Netflix

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.766 μηνύματα.
Απορώ πως το βλέπετε ακόμη αυτό το Stranger Things. Και που ειμαι φαν του μεταφυσικού δηλαδή..δεν

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.713 μηνύματα.
Απορώ πως το βλέπετε ακόμη αυτό το Stranger Things. Και που ειμαι φαν του μεταφυσικού δηλαδή..δεν
Για ψυχαγωγία το βλέπουμε και όχι για να αποκτήσουμε ακαδημαϊκή μόρφωση.

1764356257170.png

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.766 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.006 μηνύματα.
νταξει, επεισοδιαρα το τελος του 4ου (part 1). Μου αρεσει το πώς χτιζει ολους τους χαρακτηρες, ειδικα Will και Robin. Μεχρι προχθες πριν την αρχισω, ειχα ξενερωσει που δεν θυμομουν και πολλα και ειχα αποστασιοποιηθει απο τους χαρακτηρες, δεν τους ενιωθα επειδη περασαν τοσα χρονια και σα να με κουρασε. Αλλα στα μισα του 1ου επανηλθα, μου ξαναρεσε χαχα

Για να δουμε πώς την κλεισουν τη σειρα. Καλά ειδικα το running up that hill με εχει στοιχειωσει, τρομερο κομματι, παντα θα μου θυμιζει τα δύσκολα του στρατου το 2022 που ειχε βγει η 4η σεζον και την εβλεπα οσο ημουν φανταρος, μου κρατουσε παρεα, ειδικα το κομματι αυτο με σημαδεψε, προφανως με την κλασικη σκηνη που τρεχει η μαξ

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.258 μηνύματα.
Αυτο ακριβως. Μετα τη τριτη-τεταρτη σεζον κουρασε πολυ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κλασικο μιλκαρισμα νετφλιξ για τα λεφτα ...

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.713 μηνύματα.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.357 μηνύματα.
Τελείωσα χθες το 1ο μέρος . Καλά το χτίζουν .. αν και εγω θα ήθελα να είχε τελειώσει στην 4η σεζόν αν απλώς η Nancy στόχευε το κεφάλι . Η ηθοποιία πως σας φαίνεται ; Μόνο εγώ τη βρήκα λίγο underwhelming , από όλο σχεδόν το casting ;

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.258 μηνύματα.
Προφανώς. Αυτοί πουλάνε ψυχαγωγία κι εμείς την αγοράζουμε. Ποιο είναι το πρόβλημα;

Να κρατανε ενα επιπεδο οι σειρες .
Καπου πρεπει να μπει ενα φρενο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μόνο εγώ τη βρήκα λίγο underwhelming , από όλο σχεδόν το casting ;
Απο τη τριτη σεζον το εχω παρατηρησει εγω.
Επισης ισως φταιει οτι γνωρισαμε τους χαρακτηρες παιδια και πλεον ειναι ενηλικα ατομα.

Dias

Επιφανές μέλος

Αυτό που έχω παρατηρήσει σε αρκετούς γνωστούς, είναι ότι ενώ "φτύνουν" τη σειρά "stranger things", την παρακολουθούν ανελλιπώς. Γιατί άραγε;

1764508985504.png

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια