akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

31-05-21

22:57
Όπως όλα δείχνουν θα παρουσιαστεί πριν ή κατά τη διάρκεια της Ε3 νέο switch. Θα έχει καλύτερο performance και native 4k όταν είναι συνδεμένο σε τηλεόραση μέσω του dock.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

06-07-21

21:39
Οι φήμες ήταν απλώς... φήμες.
Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε νέο switch το οποίο δεν υποστηρίζει 4k. Έχει led οθόνη μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο και ethernet. Για τους gamer που παιζουν αποκλειστικά στην τηλεόρασή τους εντελώς αδιάφορη αναβάθμιση.
akikos
Επιφανές μέλος

26-09-21

22:51
Είχαμε Nintendo direct τη προηγούμενη εβδομάδα. Ξεχώρισα 2 παιχνιδια.
Το Kirby.
Φαίνεται πολύ ποιοτικό πλατφορμ. Δεν μου άρεσε το animation πως τρώει και φτύνει τους εχρθους ο Kirby. Αγορά day one.
και Bayonetta 3
Εκπληκτικό το 1. To 2o μου φάνηκε κάπως βιαστικό. Αγορά day one και αυτό.
Επίσης day one εχω προπαραγγείλει το Metroid dread. Bέβαια δύσκλα να είναι καλύτερα από τα ori.
Το Kirby.
και Bayonetta 3
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επίσης day one εχω προπαραγγείλει το Metroid dread. Bέβαια δύσκλα να είναι καλύτερα από τα ori.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...