Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

20-01-25

12:18
Κάτι σκαμπάζω. Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς;Παιδιά, ξέρεις κάποιος πολύ καλά το Word;![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

20-01-25

16:00
Έβαζα τις υποσημειώσεις για την πτυχιακή (αυτές που είναι κάτω από κάθε σελίδα, με σχόλια) από την εισαγωγή πάνω, που λέει εισαγωγή σημείωσης.Κάτι σκαμπάζω. Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς;
Όμως η καθηγήτρια μου είπε, βλέποντας το (και ήταν και το μοναδικό της σχόλιο για την εργασία) ότι το έχω κάνει λίγο περίεργα και δεν μπορεί να διορθώσει τυχόν σχόλια.
Πώς αλλιώς μπαίνουν οι υποσημειώσεις;

Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.205 μηνύματα.

20-01-25

16:04
Δεν καταλαβαίνω τι δε μπορεί η καθηγήτρια να εξετάσει.Έβαζα τις υποσημειώσεις για την πτυχιακή (αυτές που είναι κάτω από κάθε σελίδα, με σχόλια) από την εισαγωγή πάνω, που λέει εισαγωγή σημείωσης.
Όμως η καθηγήτρια μου είπε, βλέποντας το (και ήταν και το μοναδικό της σχόλιο για την εργασία) ότι το έχω κάνει λίγο περίεργα και δεν μπορεί να διορθώσει τυχόν σχόλια.
Πώς αλλιώς μπαίνουν οι υποσημειώσεις;![]()
Μάλλον δεν έχει να κάνει με το τρόπο εισαγωγής που χρησιμοποίησες. Ίσως έκανες το αρχείο read-only, που αποτρέπει την επεξεργασία από τρίτους.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

20-01-25

16:09
Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε:Δεν καταλαβαίνω τι δε μπορεί η καθηγήτρια να εξετάσει.
Μάλλον δεν έχει να κάνει με το τρόπο εισαγωγής που χρησιμοποίησες. Ίσως έκανες το αρχείο read-only, που αποτρέπει την επεξεργασία από τρίτους.

20-01-25

16:31
Ποια έκδοση χρησιμοποιείς;Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε:
View attachment 143899
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.205 μηνύματα.

20-01-25

17:22
Α δε το είπες σωστά.Όχι, το επεξεργάστηκε γιατί χρωμάτισε κάποιες αλλαγές που θέλει. Μόνο οι υποσημειώσεις δεν της άρεσαν. Αυτό μου είπε:
View attachment 143899
Τώρα κατάλαβα.
Λέει πως δε χρησιμοποίησες το Bookmark Editor του Word που όντως θα σου έκανε τη ζωή ευκολότερη.
Δες περισσότερα εδώ.
Φαντάζομαι εσύ έκανες εισαγωγή footnote και χειροκίνητα πλαγιοποιούσες ανάλογα με το πρότυπο το όνομα συγγραφέα/τίτλου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...