evouli
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος

όπως έχω πει και σε παλιότερο θεματάκι, δεν θέλω να κάνει και πολλά πράγματα. τα βασικά μόνο, εκτός ότι τελευταία πρόσθεσα και το ραδιόφωνο στις απαιτήσεις μου, ωρες ωρες ειναι ιδιαιτερα χρησιμο.. το κυριοτερο ειναι να με ικανοποιει οπτικά, να το βρίσκω όμορφο και απο εκει και περα να εχει πχ μια μπαταρια η-λιθιου

επίσης να μην δωσω και πολλά ιδιαίτερα... με βαση αυτά τα κριτήρια μαλλον με ικανοποιει το 7360 ε?

α! και κάτι αλλο... δεν μου πολυάρεσε η όψη του l7 αλλά οπως και να'χει ευχαριστώ για την πρόταση...

-Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, με τις δερματινες λεπτομερεις, το καλο γυαλι και τα καλης ποιοτητηας πλαστικα.Τριξηματα δεν παρατηρησα, αλλα εαν αυτα εθουν ερχονται με τον καιρο.
οπως και να εχει δεν ηθελες να το αφησεις απο τα χερια σου.
-Τρομερο design που τραβαει τα βλεματα και ειδικα για μια κοπελα ειναι σαν αξεσουαρ ντυσιματος.
-Αρκετα καλη η camera του αν και VGA
-Καλο ακουστικο.Ετσι ακομα και σε θορυβωδη περιβαλλον ακους καλα (αρκετα) τον αλλο.
-Δυνατοι και καθαροι ηχοι κλησεις
-Stereo fm radio, που πραγματικα ειναι πολυ καλο.
-Ευχρηστο μενου.
-IRDA δουλεψαν απροβληματιστα.
Αυτα που δεν μου αρεσαν ηταν κυριως τα τεσσερα παρακατω.
-μικρη σε αναλυση οθονη.(128Χ160 οταν φοριεται πλεον η 320Χ240 ειναι πολυ μικρη)
-μικρη μνημη 4ΜΒ.(Σημαινει οτι θα πρεπει να "ξεφορτωνεις" συχνα τις φωτο στο pc.
-μετρια αυτονομια -αλλα οχι κακη.(Αναλογα με την χρηση και ιδιαιτερα της καμερας και του radio...η μπαταρια πεφτει.)
-Δεν εχει bluetooth
Γενικα ειναι ενα καλο και μουρατο κινητο στο οποιο απλως η νοκια εκανε ορισμενες "χαζομαρες", επιτηδες φυσικα για να το λανσαρει σαν stylish phone και οχι hi-end συσκευη.
evouli
Διάσημο μέλος

εντάξει τώρα δεν φάνηκα πολύ χαϊβάνι...

θενξ πάντως για τις πληροφορίες, πάντα με εντυπωσιάζουν οι γνώσεις σου για τα κινητά..

To καταλαβα οτι δεν θα ημουν πολυ κατανοητος με την αυτονομια και θα ειχες και δικιο.

Γι' αυτο το εκανα edit.
Αληθεια ποσο κοστιζει εκει κατω το 7360;
evouli
Διάσημο μέλος

βρε μηπως να ξενιτευτω???

Εδω αν το ψαξεις λιγο καπου στα...170 με 185 το βρισκεις.
evouli
Διάσημο μέλος

να'τανε 35 να πω "ναι".. αλλά για 30... τζάμπα ο κοπος...

evouli
Διάσημο μέλος

βγηκε και η επιδοτηση μου και παιρνω δρομο να παω να το παρω.. και τι μου λενε!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ!!!!!

τα νευρα μου τα χάπια μου.... αντε τώρα να βρεις αλλο.......

Ειναι πολυ πιθανο σε καποιο να τους εχει μεινει.

evouli
Διάσημο μέλος

σνιφ κλαψ...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

evouli
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

evouli
Διάσημο μέλος

Απο την στιγμη που το εχουν στο site τους https://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=advancedSearch&showresults=true με ενδεικτικη τιμη 209euro πες τους να το παραγγειλουν αν δεν το εχουν stock και να στο φερουν!

Πως γινεται
σημερα κιολας να το πηρε γνωστη μου μεσω NET απο την Voda και να μην μπορουν να το φερουν τα καταστηματα;Πες τους να στο παραγγειλουν, αλλιως παρτο μεσω internet.(Απλως δεν ξερω αν θελει πιστωτικη η οχι.)
evouli
Διάσημο μέλος

Nana
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από evouli:αμα το πάρω μεσω ιντερνετ χανω την επιδοτηση?![]()
Evouli την επιδότηση μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ΜΟΝΟ σε καταστήματα Vodafone. Όχι σε ΓΕΡΜΑΝΟ. Τα Nokia γενικά παρουσιάζουν μια έλλειψη στη VF, το πιθανότερο είναι ότι μέσα στον Ιούνιο θα το βρεις (δεν έρχονται σε μεγάλες ποσότητες και έτσι είναι σπάνια).
Επίσης, μέχρι να έρθουν σε μεγάλες ποσότητες είναι σχεδόν σίγουρο ότι δε θα σου το δώσουν! Εκτός αν είσαι διατεθημένη να φτιάξεις δικό σου πρόγραμμα (MakeYourPlan) ή θα σου πρότεινα αρχικα, αφού δεις την επιδότησή σου (ρωτήσεις για αυτή, και καλά, μην ξέροντάς τη), μετά να δώσεις στον πωλητή να καταλάβει ότι θέλεις να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και αφού τον πείσεις ότι θα το αλλάξεις τελικά, να ζητήσεις το κινητό. Αν σου πει ότι το έχει τότε μπορείς να του πεις ότι "ααα, τελικά θα μείνω στο πρόγραμμα που είμαι"

evouli
Διάσημο μέλος

πάντως πηρα σημερα στην αποθηκη της βοδαφον και μου ειπαν οτι απο αυτη την εβδομαδα θα αρχισουν οι παραδοσεις της συσκευης στη θεσ/νικη οποτε μεχρι το τελος της εβδομαδας θα μπορεσω να το βρω λεει...

άι να δουμε...
λες να το παραλαβουν τα καταστηματα και να μη μου το δινουνε?????????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.