Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

10-11-23

00:07
μιλάω και για θεατρικών τώρα
Ε, εσείς είστε της διανόησης.

Υ.Γ. Με τέτοιον γκόμενο, εγώ αν ήμουν η κοκκινομάλλα, όχι μόνο θα έκανα έκτρωση χθες, αλλά θα εισηγούμουν στείρωσή του, να μην διαιωνιστούν τα γονίδια αυτά.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

10-11-23

00:07
Πάντως εγώ ως νεολαία (κι όχι ως μπουμερονεολαία των -άντα
) έχω κριντζάρει τη ζωή μου.
Δεν υπάρχει κάποια αληθοφάνεια, κάποια ταύτιση, κάποιο όραμα βρε παιδί μου. Οι χαρακτήρες είναι στην υπερβολή τους, όχι απαραίτητα κακό. Το παίξιμο είναι σαν σκετς από το Δημοτικό
Η σκηνοθεσία, η φωτογραφία και η ατμόσφαιρα είναι κομπλέ και όντως με "φρέσκια" οπτική.
Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εμένα δεν μου αρέσει η φαστφουντοποίηση των σειρών/ταινιών, που πάσχουν από σενάριο (υλικά), αλλά κατά τα άλλα φαίνονται υπεργαμάτες (στη συσκευασία)

Δεν υπάρχει κάποια αληθοφάνεια, κάποια ταύτιση, κάποιο όραμα βρε παιδί μου. Οι χαρακτήρες είναι στην υπερβολή τους, όχι απαραίτητα κακό. Το παίξιμο είναι σαν σκετς από το Δημοτικό

Η σκηνοθεσία, η φωτογραφία και η ατμόσφαιρα είναι κομπλέ και όντως με "φρέσκια" οπτική.
Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εμένα δεν μου αρέσει η φαστφουντοποίηση των σειρών/ταινιών, που πάσχουν από σενάριο (υλικά), αλλά κατά τα άλλα φαίνονται υπεργαμάτες (στη συσκευασία)

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

10-11-23

00:09
Ακριβώς αυτό!Δεν υπάρχει κάποια αληθοφάνεια
Καμία απολύτως.. απλά πήρε όλα τα πράγματα που προβληματίζει την νέα γενιά και τα κότσαρε στη σειρά πολύ άγαρμπα!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

10-11-23

00:11
Για να μην μιλήσω για την κλισέ cool γιαγιά... 

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.998 μηνύματα.

10-11-23

00:11
αα ναι οκ, γίνεται όλο και καλύτερο
ΓΙΑΓΙΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ θα γυρίσει να πει στην ανήλικη εγγονή της που είναι έγκυος "δεν πα να κουβεντιάζει ο καθένας" ??
ΟΚ ΟΚ

ΓΙΑΓΙΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ θα γυρίσει να πει στην ανήλικη εγγονή της που είναι έγκυος "δεν πα να κουβεντιάζει ο καθένας" ??
ΟΚ ΟΚ

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.125 μηνύματα.

10-11-23

00:13
Cultίλα αλα 2023 και καλά 

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

10-11-23

00:17
εμένα η γιαγιά μου, που είναι και σχετικά ανοιχτόμυαλη πρώην εκπαιδευτικός και Αθηναία, αν μάθαινε ότι είμαι έγκυος στα 17 μου θα μου έριχνε μια σφαλιάρα όλη δική μου, όχι να πει " δεν πα να σχολιάζει ο κόσμος" .. και φαντάζομαι και η πλειοψηφία των γιαγιάδων σαν τη δική μου θα αντιδρούσε, πόσω μάλλον σε ΕΠΑΡΧΙΑ
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

10-11-23

00:19
Καραζήσης και bowl cut γιος ό,τι καλύτερο. 

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.065 μηνύματα.

10-11-23

00:20
Δεν ξέρω τι λέτε παιδιά αλλά στη σκηνή που ο τύπος είχε νταγκλάρει από την κόκα και η άλλη του έλεγε την εγκυμοσύνη της, λύθηκα στα γέλια.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα.

10-11-23

00:21
Αυτά τα άτομα θα μπορούσαν σίγουρα να υπάρχουν και υπάρχουν, δεν είναι τόσο παρατραβηγμένα. Απλά δεν είναι ο μέσος όρος. Ίσως η κοπέλα να είναι η πιο καθημερινή εκδοχή από όλους. Βέβαια, επειδή θέλει και να πιάσει κάποια θέματα φαντάζομαι το να πάρει πιο έντονους χαρακτήρες ήταν το ζητούμενο.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

10-11-23

00:22
Δεν ξέρω τι λέτε παιδιά αλλά στη σκηνή που ο τύπος είχε νταγκλάρει από την κόκα και η άλλη του έλεγε την εγκυμοσύνη της, λύθηκα στα γέλια.
*βενζίνη, βασικά.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.065 μηνύματα.

10-11-23

00:24
What; Γίνεται αυτό από την βενζίνη; συνέχεια μ'αρέσει η μυρωδιά της.*βενζίνη, βασικά.![]()
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.354 μηνύματα.

10-11-23

00:26
Εγώ τις βρίσκω οκ τις ερμηνείες, ειδικά των μεγάλων.
Τώρα ο ρεαλισμός, οκ, άλλο θέμα.
Και το έτερος εγώ παραμυθάκι είναι αλλά delivered με τέτοιο τρόπο που δε γίνεται να μη σε τραβήξει.
Δεν το ξέρω τον δημιουργό και τι άλλο έχει κάνει/ποιο είναι το ύφος του αλλά προφανώς δεν ήθελε να κάνει ντοκιμαντέρ ο άνθρωπος.
Παίρνει κάποιες βάσεις που πράγματι υπάρχουν και τις μεγεθύνει για να κάνει το πόιντ του.
Προφανώς αυτό ίσως κάνει τους χαρακτήρες λιγότερο relatable, λογικό κι αναμενόμενο.
Τώρα ο ρεαλισμός, οκ, άλλο θέμα.
Και το έτερος εγώ παραμυθάκι είναι αλλά delivered με τέτοιο τρόπο που δε γίνεται να μη σε τραβήξει.
Δεν το ξέρω τον δημιουργό και τι άλλο έχει κάνει/ποιο είναι το ύφος του αλλά προφανώς δεν ήθελε να κάνει ντοκιμαντέρ ο άνθρωπος.
Παίρνει κάποιες βάσεις που πράγματι υπάρχουν και τις μεγεθύνει για να κάνει το πόιντ του.
Προφανώς αυτό ίσως κάνει τους χαρακτήρες λιγότερο relatable, λογικό κι αναμενόμενο.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

10-11-23

00:26
What; Γίνεται αυτό από την βενζίνη; συνέχεια μ'αρέσει η μυρωδιά της.
Να προσέχεις, μην καταλήξεις μαστούρης σαν τον λούζερ γκόμενο της κοκκινομάλλας.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.125 μηνύματα.

10-11-23

00:31
Ο άλλος ζωγραφίζει μια μπλε π@@τσα στις τουαλέτες 

giannhs2001
Επιφανές μέλος

10-11-23

00:43
Αυτές είναι οι κριντζιές που λέγαμε. Όχι πως δεν γίνονται, ακόμα και στο πανεπιστήμιο οι τουαλέτες είναι άστα να πάνε.Ο άλλος ζωγραφίζει μια μπλε π@@τσα στις τουαλέτες![]()
Ε όχι και από βενζίνη...Να προσέχεις, μην καταλήξεις μαστούρης σαν τον λούζερ γκόμενο της κοκκινομάλλας.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

10-11-23

00:43
Ο άλλος ζωγραφίζει μια μπλε π@@τσα στις τουαλέτες![]()
για μας είναι, που την γευόμαστε καθημερινά με νδ.

H σκηνή πατέρα-γιου στον στάβλο ήταν ένα αριστούργημα. Αυτό μόνο.
Scandal
Διαχειριστής

10-11-23

00:56
Καλά, όλες οι φίλες της κοπέλας της κοκκινομάλλας είναι όλες αμετανόητες σκύλες; 
Το μαλάκα και μαλάκα έδινε και έπαιρνε, σε σημείο υπερβολής, γενικά.
Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό με το στερεότυπο της "ανοιχτόμυαλης" και πιο "σκεπτόμενης" - "υποστηρικτικής" γιαγιάς, το είχαμε δει και στο Maestro με την Αλεξίου.
Η μουσική μου άρεσε πολύ και το κρατάω.

Το μαλάκα και μαλάκα έδινε και έπαιρνε, σε σημείο υπερβολής, γενικά.
Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό με το στερεότυπο της "ανοιχτόμυαλης" και πιο "σκεπτόμενης" - "υποστηρικτικής" γιαγιάς, το είχαμε δει και στο Maestro με την Αλεξίου.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

10-11-23

01:04
Μπράβο και στην Kid Moxie που έδωσε ένα αρκετά καλό κομμάτι στη Φουρέιρα.

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.439 μηνύματα.

10-11-23

12:06
Ειδα και το χθεσινο επεισοδιακι μετα το τριμπαλο απο τη ρεν.Ομολογω μου εφτιαξε η διαθεση αμεσως.Ειδικα η σκηνη με την νταγκλα του τυπα απο τη βενζινη οταν η αλλη του ελεγε για την εγκυμοσυνη ηταν πολυ αστεια.Αναμενουμε το επεισοδιο της αλλης εβδομαδας!!!

Υ.Γ. το soundtrack ειναι πολυ καλο.Τους το δινω.

Υ.Γ. το soundtrack ειναι πολυ καλο.Τους το δινω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jj!
- Scandal
- Hased Babis
- User2350
- camil
- Alessandra Eliza
- ana.roi
- Kate1914
- johnsala
- Luludaki
- dmav
- giannhs2001
- Memetchi
- AggelikiGr
- phleidhs
- Joji
- thenutritionist
- Paragontas7000
- rafaela11
- epote
- American Economist
- taketrance
- charmander
- Athens2002
- Γατέχων
- Εριφύλη
- Wonderkid
- tsiobieman
- Dark_kronos
- Maraki4you
- dimitris 9067
- Indiana Jones
- Totreno
- GeorgePap2003
- fourkaki
- Steliosgkougkou
- Fernando_A
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.