taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.266 μηνύματα.

31-07-25

21:04
Παντως δεν θα συγχωρεσω ποτε το νετφλιξ που ακυρωσε το mindhunters , την λατρεψα αυτη τη σειρα . Ειχε ακριβως οτι εψαχνα
Δεν το ακύρωσε το Νετφλιξ, σταμάτησε η παραγωγή γιατί οι κύριοι συντελεστές ασχολούνταν με άλλα πρότζεκτ και δεν είχαν χρόνο να το συνεχίσουν, μέχρι που ο παραγωγος της σειράς έβαλε τέλος.
Ακούστηκε πρόσφατα ότι εξετάζουν τη συνέχιση του και μας γέμισαν ελπίδες αλλά τίποτα σίγουρο ακόμα δυστυχώς.
Κορυφαία σειρά.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.882 μηνύματα.

31-07-25

21:08
Μακαρι να την συνεχισουν .. εχουν περασει βεβαια και αρκετα χρονια και θα περασουν και αλλα μεχρι να υλοποιηθει κατι τετοιο , δεν ξερω αν θα είναι το ίδιο .. αν θα εχουν γερασει οι ηθοποιοι ..Δεν το ακύρωσε το Νετφλιξ, σταμάτησε η παραγωγή γιατί οι κύριοι συντελεστές ασχολούνταν με άλλα πρότζεκτ και δεν είχαν χρόνο να το συνεχίσουν, μέχρι που ο παραγωγος της σειράς έβαλε τέλος.
Ακούστηκε πρόσφατα ότι εξετάζουν τη συνέχιση του και μας γέμισαν ελπίδες αλλά τίποτα σίγουρο ακόμα δυστυχώς.
Κορυφαία σειρά.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.343 μηνύματα.

31-07-25

21:09
Ναι κι εγώ ολο τέτοια βλέπω, το τέλος του sinners θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, αλλά ήταν πολύ καλό για όσο ηταν.Δεν το εχω δει , αλλα τωρα που το γκουγκλαρα φαινεται στα ενδιαφεροντα μου . Ισως το αρχισω
Παντως δεν θα συγχωρεσω ποτε το νετφλιξ που ακυρωσε το mindhunters , την λατρεψα αυτη τη σειρα . Ειχε ακριβως οτι εψαχνα
αν και τα επεισόδια ήταν αυτοτελή
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.266 μηνύματα.

31-07-25

21:55
Το Dept. Q, η καινουρια σειρα στο Νετφλιξ ειναι πολύ καλή.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.882 μηνύματα.

02-08-25

12:07
το ξεκίνησα , φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και δουλεμένο . Οι σεζονς μαλλον εννοείς είναι αυτοτελείς σαν το true detective , εκτός αν ξεκίνησα άλλη σειράΝαι κι εγώ ολο τέτοια βλέπω, το τέλος του sinners θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, αλλά ήταν πολύ καλό για όσο ηταν.

amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.343 μηνύματα.

02-08-25

12:10
Ναι έχεις δίκιο είναι αυτοτελείς seasons.το ξεκίνησα , φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και δουλεμένο . Οι σεζον μαλλον εννοείς είναι αυτοτελής σαν το true detective , εκτός αν ξεκίνησα άλλη σειρά![]()
Είναι αρκετά δουλεμένο, ελπίζω να σε κρατήσει.
unpopular opinion: Το true detective ήταν αφόρητα βαρετό

Micro
Συντονιστής

02-08-25

12:13
Εγω την 1η σεζον την λατρεψα . Μετα το παράτησα , δεν με κράτησεunpopular opinion: Το true detective ήταν αφόρητα βαρετό![]()
Micro
Συντονιστής

06-08-25

13:04
Τελειωσα τις 2 πρωτες σεζον . Με χαλάει παρα πολύ ο ηθοποιος που παίζει τον detective . Σαν να βαριεται , μιλαει αργα , ανυπαρκτο συναισθημα , απλως υπαρχει στο χωρο . Και οταν το υπολοιπο casting ειναι καλο η διαφορά είναι αισθητή και ενοχλητικήΝαι κι εγώ ολο τέτοια βλέπω, το τέλος του sinners θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, αλλά ήταν πολύ καλό για όσο ηταν.
Κατα τα άλλα είναι καλή σειρα , μου αρέσει πως χτίζει τις ιστορίες σταδιακά . Κάθε επεισόδιο εχει κατι να προσφέρει και οδηγεί στην τελική εικόνα . Η 1η σεζόν ειδικά τρομερή και πολύ disturbing
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

06-08-25

13:16
Τελειωσα τις 2 πρωτες σεζον . Με χαλάει παρα πολύ ο ηθοποιος που παίζει τον detective . Σαν να βαριεται , μιλαει αργα , ανυπαρκτο συναισθημα , απλως υπαρχει στο χωρο . Και οταν το υπολοιπο casting ειναι καλο η διαφορά είναι αισθητή και ενοχλητική
Κατα τα άλλα είναι καλή σειρα , μου αρέσει πως χτίζει τις ιστορίες σταδιακά . Κάθε επεισόδιο εχει κατι να προσφέρει και οδηγεί στην τελική εικόνα . Η 1η σεζόν ειδικά τρομερή και πολύ disturbing
Η 1η σεζόν είναι φοβερή, η 3η χάλια (μπορείς και να την προσπεράσεις), η 4η παίρνει τα πάνω της πάλι.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

06-08-25

15:07
Κι εμένα μου φαινόταν περίεργος και κάπως light στην αρχή αλλά μετά συνειδητοποίησα πως μου άρεσε που ήταν διαφορετικός γιατι έχουμε πήξει στο ίδιο μοτίβο για ντεντεκτιβ.Τελειωσα τις 2 πρωτες σεζον . Με χαλάει παρα πολύ ο ηθοποιος που παίζει τον detective . Σαν να βαριεται , μιλαει αργα , ανυπαρκτο συναισθημα , απλως υπαρχει στο χωρο . Και οταν το υπολοιπο casting ειναι καλο η διαφορά είναι αισθητή και ενοχλητική
Μετά χαλάει σε κάποια σεζόν μην την δείς νομίζω η 3η οπως ειπαν και πιο πάνω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 258 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Scandal
- taketrance
- Kate1914
- NeosUser2023
- johnsala
- bibliofagos
- AggelikiGr
- Wonderkid
- Reader
- vas 78
- charmander
- giannhs2001
- BatGuin
- camil
- thenutritionist
- chester20080
- synopsis
- rafaela11
- Debugging_Demon
- A350
- Ariana2018
- Joji
- Luludaki
- Memetchi
- fockos
- Unboxholics
- jims
- Fernando_A
- fmarulezkd
- Ωρορα
- Sosstoss
- jellojina
- jj!
- fourkaki
- phleidhs
- Εριφύλη
- naturale
- Μήτσος10
- Esperos1
- Jim175
- epote
- suaimhneas
- American Economist
- Hased Babis
- Viedo
- Dark_kronos
- papadocGR
- GeorgePap2003
- exotic xo
- User2350
- Maria_Xagorari
- Εχέμυθη
- Jim444
- tsiobieman
- Giii
- Δροσουλίτης
- Stelios725
- ggl
- Lathy
- oups
- Sherlockina
- bruh_234
- ougka pougka
- ThanasisR.
- Magigi
- Libertus
- New member
- Στεφανος56
- grtt
- Mexicanos
- helloo
- VasoGrimes
- nimbus
- johnietraf
- Nina-nana
- sunsetpp
- tslef8
- F1L1PAS
- snowy
- L0st
- Freddys
- CiNeFiL
- desp1naa
- Johnman97
- ioannam
- 1011
- SlimShady
- Ace of Spades
- mathboi
- Nomallity
- eukleidhs1821
- lizzy02
- physicscrazy
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Αλκης Κ.
- Meow
- Johnny15
- WhiteDrum
- Bill2002
- Slytherin
- harry akritas
- Mhtrogoal
- orchidea
- Nickx
- louminis
- Maraki4you
- fretoe
- Lala_
- Νηματολάγνος
- ag97
- edweimaste
- gwgw_5
- SweetGirl
- Γατόπαρδος.
- Johnny.T
- D.a.i.s.y
- NightOwl
- Βλα
- Κλημεντίνη
- Angelo27
- uni77
- Δημήτριος_
- katelogic
- Alma Libre
- Unseen skygge
- ΘανάσοςG4
- SkyBlu
- Panos_02
- hirasawayui
- chris2799
- Dogie
- Μάρκος Βασίλης
- panagiotis econ
- Μαριλένα__
- ioannaion
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.