Milky Way (2023) - Mega

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.
Δεν έκανε τηλεθέαση το milky way και με έκανε εντύπωση.

Δεν είναι και τόσo συγκλονιστικό, όσο ο "Σασμός". :P

Πέρα από την πλάκα, η τηλεθεαση εντός ελληνικών συνόρων δεν θεωρώ πως ήταν ο στόχος της σειράς.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.393 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.343 μηνύματα.
Ο μόνος που θα απογοητεύονταν είναι αυτός που δεν έχει καταλάβει ακόμα τι ζει και μένει στο συννεφάκι του.

ή που ξέρει ακριβώς τι ζει και δεν έχει όρεξη να το βλεπει και για να χαλαρωσει🤣
Πόσο καιρό έχει να παίξει μια καλή κωμωδία στη τηλεόραση πλάκα πλάκα; επί εποχές 2005;

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.379 μηνύματα.
Καλό ήταν ή εντελώς trash??
Σαν παραγωγή ήταν καλό με ωραία μουσική σκηνικά κτλ.

Σαν σενάριο η κλασική βραβευμένη woke κουλτουριά.

Οι νέες κοπέλες πνίγονται στην ελληνική επαρχία όπου για αυτές ζέχνει πατριαρχία συντηρητισμό θρησκεία και οπισθοδρόμιση. Θέλουν να πάνε στην πρωτεύουσα για να ζήσουν το όνειρο και να γίνουν χορεύτριες.
Νέος στο σχολείο ο Ιωσήφ (τζο) που ήρθε απο αθήνα, ο οποίος είναι gay, έχει στόχο ζωής να κάνει only fans για ποδολάγνους και σαν άλλος μεσίας γκουρού θα σώσει την εγγυο κοπέλα απο την συντήρηση με τις woke συμβουλές του.

Η σειρά παίζει και με θρησκευτικά θέματα αφού δείχνει σε σκηνές την Μαρία (έγγυο κοπέλα) με φωτοστέφανο, παρομοιάζοντας την έμμεσα με την παναγία.
Και τα ονόματα Μαρία ιωσήφ παραπέμπουν εκεί.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.393 μηνύματα.
Σαν παραγωγή ήταν καλό με ωραία μουσική σκηνικά κτλ.

Σαν σενάριο η κλασική βραβευμένη woke κουλτουριά.

Οι νέες κοπέλες πνίγονται στην ελληνική επαρχία όπου για αυτές ζέχνει πατριαρχία συντηρητισμό θρησκεία και οπισθοδρόμιση. Θέλουν να πάνε στην πρωτεύουσα για να ζήσουν το όνειρο και να γίνουν χορεύτριες.
Νέος στο σχολείο ο Ιωσήφ (τζο) που ήρθε απο αθήνα, ο οποίος είναι gay, έχει στόχο ζωής να κάνει only fans για ποδολάγνους και σαν άλλος μεσίας γκουρού θα σώσει την εγγυο κοπέλα απο την συντήρηση με τις woke συμβουλές του.

Η σειρά παίζει και με θρησκευτικά θέματα αφού δείχνει σε σκηνές την Μαρία (έγγυο κοπέλα) με φωτοστέφανο, παρομοιάζοντας την έμμεσα με την παναγία.
Και τα ονόματα Μαρία ιωσήφ παραπέμπουν εκεί.

Κατάλαβα, ακόμη μια trash σειρά που προβάλει woke βλακείες. Ευτυχώς τα νούμερα ήταν αρκετά χαμηλά δείχνοντας ότι οι Έλληνες έχουν αντιστάσεις σε τέτοιου είδους σειρές.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.736 μηνύματα.
Την ειδα λιγο την πρεμιερα ναπω την αληθεια .Περα απο την εικονα και τη σκηνοθεσια που ειναι ανταξια μεγαλες σειρες του νετφλιξ η σειρα δεν βλεποτανε.Το μονο που ηθελε ηταν να προκαλεσει,να θιξει καποια πραγματα και να ακουστει,πραγμα που το καταφερε σε καποιο βαθμο.Το μαεστρο μου αρεσε πολυ πιο πολυ,αφου εχει μια πλοκη.

Τελευταία επεξεργασία:

New member

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα.
Εγώ ένιωσα ότι σε κάποιες φάσεις το "προσπαθούσε" πολύ, αλλά, στην πραγματικότητα, η σειρά δεν απείχε πολύ από την αληθινή ζωή. Γενικά, το queer, η σεξουαλικότητα, το χάσμα των παιδιών με τους γονείς, η καταπίεση της επαρχίας (ζω στην επαρχία όλη μου τη ζωή), δεν είναι κάτι που οι περισσότεροι, λίγο ή πολύ, δεν έχουμε βιώσει. Και πιστεύω ότι οι κλειστές κοινωνίες είναι ακόμα πιο καταπιεστικές. Φανταστείτε ένα 17χρονο ν' ανακοινώσει στους γονείς του ότι είναι έγκυος, πολύ αμφιβάλλω ότι θα το αντιμετωπίσουν με τόση ψυχραιμία και λογική, ζούμε στον κόσμο της μυστικοπάθειας και της ντροπής...ντααα :bleh:

American Economist

Επιφανές μέλος

Την ειδα λιγο την πρεμιερα ναπω την αληθεια .Περα απο την εικονα και τη σκηνοθεσια που ειναι ανταξια μεγαλες σειρες του νετφλιξ η σειρα δεν βλεποτανε.Το μονο που ηθελε ηταν να προκαλεσει,να θιξει καποια πραγματα και να ακουστει,πραγμα που το καταφερε σε καποιο βαθμο.Το μαεστρο μου αρεσε πολυ πιο πολυ,αφου εχει μια πλοκη.
Το Maetsro είναι πολύ ωραίο σαν serial και πραγματικά άξιζε την επιτυχία που κέρδισε πέρσι, οι ηθοποιοί ήταν φανταστικοί στην ερμηνεία τους ενώ προέβαλε τα κοινωνικά προβλήματα με σεβασμό χωρίς υπερβολές. Τώρα όσο αφορά το Milky Way την απάντηση όπως φαίνεται την έδωσαν οι ίδιοι οι τηλεθεατές χθες καθώς έκανε μόλις 11% τηλεθέαση, λογικά θα πέσει και άλλο τις επόμενες ημέρες.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.736 μηνύματα.
Εγώ ένιωσα ότι σε κάποιες φάσεις το "προσπαθούσε" πολύ, αλλά, στην πραγματικότητα, η σειρά δεν απείχε πολύ από την αληθινή ζωή. Γενικά, το queer, η σεξουαλικότητα, το χάσμα των παιδιών με τους γονείς, η καταπίεση της επαρχίας (ζω στην επαρχία όλη μου τη ζωή), δεν είναι κάτι που οι περισσότεροι, λίγο ή πολύ, δεν έχουμε βιώσει. Και πιστεύω ότι οι κλειστές κοινωνίες είναι ακόμα πιο καταπιεστικές. Φανταστείτε ένα 17χρονο ν' ανακοινώσει στους γονείς του ότι είναι έγκυος, πολύ αμφιβάλλω ότι θα το αντιμετωπίσουν με τόση ψυχραιμία και λογική, ζούμε στον κόσμο της μυστικοπάθειας και της ντροπής...ντααα :bleh:
Ακριβως αυτο.Προσπαθουσε πολυ και γυρισε μπουμερανγκ.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.359 μηνύματα.
Δεν νομίζω πως το κοινό που στοχεύει η σειρά βλέπει μαζικά τηλεόραση με τον τυπικό τρόπο. Θα έχουν ενδιαφέρουν τα νούμερα αυτών που το είδαν στο web, λαιβ ή μετά την προβολή. Το κοινό που θα πιάσει τηλεκοντρόλ μάλλον θα προτιμήσει τα δραματικά εποχής που έχουν κατακλύσει και το πρόγραμμα. Παίζει απέναντι από το προξενιό της Ιουλίας αν δεν κάνω λάθος.

New member

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα.
@Paragontas7000 Ναι, αυτό με ξένισε πολύ (ή μπορεί και να έχω γεράσει πολύ, δεν ξέρω :bleh: ), ωστόσο θα συνεχίσω να την παρακολουθώ, γιατί η υπόθεση της φιλίας των δύο παιδιών μου αρέσει και το σίριαλ σκηνοθετικά είναι πολύ κινηματογραφικό. Σίγουρα ανώτερη σειρά από κάτι Σασμούς και μπούρδες (τόση θανατολαγνεία στην τηλεόραση δεν έχω ματαξαναδεί), αλλά λίγο κατώτερη των προσδοκιών μου, προς το παρόν, η Παραλία με τραβάει πιο πολύ σαν υπόθεση, αν και σκηνοθετικά απέχει παρασάγγας από το Milky Way.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Δεν νομίζω πως το κοινό που στοχεύει η σειρά βλέπει μαζικά τηλεόραση με τον τυπικό τρόπο. Θα έχουν ενδιαφέρουν τα νούμερα αυτών που το είδαν στο web, λαιβ ή μετά την προβολή. Το κοινό που θα πιάσει τηλεκοντρόλ μάλλον θα προτιμήσει τα δραματικά εποχής που έχουν κατακλύσει και το πρόγραμμα. Παίζει απέναντι από το προξενιό της Ιουλίας αν δεν κάνω λάθος.
μετα την προβολη δεν γινεται να το δεις.Μονο μεσω βονταφον τιβι(δλδ πληρωνεις).

American Economist

Επιφανές μέλος

Από όσο διαβάζω το σίριαλ αυτό προβάλει αρκετές σκηνές με άσχημο υβρεολόγιο πράγμα που δεν άρεσε στους τηλεθεατές και λογικό κατά την γνώμη μου. Δεν έχει να κάνει με τον έλληνα τηλεθεατή που ως γνωστόν κατηγορούν αρκετοί εδώ μέσα ως συντηρητικό, ρατσιστή και ομοφοβικό. Θέλετε να θυμίσουμε την υπόθεση του Maetsro και την ομοφυλοφιλία μεταξύ δυο παιδικών φίλων την οποία προβάλει;; Θέλετε να θυμίσουμε την σχέση μεταξύ ενός 40χρονου άντρα και μιας 18χρονης κοπέλας την οποία προβάλει;; Όλα αυτά είναι πολύ progressive όμως το Maestro σάρωσε με νούμερα 30% πέρσι, ήταν με διαφορά πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης. Απλά το Maestro είχε εξαιρετικούς ηθοποιούς οι οποίοι έπιαναν με σεβασμό τα προβλήματα της εποχής χωρίς υπερβολές και χωρίς χυδαιότητα.

Μήπως λοιπόν τα χαμηλά νούμερα του Milky Way δεν ευθύνονται στο περιεχόμενο που προβάλλει αλλά ο τρόπος και η υπερβολή που θέλει να προβάλλει τα πράγματα;; Το εύκολο είναι να κατηγορούμε τους Έλληνες για τα πάντα όμως μήπως το πρόβλημα κρύβεται στην ποιότητα μερικών έργων καθώς και στους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν τους ρόλους ;;

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.359 μηνύματα.
μετα την προβολη δεν γινεται να το δεις.Μονο μεσω βονταφον τιβι(δλδ πληρωνεις).
Ένας λόγος παραπάνω που μάλλον δεν νοιάζονται αποκλειστικά για τα νούμερα, τουλάχιστον οι παραγωγοί. Η σειρά έχει φτιαχτεί για διεθνείς μέσα από ο,τι καταλαβαίνω και ειδικά μετά τον μαέστρο που άνοιξε την πόρτα θα το προσπαθήσουν και άλλες τέτοιες παραγωγές να τις πάρουν streaming εταιρίες.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.594 μηνύματα.
Κάθε Πέμπτη θα προβάλλεται και θα έχει σύνολο 7 επεισόδια, σωστά;

Πάντως κακά τα ψέμματα παίδες, ως τώρα το Milky Way είναι από τα καλλίτερα που έχω δει από άποψη πλοκής-χρόνου. Το Ναυάγιο έχει αρχίσει να ναυαγεί... Αθάνατη ελληνική βλαχοτηλεόραση, το 20% κατέληξε η πλοκή γύρω από το ναυάγιο και το 80% τα διάφορα ρομάντζα που αρχίζουν να εκτυλίσσονται σε κάθε επεισόδιο (άλλη μία ωραία σειρά που θα την καταντήσουν σαπουνόπερα). Οι Πανθέοι ήσαν σαπουνόπερα εξ αρχής και ο ψυχαναγκασμός μου δεν με αφήνει να την παρατήσω, τώρα που την άρχισα θα την τελειώσω :P .

Επίσης αρκετά καλή σειρά φάνηκε και το «στα σύνορα», κάτι κωμικό έτσι μπας και βγούμε από την μονοτονία που έχει η φετινή σεζόν.

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

Η ακρίβεια της δήλωσής του, όμως. <3

Αυτή είναι η Ελλάδα, μπετό, ξύλο κι ένα εικονοστάσι

American Economist

Επιφανές μέλος

Ε προφανώς δεν θα έβαζε την θρησκεία μέσα στο θέμα. Έχει νευράκια που πάτωσε το σίριαλ του στην πρεμιέρα και αντί να κοιτάξει το έφταιξε άρχισε να κράζει το τηλεοπτικό κοινό ως γνήσιος Έλληνας.

Ξαναλέω ότι το Maestro που ήταν επίσης progressive για την Ελληνική κοινωνία σάρωσε με νούμερα άνω του 30%. Άρα δεν φταίει η κοινωνία αλλά η ποιότητα του σίριαλ που παρουσίασε.

giannis4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 935 μηνύματα.
Μου άρεσε το Milky Way από άποψη σκηνοθεσίας και ηθοποιίας, από άποψη σεναριακή μου άρεσε αρκετά, τα μόνα παράπονα που είχα στο πρώτο επεισόδιο ήταν
ότι η πρωταγωνίστρια από την μια ήταν ανώριμη (πράγμα που βρήκα θετικό για την σειρά, γενικά απέδωσε την ανωριμότητα και την μαγκιά κλανιά των εφήβων πολύ καλά), και από την άλλη ήταν ποιήτρια ως προς αυτά που έλεγε. Δεν μου κόλλαγε. Το άλλο παράπονο ήταν η σκηνή φαντασίας στο πώς θα ζητούσε το τεστ εγκυμοσύνης. Μου φάνηκε άκυρο και σκηνή βγαλμένη από κωμωδία.
Θα το δω και το υπόλοιπο πάντως εκτός απροόπτου, αν και μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει κεντρική υπόθεση ή δεν έχει μπει στην κεντρική υπόθεση ακόμα.

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.379 μηνύματα.
Ο Τζο είναι το παιδί της νέας γενιάς που δεν έχει σημασία αν τον παίρνει ή αν τον δίνει, βρίσκει καύλα τη διευθύντρια, έναν ντίλερ, τη Μαρία ή τον γκόμενό της, ή έναν τύπο που θα φέρει σανό στον πατέρα του – ίσως ακόμα και τον πατέρα του. Η καύλα δεν πρέπει να είναι ενοχή, αν δεν είναι παράνομη. «Εμένα μ’ ανάβει οτιδήποτε δεν σε βάζει φυλακή», λέει κάποια στιγμή στη Μαρία. Αυτό για μένα είναι ο σύγχρονος άνθρωπος και προς τα εκεί πρέπει να προσανατολιστούμε.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ότι πιο αηδιαστικό έχω διαβάσει, πραγματικά ντροπή και μόνο. Τώρα φτάσαμε να θεωρούμε φυσιολογικό να εκλύεται κάποιος σεξουαλικα από τους γονείς και τα αδέλφια του.

Πως γίνεται να ειπώθηκαν τέτοιες φράσεις και το ΕΣΡ να μην παρενέβη;; Μιλάμε για κάτι το άρρωστο αν πραγματικά περιείχε τέτοιες εκφράσεις το χθεσινό επεισόδιο.

Τελευταία επεξεργασία: