Milky Way (2023) - Mega

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ ωραίο το μονταζ εδώ...και τραγουδάρα...λογικά the boy είναι; ξέρει κανείς τίτλο;;;;

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.025 μηνύματα.
Είναι όντως αρκετά θλιβερό. Σε αυτό το χάλι μας καταντάνε. Όλοι σε μια οικογένεια να παλεύουν για να εξ ασφαλίσουν μια αξιοπρεπή ζωή και ποτέ να μην είναι αρκετό με αποτέλεσμα να επικρατεί μιζέρια, η αγάπη να πεθαίνει, καυγάδες. Ατελείωτες ορδές κατεστραμμένων οικογενειών.

Με άγγιξε άσχημα.

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Τι καταπληκτική σκηνή και πόσο υψηλό επίπεδο υποκριτικής και από τους δυο. Άντε μετά από αυτό να συμβιβαστείς με Ανδρέα Γεωργίου, που από του χρόνου θα κυριαρχεί στο πραιμ ταιμ.

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Και πάτε και μου το βγάζετε σουρεάλ και τραβηγμένο μετά από τη σκηνή του ζεύγους;

Έχει παίξει πολύ δυνατή μπάλα σήμερα ο μάστορας.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πολύ ωραίο το μονταζ εδώ...και τραγουδάρα...λογικά the boy είναι; ξέρει κανείς τίτλο;;;;
Θα κάνουμε shazam στο on demand.

Oh wait.

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.
Και πάτε και μου το βγάζετε σουρεάλ και τραβηγμένο μετά από τη σκηνή του ζεύγους;
Η Γιουλίκα κουβάλησε την σκηνή. Ο άλλος καθόταν σαν αγγούρι και έλεγε τα λόγια... Ούτε καν θυμό έδειξε.

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ναϊρόμπι από το money heist έβαψε το μαλλί, μιλάει ελληνικά και ετοιμάζεται για εξετάσεις για τη νομική.

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Η Γιουλίκα κουβάλησε την σκηνή. Ο άλλος καθόταν σαν αγγούρι και έλεγε τα λόγια... Ούτε καν θυμό έδειξε.
Ε νομίζω το φυσιολογικό αυτό είναι, τους ξέρουμε και τους δύο χαρακτήρες, άμα έκανε κάποιος σαματά θα τανε η Γιούλικα.
Δεν τον ξέρω τον άλλο τυπά, προφανώς αυτή την οδηγία είχε και ορθώς αν με ρωτάς.

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Σοκ η Σωτηροπούλου με την περούκα στο τέλος της σκηνής. Καλλιμανη τι να λέμε, ένα έπος από μόνη της.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.064 μηνύματα.
Σοκ η Σωτηροπούλου με την περούκα στο τέλος της σκηνής. Καλλιμανη τι να λέμε, ένα έπος από μόνη της.
Ήταν τόσο καλή η περούκα και στο στυλ του προσώπου της που δεν πέρναγε στο νου σου ότι ήταν τέτοια.

Δυνατό το σημερινό επεισόδιο προς όλους τους χαρακτήρες, ακόμα και στον χαρακτήρα του πιο παραγκωνισμένου ρόλου της γιαγιάς.

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί δείχνουν την Μαρία σαν την "Παναγία"?

Επιπλέον, Μαρία έγκυος, Ιωσήφ (Τζο) ο συνοδοιπόρος της, την ημέρα που γεννιέται ο Χριστός πάνε για την έκτρωση. Υπάρχει κάποια σημειολογία, είναι βέβαιο. Ελπίζω να μην ξενυχτάει στο μεγκα το παπαδαριό.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Επιπλέον, Μαρία έγκυος, Ιωσήφ (Τζο) ο συνοδοιπόρος της, την ημέρα που γεννιέται ο Χριστούς πάνε για την έκτρωση. Υπάρχει κάποια σημειολογία, είναι βέβαιο. Ελπίζω να μην ξενυχτάει στο μεγκα το παπαδαριό.
Δεν τα είχα σκεφτεί όλα αυτά συνδυαστικά!!!
Πάντως μου φαίνεται λίγο politically correct με επιτηδευμένο τρόπο μέχρι τώρα , δηλαδή ο διάλογος για την έκτρωση έκανε Μπαμ ...

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι απλώς ο Κωνσταντίνου είναι ατάλαντος🥺

Τι είπατε;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.064 μηνύματα.
Πάντως εμένα με προβληματίζουν πολύ οι "συνέπειες" της έκτρωσης, δηλαδή πως θα το πάρουν οι γονείς και ο Τάσος. Μέχρι και σπίτι φτιάξανε, ο άλλος ο Τάσος παραλίγο να πεθάνει.

Όσο για τη σκηνή με τους γονείς, ναι η Ελένη - Γιουλίκα ήταν πιο δυναμική. Ο άλλος κυρίως να γουρλώνει τα μάτια ξέρει, όμως εντάξει, έναν αντρικό ρόλο - πατέρα υποδύεται, η γυναίκα θα ήταν πιο συναισθηματική.

ΥΓ: Κάτι μου λέει πάντως ότι δε θα φτάσουν στην έκτρωση και το παιδί δε θα γεννηθεί, ίσως αποβάλλει δηλαδή. Ή μπορεί τελικά να το επικοινωνήσει και να κάνουν την έκτρωση επίσημα σε σοβαρό γιατρό όχι παράνομα.

palio_melos

Διάσημο μέλος

Πάντως εμένα με προβληματίζουν πολύ οι "συνέπειες" της έκτρωσης, δηλαδή πως θα το πάρουν οι γονείς και ο Τάσος. Μέχρι και σπίτι φτιάξανε, ο άλλος ο Τάσος παραλίγο να πεθάνει.

Το παιδί δε θα έρθει στον κόσμο one way or another.
Ο Τάσος θα αντιδράσει άσχημα που τελικά δε θα έχει κάτι να δώσει νόημα στην μπουρδέλο ζωή του, θα τονε διώξει η άλληνα και τελικά θα γίνει ένας ακόμα γυναικοκτόνος στην ελληνική επαρχία.
Η γιαγιά θα πεθάνει από τον καημό της λίγο καιρό μετά και ο Τζο θα πάει όντως Βερολίνο από Σεπτέμβρη.

Κατά τη διαρκεία όλων αυτών βέβαια ο πατέρας θα παραμένει όσο ανέκφραστος τον είδαμε.
Αυτό θα κάνει τη Γιουλίκα να τον χωρίσει. Μαζί με την ερωμένη της Μύριαμ θα πούνε στο Μάκη να τους γράψει απόλυση για να πάρουν αποζημίωση/οαέδ και θα φύγουν για την πόλη.

Σίριζ φινάλε λοιπόν με πάντρεμα τριών σκηνών:
Σκηνή 1: Βράδυ 15αύγουστου, εξωτερικό, Μύριαμ-Γιουλίκα και Τζο που ρθε ελλάδα για γκρικ σάμμερ ως κλασικός ξενιτεμένος σε συναύλια Φουρέιρα να δούνε τις πρώην φίλες της αλληνής στο μπαλέτο.
Σκηνή 2: Βράδυ 15αύγουστου, εξωτερικό, πατέρας και αναπληρώτρια σε πανηγύρι στο χωριό και ο αηδός στο βάθος να τραγουδάει Βέρτη - Αστέρι μου
Σκηνή 3: Βράδυ, εσωτερικό, "αυτοκτονούν" οι συγκάτοικοι τον Τάσο στο κελί του. Κάδρο με κρεμασμένο Τάσο μπροστά, σταυρωμένο Ιησού στον τοίχο πίσω.

Ξέρω ότι εκεί που λέω για οαεδ ίσως είναι λίγο τραβηγμένο αλλά ο Μάκης είναι ψυχούλα μωρέ.

Scandal

Διαχειριστής

Το παιδί δε θα έρθει στον κόσμο one way or another.
Ο Τάσος θα αντιδράσει άσχημα που τελικά δε θα έχει κάτι να δώσει νόημα στην μπουρδέλο ζωή του, θα τονε διώξει η άλληνα και τελικά θα γίνει ένας ακόμα γυναικοκτόνος στην ελληνική επαρχία.
Η γιαγιά θα πεθάνει από τον καημό της λίγο καιρό μετά και ο Τζο θα πάει όντως Βερολίνο από Σεπτέμβρη.

Κατά τη διαρκεία όλων αυτών βέβαια ο πατέρας θα παραμένει όσο ανέκφραστος τον είδαμε.
Αυτό θα κάνει τη Γιουλίκα να τον χωρίσει. Μαζί με την ερωμένη της Μύριαμ θα πούνε στο Μάκη να τους γράψει απόλυση για να πάρουν αποζημίωση/οαέδ και θα φύγουν για την πόλη.

Σίριζ φινάλε λοιπόν με πάντρεμα τριών σκηνών:
Σκηνή 1: Βράδυ 15αύγουστου, εξωτερικό, Μύριαμ-Γιουλίκα και Τζο που ρθε ελλάδα για γκρικ σάμμερ ως κλασικός ξενιτεμένος σε συναύλια Φουρέιρα να δούνε τις πρώην φίλες της αλληνής στο μπαλέτο.
Σκηνή 2: Βράδυ 15αύγουστου, εξωτερικό, πατέρας και αναπληρώτρια σε πανηγύρι στο χωριό και ο αηδός στο βάθος να τραγουδάει Βέρτη - Αστέρι μου
Σκηνή 3: Βράδυ, εσωτερικό, "αυτοκτονούν" οι συγκάτοικοι τον Τάσο στο κελί του. Κάδρο με κρεμασμένο Τάσο μπροστά, σταυρωμένο Ιησού στον τοίχο πίσω.

Ξέρω ότι εκεί που λέω για οαεδ ίσως είναι λίγο τραβηγμένο αλλά ο Μάκης είναι ψυχούλα μωρέ.
Καλά τα είχα πει εγώ.
Βία κατά των γυναικών είναι το μόνο που δεν έχει δείξει ακόμα, γι' αυτό το λέω :P
Εγώ τον θεωρώ πολύ σάϊκο, δε θα τον έκανα παρέα, μου φαίνεται ότι αν τα πάρει κάνει όντως φόνο. :P