Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο Iliaso έγραψε: #321 30-11-09 00:54 Το επιλέγεις εσύ με κώδικα.Πως βάζουμε εδώ το έτσι γίνεται και εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:56 Ο Boom έγραψε: #322 30-11-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Το επιλέγεις εσύ με κώδικα.Πως βάζουμε εδώ το έτσι γίνεται και εκεί Click για ανάπτυξη... Και αυτούς τους κώδικες που μπορώ να τους βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:58 Ο Iliaso έγραψε: #323 30-11-09 00:58 Αυτό δεν το θυμάμαι.Πάντως αν θες δοκίμασε με αυτούς τους κώδικες.Κάνε και καμιά μίξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:01 Ο Boom έγραψε: #324 30-11-09 01:01 Είσαι θεός! Έβαλα το και έγινε! Πάω να πειραματιστώ! Thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:03 Ο Iliaso έγραψε: #325 30-11-09 01:03 Τίποτα Eγώ έβαζα και 3 διαφορετικά χρώματα μαζί να ναι και πλάγια και bold.Ανωμαλία όχι αστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:06 Ο M4dn3sS έγραψε: #326 30-11-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το msn plus έχει μια επιλογή για κλείδωμα του messenger, τι ακριβώς κάνει; Nι, καλά καταλάβατε, εξερευνώ το msn Click για ανάπτυξη... Βάζει το μσν στο παρασκήνιο,χωρίς να μπορείς να βλέπεις ποιος σου μιλά κλπ αν δεν το ξανανοίξεις,είναι κυρίως για να μην ενοχλείσε όταν έχεις να κάνεις κάτι και ταυτοχρόνως να μην βγαίνεις από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:15 Ο Boom έγραψε: #327 30-11-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Βάζει το μσν στο παρασκήνιο,χωρίς να μπορείς να βλέπεις ποιος σου μιλά κλπ αν δεν το ξανανοίξεις,είναι κυρίως για να μην ενοχλείσε όταν έχεις να κάνεις κάτι και ταυτοχρόνως να μην βγαίνεις από αυτό. Click για ανάπτυξη... Τhanks!:thanks: Tα χρώματα δεν τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο Iliaso έγραψε: #328 30-11-09 01:17 Πάγαινε πάνω στο όνομα σου.Ξες εκεί που λέει επιλογές(; ) και νομίζω πατάς το χρώμα που θες και μπαίνει αυτόματα ο κώδικας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Ο Boom έγραψε: #329 30-11-09 01:25 Ολόκληρη τροποποίηση είχε και δεν την έβλεπα Τhanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο Iliaso έγραψε: #330 30-11-09 01:30 Τελικά πόσα έβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:33 Ο Boom έγραψε: #331 30-11-09 01:33 Ένα Το δίχρωμο δεν μου άρεσε,αλλά θα δοκιμάσω και αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairo0lini Νεοφερμένο μέλος Η μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η mairo0lini: #332 01-12-09 11:39 παιδια βοηθηστε με!! πριν λιγες μερες μια επαφη μου στο μσν μου εστειλε ενα μνμ για να δω μια φοτο... ομως το μνμ ηταν ιος που ειχε κολλησει αυτη η εποαφη και εγω το πατησα και κολλησα και εγω.... καθε φορα που ανοιγω μσν μου κολλαει το ποντικι και δεν μπορω να μιλαω με αλλους... το μακαφι δεν βρηκε τπτ... τι να κανω πειτε μ με απλα λογια...... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:44 Η christina.maria: #333 01-12-09 11:44 Δυστυχως και εγω το πατησα ευτυχως μου κλεινει πολυ λιγες φορες τις συνομιλιες μου. Πρεπει να ενημερωσεις ολες τις επαφες σου Να συμβουλευτεις εναν ειδικο πχ. τον καθηγητη πληροφορικης σου ή εναν τεχνικο Εχω ακουσει οτι αν πας στα εγγραφα και βρεις ενα εγγραφο με χρωματα πανω πρεπει να το διαγραψεις αλλα μην χασεις πολυ χρονο γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο Boom έγραψε: #334 01-12-09 11:50 Αλλαξε κωδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η christina.maria: #335 01-12-09 12:04 ααα το ειχα ακουσει κι αυτο αλλα ειναι σιγουρο; Γιατι εχω ενα κωδικο που με βολευει αυτη τη στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο Boom έγραψε: #336 01-12-09 12:10 πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το επιλέγεις εσύ με κώδικα.Πως βάζουμε εδώ το έτσι γίνεται και εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:56 Ο Boom έγραψε: #322 30-11-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Το επιλέγεις εσύ με κώδικα.Πως βάζουμε εδώ το έτσι γίνεται και εκεί Click για ανάπτυξη... Και αυτούς τους κώδικες που μπορώ να τους βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:58 Ο Iliaso έγραψε: #323 30-11-09 00:58 Αυτό δεν το θυμάμαι.Πάντως αν θες δοκίμασε με αυτούς τους κώδικες.Κάνε και καμιά μίξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:01 Ο Boom έγραψε: #324 30-11-09 01:01 Είσαι θεός! Έβαλα το και έγινε! Πάω να πειραματιστώ! Thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:03 Ο Iliaso έγραψε: #325 30-11-09 01:03 Τίποτα Eγώ έβαζα και 3 διαφορετικά χρώματα μαζί να ναι και πλάγια και bold.Ανωμαλία όχι αστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:06 Ο M4dn3sS έγραψε: #326 30-11-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το msn plus έχει μια επιλογή για κλείδωμα του messenger, τι ακριβώς κάνει; Nι, καλά καταλάβατε, εξερευνώ το msn Click για ανάπτυξη... Βάζει το μσν στο παρασκήνιο,χωρίς να μπορείς να βλέπεις ποιος σου μιλά κλπ αν δεν το ξανανοίξεις,είναι κυρίως για να μην ενοχλείσε όταν έχεις να κάνεις κάτι και ταυτοχρόνως να μην βγαίνεις από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:15 Ο Boom έγραψε: #327 30-11-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Βάζει το μσν στο παρασκήνιο,χωρίς να μπορείς να βλέπεις ποιος σου μιλά κλπ αν δεν το ξανανοίξεις,είναι κυρίως για να μην ενοχλείσε όταν έχεις να κάνεις κάτι και ταυτοχρόνως να μην βγαίνεις από αυτό. Click για ανάπτυξη... Τhanks!:thanks: Tα χρώματα δεν τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο Iliaso έγραψε: #328 30-11-09 01:17 Πάγαινε πάνω στο όνομα σου.Ξες εκεί που λέει επιλογές(; ) και νομίζω πατάς το χρώμα που θες και μπαίνει αυτόματα ο κώδικας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Ο Boom έγραψε: #329 30-11-09 01:25 Ολόκληρη τροποποίηση είχε και δεν την έβλεπα Τhanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο Iliaso έγραψε: #330 30-11-09 01:30 Τελικά πόσα έβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:33 Ο Boom έγραψε: #331 30-11-09 01:33 Ένα Το δίχρωμο δεν μου άρεσε,αλλά θα δοκιμάσω και αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairo0lini Νεοφερμένο μέλος Η μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η mairo0lini: #332 01-12-09 11:39 παιδια βοηθηστε με!! πριν λιγες μερες μια επαφη μου στο μσν μου εστειλε ενα μνμ για να δω μια φοτο... ομως το μνμ ηταν ιος που ειχε κολλησει αυτη η εποαφη και εγω το πατησα και κολλησα και εγω.... καθε φορα που ανοιγω μσν μου κολλαει το ποντικι και δεν μπορω να μιλαω με αλλους... το μακαφι δεν βρηκε τπτ... τι να κανω πειτε μ με απλα λογια...... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:44 Η christina.maria: #333 01-12-09 11:44 Δυστυχως και εγω το πατησα ευτυχως μου κλεινει πολυ λιγες φορες τις συνομιλιες μου. Πρεπει να ενημερωσεις ολες τις επαφες σου Να συμβουλευτεις εναν ειδικο πχ. τον καθηγητη πληροφορικης σου ή εναν τεχνικο Εχω ακουσει οτι αν πας στα εγγραφα και βρεις ενα εγγραφο με χρωματα πανω πρεπει να το διαγραψεις αλλα μην χασεις πολυ χρονο γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο Boom έγραψε: #334 01-12-09 11:50 Αλλαξε κωδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η christina.maria: #335 01-12-09 12:04 ααα το ειχα ακουσει κι αυτο αλλα ειναι σιγουρο; Γιατι εχω ενα κωδικο που με βολευει αυτη τη στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο Boom έγραψε: #336 01-12-09 12:10 πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Το επιλέγεις εσύ με κώδικα.Πως βάζουμε εδώ το έτσι γίνεται και εκεί Click για ανάπτυξη... Και αυτούς τους κώδικες που μπορώ να τους βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 00:58 Ο Iliaso έγραψε: #323 30-11-09 00:58 Αυτό δεν το θυμάμαι.Πάντως αν θες δοκίμασε με αυτούς τους κώδικες.Κάνε και καμιά μίξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:01 Ο Boom έγραψε: #324 30-11-09 01:01 Είσαι θεός! Έβαλα το και έγινε! Πάω να πειραματιστώ! Thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:03 Ο Iliaso έγραψε: #325 30-11-09 01:03 Τίποτα Eγώ έβαζα και 3 διαφορετικά χρώματα μαζί να ναι και πλάγια και bold.Ανωμαλία όχι αστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:06 Ο M4dn3sS έγραψε: #326 30-11-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το msn plus έχει μια επιλογή για κλείδωμα του messenger, τι ακριβώς κάνει; Nι, καλά καταλάβατε, εξερευνώ το msn Click για ανάπτυξη... Βάζει το μσν στο παρασκήνιο,χωρίς να μπορείς να βλέπεις ποιος σου μιλά κλπ αν δεν το ξανανοίξεις,είναι κυρίως για να μην ενοχλείσε όταν έχεις να κάνεις κάτι και ταυτοχρόνως να μην βγαίνεις από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:15 Ο Boom έγραψε: #327 30-11-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Βάζει το μσν στο παρασκήνιο,χωρίς να μπορείς να βλέπεις ποιος σου μιλά κλπ αν δεν το ξανανοίξεις,είναι κυρίως για να μην ενοχλείσε όταν έχεις να κάνεις κάτι και ταυτοχρόνως να μην βγαίνεις από αυτό. Click για ανάπτυξη... Τhanks!:thanks: Tα χρώματα δεν τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο Iliaso έγραψε: #328 30-11-09 01:17 Πάγαινε πάνω στο όνομα σου.Ξες εκεί που λέει επιλογές(; ) και νομίζω πατάς το χρώμα που θες και μπαίνει αυτόματα ο κώδικας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Ο Boom έγραψε: #329 30-11-09 01:25 Ολόκληρη τροποποίηση είχε και δεν την έβλεπα Τhanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο Iliaso έγραψε: #330 30-11-09 01:30 Τελικά πόσα έβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:33 Ο Boom έγραψε: #331 30-11-09 01:33 Ένα Το δίχρωμο δεν μου άρεσε,αλλά θα δοκιμάσω και αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairo0lini Νεοφερμένο μέλος Η μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η mairo0lini: #332 01-12-09 11:39 παιδια βοηθηστε με!! πριν λιγες μερες μια επαφη μου στο μσν μου εστειλε ενα μνμ για να δω μια φοτο... ομως το μνμ ηταν ιος που ειχε κολλησει αυτη η εποαφη και εγω το πατησα και κολλησα και εγω.... καθε φορα που ανοιγω μσν μου κολλαει το ποντικι και δεν μπορω να μιλαω με αλλους... το μακαφι δεν βρηκε τπτ... τι να κανω πειτε μ με απλα λογια...... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:44 Η christina.maria: #333 01-12-09 11:44 Δυστυχως και εγω το πατησα ευτυχως μου κλεινει πολυ λιγες φορες τις συνομιλιες μου. Πρεπει να ενημερωσεις ολες τις επαφες σου Να συμβουλευτεις εναν ειδικο πχ. τον καθηγητη πληροφορικης σου ή εναν τεχνικο Εχω ακουσει οτι αν πας στα εγγραφα και βρεις ενα εγγραφο με χρωματα πανω πρεπει να το διαγραψεις αλλα μην χασεις πολυ χρονο γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο Boom έγραψε: #334 01-12-09 11:50 Αλλαξε κωδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η christina.maria: #335 01-12-09 12:04 ααα το ειχα ακουσει κι αυτο αλλα ειναι σιγουρο; Γιατι εχω ενα κωδικο που με βολευει αυτη τη στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο Boom έγραψε: #336 01-12-09 12:10 πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό δεν το θυμάμαι.Πάντως αν θες δοκίμασε με αυτούς τους κώδικες.Κάνε και καμιά μίξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:01 Ο Boom έγραψε: #324 30-11-09 01:01 Είσαι θεός! Έβαλα το και έγινε! Πάω να πειραματιστώ! Thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:03 Ο Iliaso έγραψε: #325 30-11-09 01:03 Τίποτα Eγώ έβαζα και 3 διαφορετικά χρώματα μαζί να ναι και πλάγια και bold.Ανωμαλία όχι αστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:06 Ο M4dn3sS έγραψε: #326 30-11-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το msn plus έχει μια επιλογή για κλείδωμα του messenger, τι ακριβώς κάνει; Nι, καλά καταλάβατε, εξερευνώ το msn Click για ανάπτυξη... Βάζει το μσν στο παρασκήνιο,χωρίς να μπορείς να βλέπεις ποιος σου μιλά κλπ αν δεν το ξανανοίξεις,είναι κυρίως για να μην ενοχλείσε όταν έχεις να κάνεις κάτι και ταυτοχρόνως να μην βγαίνεις από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:15 Ο Boom έγραψε: #327 30-11-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Βάζει το μσν στο παρασκήνιο,χωρίς να μπορείς να βλέπεις ποιος σου μιλά κλπ αν δεν το ξανανοίξεις,είναι κυρίως για να μην ενοχλείσε όταν έχεις να κάνεις κάτι και ταυτοχρόνως να μην βγαίνεις από αυτό. Click για ανάπτυξη... Τhanks!:thanks: Tα χρώματα δεν τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο Iliaso έγραψε: #328 30-11-09 01:17 Πάγαινε πάνω στο όνομα σου.Ξες εκεί που λέει επιλογές(; ) και νομίζω πατάς το χρώμα που θες και μπαίνει αυτόματα ο κώδικας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Ο Boom έγραψε: #329 30-11-09 01:25 Ολόκληρη τροποποίηση είχε και δεν την έβλεπα Τhanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο Iliaso έγραψε: #330 30-11-09 01:30 Τελικά πόσα έβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:33 Ο Boom έγραψε: #331 30-11-09 01:33 Ένα Το δίχρωμο δεν μου άρεσε,αλλά θα δοκιμάσω και αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairo0lini Νεοφερμένο μέλος Η μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η mairo0lini: #332 01-12-09 11:39 παιδια βοηθηστε με!! πριν λιγες μερες μια επαφη μου στο μσν μου εστειλε ενα μνμ για να δω μια φοτο... ομως το μνμ ηταν ιος που ειχε κολλησει αυτη η εποαφη και εγω το πατησα και κολλησα και εγω.... καθε φορα που ανοιγω μσν μου κολλαει το ποντικι και δεν μπορω να μιλαω με αλλους... το μακαφι δεν βρηκε τπτ... τι να κανω πειτε μ με απλα λογια...... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:44 Η christina.maria: #333 01-12-09 11:44 Δυστυχως και εγω το πατησα ευτυχως μου κλεινει πολυ λιγες φορες τις συνομιλιες μου. Πρεπει να ενημερωσεις ολες τις επαφες σου Να συμβουλευτεις εναν ειδικο πχ. τον καθηγητη πληροφορικης σου ή εναν τεχνικο Εχω ακουσει οτι αν πας στα εγγραφα και βρεις ενα εγγραφο με χρωματα πανω πρεπει να το διαγραψεις αλλα μην χασεις πολυ χρονο γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο Boom έγραψε: #334 01-12-09 11:50 Αλλαξε κωδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η christina.maria: #335 01-12-09 12:04 ααα το ειχα ακουσει κι αυτο αλλα ειναι σιγουρο; Γιατι εχω ενα κωδικο που με βολευει αυτη τη στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο Boom έγραψε: #336 01-12-09 12:10 πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είσαι θεός! Έβαλα το και έγινε! Πάω να πειραματιστώ! Thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:03 Ο Iliaso έγραψε: #325 30-11-09 01:03 Τίποτα Eγώ έβαζα και 3 διαφορετικά χρώματα μαζί να ναι και πλάγια και bold.Ανωμαλία όχι αστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:06 Ο M4dn3sS έγραψε: #326 30-11-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το msn plus έχει μια επιλογή για κλείδωμα του messenger, τι ακριβώς κάνει; Nι, καλά καταλάβατε, εξερευνώ το msn Click για ανάπτυξη... Βάζει το μσν στο παρασκήνιο,χωρίς να μπορείς να βλέπεις ποιος σου μιλά κλπ αν δεν το ξανανοίξεις,είναι κυρίως για να μην ενοχλείσε όταν έχεις να κάνεις κάτι και ταυτοχρόνως να μην βγαίνεις από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:15 Ο Boom έγραψε: #327 30-11-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Βάζει το μσν στο παρασκήνιο,χωρίς να μπορείς να βλέπεις ποιος σου μιλά κλπ αν δεν το ξανανοίξεις,είναι κυρίως για να μην ενοχλείσε όταν έχεις να κάνεις κάτι και ταυτοχρόνως να μην βγαίνεις από αυτό. Click για ανάπτυξη... Τhanks!:thanks: Tα χρώματα δεν τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο Iliaso έγραψε: #328 30-11-09 01:17 Πάγαινε πάνω στο όνομα σου.Ξες εκεί που λέει επιλογές(; ) και νομίζω πατάς το χρώμα που θες και μπαίνει αυτόματα ο κώδικας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Ο Boom έγραψε: #329 30-11-09 01:25 Ολόκληρη τροποποίηση είχε και δεν την έβλεπα Τhanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο Iliaso έγραψε: #330 30-11-09 01:30 Τελικά πόσα έβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:33 Ο Boom έγραψε: #331 30-11-09 01:33 Ένα Το δίχρωμο δεν μου άρεσε,αλλά θα δοκιμάσω και αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairo0lini Νεοφερμένο μέλος Η μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η mairo0lini: #332 01-12-09 11:39 παιδια βοηθηστε με!! πριν λιγες μερες μια επαφη μου στο μσν μου εστειλε ενα μνμ για να δω μια φοτο... ομως το μνμ ηταν ιος που ειχε κολλησει αυτη η εποαφη και εγω το πατησα και κολλησα και εγω.... καθε φορα που ανοιγω μσν μου κολλαει το ποντικι και δεν μπορω να μιλαω με αλλους... το μακαφι δεν βρηκε τπτ... τι να κανω πειτε μ με απλα λογια...... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:44 Η christina.maria: #333 01-12-09 11:44 Δυστυχως και εγω το πατησα ευτυχως μου κλεινει πολυ λιγες φορες τις συνομιλιες μου. Πρεπει να ενημερωσεις ολες τις επαφες σου Να συμβουλευτεις εναν ειδικο πχ. τον καθηγητη πληροφορικης σου ή εναν τεχνικο Εχω ακουσει οτι αν πας στα εγγραφα και βρεις ενα εγγραφο με χρωματα πανω πρεπει να το διαγραψεις αλλα μην χασεις πολυ χρονο γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο Boom έγραψε: #334 01-12-09 11:50 Αλλαξε κωδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η christina.maria: #335 01-12-09 12:04 ααα το ειχα ακουσει κι αυτο αλλα ειναι σιγουρο; Γιατι εχω ενα κωδικο που με βολευει αυτη τη στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο Boom έγραψε: #336 01-12-09 12:10 πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τίποτα Eγώ έβαζα και 3 διαφορετικά χρώματα μαζί να ναι και πλάγια και bold.Ανωμαλία όχι αστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:06 Ο M4dn3sS έγραψε: #326 30-11-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το msn plus έχει μια επιλογή για κλείδωμα του messenger, τι ακριβώς κάνει; Nι, καλά καταλάβατε, εξερευνώ το msn Click για ανάπτυξη... Βάζει το μσν στο παρασκήνιο,χωρίς να μπορείς να βλέπεις ποιος σου μιλά κλπ αν δεν το ξανανοίξεις,είναι κυρίως για να μην ενοχλείσε όταν έχεις να κάνεις κάτι και ταυτοχρόνως να μην βγαίνεις από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:15 Ο Boom έγραψε: #327 30-11-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Βάζει το μσν στο παρασκήνιο,χωρίς να μπορείς να βλέπεις ποιος σου μιλά κλπ αν δεν το ξανανοίξεις,είναι κυρίως για να μην ενοχλείσε όταν έχεις να κάνεις κάτι και ταυτοχρόνως να μην βγαίνεις από αυτό. Click για ανάπτυξη... Τhanks!:thanks: Tα χρώματα δεν τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο Iliaso έγραψε: #328 30-11-09 01:17 Πάγαινε πάνω στο όνομα σου.Ξες εκεί που λέει επιλογές(; ) και νομίζω πατάς το χρώμα που θες και μπαίνει αυτόματα ο κώδικας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Ο Boom έγραψε: #329 30-11-09 01:25 Ολόκληρη τροποποίηση είχε και δεν την έβλεπα Τhanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο Iliaso έγραψε: #330 30-11-09 01:30 Τελικά πόσα έβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:33 Ο Boom έγραψε: #331 30-11-09 01:33 Ένα Το δίχρωμο δεν μου άρεσε,αλλά θα δοκιμάσω και αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairo0lini Νεοφερμένο μέλος Η μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η mairo0lini: #332 01-12-09 11:39 παιδια βοηθηστε με!! πριν λιγες μερες μια επαφη μου στο μσν μου εστειλε ενα μνμ για να δω μια φοτο... ομως το μνμ ηταν ιος που ειχε κολλησει αυτη η εποαφη και εγω το πατησα και κολλησα και εγω.... καθε φορα που ανοιγω μσν μου κολλαει το ποντικι και δεν μπορω να μιλαω με αλλους... το μακαφι δεν βρηκε τπτ... τι να κανω πειτε μ με απλα λογια...... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:44 Η christina.maria: #333 01-12-09 11:44 Δυστυχως και εγω το πατησα ευτυχως μου κλεινει πολυ λιγες φορες τις συνομιλιες μου. Πρεπει να ενημερωσεις ολες τις επαφες σου Να συμβουλευτεις εναν ειδικο πχ. τον καθηγητη πληροφορικης σου ή εναν τεχνικο Εχω ακουσει οτι αν πας στα εγγραφα και βρεις ενα εγγραφο με χρωματα πανω πρεπει να το διαγραψεις αλλα μην χασεις πολυ χρονο γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο Boom έγραψε: #334 01-12-09 11:50 Αλλαξε κωδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η christina.maria: #335 01-12-09 12:04 ααα το ειχα ακουσει κι αυτο αλλα ειναι σιγουρο; Γιατι εχω ενα κωδικο που με βολευει αυτη τη στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο Boom έγραψε: #336 01-12-09 12:10 πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το msn plus έχει μια επιλογή για κλείδωμα του messenger, τι ακριβώς κάνει; Nι, καλά καταλάβατε, εξερευνώ το msn Click για ανάπτυξη... Βάζει το μσν στο παρασκήνιο,χωρίς να μπορείς να βλέπεις ποιος σου μιλά κλπ αν δεν το ξανανοίξεις,είναι κυρίως για να μην ενοχλείσε όταν έχεις να κάνεις κάτι και ταυτοχρόνως να μην βγαίνεις από αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:15 Ο Boom έγραψε: #327 30-11-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Βάζει το μσν στο παρασκήνιο,χωρίς να μπορείς να βλέπεις ποιος σου μιλά κλπ αν δεν το ξανανοίξεις,είναι κυρίως για να μην ενοχλείσε όταν έχεις να κάνεις κάτι και ταυτοχρόνως να μην βγαίνεις από αυτό. Click για ανάπτυξη... Τhanks!:thanks: Tα χρώματα δεν τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο Iliaso έγραψε: #328 30-11-09 01:17 Πάγαινε πάνω στο όνομα σου.Ξες εκεί που λέει επιλογές(; ) και νομίζω πατάς το χρώμα που θες και μπαίνει αυτόματα ο κώδικας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Ο Boom έγραψε: #329 30-11-09 01:25 Ολόκληρη τροποποίηση είχε και δεν την έβλεπα Τhanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο Iliaso έγραψε: #330 30-11-09 01:30 Τελικά πόσα έβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:33 Ο Boom έγραψε: #331 30-11-09 01:33 Ένα Το δίχρωμο δεν μου άρεσε,αλλά θα δοκιμάσω και αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairo0lini Νεοφερμένο μέλος Η μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η mairo0lini: #332 01-12-09 11:39 παιδια βοηθηστε με!! πριν λιγες μερες μια επαφη μου στο μσν μου εστειλε ενα μνμ για να δω μια φοτο... ομως το μνμ ηταν ιος που ειχε κολλησει αυτη η εποαφη και εγω το πατησα και κολλησα και εγω.... καθε φορα που ανοιγω μσν μου κολλαει το ποντικι και δεν μπορω να μιλαω με αλλους... το μακαφι δεν βρηκε τπτ... τι να κανω πειτε μ με απλα λογια...... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:44 Η christina.maria: #333 01-12-09 11:44 Δυστυχως και εγω το πατησα ευτυχως μου κλεινει πολυ λιγες φορες τις συνομιλιες μου. Πρεπει να ενημερωσεις ολες τις επαφες σου Να συμβουλευτεις εναν ειδικο πχ. τον καθηγητη πληροφορικης σου ή εναν τεχνικο Εχω ακουσει οτι αν πας στα εγγραφα και βρεις ενα εγγραφο με χρωματα πανω πρεπει να το διαγραψεις αλλα μην χασεις πολυ χρονο γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο Boom έγραψε: #334 01-12-09 11:50 Αλλαξε κωδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η christina.maria: #335 01-12-09 12:04 ααα το ειχα ακουσει κι αυτο αλλα ειναι σιγουρο; Γιατι εχω ενα κωδικο που με βολευει αυτη τη στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο Boom έγραψε: #336 01-12-09 12:10 πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Βάζει το μσν στο παρασκήνιο,χωρίς να μπορείς να βλέπεις ποιος σου μιλά κλπ αν δεν το ξανανοίξεις,είναι κυρίως για να μην ενοχλείσε όταν έχεις να κάνεις κάτι και ταυτοχρόνως να μην βγαίνεις από αυτό. Click για ανάπτυξη... Τhanks!:thanks: Tα χρώματα δεν τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο Iliaso έγραψε: #328 30-11-09 01:17 Πάγαινε πάνω στο όνομα σου.Ξες εκεί που λέει επιλογές(; ) και νομίζω πατάς το χρώμα που θες και μπαίνει αυτόματα ο κώδικας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Ο Boom έγραψε: #329 30-11-09 01:25 Ολόκληρη τροποποίηση είχε και δεν την έβλεπα Τhanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο Iliaso έγραψε: #330 30-11-09 01:30 Τελικά πόσα έβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:33 Ο Boom έγραψε: #331 30-11-09 01:33 Ένα Το δίχρωμο δεν μου άρεσε,αλλά θα δοκιμάσω και αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairo0lini Νεοφερμένο μέλος Η μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η mairo0lini: #332 01-12-09 11:39 παιδια βοηθηστε με!! πριν λιγες μερες μια επαφη μου στο μσν μου εστειλε ενα μνμ για να δω μια φοτο... ομως το μνμ ηταν ιος που ειχε κολλησει αυτη η εποαφη και εγω το πατησα και κολλησα και εγω.... καθε φορα που ανοιγω μσν μου κολλαει το ποντικι και δεν μπορω να μιλαω με αλλους... το μακαφι δεν βρηκε τπτ... τι να κανω πειτε μ με απλα λογια...... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:44 Η christina.maria: #333 01-12-09 11:44 Δυστυχως και εγω το πατησα ευτυχως μου κλεινει πολυ λιγες φορες τις συνομιλιες μου. Πρεπει να ενημερωσεις ολες τις επαφες σου Να συμβουλευτεις εναν ειδικο πχ. τον καθηγητη πληροφορικης σου ή εναν τεχνικο Εχω ακουσει οτι αν πας στα εγγραφα και βρεις ενα εγγραφο με χρωματα πανω πρεπει να το διαγραψεις αλλα μην χασεις πολυ χρονο γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο Boom έγραψε: #334 01-12-09 11:50 Αλλαξε κωδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η christina.maria: #335 01-12-09 12:04 ααα το ειχα ακουσει κι αυτο αλλα ειναι σιγουρο; Γιατι εχω ενα κωδικο που με βολευει αυτη τη στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο Boom έγραψε: #336 01-12-09 12:10 πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάγαινε πάνω στο όνομα σου.Ξες εκεί που λέει επιλογές(; ) και νομίζω πατάς το χρώμα που θες και μπαίνει αυτόματα ο κώδικας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Ο Boom έγραψε: #329 30-11-09 01:25 Ολόκληρη τροποποίηση είχε και δεν την έβλεπα Τhanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο Iliaso έγραψε: #330 30-11-09 01:30 Τελικά πόσα έβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:33 Ο Boom έγραψε: #331 30-11-09 01:33 Ένα Το δίχρωμο δεν μου άρεσε,αλλά θα δοκιμάσω και αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairo0lini Νεοφερμένο μέλος Η μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η mairo0lini: #332 01-12-09 11:39 παιδια βοηθηστε με!! πριν λιγες μερες μια επαφη μου στο μσν μου εστειλε ενα μνμ για να δω μια φοτο... ομως το μνμ ηταν ιος που ειχε κολλησει αυτη η εποαφη και εγω το πατησα και κολλησα και εγω.... καθε φορα που ανοιγω μσν μου κολλαει το ποντικι και δεν μπορω να μιλαω με αλλους... το μακαφι δεν βρηκε τπτ... τι να κανω πειτε μ με απλα λογια...... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:44 Η christina.maria: #333 01-12-09 11:44 Δυστυχως και εγω το πατησα ευτυχως μου κλεινει πολυ λιγες φορες τις συνομιλιες μου. Πρεπει να ενημερωσεις ολες τις επαφες σου Να συμβουλευτεις εναν ειδικο πχ. τον καθηγητη πληροφορικης σου ή εναν τεχνικο Εχω ακουσει οτι αν πας στα εγγραφα και βρεις ενα εγγραφο με χρωματα πανω πρεπει να το διαγραψεις αλλα μην χασεις πολυ χρονο γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο Boom έγραψε: #334 01-12-09 11:50 Αλλαξε κωδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η christina.maria: #335 01-12-09 12:04 ααα το ειχα ακουσει κι αυτο αλλα ειναι σιγουρο; Γιατι εχω ενα κωδικο που με βολευει αυτη τη στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο Boom έγραψε: #336 01-12-09 12:10 πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολόκληρη τροποποίηση είχε και δεν την έβλεπα Τhanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:30 Ο Iliaso έγραψε: #330 30-11-09 01:30 Τελικά πόσα έβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:33 Ο Boom έγραψε: #331 30-11-09 01:33 Ένα Το δίχρωμο δεν μου άρεσε,αλλά θα δοκιμάσω και αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairo0lini Νεοφερμένο μέλος Η μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η mairo0lini: #332 01-12-09 11:39 παιδια βοηθηστε με!! πριν λιγες μερες μια επαφη μου στο μσν μου εστειλε ενα μνμ για να δω μια φοτο... ομως το μνμ ηταν ιος που ειχε κολλησει αυτη η εποαφη και εγω το πατησα και κολλησα και εγω.... καθε φορα που ανοιγω μσν μου κολλαει το ποντικι και δεν μπορω να μιλαω με αλλους... το μακαφι δεν βρηκε τπτ... τι να κανω πειτε μ με απλα λογια...... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:44 Η christina.maria: #333 01-12-09 11:44 Δυστυχως και εγω το πατησα ευτυχως μου κλεινει πολυ λιγες φορες τις συνομιλιες μου. Πρεπει να ενημερωσεις ολες τις επαφες σου Να συμβουλευτεις εναν ειδικο πχ. τον καθηγητη πληροφορικης σου ή εναν τεχνικο Εχω ακουσει οτι αν πας στα εγγραφα και βρεις ενα εγγραφο με χρωματα πανω πρεπει να το διαγραψεις αλλα μην χασεις πολυ χρονο γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο Boom έγραψε: #334 01-12-09 11:50 Αλλαξε κωδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η christina.maria: #335 01-12-09 12:04 ααα το ειχα ακουσει κι αυτο αλλα ειναι σιγουρο; Γιατι εχω ενα κωδικο που με βολευει αυτη τη στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο Boom έγραψε: #336 01-12-09 12:10 πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά πόσα έβαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 01:33 Ο Boom έγραψε: #331 30-11-09 01:33 Ένα Το δίχρωμο δεν μου άρεσε,αλλά θα δοκιμάσω και αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairo0lini Νεοφερμένο μέλος Η μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η mairo0lini: #332 01-12-09 11:39 παιδια βοηθηστε με!! πριν λιγες μερες μια επαφη μου στο μσν μου εστειλε ενα μνμ για να δω μια φοτο... ομως το μνμ ηταν ιος που ειχε κολλησει αυτη η εποαφη και εγω το πατησα και κολλησα και εγω.... καθε φορα που ανοιγω μσν μου κολλαει το ποντικι και δεν μπορω να μιλαω με αλλους... το μακαφι δεν βρηκε τπτ... τι να κανω πειτε μ με απλα λογια...... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:44 Η christina.maria: #333 01-12-09 11:44 Δυστυχως και εγω το πατησα ευτυχως μου κλεινει πολυ λιγες φορες τις συνομιλιες μου. Πρεπει να ενημερωσεις ολες τις επαφες σου Να συμβουλευτεις εναν ειδικο πχ. τον καθηγητη πληροφορικης σου ή εναν τεχνικο Εχω ακουσει οτι αν πας στα εγγραφα και βρεις ενα εγγραφο με χρωματα πανω πρεπει να το διαγραψεις αλλα μην χασεις πολυ χρονο γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο Boom έγραψε: #334 01-12-09 11:50 Αλλαξε κωδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η christina.maria: #335 01-12-09 12:04 ααα το ειχα ακουσει κι αυτο αλλα ειναι σιγουρο; Γιατι εχω ενα κωδικο που με βολευει αυτη τη στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο Boom έγραψε: #336 01-12-09 12:10 πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα Το δίχρωμο δεν μου άρεσε,αλλά θα δοκιμάσω και αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairo0lini Νεοφερμένο μέλος Η μαιρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:39 Η mairo0lini: #332 01-12-09 11:39 παιδια βοηθηστε με!! πριν λιγες μερες μια επαφη μου στο μσν μου εστειλε ενα μνμ για να δω μια φοτο... ομως το μνμ ηταν ιος που ειχε κολλησει αυτη η εποαφη και εγω το πατησα και κολλησα και εγω.... καθε φορα που ανοιγω μσν μου κολλαει το ποντικι και δεν μπορω να μιλαω με αλλους... το μακαφι δεν βρηκε τπτ... τι να κανω πειτε μ με απλα λογια...... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:44 Η christina.maria: #333 01-12-09 11:44 Δυστυχως και εγω το πατησα ευτυχως μου κλεινει πολυ λιγες φορες τις συνομιλιες μου. Πρεπει να ενημερωσεις ολες τις επαφες σου Να συμβουλευτεις εναν ειδικο πχ. τον καθηγητη πληροφορικης σου ή εναν τεχνικο Εχω ακουσει οτι αν πας στα εγγραφα και βρεις ενα εγγραφο με χρωματα πανω πρεπει να το διαγραψεις αλλα μην χασεις πολυ χρονο γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο Boom έγραψε: #334 01-12-09 11:50 Αλλαξε κωδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η christina.maria: #335 01-12-09 12:04 ααα το ειχα ακουσει κι αυτο αλλα ειναι σιγουρο; Γιατι εχω ενα κωδικο που με βολευει αυτη τη στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο Boom έγραψε: #336 01-12-09 12:10 πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια βοηθηστε με!! πριν λιγες μερες μια επαφη μου στο μσν μου εστειλε ενα μνμ για να δω μια φοτο... ομως το μνμ ηταν ιος που ειχε κολλησει αυτη η εποαφη και εγω το πατησα και κολλησα και εγω.... καθε φορα που ανοιγω μσν μου κολλαει το ποντικι και δεν μπορω να μιλαω με αλλους... το μακαφι δεν βρηκε τπτ... τι να κανω πειτε μ με απλα λογια...... ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:44 Η christina.maria: #333 01-12-09 11:44 Δυστυχως και εγω το πατησα ευτυχως μου κλεινει πολυ λιγες φορες τις συνομιλιες μου. Πρεπει να ενημερωσεις ολες τις επαφες σου Να συμβουλευτεις εναν ειδικο πχ. τον καθηγητη πληροφορικης σου ή εναν τεχνικο Εχω ακουσει οτι αν πας στα εγγραφα και βρεις ενα εγγραφο με χρωματα πανω πρεπει να το διαγραψεις αλλα μην χασεις πολυ χρονο γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο Boom έγραψε: #334 01-12-09 11:50 Αλλαξε κωδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η christina.maria: #335 01-12-09 12:04 ααα το ειχα ακουσει κι αυτο αλλα ειναι σιγουρο; Γιατι εχω ενα κωδικο που με βολευει αυτη τη στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο Boom έγραψε: #336 01-12-09 12:10 πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δυστυχως και εγω το πατησα ευτυχως μου κλεινει πολυ λιγες φορες τις συνομιλιες μου. Πρεπει να ενημερωσεις ολες τις επαφες σου Να συμβουλευτεις εναν ειδικο πχ. τον καθηγητη πληροφορικης σου ή εναν τεχνικο Εχω ακουσει οτι αν πας στα εγγραφα και βρεις ενα εγγραφο με χρωματα πανω πρεπει να το διαγραψεις αλλα μην χασεις πολυ χρονο γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Ο Boom έγραψε: #334 01-12-09 11:50 Αλλαξε κωδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η christina.maria: #335 01-12-09 12:04 ααα το ειχα ακουσει κι αυτο αλλα ειναι σιγουρο; Γιατι εχω ενα κωδικο που με βολευει αυτη τη στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο Boom έγραψε: #336 01-12-09 12:10 πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αλλαξε κωδικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η christina.maria: #335 01-12-09 12:04 ααα το ειχα ακουσει κι αυτο αλλα ειναι σιγουρο; Γιατι εχω ενα κωδικο που με βολευει αυτη τη στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο Boom έγραψε: #336 01-12-09 12:10 πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ααα το ειχα ακουσει κι αυτο αλλα ειναι σιγουρο; Γιατι εχω ενα κωδικο που με βολευει αυτη τη στιγμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο Boom έγραψε: #336 01-12-09 12:10 πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πολλα τετοια προβληματακια,οπως ειναι η αποστολη διαφορων διευθυνσεων στις επαφες σου,λυνεται με την αλλαγη κωδικου!Σε εμενα ειχε λειτουργησει αυτο! Δεν χανεις τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η christina.maria: #337 01-12-09 12:13 χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χμμ θα το δοκιμασω και θα σας πω...Αν βαλω εναν κωδικο και μετα απο λιγο καιρο ξαναβαλω τον παλιο ο ιος θα υπαρχει ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:19 Ο Boom έγραψε: #338 01-12-09 12:19 Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμ, δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να πω την αληθεια! Απλα απ' οσο ξερω, αυτες οι διευθυνσεις στελνονται επειδη σου ''κλεβει'' η εκαστοτε εταιρια τον κωδικο,κατι τετοιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η christina.maria: #339 01-12-09 12:22 πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
πώς γινεται αυτο; Παντως το μηνυμα για να προφυλασσομαστε ειναι ενα παρομοιο foto και ενα link αλλα δυστυχως δεν το θυμαμαι Λοιπον αυτος ο ιος ειναι καταχθονιος! Ενας απο τους πολλους ειναι ο εξης foto https://imagespaces.im.ohost.de/viewimage.php?= μετα το ισον ειναι καποιο ιμειλ συνηθως ο παραληπτης. Μην το πατησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η !!!...vivaki...!!!: #340 02-12-09 19:54 Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια σας, Από τότε που είχα ένα πρόβλημα με το internet (δεν έμπαινε, τώρα όμως το έφτιαξα) δεν μπαίνει το Msn. Ανοίγει κανονικά το παράθυρο πατάω κωδικό και τέτοια, αλλά όταν πατάω να μπω δεν κάνει απολύτως τίποτα! Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση (με επανακίνηση) και εγκατάσταση (και πάλι επανασίνηση) αλλα πάλι τίποτα. Σας παρακαλώ πείτε μου! Τι μπορεί να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.