Microsoft Word: Απορίες

vaggelis03`

Νεοφερμένος

Ο vaggelis03` αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γειά σε όλους. Μόλις έκανα την εγγραφή μου στο forum και πρέπει να πω πως είναι υπέροχο, έχω ενθουσιαστεί.:jumpy: Λοιπόν, εγώ γενικά ενδιαφέρουμε για διάφορα προγράμματα υπολογιστών, κυρίως στην πλατφόρμα των windows. Βέβαια δεν ξέρω και πολλά ακόμα, αλλά ελπίζω να μάθω:( Θα ήθελα να ρωτήσω, αν μπορείτε να μου πείτε κάποιες λειτουργίες του MS Word (2007), ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ. Π.χ. για τα macros. Τι είναι τα macros; Πώς τα χρησιμοποιής; Πώς δημιουργείς ένα macro; Σε τι χρησιμεύουν; Όποια άλλη χρήσιμη-και όχι τόσο διαδεδομένη λειτουργεία του σκεφτείτε, παρακαλώ, παραθέστε την.

Ευχαριστώ, Βαγγέλης:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

herculesthemad

Νεοφερμένος

Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Άνω Λιόσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Tα macros ή αλλιως vba (visual basic for application) είναι το κομμάτι στο word και γενικά στο office που μπορείς να γράψεις κώδικα :).

και κάποια tutorial https://www.tutorialized.com/tutorials/MS-Word/Macros/1
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

michael92

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,227 μηνύματα.
Τα macros (μακροεντολές) δεν προυποθέτουν να γράφεις κώδικα, τουλάχιστον για το 90% των εντολών, απλά πατάς καταγραφή μακροεντολής και επιλέγεις διάφορες εντολές. Μετά αντιστοιχείς τις εντολές σε κουμπί ώστε να ην χρειάζεται να χάνεις πολύτιμο χρόνο. Πχ θα μπορούσες να κάνεις ένα κουμπί, αποθήκευση και κλείσιμο εγγράφου ή ένα κουμπί που να κάνει Ctrl + A, delete. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα, ας είναι καλά το ECDL expert :p. Φυσικά με VBA μπορείς να κάνεις πιο εξειδικευμένες εργασίες αλλά δεν είναι καν απαραίτητες για σημαντικά projects.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

markip

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η markip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 199 μηνύματα.
αν καταλαβετε θελω ενα προγραμμα που να μετατρεπει τα ονοματα των αρχειων που επιλεγω σε επεξεργασιμο κειμενο για να δημιουργησω μια λιστα με τα αρχεια μου στο word. Eλπιζω να καταλαβετε τι εννοω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eruyomo

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,505 μηνύματα.
Δεν καταλάβαμε τι εννοείς.
Δώσε ένα παράδειγμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Anarki

Διάσημο μέλος

Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3,345 μηνύματα.
Θέλει να επιλέγει κάποια αρχεία στον windows explorer και να δημιουργείται αυτόματα μια λίστα (μοντελοποιημένη σε κείμενο, copyright Harry Manifavas) με τα ονόματα των αρχείων.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eruyomo

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,505 μηνύματα.
Χμου, κατάλαβα.

Regular expressions σε command line υποστηρίζουνε είπαμε τα windows;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Anarki

Διάσημο μέλος

Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3,345 μηνύματα.
Στήσε windows σε virtualbox και δοκίμασε :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~kynthia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα.
Νομίζω την καλύψατε πλήρως :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

markip

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η markip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 199 μηνύματα.
Χμου, κατάλαβα.

Regular expressions σε command line υποστηρίζουνε είπαμε τα windows;

Στήσε windows σε virtualbox και δοκίμασε :P

Νομίζω την καλύψατε πλήρως :P

παιδια δεν καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπατε. Πως μεσω εντολων(commands) θα κανω αυτο που θελω?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eruyomo

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1,505 μηνύματα.
παιδια δεν καταλαβα τιποτα απο αυτα που ειπατε. Πως μεσω εντολων(commands) θα κανω αυτο που θελω?

Ναι.
https://collab.itc.virginia.edu/acc...st of names of files in a windows folder.html
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

andreas157

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα.
ή το PrintMaestro που δεν είναι free
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

djgiannis

Νεοφερμένος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Γεια χαρα σε ολους!
Παιδια κατεβαζω αρχαια κειμενα στον υπολογιστη και τις συλαβες οπου εχουν περισπωμενες και πνευματα δεν μου τις δειχνει και δειχνει απλα ενα τετραγωνο :'(
Μπορειτε να με βοηθησετε πως να λυσω αυτο το προβλημα?:)
Ευχαριστω:thanks:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultimater

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα.
ποιο word ειναι?(2001,2007)?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
δεν νμίζω ότι λύνεται...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Unkown-User

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1,066 μηνύματα.
Αρχηγέ ψάξε στο google για πολυτονικές γραμματοσειρές και κάνε κουμάντο. Αν θελήσεις περισσότερες πληροφορίες tell me
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

djgiannis

Νεοφερμένος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Το 2007 εχω :'(
-----------------------------------------
Λυθηκε το προβλημα οπως ειπε ο djohn επρεπε να καταβασω
πολυτονικές γραμματοσειρές
Ευχαριστω!:thanks:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Unkown-User

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1,066 μηνύματα.
Αρχηγέ τα κατάφερες? Σόρυ για την "συντομία" του μνμτος. Αν θες λίγο πιο αναλυτικά πες μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Λένα~

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1,659 μηνύματα.
Να σας ρωτησω γιατι εχω κολλησει, πως βαζουμε δυναμεις και αριθμους κατω απο το γραμμα?Δηλαδη αυτο που φαινεται κατω απο την εικονα?Λιγο γρηγορα αν μπορειτε...
Ευχαριστω:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Anarki

Διάσημο μέλος

Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3,345 μηνύματα.
Δείκτης λέγεται αυτό.
Επιλέγεις αυτό που θες να πάει πιο χαμηλά και πας Format -> Font -> Subscript (η εναλλακτικά το shortcut ctrl + =).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top