Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

30-11-23

23:59
Το ότι επέλεξαν να τραγουδήσει Βάνου αυτή...
Πέρασε και δεν ακούμπησε![]()
Είναι που δεν είχε πάρει την ημερίσια της δόση από φούντα.

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-12-23

00:29
Η κοπέλα που ήταν άρρωστη ήταν η Φουρέιρα? Αν όχι της έμοιαζε τρομερά ... Κ στη φωνή κ στο πρόσωπο ...
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

01-12-23

00:31
Η κοπέλα που ήταν άρρωστη ήταν η Φουρέιρα? Αν όχι της έμοιαζε τρομερά ... Κ στη φωνή κ στο πρόσωπο ...
Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι. Με ψυχοπλάκωσε αυτή η σκηνή και το κυνικό, κατάμαυρο χιούμορ της ηρωίδας που υποδύεται δεν μου το έκανε πιο ανάλαφρο, δυστυχώς.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

01-12-23

00:32
Συγγνώμη, ένα 50ρικο στον καθένα έδωσε ο τύπος για το ολοήμερο βαπόρι; 

Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

01-12-23

00:37
Συγγνώμη, ένα 50ρικο στον καθένα έδωσε ο τύπος για το ολοήμερο βαπόρι;![]()
Τους βρήκε ντιπ χάπατα και τους έριξε στη μοιρασιά. Πρέπει ν'αρχίσουν να πουλάνε και τα κορμιά τους γιατι με πενηνταράκια δεν βγαίνει το κόστος της έκτρωσης μέσα στην επιτρεπόμενη εκ του νόμου προθεσμία.

Guest 881237
Επισκέπτης

01-12-23

00:53
Δεν καταλαβαίνω.. αφού ο Τάσος για αυτή τη φορά έπρεπε να "τις φάει " γιατί έγινε το αντίθετο?
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

01-12-23

00:57
Εγώ φοβόμουν για τη σωματική ακεραιότητα του Τζο με τον παλαβό τον Τάσο.
Έλεγα μήπως εκείνη τη νύχτα που ήταν τρελαμένος μετά το φόνο που έκανε, μην πετύχαινε Τζο και Μαρία στο δρόμο
Έλεγα μήπως εκείνη τη νύχτα που ήταν τρελαμένος μετά το φόνο που έκανε, μην πετύχαινε Τζο και Μαρία στο δρόμο

Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

01-12-23

00:58
Άλλα highlights του αποψινού :
Η Κόκκαλη να τραγουδά Παπαρίζου. Μόνο ο Κεκάτος αυτά.
Ήθελε η γλυκούλα να γίνει ποπ σταρ.
Αλέξανδρος Βούλγαρης υπερείδωλο, ειδικά στη σκηνή με το Jenga. Να δω στο επόμενο πώς θα ξεμπλέξει ο Τασούλης μαζί του τώρα που δεν έκατσε να χάσει στους αγώνες.
Το επικό άδειασμα της κοκκινομάλλας στις - ο Θεός να τις κάνει - κολλητές της.
Αλειφερόπουλος ρουφιάνος-κατίνα. Ρε φίλε, άνοιξε τα στραβάδια σου. Τη συνάδελφο της Γιουλικας πρέπει να ξεφορτωθείς, όχι τον σύζυγο.
Y.Γ. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω αν ο Τασούλης είναι σε μόνιμη φάση "loading" και στην κανονική του ζωή. Δεν υπάρχει αυτό το αγελαδίσιο βλέμμα του. Πεθαίνω.
Η Κόκκαλη να τραγουδά Παπαρίζου. Μόνο ο Κεκάτος αυτά.

Αλέξανδρος Βούλγαρης υπερείδωλο, ειδικά στη σκηνή με το Jenga. Να δω στο επόμενο πώς θα ξεμπλέξει ο Τασούλης μαζί του τώρα που δεν έκατσε να χάσει στους αγώνες.
Το επικό άδειασμα της κοκκινομάλλας στις - ο Θεός να τις κάνει - κολλητές της.
Αλειφερόπουλος ρουφιάνος-κατίνα. Ρε φίλε, άνοιξε τα στραβάδια σου. Τη συνάδελφο της Γιουλικας πρέπει να ξεφορτωθείς, όχι τον σύζυγο.

Y.Γ. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω αν ο Τασούλης είναι σε μόνιμη φάση "loading" και στην κανονική του ζωή. Δεν υπάρχει αυτό το αγελαδίσιο βλέμμα του. Πεθαίνω.

Guest 881237
Επισκέπτης

01-12-23

01:00
Κι εγώ ... Αλλά πιστεύω ότι αν τον δει θα καταλάβει ότι δεν τρέχει κάτι ερωτικό ... Έσπευσε κι αυτός να βγάλει συμπεράσματα... Κ φέρθηκε κ απαίσια...Εγώ φοβόμουν για τη σωματική ακεραιότητα του Τζο με τον παλαβό τον Τάσο.
Έλεγα μήπως εκείνη τη νύχτα που ήταν τρελαμένος μετά το φόνο που έκανε, μην πετύχαινε Τζο και Μαρία στο δρόμο![]()
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.

01-12-23

01:15
Μιεχ βαρετό αρκετά. Τουλάχιστον δείχνει όμως το πώς η απελπισία των καιρών μας σε οδηγεί στο να μπλέξεις πολύ άσχημα και μια στραβή είναι αρκετή για να καταστραφείς (Τάσος, Μαρία, Τζο).
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος

01-12-23

03:33
Χαμούλης στο επόμενο!
Guest 881237
Επισκέπτης

01-12-23

09:35
Ανυπομονώ !!! Κρίμα όμως για το τροχόσπιτο του Τάσου ... Πολύ κακό ... Ειναι να μην μπλέξεις με τέτοιους!!
Χαμούλης στο επόμενο!
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.544 μηνύματα.

01-12-23

09:53
Στα ψέματα είναι αυτά που γίνονται σε σειρές και ταινίες, μην στεναχωριέσαι.Κρίμα όμως για το τροχόσπιτο του Τάσου ... Πολύ καλό ... Ειναι να μην μπλέξεις με τέτοιους!!
Guest 881237
Επισκέπτης

01-12-23

10:00
*Κακο εννοούσα το διόρθωσαΣτα ψέματα είναι αυτά που γίνονται σε σειρές και ταινίες, μην στεναχωριέσαι.
Το ξέρω απλά σαν σκηνή ήταν λίγο ανατριχιαστική...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.

01-12-23

11:58
Ποια ήταν η πιο δυσκολη σκηνή στο milky way για τη νεολαία;
Όταν έπρεπε να πάρει μπουκίτσι σε άνδρα με προσόντα επιπέδου Πρίαπου ο οποίος την ανέβασε στο διαδίκτυο και έγινε ρεζίλι στη τάξη:
Όταν έπρεπε να πει το πάτερ ημών:
www.newsbeast.gr
Όταν έπρεπε να πάρει μπουκίτσι σε άνδρα με προσόντα επιπέδου Πρίαπου ο οποίος την ανέβασε στο διαδίκτυο και έγινε ρεζίλι στη τάξη:

Ναταλία Σουίφτ: Η πιο δύσκολη σκηνή στο Milky Way ήταν όταν έπρεπε να πω το «Πάτερ Ημών»
«Νομίζω δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου και δεν το ήξερα»

Guest 881237
Επισκέπτης

01-12-23

14:51
Άλλη το έπαθε αυτό που λεςΠοια ήταν η πιο δυσκολη σκηνή στο milky way για τη νεολαία;
![]()
Ναταλία Σουίφτ: Η πιο δύσκολη σκηνή στο Milky Way ήταν όταν έπρεπε να πω το «Πάτερ Ημών»
«Νομίζω δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου και δεν το ήξερα»www.newsbeast.gr
Αυτή με το καρέ !
giannhs2001
Επιφανές μέλος

01-12-23

16:09
Το γνωρίζω. Απλά γελοιοποιώ το ότι από όλες τις ρημαδοσκηνές αυτής της σειράς αυτό που δυσκόλεψε ήταν το Πάτερ ημών. Είναι ένα μιμ από μόνη της αυτή η δήλωση.Άλλη το έπαθε αυτό που λες
Αυτή με το καρέ !
Scandal
Διαχειριστής

01-12-23

22:02
Θα έχει πολύ ζουμί το επεισόδιο της επόμενης Πέμπτης!!
Guest 881237
Επισκέπτης

01-12-23

22:15
Καλά ναι... Κι εμένα μου φαίνεται τελείως χαζό...Το γνωρίζω. Απλά γελοιοποιώ το ότι από όλες τις ρημαδοσκηνές αυτής της σειράς αυτό που δυσκόλεψε ήταν το Πάτερ ημών. Είναι ένα μιμ από μόνη της αυτή η δήλωση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jj!
- Scandal
- Hased Babis
- User2350
- camil
- Alessandra Eliza
- ana.roi
- Kate1914
- johnsala
- Luludaki
- dmav
- giannhs2001
- Memetchi
- AggelikiGr
- phleidhs
- Joji
- thenutritionist
- Paragontas7000
- rafaela11
- epote
- American Economist
- taketrance
- charmander
- Athens2002
- Γατέχων
- Εριφύλη
- Wonderkid
- tsiobieman
- Dark_kronos
- Maraki4you
- dimitris 9067
- Indiana Jones
- Totreno
- GeorgePap2003
- fourkaki
- Steliosgkougkou
- Fernando_A
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.