Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Για πείτε όσοι την έχετε: αξίζει τον κόπο; Έχετε να προτείνετε ωραία παιχνιδάκια; Η πλατφόρμα τι λέει;
Ακούω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

πς: στο media markt αυτό το καιρό με 149 ευρώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Είναι εκπληκτικό, δεν έχω διασκεδάσει ξανά τόσο πολύ!

Guest 990498
Επισκέπτης

Είναι εκπληκτικό, δεν έχω διασκεδάσει ξανά τόσο πολύ!![]()
Mα τι κρίμα για εσένα να μην έχουμε περάσει λίγες ώρες τα δυό μας.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σαν κονσολα ειναι εντελος διαφορετικης φιλοσοφιας απο xbox και playstation, και ως προς το στησιμο της και ως προς τα παιχνιδια της.
Τα παιχνιδια της ειναι πιο χαβαλεδιαρικα, και αμα προτιμας τα παιχνιδια για χαβαλε και οχι τα βαρια παχνιδια με σοβαρο σεναριο , τρελα γραφικα, απιστευτη δραση κλπ, νομιζω ειναι οτι πρεπει.
Εγω ωστωσο βαρεθικα σχετικα γρηγορα, αλλα αυτο εχει και να κανει με τα γουστα του καθενος.
Τωρα, με ενα μονο παιχνιδι, δεν νομιζω πως μπορω να βγαλω πολλα παραπανω συμπερασματα...
xanp
Δραστήριο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Και 20 ευρώ περίπου έκανε το nunchuck (ή όπως λέγεται τέσπα!

Θα 'ρθεις να παίτσουμε;

thanosf
Νεοφερμένο μέλος

Τι διαφορές έχει το μαύρο με το λευκό????
xanp
Δραστήριο μέλος

thanosf
Νεοφερμένο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Ουσιαστικά τιποτα δηλαδή όσον αφορά το hardware...Υπάρχει διαφορά μεταξύ τους.
το μαύρο έχει το motion plus και το sports resort μαζί στην συσκευασία. Γι'αυτό τον λόγο μάλιστα η τιμή του είναι λίγο πιο μεγάλη σε σύγκριση με το άσπρο.
Επίσης, λέγεται πως το μαύρο έχει ένα τσιπ στο drive, το οποίο δεν επιτρέπει στο wii να παίξει κόπιες, αλλά οι usb loaders δουλεύουν κανονικά.
zutmazut
Νεοφερμένο μέλος

thanosf
Νεοφερμένο μέλος

Ωραίο το tennis!
Freya
Δραστήριο μέλος

ειναι απλα τελειο!!!
το προβλημα ειναι που θα βρουμε παιχνιδια καθως δεν ενοικιαζονται και ειναι πανακριβα να τ αγορασεις

spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

Η απάντηση βέβαια έρχεται από την sony που ετοιμάζει σχεδόν τα ίδια χειρηστήρια με αυτά του wii καθώς και παιχνίδια που θα μοιάζουν με αυτά του wii.
Playstation Move:
Isiliel
Επιφανές μέλος

Χρησιμοποιώντας το χειριστήριο του Wii , ο Johnny Chung Lee, καθηγητής στο πανεπιστήμιο Carnegie Mellon , δημιουργεί πατέντες που ήδη χρησιμοποιούνται από χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Έτσι, για παράδειγμα, ένας διαδραστικός πίνακας που στο εμπόριο κοστίσει περίπου 3 χιλιάδες δολάρια, μπορεί να αντικατασταθεί με επιτυχία από ένα χειριστήριο Wii, ένα υπέρυθρο στυλό και το κατάλληλο λογισμικό που ο Lee διανέμει δωρεάν από την ιστοσελίδα του.
Μετάφραση/Διορθώσεις, Isiliel & Great Chaos (με την ευγενική συμβολή της ΟΔ)
Η ιστοσελίδα του Lee, απ' όπου μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό.
Ο λογαριασμός του στο Youtube.
Οδηγίες από τον Lee για την κατασκευή του διαδραστικού πίνακα.
Οδηγίες για την κατασκευή του υπέρυθρου στυλό.
Tedlink
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

1. είμαι εντελώς unbalanced
2. είμαι 5 χρόνια πάνω από τη βιολογική μου ηλικία
3. είμαι εντελώς αγύμναστη μιας και 1.5 ώρα γυμναστικής και χορού εδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να κουνηθω

αποφάσισα να αγοράσω wii.
Ερωτήσεις:
1. η τηλεόραση μου πρέπει να είναι καινούρια? όλες μου οι τηλεοράσεις είναι 'παλιάς κοπής' -η νεότερη από το 1999- θα μπορώ λέτε να το συνδέσω? Ή να προσανατολιστώ να αγοράσω καμιά "σοβαρή" τηλεόραση πρώτα?
2. πόσο κοστίζει?
3. από που μπορώ να το αγοράσω? Και επειδή στανταράκι θα είναι πολύ ακριβότερο εδώ από ότι οπουδήποτε αλλού στον...πλανήτη, θα το παραγγέλνατε από το εξωτερικό? (κανένα αξιόπιστο site για τέτοια πράγματα ξέρετε?)
4. Γνωρίζετε αν υπάρχει στα ελληνικά?
thank you!
ps. αυτά που θέλω είνια βασικά για γυμναστική και κανα παιχνιδάκι τύπου bowling, tennis τέτοια πράγματα. Αυτά έρχονται σετάκι με τον εξοπλισμό ή τα παίρνω εξτρά?
(επίσης consider ότι δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα από κονσόλες δεν είχα ποτέ, οπότε να μου τα λέτε αργά γιατί δεν ξέρω τπτ από ορολογίες κτλ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

μετά το τελευταίο μου ταξίδι (κατά τη διάρκεια του οποίου ανακάλυψα τα ακόλουθα
1. είμαι εντελώς unbalanced
2. είμαι 5 χρόνια πάνω από τη βιολογική μου ηλικία
3. είμαι εντελώς αγύμναστη μιας και 1.5 ώρα γυμναστικής και χορού εδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να κουνηθω)
αποφάσισα να αγοράσω wii.
Ερωτήσεις:
1. η τηλεόραση μου πρέπει να είναι καινούρια? όλες μου οι τηλεοράσεις είναι 'παλιάς κοπής' -η νεότερη από το 1999- θα μπορώ λέτε να το συνδέσω? Ή να προσανατολιστώ να αγοράσω καμιά "σοβαρή" τηλεόραση πρώτα?
2. πόσο κοστίζει?
3. από που μπορώ να το αγοράσω? Και επειδή στανταράκι θα είναι πολύ ακριβότερο εδώ από ότι οπουδήποτε αλλού στον...πλανήτη, θα το παραγγέλνατε από το εξωτερικό? (κανένα αξιόπιστο site για τέτοια πράγματα ξέρετε?)
4. Γνωρίζετε αν υπάρχει στα ελληνικά?
thank you!
ps. αυτά που θέλω είνια βασικά για γυμναστική και κανα παιχνιδάκι τύπου bowling, tennis τέτοια πράγματα. Αυτά έρχονται σετάκι με τον εξοπλισμό ή τα παίρνω εξτρά?
(επίσης consider ότι δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα από κονσόλες δεν είχα ποτέ, οπότε να μου τα λέτε αργά γιατί δεν ξέρω τπτ από ορολογίες κτλ)
To wii μπαίνει σε όλες τις τηλεοράσεις (μπαίνει σε υποδοχή scart). To πήρα από κάποιον που το πουλούσε σε ένα σαιτ το τσίπαρα σε ένα μαγαζί και κατεβάζω τα παιχνίδιά. Η κανονική του τιμή είναι 140, αλλά πρέπει να αγοράσεις και το μαγικό χαλί wii= fit plus που κάνει 140 ευρώ Γενικά η κοσνόλα κάνει δουλειά και γυμνάζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

To wii μπαίνει σε όλες τις τηλεοράσεις (μπαίνει σε υποδοχή scart). To πήρα από κάποιον που το πουλούσε σε ένα σαιτ το τσίπαρα σε ένα μαγαζί και κατεβάζω τα παιχνίδιά. Η κανονική του τιμή είναι 140, αλλά πρέπει να αγοράσεις και το μαγικό χαλί wii= fit plus που κάνει 140 ευρώ Γενικά η κοσνόλα κάνει δουλειά και γυμνάζει.
thx!
αχά, ώστε το χαλάκι πουλιέται χωριστά ε? δλδ να υπολογίσω ~300 (θεωρώντας ότι θα πάρω και κανά εξτρα παιχνίδι).
Μήπως ξέρεις... κοτσόβολους, Media markt κτλ, εκεί το πουλάνε? Υπάρχουν εξειδικευμένα καταστήματα για τέτοια πράγματα?

Isiliel
Επιφανές μέλος

Όχι μόνο. Αν δεν έχεις scart, παίρνεις ένα καλώδιο μετατροπής (αν και νομίζω πως είχε μέσα...To wii μπαίνει σε όλες τις τηλεοράσεις (μπαίνει σε υποδοχή scart).

Το scart είναι αυτό:

(φαντάσου ανάλογη θύρα... I know you can)
Και ο μετατροπέας είναι αυτό:

Το χαλάκι το θέλεις μόνο για γυμναστική. Για γκόλφ, τένις κλπ, δεν χρειάζεται.
Το πουλάνε παντού (πλαίσιο, multirama...you name it).
Πριν δύο χρόνια νομίζω, το είχαν προσφορά σετ με αθλήματα.
Αν θέλεις να παίζεις με φίλους, θα χρειαστείς ένα έξτρα "joystick" (άλλο ένα πενηντάρικο περίπου δηλ.)
Ρίξε και μια ματιά εδώ: https://www.skroutz.gr/s/21678/Nintendo-Wii-Sports-Bundles.html
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.