Netflix

Εγώ τελείωσα το the beast in me εξίσου ωραίο

Έχω κάνει binge watching κάμποσα true crime documentaries και είναι σοκαριστικό το πόσοι σύζυγοι δολοφονούν τις συζύγους τους. :(
Δεν την θες; Χωρισε την..είναι ανάγκη να την σκοτώσεις; Να σαπίσουν στην φυλακή.

Έχω κάνει binge watching κάμποσα true crime documentaries και είναι σοκαριστικό το πόσοι σύζυγοι δολοφονούν τις συζύγους τους. :(
Δεν την θες; Χωρισε την..είναι ανάγκη να την σκοτώσεις; Να σαπίσουν στην φυλακή.
Μα αυτο ειναι η πατριαρχια και ο σεξισμος.Δεν ειναι θεμα οτι δεν την θελουν..ειναι θεμα ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και ΕΞΟΥΣΙΑΣ επανω τους..η κτηση τους προς τη γυναικα/αντικειμενο και το οτι αυτοι θα αποφασισουν αν την θελουν κ ποτε και αν θα χωρισουν.Αυτη δεν εχει το δικαιωμα , ειναι ο ιδιοκτητης της.
Πολλοι δεν θελουν τη συντροφο τους,,οπως και πολλες και απλα χωριζουν.Εδω μιλαμε για πατριαρχια και ιδιοκτησια της γυναικας οπως κ υποταγη στον αντρα.Για αυτο και τις σκοτωνουν.
Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Είναι πραγματικά εξοργιστικό. :/:

Το τελευταίο που είδα είναι αυτό εδώ για όποιον θέλει να το δει. Την πόνεσα πραγματικά αυτή την γυναίκα, ήταν μάλιστα έγκυος.

Και το HBO
  • Η εξαγορά αφορά τα κινηματογραφικά στούντιο και την υπηρεσία streaming HBO Max της Warner Bros. Discovery.

Πολυ χαιρομαι που δεν περασε του σατραπη κωλογερου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back