Netflix

Τώρα που το ξανά σκέφτομαι, αν θυμηθώ τον πατέρα της Rachel, και αυτά που επίτηδες έκανε για να της δημιουργήσει μια λάθος αίσθηση, ώστε να σηκωθεί να φύγει και να μην παντρευτεί, ίσως αυτός βρίσκεται πίσω από τις αλεπούδες. Κάτι άλλο που σκέφτηκα τώρα, ο πατέρας της τι απέγινε; Απλά έφυγε; Πώς τον αντιμετώπισε ο Jules αφού έφυγε η Rachel; Θα μου πεις, ασήμαντο για τη ροή, αλλά με πικάρει λίγο όταν αφήνουν αναπάντητα ερωτήματα ή κόβουν κάτι στη μέση.
Ξες...μυθοπλασια ειναι μαρη..δεν ειναι ρεαλ! :hehe:

η σειρά ήταν πολύ πιο «ρηχή» απο ο,τι προμήνυε το aesthetic της γιαυτό μείναμε με ερωτηματικά. Απλά δε νομίζω πως είχαν και ιδιαίτερο βαθύτερο νόημα αυτά που αναφέρατε παρά να λειτουργήσουν ως αόριστοι συμβολισμοί.

Πάντως την είδα πολύ ευχάριστα, θα ξανάβλεπα αντίστοιχη.

η σειρά ήταν πολύ πιο «ρηχή» απο ο,τι προμήνυε το aesthetic της γιαυτό μείναμε με ερωτηματικά. Απλά δε νομίζω πως είχαν και ιδιαίτερο βαθύτερο νόημα αυτά που αναφέρατε παρά να λειτουργήσουν ως αόριστοι συμβολισμοί.

Πάντως την είδα πολύ ευχάριστα, θα ξανάβλεπα αντίστοιχη.
Ακριβως οπως το λες.
Οσον αφορα το ντεντεκτοιβ χολε...ειδα ολα τα επεισοδια εχει φοβερη αγωνια..πολυ ωραια αισθηση και μαλλον θα εχει και αλλη σεζον.Αξιζει δεστο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back