Netflix

Εγώ τελείωσα το the beast in me εξίσου ωραίο

Έχω κάνει binge watching κάμποσα true crime documentaries και είναι σοκαριστικό το πόσοι σύζυγοι δολοφονούν τις συζύγους τους. :(
Δεν την θες; Χωρισε την..είναι ανάγκη να την σκοτώσεις; Να σαπίσουν στην φυλακή.

Έχω κάνει binge watching κάμποσα true crime documentaries και είναι σοκαριστικό το πόσοι σύζυγοι δολοφονούν τις συζύγους τους. :(
Δεν την θες; Χωρισε την..είναι ανάγκη να την σκοτώσεις; Να σαπίσουν στην φυλακή.
Μα αυτο ειναι η πατριαρχια και ο σεξισμος.Δεν ειναι θεμα οτι δεν την θελουν..ειναι θεμα ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και ΕΞΟΥΣΙΑΣ επανω τους..η κτηση τους προς τη γυναικα/αντικειμενο και το οτι αυτοι θα αποφασισουν αν την θελουν κ ποτε και αν θα χωρισουν.Αυτη δεν εχει το δικαιωμα , ειναι ο ιδιοκτητης της.
Πολλοι δεν θελουν τη συντροφο τους,,οπως και πολλες και απλα χωριζουν.Εδω μιλαμε για πατριαρχια και ιδιοκτησια της γυναικας οπως κ υποταγη στον αντρα.Για αυτο και τις σκοτωνουν.
Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Είναι πραγματικά εξοργιστικό. :/:

Το τελευταίο που είδα είναι αυτό εδώ για όποιον θέλει να το δει. Την πόνεσα πραγματικά αυτή την γυναίκα, ήταν μάλιστα έγκυος.

Και το HBO
  • Η εξαγορά αφορά τα κινηματογραφικά στούντιο και την υπηρεσία streaming HBO Max της Warner Bros. Discovery.

Πολυ χαιρομαι που δεν περασε του σατραπη κωλογερου.

Ξεκίνησα το killing eve, και με κέρδισε.
Μ’αρέσουν πολύ και οι 2 πρωταγωνίστριες αν και εντάξει μετά απο τόσο Grey’s Anatomy την Sandra Oh μόνο ως Christine τη βλέπω που έκανε career change

Τελευταία επεξεργασία:
Πολυ καλη ασπρόμαυρη μεταφορά σαν παλιο καλο φιλμ νουάρ και τέλεια φωτογραφία μια άλλη απόδοση του Ripley
Messenger_creation_2EB5223F-0370-445A-B2AD-71DBF9A14B8C.jpeg

Ξεκίνησα το killing eve, και με κέρδισε.
Μ’αρέσουν πολύ και οι 2 πρωταγωνίστριες αν και εντάξει μετά απο τόσο Grey’s Anatomy την Sandra Oh μόνο ως Christine τη βλέπω που έκανε career change
Ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ! Το εγραψα και εγω πιο πανω! Καλα η δολοφονος ειναι απλα ΘΕΑ! Σε ολα!

Αυτήν την εξαιρετική σειρά την είχε ανεβάσει πριν πολυ καιρό το ertflix .. Καταπληκτικό δίδυμο.

δείτε και τη σειρά " kleo" Καταπληκτική η ηθοποιός που υποδυεται πρωην πρακτορα της Στάζι... Ροή αντίστοιχη του killing eve

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back