναι πως γράφτηκε στο πόδι κι άντε να τελειώνουμε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 15:15 Ο ultraviolence: #107 24-05-24 15:15 Προσωπικά ξενέρωσα με την έως τώρα 2η σεζόν. Και μου κάνει εντύπωση γιατί λέει τα γύριζαν ένα χρόνο αυτά τα έξι επεισόδια. Τώρα για την πρώτη, μπράβο για την πρόοδο που είχε μια ελληνική παραγωγή, ωστόσο δεν ήταν κάτι που δεν είχαμε ήδη δει σε άλλες τόσες σειρές του netflix. Περισσότερο για προσπάθεια για να μοιάζει με αμερικανιά μου φάνηκε. Ωστόσο ήταν καλή, μου άφησε ωραία αίσθηση και με συγκίνησε ιδιαίτερα το επεισόδιο της Αλεξίου. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαΐου 2024 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.286 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 10:52 Η amarelia έγραψε: #108 08-06-24 10:52 Εγώ τα επεισόδια τα βλέπω 1-1 όπως τα βγάζει το μέγκα για να διατηρήσω όποιο σασπένς μπορεί να βρεί κανείς σε αυτό τον κύκλο. Λοιπόν, έχω να πω πως η γυναίκα του Παπακαλιάτη είναι πολύ γαμάτη μου βγάζει τεράστιο ενδιαφέρον και δυναμισμό σαν χαρακτήρας έχει τα θεματάκια της αλλά ειναι σίγουρα χείμαρρος εκρηκτική Η Κλέλια είναι γλάστρα που είναι απλά σαν να διαβάζει τα λόγια, μηδέν συναίσθημα, μηδέν υποκριτικό ταλέντο. Η Γουλιώτη είναι ηθοποιάρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 11:36 Η Εριφύλη έγραψε: #109 08-06-24 11:36 Αχ την Γουλιώτη δεν την μπορώ Αν την δεις και αλλού θα παρατηρήσεις ότι ΠΑΝΤΟΥ παίζει νευρικά, δεν είναι του ρόλου.. Εγώ ψηφίζω Χαρούλα και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μόνο από τη σειρά Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2024 στις 15:45 Ο Paragontas7000: #110 18-07-24 15:45 Unpopular opinion αλλα μου αρεσε γενικα η β σεζον. Καποιοι διαλογοι οντως ηταν αρκετα κριντζ και προχειροι, οπως και η συνολικη ερευνα και παρουσια του μπατσου στη σειρα . Τα τελευταια 4 επεισοδια προμηνυονται πολυ δυνατα, μετα την τελευταια σκηνη. Υ.Γ Κλελια ξεκαβαλα λιγο και προσπαθησε παραπανω.Σε μερικες σκηνες θυμιζες ηθοποιο οικογενειακων ισοτριων. Υ.Γ2 Για καποιο λογο θα ξεενρωσω αμα ο παπακαλιατης τα φτιαξει με τη κλελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2024 Τα νουμερα ηταν πιο χαμηλα επειδη πολλοι ειδαν τη σειρα στο νετφλιξ.(οπως και εγω ) @Volkswagen Fan Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2024 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 18:32 Ο Scandal έγραψε: #111 25-10-24 18:32 Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:14 Η Πουπουλίνα: #112 25-10-24 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Πριν απο κανενα μηνα επαιζαν ναι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:58 Η Υδροχόος έγραψε: #113 25-10-24 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Nαι. Και τα δύο "παίζουν"... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 16:09 Ο Scandal έγραψε: #114 05-11-24 16:09 Maestro: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν H πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει! Η ελληνική παραγωγή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που ταξίδεψε www.enikos.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:12 Η Εριφύλη έγραψε: #115 05-11-24 19:12 Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Η Πουπουλίνα: #116 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σεναριακά και οι 2 σεζόν flop είναι. Έχει μπόλικα cringe moments αλλά δε θα έλεγα και χυδαία. Νομίζω, πάντως, οι περισσότεροι το βλέπουμε λόγω Παπακαλιάτικου guilty pleasure και δεν έχουμε ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες, απλά το απολαμβάνουμε γι'αυτό που είναι
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 12:03 Η Εριφύλη έγραψε: #105 24-05-24 12:03 Η μαμά μου χθες: Αμάν ρε Παπακαλιάτη, είτε βλέπεις τους τέσσερις, είτε βλέπεις το κλείσε τα μάτια, είτε το μαέστρο, ίδιοι διάλογοι 20 χρόνια τώρα. Έλεος πια. *Ήταν λίγο έξαλλη* amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.286 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 15:08 Η amarelia έγραψε: #106 24-05-24 15:08 Μήπως ο Παπακαλιάτης δεν είχε σκοπό να βγάλει δεύτερη σεζόν και την έβγαλε γιατι είδε πως είχε (χρηματική) επιτυχία η πρώτη ή τον δέσμευσε κάπως το Νέτφλιξ; Γιατι αυτό που μου βγάζει η δεύτερη σε αντίθεση με την πρώτη είναι πως γράφτηκε στο πόδι κι άντε να τελειώνουμε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 15:15 Ο ultraviolence: #107 24-05-24 15:15 Προσωπικά ξενέρωσα με την έως τώρα 2η σεζόν. Και μου κάνει εντύπωση γιατί λέει τα γύριζαν ένα χρόνο αυτά τα έξι επεισόδια. Τώρα για την πρώτη, μπράβο για την πρόοδο που είχε μια ελληνική παραγωγή, ωστόσο δεν ήταν κάτι που δεν είχαμε ήδη δει σε άλλες τόσες σειρές του netflix. Περισσότερο για προσπάθεια για να μοιάζει με αμερικανιά μου φάνηκε. Ωστόσο ήταν καλή, μου άφησε ωραία αίσθηση και με συγκίνησε ιδιαίτερα το επεισόδιο της Αλεξίου. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαΐου 2024 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.286 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 10:52 Η amarelia έγραψε: #108 08-06-24 10:52 Εγώ τα επεισόδια τα βλέπω 1-1 όπως τα βγάζει το μέγκα για να διατηρήσω όποιο σασπένς μπορεί να βρεί κανείς σε αυτό τον κύκλο. Λοιπόν, έχω να πω πως η γυναίκα του Παπακαλιάτη είναι πολύ γαμάτη μου βγάζει τεράστιο ενδιαφέρον και δυναμισμό σαν χαρακτήρας έχει τα θεματάκια της αλλά ειναι σίγουρα χείμαρρος εκρηκτική Η Κλέλια είναι γλάστρα που είναι απλά σαν να διαβάζει τα λόγια, μηδέν συναίσθημα, μηδέν υποκριτικό ταλέντο. Η Γουλιώτη είναι ηθοποιάρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 11:36 Η Εριφύλη έγραψε: #109 08-06-24 11:36 Αχ την Γουλιώτη δεν την μπορώ Αν την δεις και αλλού θα παρατηρήσεις ότι ΠΑΝΤΟΥ παίζει νευρικά, δεν είναι του ρόλου.. Εγώ ψηφίζω Χαρούλα και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μόνο από τη σειρά Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2024 στις 15:45 Ο Paragontas7000: #110 18-07-24 15:45 Unpopular opinion αλλα μου αρεσε γενικα η β σεζον. Καποιοι διαλογοι οντως ηταν αρκετα κριντζ και προχειροι, οπως και η συνολικη ερευνα και παρουσια του μπατσου στη σειρα . Τα τελευταια 4 επεισοδια προμηνυονται πολυ δυνατα, μετα την τελευταια σκηνη. Υ.Γ Κλελια ξεκαβαλα λιγο και προσπαθησε παραπανω.Σε μερικες σκηνες θυμιζες ηθοποιο οικογενειακων ισοτριων. Υ.Γ2 Για καποιο λογο θα ξεενρωσω αμα ο παπακαλιατης τα φτιαξει με τη κλελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2024 Τα νουμερα ηταν πιο χαμηλα επειδη πολλοι ειδαν τη σειρα στο νετφλιξ.(οπως και εγω ) @Volkswagen Fan Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2024 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 18:32 Ο Scandal έγραψε: #111 25-10-24 18:32 Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:14 Η Πουπουλίνα: #112 25-10-24 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Πριν απο κανενα μηνα επαιζαν ναι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:58 Η Υδροχόος έγραψε: #113 25-10-24 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Nαι. Και τα δύο "παίζουν"... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 16:09 Ο Scandal έγραψε: #114 05-11-24 16:09 Maestro: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν H πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει! Η ελληνική παραγωγή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που ταξίδεψε www.enikos.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:12 Η Εριφύλη έγραψε: #115 05-11-24 19:12 Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Η Πουπουλίνα: #116 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η μαμά μου χθες: Αμάν ρε Παπακαλιάτη, είτε βλέπεις τους τέσσερις, είτε βλέπεις το κλείσε τα μάτια, είτε το μαέστρο, ίδιοι διάλογοι 20 χρόνια τώρα. Έλεος πια. *Ήταν λίγο έξαλλη*
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.286 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 15:08 Η amarelia έγραψε: #106 24-05-24 15:08 Μήπως ο Παπακαλιάτης δεν είχε σκοπό να βγάλει δεύτερη σεζόν και την έβγαλε γιατι είδε πως είχε (χρηματική) επιτυχία η πρώτη ή τον δέσμευσε κάπως το Νέτφλιξ; Γιατι αυτό που μου βγάζει η δεύτερη σε αντίθεση με την πρώτη είναι πως γράφτηκε στο πόδι κι άντε να τελειώνουμε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 15:15 Ο ultraviolence: #107 24-05-24 15:15 Προσωπικά ξενέρωσα με την έως τώρα 2η σεζόν. Και μου κάνει εντύπωση γιατί λέει τα γύριζαν ένα χρόνο αυτά τα έξι επεισόδια. Τώρα για την πρώτη, μπράβο για την πρόοδο που είχε μια ελληνική παραγωγή, ωστόσο δεν ήταν κάτι που δεν είχαμε ήδη δει σε άλλες τόσες σειρές του netflix. Περισσότερο για προσπάθεια για να μοιάζει με αμερικανιά μου φάνηκε. Ωστόσο ήταν καλή, μου άφησε ωραία αίσθηση και με συγκίνησε ιδιαίτερα το επεισόδιο της Αλεξίου. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαΐου 2024 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.286 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 10:52 Η amarelia έγραψε: #108 08-06-24 10:52 Εγώ τα επεισόδια τα βλέπω 1-1 όπως τα βγάζει το μέγκα για να διατηρήσω όποιο σασπένς μπορεί να βρεί κανείς σε αυτό τον κύκλο. Λοιπόν, έχω να πω πως η γυναίκα του Παπακαλιάτη είναι πολύ γαμάτη μου βγάζει τεράστιο ενδιαφέρον και δυναμισμό σαν χαρακτήρας έχει τα θεματάκια της αλλά ειναι σίγουρα χείμαρρος εκρηκτική Η Κλέλια είναι γλάστρα που είναι απλά σαν να διαβάζει τα λόγια, μηδέν συναίσθημα, μηδέν υποκριτικό ταλέντο. Η Γουλιώτη είναι ηθοποιάρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 11:36 Η Εριφύλη έγραψε: #109 08-06-24 11:36 Αχ την Γουλιώτη δεν την μπορώ Αν την δεις και αλλού θα παρατηρήσεις ότι ΠΑΝΤΟΥ παίζει νευρικά, δεν είναι του ρόλου.. Εγώ ψηφίζω Χαρούλα και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μόνο από τη σειρά Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2024 στις 15:45 Ο Paragontas7000: #110 18-07-24 15:45 Unpopular opinion αλλα μου αρεσε γενικα η β σεζον. Καποιοι διαλογοι οντως ηταν αρκετα κριντζ και προχειροι, οπως και η συνολικη ερευνα και παρουσια του μπατσου στη σειρα . Τα τελευταια 4 επεισοδια προμηνυονται πολυ δυνατα, μετα την τελευταια σκηνη. Υ.Γ Κλελια ξεκαβαλα λιγο και προσπαθησε παραπανω.Σε μερικες σκηνες θυμιζες ηθοποιο οικογενειακων ισοτριων. Υ.Γ2 Για καποιο λογο θα ξεενρωσω αμα ο παπακαλιατης τα φτιαξει με τη κλελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2024 Τα νουμερα ηταν πιο χαμηλα επειδη πολλοι ειδαν τη σειρα στο νετφλιξ.(οπως και εγω ) @Volkswagen Fan Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2024 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 18:32 Ο Scandal έγραψε: #111 25-10-24 18:32 Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:14 Η Πουπουλίνα: #112 25-10-24 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Πριν απο κανενα μηνα επαιζαν ναι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:58 Η Υδροχόος έγραψε: #113 25-10-24 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Nαι. Και τα δύο "παίζουν"... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 16:09 Ο Scandal έγραψε: #114 05-11-24 16:09 Maestro: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν H πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει! Η ελληνική παραγωγή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που ταξίδεψε www.enikos.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:12 Η Εριφύλη έγραψε: #115 05-11-24 19:12 Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Η Πουπουλίνα: #116 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως ο Παπακαλιάτης δεν είχε σκοπό να βγάλει δεύτερη σεζόν και την έβγαλε γιατι είδε πως είχε (χρηματική) επιτυχία η πρώτη ή τον δέσμευσε κάπως το Νέτφλιξ; Γιατι αυτό που μου βγάζει η δεύτερη σε αντίθεση με την πρώτη είναι πως γράφτηκε στο πόδι κι άντε να τελειώνουμε
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.823 μηνύματα. 24 Μαΐου 2024 στις 15:15 Ο ultraviolence: #107 24-05-24 15:15 Προσωπικά ξενέρωσα με την έως τώρα 2η σεζόν. Και μου κάνει εντύπωση γιατί λέει τα γύριζαν ένα χρόνο αυτά τα έξι επεισόδια. Τώρα για την πρώτη, μπράβο για την πρόοδο που είχε μια ελληνική παραγωγή, ωστόσο δεν ήταν κάτι που δεν είχαμε ήδη δει σε άλλες τόσες σειρές του netflix. Περισσότερο για προσπάθεια για να μοιάζει με αμερικανιά μου φάνηκε. Ωστόσο ήταν καλή, μου άφησε ωραία αίσθηση και με συγκίνησε ιδιαίτερα το επεισόδιο της Αλεξίου. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαΐου 2024 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.286 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 10:52 Η amarelia έγραψε: #108 08-06-24 10:52 Εγώ τα επεισόδια τα βλέπω 1-1 όπως τα βγάζει το μέγκα για να διατηρήσω όποιο σασπένς μπορεί να βρεί κανείς σε αυτό τον κύκλο. Λοιπόν, έχω να πω πως η γυναίκα του Παπακαλιάτη είναι πολύ γαμάτη μου βγάζει τεράστιο ενδιαφέρον και δυναμισμό σαν χαρακτήρας έχει τα θεματάκια της αλλά ειναι σίγουρα χείμαρρος εκρηκτική Η Κλέλια είναι γλάστρα που είναι απλά σαν να διαβάζει τα λόγια, μηδέν συναίσθημα, μηδέν υποκριτικό ταλέντο. Η Γουλιώτη είναι ηθοποιάρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 11:36 Η Εριφύλη έγραψε: #109 08-06-24 11:36 Αχ την Γουλιώτη δεν την μπορώ Αν την δεις και αλλού θα παρατηρήσεις ότι ΠΑΝΤΟΥ παίζει νευρικά, δεν είναι του ρόλου.. Εγώ ψηφίζω Χαρούλα και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μόνο από τη σειρά Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2024 στις 15:45 Ο Paragontas7000: #110 18-07-24 15:45 Unpopular opinion αλλα μου αρεσε γενικα η β σεζον. Καποιοι διαλογοι οντως ηταν αρκετα κριντζ και προχειροι, οπως και η συνολικη ερευνα και παρουσια του μπατσου στη σειρα . Τα τελευταια 4 επεισοδια προμηνυονται πολυ δυνατα, μετα την τελευταια σκηνη. Υ.Γ Κλελια ξεκαβαλα λιγο και προσπαθησε παραπανω.Σε μερικες σκηνες θυμιζες ηθοποιο οικογενειακων ισοτριων. Υ.Γ2 Για καποιο λογο θα ξεενρωσω αμα ο παπακαλιατης τα φτιαξει με τη κλελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2024 Τα νουμερα ηταν πιο χαμηλα επειδη πολλοι ειδαν τη σειρα στο νετφλιξ.(οπως και εγω ) @Volkswagen Fan Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2024 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 18:32 Ο Scandal έγραψε: #111 25-10-24 18:32 Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:14 Η Πουπουλίνα: #112 25-10-24 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Πριν απο κανενα μηνα επαιζαν ναι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:58 Η Υδροχόος έγραψε: #113 25-10-24 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Nαι. Και τα δύο "παίζουν"... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 16:09 Ο Scandal έγραψε: #114 05-11-24 16:09 Maestro: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν H πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει! Η ελληνική παραγωγή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που ταξίδεψε www.enikos.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:12 Η Εριφύλη έγραψε: #115 05-11-24 19:12 Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Η Πουπουλίνα: #116 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικά ξενέρωσα με την έως τώρα 2η σεζόν. Και μου κάνει εντύπωση γιατί λέει τα γύριζαν ένα χρόνο αυτά τα έξι επεισόδια. Τώρα για την πρώτη, μπράβο για την πρόοδο που είχε μια ελληνική παραγωγή, ωστόσο δεν ήταν κάτι που δεν είχαμε ήδη δει σε άλλες τόσες σειρές του netflix. Περισσότερο για προσπάθεια για να μοιάζει με αμερικανιά μου φάνηκε. Ωστόσο ήταν καλή, μου άφησε ωραία αίσθηση και με συγκίνησε ιδιαίτερα το επεισόδιο της Αλεξίου.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.286 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 10:52 Η amarelia έγραψε: #108 08-06-24 10:52 Εγώ τα επεισόδια τα βλέπω 1-1 όπως τα βγάζει το μέγκα για να διατηρήσω όποιο σασπένς μπορεί να βρεί κανείς σε αυτό τον κύκλο. Λοιπόν, έχω να πω πως η γυναίκα του Παπακαλιάτη είναι πολύ γαμάτη μου βγάζει τεράστιο ενδιαφέρον και δυναμισμό σαν χαρακτήρας έχει τα θεματάκια της αλλά ειναι σίγουρα χείμαρρος εκρηκτική Η Κλέλια είναι γλάστρα που είναι απλά σαν να διαβάζει τα λόγια, μηδέν συναίσθημα, μηδέν υποκριτικό ταλέντο. Η Γουλιώτη είναι ηθοποιάρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 11:36 Η Εριφύλη έγραψε: #109 08-06-24 11:36 Αχ την Γουλιώτη δεν την μπορώ Αν την δεις και αλλού θα παρατηρήσεις ότι ΠΑΝΤΟΥ παίζει νευρικά, δεν είναι του ρόλου.. Εγώ ψηφίζω Χαρούλα και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μόνο από τη σειρά Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2024 στις 15:45 Ο Paragontas7000: #110 18-07-24 15:45 Unpopular opinion αλλα μου αρεσε γενικα η β σεζον. Καποιοι διαλογοι οντως ηταν αρκετα κριντζ και προχειροι, οπως και η συνολικη ερευνα και παρουσια του μπατσου στη σειρα . Τα τελευταια 4 επεισοδια προμηνυονται πολυ δυνατα, μετα την τελευταια σκηνη. Υ.Γ Κλελια ξεκαβαλα λιγο και προσπαθησε παραπανω.Σε μερικες σκηνες θυμιζες ηθοποιο οικογενειακων ισοτριων. Υ.Γ2 Για καποιο λογο θα ξεενρωσω αμα ο παπακαλιατης τα φτιαξει με τη κλελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2024 Τα νουμερα ηταν πιο χαμηλα επειδη πολλοι ειδαν τη σειρα στο νετφλιξ.(οπως και εγω ) @Volkswagen Fan Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2024 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 18:32 Ο Scandal έγραψε: #111 25-10-24 18:32 Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:14 Η Πουπουλίνα: #112 25-10-24 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Πριν απο κανενα μηνα επαιζαν ναι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:58 Η Υδροχόος έγραψε: #113 25-10-24 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Nαι. Και τα δύο "παίζουν"... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 16:09 Ο Scandal έγραψε: #114 05-11-24 16:09 Maestro: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν H πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει! Η ελληνική παραγωγή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που ταξίδεψε www.enikos.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:12 Η Εριφύλη έγραψε: #115 05-11-24 19:12 Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Η Πουπουλίνα: #116 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ τα επεισόδια τα βλέπω 1-1 όπως τα βγάζει το μέγκα για να διατηρήσω όποιο σασπένς μπορεί να βρεί κανείς σε αυτό τον κύκλο. Λοιπόν, έχω να πω πως η γυναίκα του Παπακαλιάτη είναι πολύ γαμάτη μου βγάζει τεράστιο ενδιαφέρον και δυναμισμό σαν χαρακτήρας έχει τα θεματάκια της αλλά ειναι σίγουρα χείμαρρος εκρηκτική Η Κλέλια είναι γλάστρα που είναι απλά σαν να διαβάζει τα λόγια, μηδέν συναίσθημα, μηδέν υποκριτικό ταλέντο. Η Γουλιώτη είναι ηθοποιάρα
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2024 στις 11:36 Η Εριφύλη έγραψε: #109 08-06-24 11:36 Αχ την Γουλιώτη δεν την μπορώ Αν την δεις και αλλού θα παρατηρήσεις ότι ΠΑΝΤΟΥ παίζει νευρικά, δεν είναι του ρόλου.. Εγώ ψηφίζω Χαρούλα και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μόνο από τη σειρά Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2024 στις 15:45 Ο Paragontas7000: #110 18-07-24 15:45 Unpopular opinion αλλα μου αρεσε γενικα η β σεζον. Καποιοι διαλογοι οντως ηταν αρκετα κριντζ και προχειροι, οπως και η συνολικη ερευνα και παρουσια του μπατσου στη σειρα . Τα τελευταια 4 επεισοδια προμηνυονται πολυ δυνατα, μετα την τελευταια σκηνη. Υ.Γ Κλελια ξεκαβαλα λιγο και προσπαθησε παραπανω.Σε μερικες σκηνες θυμιζες ηθοποιο οικογενειακων ισοτριων. Υ.Γ2 Για καποιο λογο θα ξεενρωσω αμα ο παπακαλιατης τα φτιαξει με τη κλελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2024 Τα νουμερα ηταν πιο χαμηλα επειδη πολλοι ειδαν τη σειρα στο νετφλιξ.(οπως και εγω ) @Volkswagen Fan Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2024 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 18:32 Ο Scandal έγραψε: #111 25-10-24 18:32 Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:14 Η Πουπουλίνα: #112 25-10-24 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Πριν απο κανενα μηνα επαιζαν ναι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:58 Η Υδροχόος έγραψε: #113 25-10-24 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Nαι. Και τα δύο "παίζουν"... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 16:09 Ο Scandal έγραψε: #114 05-11-24 16:09 Maestro: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν H πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει! Η ελληνική παραγωγή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που ταξίδεψε www.enikos.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:12 Η Εριφύλη έγραψε: #115 05-11-24 19:12 Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Η Πουπουλίνα: #116 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ την Γουλιώτη δεν την μπορώ Αν την δεις και αλλού θα παρατηρήσεις ότι ΠΑΝΤΟΥ παίζει νευρικά, δεν είναι του ρόλου.. Εγώ ψηφίζω Χαρούλα και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μόνο από τη σειρά
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2024 στις 15:45 Ο Paragontas7000: #110 18-07-24 15:45 Unpopular opinion αλλα μου αρεσε γενικα η β σεζον. Καποιοι διαλογοι οντως ηταν αρκετα κριντζ και προχειροι, οπως και η συνολικη ερευνα και παρουσια του μπατσου στη σειρα . Τα τελευταια 4 επεισοδια προμηνυονται πολυ δυνατα, μετα την τελευταια σκηνη. Υ.Γ Κλελια ξεκαβαλα λιγο και προσπαθησε παραπανω.Σε μερικες σκηνες θυμιζες ηθοποιο οικογενειακων ισοτριων. Υ.Γ2 Για καποιο λογο θα ξεενρωσω αμα ο παπακαλιατης τα φτιαξει με τη κλελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2024 Τα νουμερα ηταν πιο χαμηλα επειδη πολλοι ειδαν τη σειρα στο νετφλιξ.(οπως και εγω ) @Volkswagen Fan Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2024 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 18:32 Ο Scandal έγραψε: #111 25-10-24 18:32 Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:14 Η Πουπουλίνα: #112 25-10-24 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Πριν απο κανενα μηνα επαιζαν ναι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:58 Η Υδροχόος έγραψε: #113 25-10-24 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Nαι. Και τα δύο "παίζουν"... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 16:09 Ο Scandal έγραψε: #114 05-11-24 16:09 Maestro: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν H πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει! Η ελληνική παραγωγή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που ταξίδεψε www.enikos.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:12 Η Εριφύλη έγραψε: #115 05-11-24 19:12 Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Η Πουπουλίνα: #116 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Unpopular opinion αλλα μου αρεσε γενικα η β σεζον. Καποιοι διαλογοι οντως ηταν αρκετα κριντζ και προχειροι, οπως και η συνολικη ερευνα και παρουσια του μπατσου στη σειρα . Τα τελευταια 4 επεισοδια προμηνυονται πολυ δυνατα, μετα την τελευταια σκηνη. Υ.Γ Κλελια ξεκαβαλα λιγο και προσπαθησε παραπανω.Σε μερικες σκηνες θυμιζες ηθοποιο οικογενειακων ισοτριων. Υ.Γ2 Για καποιο λογο θα ξεενρωσω αμα ο παπακαλιατης τα φτιαξει με τη κλελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2024 Τα νουμερα ηταν πιο χαμηλα επειδη πολλοι ειδαν τη σειρα στο νετφλιξ.(οπως και εγω ) @Volkswagen Fan Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πραγματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, από ένα σημείο και μετά το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν εντελώς χυδαίο και χωρίς νόημα. Αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν μόλις στο 12%, καμία σχέση με τα 30αρια του πρώτου κύκλου. Πολύ φοβάμαι ότι η 2η season θα είναι εντελώς flop βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Click για ανάπτυξη...
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 18:32 Ο Scandal έγραψε: #111 25-10-24 18:32 Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:14 Η Πουπουλίνα: #112 25-10-24 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Πριν απο κανενα μηνα επαιζαν ναι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:58 Η Υδροχόος έγραψε: #113 25-10-24 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Nαι. Και τα δύο "παίζουν"... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 16:09 Ο Scandal έγραψε: #114 05-11-24 16:09 Maestro: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν H πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει! Η ελληνική παραγωγή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που ταξίδεψε www.enikos.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:12 Η Εριφύλη έγραψε: #115 05-11-24 19:12 Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Η Πουπουλίνα: #116 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:14 Η Πουπουλίνα: #112 25-10-24 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Πριν απο κανενα μηνα επαιζαν ναι. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:58 Η Υδροχόος έγραψε: #113 25-10-24 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Nαι. Και τα δύο "παίζουν"... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 16:09 Ο Scandal έγραψε: #114 05-11-24 16:09 Maestro: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν H πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει! Η ελληνική παραγωγή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που ταξίδεψε www.enikos.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:12 Η Εριφύλη έγραψε: #115 05-11-24 19:12 Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Η Πουπουλίνα: #116 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Πριν απο κανενα μηνα επαιζαν ναι.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2024 στις 19:58 Η Υδροχόος έγραψε: #113 25-10-24 19:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Nαι. Και τα δύο "παίζουν"... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 16:09 Ο Scandal έγραψε: #114 05-11-24 16:09 Maestro: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν H πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει! Η ελληνική παραγωγή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που ταξίδεψε www.enikos.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:12 Η Εριφύλη έγραψε: #115 05-11-24 19:12 Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Η Πουπουλίνα: #116 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ερώτησις: παίζει ακόμα η season 1 στο netflix; Τη season 2 την έχουν επίσης ακόμα στο netflix; Click για ανάπτυξη... Nαι. Και τα δύο "παίζουν"...
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 16:09 Ο Scandal έγραψε: #114 05-11-24 16:09 Maestro: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν H πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει! Η ελληνική παραγωγή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που ταξίδεψε www.enikos.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:12 Η Εριφύλη έγραψε: #115 05-11-24 19:12 Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Η Πουπουλίνα: #116 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Maestro: Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν H πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει! Η ελληνική παραγωγή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που ταξίδεψε www.enikos.gr
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:12 Η Εριφύλη έγραψε: #115 05-11-24 19:12 Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Η Πουπουλίνα: #116 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ)
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Η Πουπουλίνα: #116 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εισαι απολυτα αδικη. Ειναι το μονο ελληνικο σηριαλ που αξιζει να δει κανεις.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.463 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Scandal έγραψε: #117 05-11-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτός δεν κουράστηκε να γράφει βλακείες; (συγγνώμη, αλλά το μαέστρο ξέφυγε εντελώς από το αρχικό στόρυ) Click για ανάπτυξη... Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.738 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #118 05-11-24 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala taketrance Ilma charmander camil American Economist fourkaki Memetchi Εριφύλη Scandal AggelikiGr Paragontas7000 rafaela11 iew defactoboy A350 bibliofagos jj! Wonderkid physicscrazy giannhs2001 User2350 chester20080 Εχέμυθη Sosstoss tsiobieman snowy Nina. Lathy ΘανάσοςG4 J.Cameron Στεφανος56 eukleidhs1821 fmarulezkd Manuela98 Maraki4you AnnaVrt12 Viedo _pathfinder_ ggl Unboxholics parrot/παπαγάλος Έμμα theodoraooo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικο ειναι δες και τις αλλες.Μην ακους αστοχα σχολια. Σκεψου οτι εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ..μετα απο τα ντολτσε βητα και Εγκληματα...παρολο που το εχω προσπαθησει.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.540 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:47 Η Εριφύλη έγραψε: #119 05-11-24 20:47 Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια) rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν μου άρεσε εξ αρχής. Είδα και τον β. Γενικά η γραφή του Παπακαλιάτη δεν με συγκινεί. Επίσης, ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν ταινίες και σειρές εποχής (καλές και ποιοτικές, όχι άγιοι έρωτες και τέτοια)
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:52 Η rafaela11: #120 05-11-24 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εδώ λέγανε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν season II και τους πίεσε το netflix. Άρα λογικά θα το τραβήξουν από τα αυτιά να βγει κάτι. Έχω δει μόνο τη 1η season. Θέλω να δω και τις άλλες, αλλά το κακό είναι ότι δεν θέλω να βάλω netflix μόνο για να δω maestro Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν το τραβάνε από τα αυτιά, είχε αναπάντητα ερωτήματα από τη 1η σεζόν, και έχει και ακόμα για το 3ο μέρος εγώ τη θεωρώ πολύ αξιόλογη δουλειά και προσπάθεια πολύ όμορφες εικόνες, ωραία μηνύματα και υπέροχη μουσική Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: , όχι άγιοι έρωτες Click για ανάπτυξη... Μόνο άγιοι δεν είναι αυτοί οι έρωτες αυτή είναι η πραγματικότητα μας πια, αυτή θα δείχνει