akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 1 Απριλίου 2021 στις 00:37 Ο akikos έγραψε: #21 01-04-21 00:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Μαΐου 2021 στις 22:57 Ο akikos έγραψε: #22 31-05-21 22:57 Όπως όλα δείχνουν θα παρουσιαστεί πριν ή κατά τη διάρκεια της Ε3 νέο switch. Θα έχει καλύτερο performance και native 4k όταν είναι συνδεμένο σε τηλεόραση μέσω του dock. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 21:39 Ο akikos έγραψε: #23 06-07-21 21:39 Οι φήμες ήταν απλώς... φήμες. Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε νέο switch το οποίο δεν υποστηρίζει 4k. Έχει led οθόνη μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο και ethernet. Για τους gamer που παιζουν αποκλειστικά στην τηλεόρασή τους εντελώς αδιάφορη αναβάθμιση. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:51 Ο akikos έγραψε: #24 26-09-21 22:51 Είχαμε Nintendo direct τη προηγούμενη εβδομάδα. Ξεχώρισα 2 παιχνιδια. Το Kirby. Φαίνεται πολύ ποιοτικό πλατφορμ. Δεν μου άρεσε το animation πως τρώει και φτύνει τους εχρθους ο Kirby. Αγορά day one. και Bayonetta 3 Εκπληκτικό το 1. To 2o μου φάνηκε κάπως βιαστικό. Αγορά day one και αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης day one εχω προπαραγγείλει το Metroid dread. Bέβαια δύσκλα να είναι καλύτερα από τα ori. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Libertus Unboxholics Αλκης Κ. charmander fockos nucomer gregory nub harry akritas igeorgeoikonomo gademis Vold Memetchi Lathy American Economist giannhs2001 Viedo Ryuzaki Totreno hirasawayui kastoras eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Μαΐου 2021 στις 22:57 Ο akikos έγραψε: #22 31-05-21 22:57 Όπως όλα δείχνουν θα παρουσιαστεί πριν ή κατά τη διάρκεια της Ε3 νέο switch. Θα έχει καλύτερο performance και native 4k όταν είναι συνδεμένο σε τηλεόραση μέσω του dock. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 21:39 Ο akikos έγραψε: #23 06-07-21 21:39 Οι φήμες ήταν απλώς... φήμες. Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε νέο switch το οποίο δεν υποστηρίζει 4k. Έχει led οθόνη μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο και ethernet. Για τους gamer που παιζουν αποκλειστικά στην τηλεόρασή τους εντελώς αδιάφορη αναβάθμιση. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:51 Ο akikos έγραψε: #24 26-09-21 22:51 Είχαμε Nintendo direct τη προηγούμενη εβδομάδα. Ξεχώρισα 2 παιχνιδια. Το Kirby. Φαίνεται πολύ ποιοτικό πλατφορμ. Δεν μου άρεσε το animation πως τρώει και φτύνει τους εχρθους ο Kirby. Αγορά day one. και Bayonetta 3 Εκπληκτικό το 1. To 2o μου φάνηκε κάπως βιαστικό. Αγορά day one και αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης day one εχω προπαραγγείλει το Metroid dread. Bέβαια δύσκλα να είναι καλύτερα από τα ori. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Libertus Unboxholics Αλκης Κ. charmander fockos nucomer gregory nub harry akritas igeorgeoikonomo gademis Vold Memetchi Lathy American Economist giannhs2001 Viedo Ryuzaki Totreno hirasawayui kastoras eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όπως όλα δείχνουν θα παρουσιαστεί πριν ή κατά τη διάρκεια της Ε3 νέο switch. Θα έχει καλύτερο performance και native 4k όταν είναι συνδεμένο σε τηλεόραση μέσω του dock.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 21:39 Ο akikos έγραψε: #23 06-07-21 21:39 Οι φήμες ήταν απλώς... φήμες. Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε νέο switch το οποίο δεν υποστηρίζει 4k. Έχει led οθόνη μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο και ethernet. Για τους gamer που παιζουν αποκλειστικά στην τηλεόρασή τους εντελώς αδιάφορη αναβάθμιση. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:51 Ο akikos έγραψε: #24 26-09-21 22:51 Είχαμε Nintendo direct τη προηγούμενη εβδομάδα. Ξεχώρισα 2 παιχνιδια. Το Kirby. Φαίνεται πολύ ποιοτικό πλατφορμ. Δεν μου άρεσε το animation πως τρώει και φτύνει τους εχρθους ο Kirby. Αγορά day one. και Bayonetta 3 Εκπληκτικό το 1. To 2o μου φάνηκε κάπως βιαστικό. Αγορά day one και αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης day one εχω προπαραγγείλει το Metroid dread. Bέβαια δύσκλα να είναι καλύτερα από τα ori. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οι φήμες ήταν απλώς... φήμες. Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε νέο switch το οποίο δεν υποστηρίζει 4k. Έχει led οθόνη μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο και ethernet. Για τους gamer που παιζουν αποκλειστικά στην τηλεόρασή τους εντελώς αδιάφορη αναβάθμιση.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 22:51 Ο akikos έγραψε: #24 26-09-21 22:51 Είχαμε Nintendo direct τη προηγούμενη εβδομάδα. Ξεχώρισα 2 παιχνιδια. Το Kirby. Φαίνεται πολύ ποιοτικό πλατφορμ. Δεν μου άρεσε το animation πως τρώει και φτύνει τους εχρθους ο Kirby. Αγορά day one. και Bayonetta 3 Εκπληκτικό το 1. To 2o μου φάνηκε κάπως βιαστικό. Αγορά day one και αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης day one εχω προπαραγγείλει το Metroid dread. Bέβαια δύσκλα να είναι καλύτερα από τα ori. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2021
Είχαμε Nintendo direct τη προηγούμενη εβδομάδα. Ξεχώρισα 2 παιχνιδια. Το Kirby. Φαίνεται πολύ ποιοτικό πλατφορμ. Δεν μου άρεσε το animation πως τρώει και φτύνει τους εχρθους ο Kirby. Αγορά day one. και Bayonetta 3 Εκπληκτικό το 1. To 2o μου φάνηκε κάπως βιαστικό. Αγορά day one και αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης day one εχω προπαραγγείλει το Metroid dread. Bέβαια δύσκλα να είναι καλύτερα από τα ori.