Netflix

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.106 μηνύματα.
Ο τιτλος ποιος ειναι καλε; Κια εγω θελω...καλε,,βαλε κανενα λινκ.. :-*
Pernille ή Περνίλε στα ελληνικά. Είναι το όνομά της.
Untitled.jpg

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.599 μηνύματα.
Να δειτε και το sandman , τωρα κυκλοφορησε η 2η σεζον . Εχει αρκετες επιρροες απο αρχαιοελληνικη μυθολογια

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.641 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.561 μηνύματα.
Έχω ερωτευτεί την Περνίλε. Τί γλυκειά σειρά, πόσο ευχαριστιεμαι που βλέπω πώς ζούν στη Νορβηγία, πόσο πάνε όλα ρολόι, οι άνθρωποι ασχολούνται με τόσα πράγματα, κανείς δεν κατακρίνει κανέναν , αποδέχονται τη διαφορετικότητα, βοηθάνε ο ένας τον άλλον. Και μου αρέσει και θαυμάζω πάρα πολύ την πρωταγωνίστρια που το γράφει μόνη της. Της αξίζουν όλες οι καλές κριτικές και τα βραβεία που πήρε. @ultraviolence αν δεν το έχεις δει, σπεύσε! :inlove:
Tην έχω στην watchlist εδώ και καιρό είναι η αλήθεια. Μωρέ λες να της δώσω μια ευκαιρία τελικά; Με βάζεις σε σκέψεις με τον σχολιασμό σου.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.212 μηνύματα.
Εγώ ξεκίνησα το Prison Break την προηγούμενη εβδομάδα και έχω κολλήσει. Βέβαια έχω ακούσει ότι χαλάει στις επόμενες σεζόν και φοβάμαι μην έχει τη μοίρα όλων των σειρών που έχω προσπαθήσει να δω μέχρι τώρα, να μείνει δηλαδή στη μέση... :lol:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.561 μηνύματα.
Εγώ ξεκίνησα το Prison Break την προηγούμενη εβδομάδα και έχω κολλήσει. Βέβαια έχω ακούσει ότι χαλάει στις επόμενες σεζόν και φοβάμαι μην έχει τη μοίρα όλων των σειρών που έχω προσπαθήσει να δω μέχρι τώρα, να μείνει δηλαδή στη μέση... :lol:
Πωω το μαναράκι μου ο Μάικλ, πεθαίνω..:P
Η πρώτη σεζόν είναι συγκλονιστική!

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.212 μηνύματα.
Πωω το μαναράκι μου ο Μάικλ, πεθαίνω..:P
Τώρα κάποιος πιο πονηρεμένος θα έκανε tag τον @Micro, αλλά εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος!
Η πρώτη σεζόν είναι συγκλονιστική!
Άσε, φεύγω διακοπές αύριο και σκέφτομαι ότι θα την αφήσω στη μέση. :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια