Με τα πάντα όλα 3D; Θα κάνουν 10 λεπτά για να boot-άρουν τα Winblows.

Ούτε που θέλω να φανταστώ ΠΟΣΑ GB θα πιάνει το installation τους.

Ελπίζω τότε να είναι της μόδας οι δίσκοι με TB σε χωρητικότητα, γιατί θα τους χρειαζόμαστε.
Εντάξει, τώρα υπερβάλλεις. Στο λαπτοπ μου που είναι πεντακάθαρο, κάνει γύρω στο λεπτό (μη σε γελάσω δε θυμάμαι)
Στο desktop που έχω διάφορα startup programs, οκ ναι, εκει κάνει 2-3 λεπτά να σταθεροποιηθεί αλλά έχει και 2μισι χρόνια να φάει φορμάτ και με αλλαγές μητρικής κλπ. Δεν έχει φάει φορμάτ δηλαδή πέρα από το πρώτο που του έκανα όταν τον αγόρασα τον Η/Υ.
Όλα αυτά από το Power up του pc ως εκεί που έχουν φορτώσει όλα πλήρως και λες "ξεκινάω να δουλεύω και να παίζω".
Μόλις φάει το πρώτο του φορμάτ και πέσουν τα 7 μέσα να δεις τι έχει να ρίξει ο 4πύρηνος και τα 4 γίγα RAM μου. Ακόμα και τώρα με τα Vista 64bit Ultimate καλά κρατιέται. Στα 7 ετοιμάσου να κλείσεις ματάκια...
Αν έχεις λεφτά για πέταμα, αγόρασε, δεν χάνεις κάτι.
Τώρα οκ... δουλευόμαστε. Αφού ο μέσος έλληνας ή σπασμένα θα τα βρεί (που αρχίζω να αναθεωρώ αυτή την πρακτική για έναν πολύ σοβαρό λόγο που θα εξηγήσω παρακάτω) ή με ακαδημαϊκή άδεια.
Ο λόγος του γιατί να αγοράσεις Windows. Δεν σου είπε κανείς να αγοράζεις κάθε νέα έκδοση. Δεν σου αρέσουν τα Vista; Κάτσε στα ΧΡ μέχρι τα 7. Πολλοί το έκαναν. Εγώ αγόρασα λαπτοπ με Vista και ο λόγος που δεν τα έσβησα για να βάλω κάτι μη νόμιμο, είναι ο εξής:
Πρώτον η ευχαρίστηση ότι αυτό που έχεις το αγόρασες και είσαι εν μέρει κύριός του και έχει η εταιρεία υποχρεώσεις απέναντί σου. Δεύτερον και κυριότερον οι ενημερώσεις που λαμβάνεις ΔΩΡΕΑΝ από την εταιρεία και δεν καταφεύγεις σε ταρζανιές για να μην ανιχνεύσουν το σπασμένο σου λειτουργικό. Ένα κλικ κάνεις, ενημερώνεσαι και είσαι καθ' όλα νόμιμος.
Αν δεν θες να αγοράσεις ένα λειτουργικό, δικαίωμά σου, το σέβεται η MS, όσο κι αν θα ήθελε να σε είχε και πάλι πελάτη. Μένεις στα ΧΡ ή πας σε Linux για όσο καιρό κρίνεις απαραίτητο.
Μπορεί να μην έχουν τα aero των Winblows Vista ή των επόμενων εκδόσεων, αλλά αυτά είναι για να παίζουν οι χαζογκομενίτσες και τα 15χρονα. :p
Άμα θέλω eyecandy, πάω και φέρνω κάνα μοντέλο στο σπίτι μου. Πιο φθηνά θα μου 'ρθει.
Τώρα οκ... πόσο σοβαρά μπορώ να πάρω αυτή την απάντηση όταν ξεκινάς με τη λέξη Winblows για ποζεριά;
Οκ δεν έχεις άδικο, το αέρο όσο ομορφο και να είναι, δεν κάνει καμιά τραγική δουλειά, όπως ούτε και το Compiz Fusion στο Linux. Ως εδώ δηλαδή συμφωνώ απόλυτα ότι δεν βρίσκω χρησιμότητα πέραν της αισθητικής.
Όμως εντάξει, αν πηγαίνεις να αγοράσεις λειτουργικό μόνο για την όμορφη taskbar, δεν φταίει η Microsoft που τα παίρνει από τη χαζογκομενίτσα, αλλά η χαζογκομενίτσα που είναι μαλ@κ@ς και δεν σταθμίζει την αγοραστική της δύναμη με τις πραγματικές ανάγκες της.
Είπαμε, παντοκράτειρα η MS αλλά φταίει κι ο χρήστης όταν δεν επαινεί τα σωστά προϊόντα δίνοντας έτσι στην εταιρεία ένα αξιόλογο feedback για βελτίωση των υπαρχόντων και των επόμενων εκδόσεων.