amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeanjean
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose
Δραστήριο μέλος

wonderfool
Νεοφερμένο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Μου χουν τυχει φορες που παιρνω το πρωι μια ζακετα και μετα δεν εχω τι να την κανω,γιατι εξω εχει 30 βαθμους,η που το πρωι κανει ζεστη και μετα θες ομπρελα και παλτο.Ε συνηθως βεβαια,ειδικα οι γυναικες ειμαστε πιο προνοητικες σ αυτα.
Παντως,παρατηρωντας τον καιρο και το κλιμα που εχει αλλαξει αρδην ,σε λιγο δε θα ταξινομουμε τα ρουχα σε καλοκαιρινα και χειμωνιατικα,αλλα θα λεμε :Δευτερα αυτο,Τριτη αυτο..Χμμ Τεταρτη,κατσε να δω το μετεο να δω τι θα φορεσω :p και Πεμπτη:''δεν εχω λεφτα ,τα ιδια θα βαλω,καλοκαιρινα η χειμωνιατικα''.
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

rafaela11
Περιβόητο μέλος

Βάσει καιρού, εννοείται. Οι εποχές έχουν μετακινηθεί πλέον. Σημερα ποιος φόρεσε ας πούμε με τέτοιο καιρό στις πόλεις μπουφάν το μεσημέρι;
Ποτε μου όμως δεν θα μπορέσω να κατανοήσω μερικές κοπέλες που λόγω styling μου βάζουν τις αρβύλες καλοκαιρινους μήνες..
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΠΟΔΙ;
Αυτοί που φοράνε κοντομάνικα το χειμώνα πιο φυσιολογικοί μου φαίνονται, τοσα αυτοάνοσα κυκλοφορούν, προκαλούν φουντωση

Αλλά το μποτακι καλοκαίρι;
Fernando_A
Δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Η μόνη διαφορά από τα πριν, είναι οτι πλέον έχω πάντα stand-by στη ντουλάπα μου λίγα ρούχα όλων των εποχών ( για παράδειγμα 1-2 κοντομάνικα τον χειμώνα, ελαφριές μακό μπλούζες, λεπτό μάλλινο), ούτως ώστε να είμαι καλυμένη...παντός καιρού.
Skiyo
Διάσημο μέλος

Όπως είπε και η Αλέξα από πάνω, από ότι βλέπω είμαι από τους λίγους που έχω ρούχα όλων των εποχών στη ντουλάπα και όχι τα καλοκαιρινά στο πάνω μέρος της ντουλάπας όταν έχουμε χειμώνα και το ανάποδο το καλοκαίρι.
Όσο μεγάλωνα και άκουγα ότι το κάνουν μου φαινόταν περίεργο γιατί δεν το κάναμε ποτέ στο σπίτι μου, τελικά από ότι βλέπω στο σπίτι μου έχουμε μεγάλες ντουλάπες και χωρούσαν όλα τα ρούχα και το πάνω μέρος ήταν για να φυλάμε βιβλία, παιχνίδια, φακέλους κτλ.
Κάμπια
Διάσημο μέλος

Guest 126033
Επισκέπτης

Λευτεριά έκφρασης στις γυναίκες με κλιμακτήριο....Αυτοί που φοράνε κοντομάνικα το χειμώνα πιο φυσιολογικοί μου φαίνονται, τοσα αυτοάνοσα κυκλοφορούν, προκαλούν φουντωση![]()
Γούνα την άνοιξη και κοντομάνικο στα χιόνια , ανθρωποι ειναι και αυτοι ας δειξουμε κατανοηση

Πλεον δεν υπάρχουν εποχές όλα τα ρούχα είναι στην ντουλάπα!
Αλλά για τα παπούτσι έχεις δίκιο!
Μπότα το καλοκαίρι αλλά και αυτό το πέδιλο που είδα φέτος μέσα στο καταχείμωνο δεν λέει...
juste un instant
Επιφανές μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Τώρα βλέπεις τα πιο (υποτίθεται) καλοντυμένα πρότυπα που προβάλλονται, με βραδυνές μάξι τουαλέτες, γούνα αποπάνω και κάτω 12ποντο πέδιλο (οκ με καλσόν, αλλά δεν έχει τόση διαφορά), στη θέση της γόβας (άντε, το πολύ να ήταν εξώφτερνη).
'Ομως κάποιος θα μπορούσε να αντιτείνει: και οι νυχούδες (οι οποίες αυξάνονται και πληθύνονται) πώς θα επιβιώναν;
Κλέφτρες θα γίνονταν;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.