JimCoun
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JimCoun
Νεοφερμένο μέλος

ορίστε
Δεν τον βλέπει το δίσκο. Μήπως δεν κάνει επαφή μέσα στο pc σου?
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

ορίστε
Ανέβασε ακριβώς το ίδιο screenshot με το αποτέλεσμα που σου βγάζουν τα Vista.
Πόσους σκληρούς έχεις ;
Να φανταστώ πως έχεις δοκιμαστική έκδοση των 7 ...
------------
Αρχική Δημοσίευση από chris_veria:απο που μπορω να τ κατεβασω τσαμπε???
Τώρα σοβαρά ποιό το νόημα αυτού του post ; Περίμενες να σου βάλουμε link ;

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

βασικα βρηκα.Ανέβασε ακριβώς το ίδιο screenshot με το αποτέλεσμα που σου βγάζουν τα Vista.
Πόσους σκληρούς έχεις ;
------------
Να φανταστώ πως έχεις δοκιμαστική έκδοση των 7 ...
------------
Τώρα σοβαρά ποιό το νόημα αυτού του post ; Περίμενες να σου βάλουμε link ;![]()

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχω βίστα!!τώρα έβαλα τα 7 δοκιμαστικά!!λογικά 1 σκληρό έχω!!Ανέβασε ακριβώς το ίδιο screenshot με το αποτέλεσμα που σου βγάζουν τα Vista.
Πόσους σκληρούς έχεις ;
Να φανταστώ πως έχεις δοκιμαστική έκδοση των 7 ..
------------
Τώρα σοβαρά ποιό το νόημα αυτού του post ; Περίμενες να σου βάλουμε link ;![]()
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι αρκετά σταθερό και σχετικά ελαφρύ (σε σχέση με τα Vista).
-------------
@Sillent_Killer : Ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα σου ; Έναν σκληρό έχει το σύστημά σου 150 GB.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ πιστεύω ότι θα κάνουν καλές πωλήσεις γιατί είναι πολύ καλύτερα από τα (S)Vista και ο περισσότερος κόσμος το ξέρει.εγώ πιστεύω ότι θα είναι άλλη μαι αποτυχία όπως τα vista.

Βγήκε η δοκιμαστική έκδοση (30 ημερών) των Windows 7 Enterprice που είναι ίδια με τα τελικά που θα βγουν στην αγορά.

εγώ πιστεύω ότι θα είναι άλλη μαι αποτυχία όπως τα vista.
Τα έχεις δουλέψει καθόλου; Μόνο αποτυχία δεν θα είναι. Τα vista ήταν εντυπωσιακά λόγω των εφε, αλλά δεν είναι συμβατά με αρκετά προγράμματα. Τα 7 έχουν και τα εφέ των vista και τη λειτουργία των XP. Μετά από την αποτυχία των vista, τα 7 θα κάνουν τρελές πωλήσεις πιστεύω.
HEADBANGER
Νεοφερμένο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Δώσε και κανά λινκ για κατέβασμα αν μπορείς σε παρακαλώΕγώ πιστεύω ότι θα κάνουν καλές πωλήσεις γιατί είναι πολύ καλύτερα από τα (S)Vista και ο περισσότερος κόσμος το ξέρει.
Βγήκε η δοκιμαστική έκδοση (30 ημερών) των Windows 7 Enterprice που είναι ίδια με τα τελικά που θα βγουν στην αγορά.![]()

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Η EnterPrice έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο για τους εγγεγραμμένους χρήστες του TechNet.Το λινκ είναι αυτό: https://technet.microsoft.com/el-gr/evalcenter/cc442495%28en-us%29.aspx?ITPID=tnflashΔώσε και κανά λινκ για κατέβασμα αν μπορείς σε παρακαλώ![]()
Διόρθωση: Η EnterPrice έκδοση είναι δοκιμαστική για 90 ημέρες (και όχι για 30 που είπα πριν).
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδή εγώ δεν μπορώ να το κατεβάσω..Η EnterPrice έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο για τους εγγεγραμμένους χρήστες του TechNet.Το λινκ είναι αυτό: https://technet.microsoft.com/el-gr/evalcenter/cc442495(en-us).aspx?ITPID=tnflash
Διόρθωση: Η EnterPrice έκδοση είναι δοκιμαστική για 90 ημέρες (και όχι για 30 που είπα πριν).
-σε ευχαριστώ για την απάντηση
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορείς να εγγραφείς στο TechNet.Ούτε 2 λεπτά δεν θα σου πάρει να εγγραφείς.Δηλαδή εγώ δεν μπορώ να το κατεβάσω..
-σε ευχαριστώ για την απάντηση

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν θα χρειαστώ ούτε κλειδιά ούτε τίποτα...σωστά;Μπορείς να εγγραφείς στο TechNet.Ούτε 2 λεπτά δεν θα σου πάρει να εγγραφείς.![]()
Εσύ αυτό έχεις κάνει;
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ έχω ακόμα την RC1.Η EnterPrice έκδοση είναι ίδια με την τελική.Όπως έβαλες την RC1 έτσι θα βάλεις και την EP.Δεν θα χρειαστώ ούτε κλειδιά ούτε τίποτα...σωστά;
Εσύ αυτό έχεις κάνει;

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν ξέρω κάτι γιατί να μην το πω;; Τέσπα.Αν βάλεις την EnterPrice (μέχρι να φτιαχτεί το pc δεν βλέπω να την βάζω) πες μας εντυπώσεις.Ρε φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Κάθεσαι και ακούς ότι βλακεία σε ρωτάω και απαντάς....ευχαριστώ και πάλι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.