Guest 451212
Επισκέπτης

Καταλαβαίνω ότι μπορεί ένα άτομο να μην ταιριάζει με την πλειονότητα των ατόμων σε ένα χώρο, αλλά γιατί ασχολείται δεν καταλαβαίνω... Τι τους κράζει, εφόσον δεν επηρεάζουν την απόδοσή της; Δεν έχει αφήσει τίποτα ασχολίαστο. Μαριάννα και Ηλιάννα είναι τα χειρότερα παραδείγματα που μπορεί να βρεις στη δουλειά. Νομίζουν ότι είναι τοπ, δεν έχουν αυτογνωσία και γκρινιάζουν συνέχεια. Για τον Γιώργο συμφωνώ.o Σταυρής πήρε καλά λόγια από Σάββα και Λάμπρο. Η Κατερίνα πετάει αλήθειες όσο κι αν την κράζουν στα social media. Κρίμα που έφυγε η Μαριάννα και η Ηλιάννα από το παιχνίδι. Είχαν να προσφέρουν πολλά στο ριάλιτυ κομμάτι του παιχνιδιού. Ο
Όπως φαίνεται η ομάδα του Γιώργου του τατουαζάκια θα κερδίσει εξαιτίας του άψογου πιάτου του Σταυρή. Κατά τα άλλα είναι πολύ κακός ηθοποιός γιατί φαίνεται ότι προσποιείται μπροστά στις κάμερες.
Δεν ξέρω αν ανανέωναν τις μάρκες, αλλά στο τέλος νομίζω φαίνεται ότι στο μπλε μπολ έχει λιγότερες μπλε μάρκες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Νομίζω ότι οι μπλε θα νικήσουν.Καταλαβαίνω ότι μπορεί ένα άτομο να μην ταιριάζει με την πλειονότητα των ατόμων σε ένα χώρο, αλλά γιατί ασχολείται δεν καταλαβαίνω... Τι τους κράζει, εφόσον δεν επηρεάζουν την απόδοσή της; Δεν έχει αφήσει τίποτα ασχολίαστο. Μαριάννα και Ηλιάννα είναι τα χειρότερα παραδείγματα που μπορεί να βρεις στη δουλειά. Νομίζουν ότι είναι τοπ, δεν έχουν αυτογνωσία και γκρινιάζουν συνέχεια. Για τον Γιώργο συμφωνώ.
Το μάστερ σεφ είναι προϊόν μοντάζ. Δεν τα λέει η Κατερίνα από μόνη της αλλά τις κάνουν ερωτήσεις. Επειδή φαίνονται μόνο οι απαντήσεις φαίνεται κουτσομπόλα. Εγώ αναφέρομαι σε αυτά που λέει που έχει δίκαιο σε όλα. Μίλησε για τις δυο κλίκες, είπε καλό μάγειρα τον Σταυρή όταν όλοι το βρίζανε και μιλούσε υποτιμητικά για το Γιώργο.
Στο πρώτο δικαιώθηκε εδώ και καιρό, στο δεύτερο επίσης και στο τρίτο δικαιώθηκε σήμερα. Ο τύπος έκανε δημόσιες σχέσεις και τίποτα άλλο σήμερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 451212
Επισκέπτης

Συμφωνώ ότι θα νικήσουν οι μπλε, εφόσον όντως ήταν λιγότερες οι μάρκες στο μπολ των μπλε. Δεν με νοιάζει προσωπικά αν είναι σωστή/λάθος, άσε με εμένα να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Γιατί κάθεται και σχολιάζει; Αν δεν μπορείς να αρνηθείς να απαντήσεις, πες οκ κλάιν μια χαρά είναι όλα ή σχολίασε έτσι μικροπράγματα και τέλος. Όλοι σκέφτονται πράγματα για τους υπολοίπους, αλλά δεν κάθονται να σχολιάζουν μπροστά στο γυαλί για κάθε πράξη. Τι με νοιάζει εμένα αν νομίζεις ότι τα δάκρυα της παρέας του Γιάννη ήταν πραγματικά ή όχι. Ο Μπέλος είναι το καλύτερο παράδειγμα. Λιτός, δεν κάθεται να σχολιάζει τα πάντα, όλα οκ, δεν παρεξηγείται και αν παρεξηγείται δεν αρχίζει να κράζει.Νομίζω ότι οι μπλε θα νικήσουν.
Το μάστερ σεφ είναι προϊόν μοντάζ. Δεν τα λέει η Κατερίνα από μόνη της αλλά τις κάνουν ερωτήσεις. Επειδή φαίνονται μόνο οι απαντήσεις φαίνεται κουτσομπόλα. Εγώ αναφέρομαι σε αυτά που λέει που έχει δίκαιο σε όλα. Μίλησε για τις δυο κλίκες, είπε καλό μάγειρα τον Σταυρή όταν όλοι το βρίζανε και μιλούσε υποτιμητικά για το Γιώργο.
Στο πρώτο δικαιώθηκε εδώ και καιρό, στο δεύτερο επίσης και στο τρίτο δικαιώθηκε σήμερα. Ο τύπος έκανε δημόσιες σχέσεις και τίποτα άλλο σήμερα.
akikos
Επιφανές μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Αυτός ο Γιώργος έχει ψωνιστεί ενώ αντικειμενικά τη νίκη στην ομάδα την έφερε ο Σταυρής και η ανοργανωσιά της κόκκινης ομάδας.
butter_fly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απορώ που δεν μπροούσαν να βρουν τόσα βασικιά τυριά οι μάγειροι.
Αυτός ο Γιώργος έχει ψωνιστεί ενώ αντικειμενικά τη νίκη στην ομάδα την έφερε ο Σταυρής και η ανοργανωσιά της κόκκινης ομάδας.
αγαπησα Ηρακλη χθες.... "αυτο ειναι φετα και τα υπολοιπα κασερια"

Gate4
Επιφανές μέλος

Guest 451212
Επισκέπτης

palio_melos
Διάσημο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Guest 254537
Επισκέπτης

Guest 451212
Επισκέπτης

akikos
Επιφανές μέλος

Αν προσέξεις η Κατερίνα ανοίγει τα μάτια των τηλεθεατών. Κατάλαβε την ποιότητα του Σταυρή όταν οι άλλοι τον κοροϊδεύανε και ξεσκέπασε τις δυο κλίκες.Η Κατερίνα είναι πιο, σπαστική απο εμένα.![]()
Δεν έχει μπει σε καμία κλίκα και μαγειρεύει πολύ καλύτερα από άλλους που την υποτιμάνε. (π.χ. Γιώργος τατουαζάκιας). Δεν νομίζω να αντέξει πολύ στο παιχνίδι εκτός αν καταφέρει να πάρει (τον γέρο, την βιγκαν και τον Ηρακλή με το μέρο της).
Η κλίκα Σταύρος, Σταυρής, Τζον φαίνεται ανίκητη προς το παρόν.
Guest 451212
Επισκέπτης

fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα έκανε εντός χρόνουΠετάγεται το Μαράκι ότι ήταν δίκαιο που κόψανε τον Γιώργο. Τηγανισε δύο μύδια, έβρασε τρία λαχανικά και έκανε ένα πουρέ. Τι φάση;

akikos
Επιφανές μέλος

Ντεμυ, Γιώργος, Ηρακλής προτεινόμενοι και ο Τζον κάρτα ασυλίας.
Johnny15
Επιφανές μέλος

fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

Φάουλ νο2. *Τον πιάνει ο καμεραμάν και λέει ψέματα ότι ήταν εντός*
Άκικος: Τον αδίκησαν

Στο 3ο φάουλ καίγεται!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Κλημεντίνη
- Elena345
- Kostis-Palamas
- fmarulezkd
- fretoe
- Athens2002
- Viedo
- American Economist
- GoddamnRight
- Vold
- Αλκης Κ.
- gwgw_5
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- MarilynSt
- Εχέμυθη
- Jocaste
- hirasawayui
- Libertus
- Stekis500
- venividivici
- CiNeFiL
- Meow
- Scandal
- Johnny15
- Jack of Spades
- harry akritas
- Memetchi
- Panagiotis849
- fockos
- Unseen skygge
- Γατόπαρδος.
- SweetGirl
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.