23-01-25

21:16
Πουπι μου, τώρα που εκφράζεσαι σωστά και καταλαβαίνουμε τι θες να πεις, συμφωνώ μαζί σου. Εχεις δίκιο εδώ.Μα αυτο εξηγω τοσο καιρο και νομιζετε καποιοι οτι ειμαι υπερ των πολλων φυλων.
2 ειναι τα φυλα λεμε.Βιολογικα..ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.Εκτος απο τα σπανια ερμαφροδιτα..που υπαρχουν και στη φυση,ομως θεωρω οτι ειναι αυτο που λεει..ερμαφροδιτα και οχι ενα τριτο ΑΛΛΟ φυλο.
Το κοινωνικο φυλο ειναι ο ρολος που δινει η καθε κοινωνια στα 2 ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ 2 ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΑ.Προφανως οταν ελεγα για κοινωνικο φυλο νομιζατε οτι μιλαω για την τωρινη εννοια..αλλα αυτη ειναι ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΛΕΜΕ.Δεν ισχυουν ολα αυτα.
Τοσο καιρο αυτο λεω..αλλα εχετε πιασει καποιοι ενα στασιδι και τους βλεπετε ολους αντιπαλους ΣΕ ΟΛΑ.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.267 μηνύματα.

23-01-25

21:17
Το σεμινάριο είχε μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα περί φύλων διαφορετικότητας συμπερίληψης κτλ.Γιατί αν δεν το κανείς ποιες συνεπείς θα έχεις;; Θέλω να πω, ότι εγώ θα τον αποκαλούσα με το όνομα του, ανεξάρτητα τι παρανοϊκές απαιτήσεις θα είχε εκείνος/εκείνη. Θα σου κάνει μήνυση επειδή λες τα αυτονόητα;;
Ήταν στον αέρα όλα αυτά (και εκεί έμειναν)γιατί ακόμα δεν υπάρχει νομική βάση.

23-01-25

21:20
Αν ο Γιώργος σου πει να τον φωνάζεις Γεωργία και εσύ επιμένεις να τον λες Γιώργο, θα σου πουν ότι είσαι τρανσοφοβικος και ότι του κάνεις ψυχολογική επίθεση.Γιατί αν δεν το κανείς ποιες συνεπείς θα έχεις;; Θέλω να πω, ότι εγώ θα τον αποκαλούσα με το όνομα του, ανεξάρτητα τι παρανοϊκές απαιτήσεις θα είχε εκείνος/εκείνη. Θα σου κάνει μήνυση επειδή λες τα αυτονόητα;;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

23-01-25

21:21
Αυτο ειναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΑΘΟΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ και η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΛΟ.Εγώ ξέρω ότι με υποχρέωσαν στην δουλειά να περάσω επιμορφωτικό σεμινάριο επίσημα για όλα αυτά, όπου μου είπαν ότι τα κοινωνικά φύλα είναι πολλά, είναι ρευστά και είναι αυτό που δηλώνει ο καθέν
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

23-01-25

21:34
Το σεμινάριο είχε μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα περί φύλων διαφορετικότητας συμπερίληψης κτλ.
Ήταν στον αέρα όλα αυτά (και εκεί έμειναν)γιατί ακόμα δεν υπάρχει νομική βάση.
Αν ο Γιώργος σου πει να τον φωνάζεις Γεωργία και εσύ επιμένεις να τον λες Γιώργο, θα σου πουν ότι είσαι τρανσοφοβικος και ότι του κάνεις ψυχολογική επίθεση.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Από την στιγμή που η ταυτότητα γράφει Γιώργος, το λογικό είναι να τον φωνάζω έτσι. Αν ο τύπος αύριο πει ότι νιώθει αεροπλάνο, θα με υποχρεώσει να τον αποκαλώ Airbus?? Πάμε καλά;; Αυτό ονομάζεται προοδευτικότητα στις ημέρες μας;; Όχι συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω, ευτυχώς έχω μάθει να σκέφτομαι με την κοινή λογική.
Σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα κάποιος να είναι Gay, bisexual, η ακόμα και transgender επειδή γεννήθηκε με κάποια γενετική ανωμαλία. Είμαι 100% υπέρ τα άτομα αυτά να έχουν ίσες ευκαιρίες με εμάς, κανείς δεν λέει το αντίθετο. Όμως το να λέμε ότι υπάρχουν 150 διαφορετικά φύλα, το να δηλώνει κάποιος αεροπλάνο, σκύλος, εξωγήινος κτλ όμως δεν είναι δικαίωμα, και ούτε πρέπει να το εντάξουμε ως φυσιολογικό. Όπως δεν είναι λογικό κάποιος να δηλώνει γυναίκα ενώ είναι άντρας και το αντίθετο. Στις ΗΠΑ υπήρχαν περιπτώσεις ατόμων που δήλωναν ότι είναι σκύλοι, γάτες και ότι άλλο ήθελες να ακούσεις. Επίσης στην California άντρες δήλωναν γυναίκες (χωρίς να έχουν κάνει αλλαγή φύλου) με αποτέλεσμα να τους βάζουν σε γυναικείες φυλακές, όπου και παρατηρήθηκαν φαινόμενα βίας και βιασμών.
Αυτά δεν τα λέω για εσάς, ξέρω ότι δεν συμφωνείτε με τέτοιες συμπεριφορές. Απλά τα λέω για να δείξω που έχουμε φτάσει, να μας αποκαλούν ρατσιστές επειδή δεν δεχόμαστε ότι υπάρχουν άπειρα φύλα, και ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να δηλώνει κάτι που δεν είναι.
Σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα κάποιος να είναι Gay, bisexual, η ακόμα και transgender επειδή γεννήθηκε με κάποια γενετική ανωμαλία. Είμαι 100% υπέρ τα άτομα αυτά να έχουν ίσες ευκαιρίες με εμάς, κανείς δεν λέει το αντίθετο. Όμως το να λέμε ότι υπάρχουν 150 διαφορετικά φύλα, το να δηλώνει κάποιος αεροπλάνο, σκύλος, εξωγήινος κτλ όμως δεν είναι δικαίωμα, και ούτε πρέπει να το εντάξουμε ως φυσιολογικό. Όπως δεν είναι λογικό κάποιος να δηλώνει γυναίκα ενώ είναι άντρας και το αντίθετο. Στις ΗΠΑ υπήρχαν περιπτώσεις ατόμων που δήλωναν ότι είναι σκύλοι, γάτες και ότι άλλο ήθελες να ακούσεις. Επίσης στην California άντρες δήλωναν γυναίκες (χωρίς να έχουν κάνει αλλαγή φύλου) με αποτέλεσμα να τους βάζουν σε γυναικείες φυλακές, όπου και παρατηρήθηκαν φαινόμενα βίας και βιασμών.
Αυτά δεν τα λέω για εσάς, ξέρω ότι δεν συμφωνείτε με τέτοιες συμπεριφορές. Απλά τα λέω για να δείξω που έχουμε φτάσει, να μας αποκαλούν ρατσιστές επειδή δεν δεχόμαστε ότι υπάρχουν άπειρα φύλα, και ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να δηλώνει κάτι που δεν είναι.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.

24-01-25

03:53
άι καλά βάλτε τα να τ'αρμέξουμε που λέμε και στο χωριό μου
ένας αχταρμάς
ό,τι πείτε παιδιά δεν έχω άλλο χρόνο γι'αυτά τώρα

ένας αχταρμάς
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

24-01-25

06:24
άι καλά βάλτε τα να τ'αρμέξουμε που λέμε και στο χωριό μου
ένας αχταρμάς
Ξυδάκι φιλαράκο, θα σου περάσει. Είναι γνωστό εξάλλου ότι δεν τα πας πολύ καλά με οτιδήποτε φυσιολογικό. Αλλά τι να κάνουμε, η φύση έπλασε τον άνθρωπο και τα ζώα με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή αρσενικό και θηλυκό.
Όπως σου έχουμε πει όλοι μας πολλές φορές, με λάθος τρόπο προσπαθείς να κερδίσεις την προσοχή.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.

24-01-25

07:10
Δεν είναι θέμα "προσοχής", όπως λες. Είναι μια σοβαρή συζήτηση που αφορά την κατανόηση της ανθρώπινης ποικιλομορφίας. Η ψυχολογία, η κοινωνιολογία και η βιολογία έχουν προχωρήσει πολύ για να κατανοήσουν ότι η πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλή όσο το "αρσενικό-θηλυκό". Είναι σημαντικό να διακρίνουμε ότι η φύση δεν είναι απόλυτα δυαδική. Οι διαφοροποιήσεις, όπως intersex, transgender ή non-binary, είναι φυσικές και κοινωνικά υπαρκτές. Δεν είναι "woke ατζέντα" ή "παραμύθια". Είναι η εξέλιξη της κοινωνίας μας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι έτσι όπως τους έπλασε η φύση και η εξέλιξη.Ξυδάκι φιλαράκο, θα σου περάσει. Είναι γνωστό εξάλλου ότι δεν τα πας πολύ καλά με οτιδήποτε φυσιολογικό. Αλλά τι να κάνουμε, η φύση έπλασε τον άνθρωπο και τα ζώα με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή αρσενικό και θηλυκό.
Όπως σου έχουμε πει όλοι μας πολλές φορές, με λάθος τρόπο προσπαθείς να κερδίσεις την προσοχή.
Τέλος θα πρότεινα να εξετάσεις αν προβάλλεις εσύ κάποια δικά σου στερεότυπα πάνω μου, για το ποιός επιζητά προσοχή και ποιος όχι. Στην ψυχολογία λέγεται projection και είναι ενδιαφέρον τομέας.
American Economist
Επιφανές μέλος

24-01-25

07:27
Δεν είναι θέμα "προσοχής", όπως λες. Είναι μια σοβαρή συζήτηση που αφορά την κατανόηση της ανθρώπινης ποικιλομορφίας. Η ψυχολογία, η κοινωνιολογία και η βιολογία έχουν προχωρήσει πολύ για να κατανοήσουν ότι η πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλή όσο το "αρσενικό-θηλυκό". Είναι σημαντικό να διακρίνουμε ότι η φύση δεν είναι απόλυτα δυαδική. Οι διαφοροποιήσεις, όπως intersex, transgender ή non-binary, είναι φυσικές και κοινωνικά υπαρκτές. Δεν είναι "woke ατζέντα" ή "παραμύθια". Είναι η εξέλιξη της κοινωνίας μας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι έτσι όπως τους έπλασε η φύση και η εξέλιξη.
Τέλος θα πρότεινα να εξετάσεις αν προβάλλεις εσύ κάποια δικά σου στερεότυπα πάνω μου, για το ποιός επιζητά προσοχή και ποιος όχι. Στην ψυχολογία λέγεται projection και είναι ενδιαφέρον τομέας.
Όταν σου έχουν αναλύσει όλα τα παιδιά το ζήτημα με πηγές και επιχειρήματα, παιδιά που είναι πάνω στον κλάδο εν αντίθεση με σένα που δεν είσαι, όμως εσυ συνεχίζεις τα δικά σου. Ε τότε δεν υπάρχει περιθώριο συζήτησης μαζί σου, καθώς είναι εμφανές ότι θέλεις να προκαλείς αντιδράσεις, όπως κανεις σε όλα τα thread. Έχεις γίνει ειδικός σε όλα τα θέματα, και προσπαθείς να μας βγάλεις τρελούς. Άλλο που στο τέλος ότι λες πάει κουβά, καθώς γίνεται το αντίθετο. Την άλλην φορά προσπαθούσες να μου πεις ότι ξέρεις καλύτερα την οικονομία από εμένα, όταν εγώ έχω πτυχίο και μεταπτυχιακό πάνω στα οικονομικά ενώ εσυ όχι. Μετά όταν σου βάζουμε διαφορά στατιστικά τα απορρίπτεις καθώς πάνε ενάντια στον κόσμο που έχεις πλάσει εσύ στο μυαλό σου. Τώρα προσπαθείς να μας πείσεις ότι υπάρχουν άπειρα φύλα, παρά το γεγονός ότι ούτε αυτό ισχύει.
Εξέλιξη της κοινωνίας δεν είναι το να λέει ο καθένας ότι είναι σκύλος, αεροπλάνο, εξωγήινος. Εξέλιξη της κοινωνίας δεν είναι να δίνουμε ειδικό φύλο σε εκείνους που Παντρεύονται τους γονείς και τα αδέλφια τους (ναι υπάρχει και αυτός ο όρος). Αυτά είναι παράνοιες που δεν πρόκειται να επικρατήσουν ποτέ όσο και αν φωνάζεις. Επίσης, όσο και να θέλεις στο τέλος θα υπάρχουν 2 φύλα, το αρσενικό και το θηλυκό. Ξέρω ότι δεν σου αρέσει, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Καλύτερα να την αποδεχθείς, καθώς θα περάσεις όλη την ζωή σου σε ένα πληκτρολόγιο προβάλλοντας μια πραγματικότητα που δεν υπάρχει. Έχεις μπερδέψει τον όρο προοδευτικότητα με τον όρο παράνοια, το πιο στενάχωρο είναι ότι δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις την διαφορά. Εγώ όμως σταματώ εδώ καθώς δεν έχει νόημα, δεν έχει νόημα να κουράζομαι και να στεναχωριέμαι για να εξηγώ τα αυτονόητα σε ένα άτομο που το μόνο που κάνει είναι να πηγαίνει ενάντια στην πραγματικότητα. Προτείνω και στα υπόλοιπα παιδιά να κάνουν το ίδιο καθώς δεν έχει νόημα.
Όλα αυτά που λέμε εδώ δεν έχουν καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία. Το λέω καθώς θα προσπαθήσεις να πατήσεις πάνω σε αυτό για να περάσεις το αφήγημα σου. Ένας άντρας που πηγαίνει με άλλους άντρες, παραμένει άντρας. Το ίδιο ισχύει και για της γυναίκες.
Ένα άνθρωπος που γεννήθηκε με κάποια γενετική ανωμαλία (intersex), αργά ή γρήγορα με την βοήθεια της ιατρικής θα επιλέξει το φύλο που του ταιριάζει, δηλαδή το αρσενικό ή το θηλυκό.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

24-01-25

07:46
Ενα είναι δεδομένο πλεον. Η ανθρώπινη φύση δεν περιορίζεται σε δυαδικά φύλα. Υπάρχουν και φυσικές και κοινωνικές ποικιλομορφίες, όπως τα intersex, transgender και non-binary άτομα που μάλιστα αποτελούν μέρος της ανθρώπινης ποικιλομορφίας.Δεν είναι θέμα "προσοχής", όπως λες. Είναι μια σοβαρή συζήτηση που αφορά την κατανόηση της ανθρώπινης ποικιλομορφίας. Η ψυχολογία, η κοινωνιολογία και η βιολογία έχουν προχωρήσει πολύ για να κατανοήσουν ότι η πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλή όσο το "αρσενικό-θηλυκό". Είναι σημαντικό να διακρίνουμε ότι η φύση δεν είναι απόλυτα δυαδική. Οι διαφοροποιήσεις, όπως intersex, transgender ή non-binary, είναι φυσικές και κοινωνικά υπαρκτές. Δεν είναι "woke ατζέντα" ή "παραμύθια". Είναι η εξέλιξη της κοινωνίας μας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι έτσι όπως τους έπλασε η φύση και η εξέλιξη.
American Economist
Επιφανές μέλος

24-01-25

07:54
Ενα είναι δεδομένο πλεον. Η ανθρώπινη φύση δεν περιορίζεται σε δυαδικά φύλα. Υπάρχουν και φυσικές και κοινωνικές ποικιλομορφίες, όπως τα intersex, transgender και non-binary άτομα που μάλιστα αποτελούν μέρος της ανθρώπινης ποικιλομορφίας.
Άλλαξε κόμμα γρήγορα, ο Μητσοτάκης έγινε anti-woke και πιστεύει σε 2 φύλα.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

24-01-25

07:57
Και η αιμορροφιλία ειναι ασθενεια που οφειλεται σε μεταλλαξη στο φυλετικο χρωμόσωμα. Οι αιμορροφιλικοι δηλαδη δεν ανηκουν στο δυαδικο αρσενικο θηλυκο?Ενα είναι δεδομένο πλεον. Η ανθρώπινη φύση δεν περιορίζεται σε δυαδικά φύλα. Υπάρχουν και φυσικές και κοινωνικές ποικιλομορφίες, όπως τα intersex, transgender και non-binary άτομα που μάλιστα αποτελούν μέρος της ανθρώπινης ποικιλομορφίας.
Επισης πηγες?

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

24-01-25

07:59
Οι βιολογικές ποικιλομορφίες αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι το φύλο δεν είναι αυστηρά δυαδικό αλλά πιθανότατα ένα συνεχές με πολλαπλές εκφράσεις.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.569 μηνύματα.

24-01-25

08:32

ChatGPT - Wikipedia
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.112 μηνύματα.

24-01-25

08:36
Άσχετο, τώρα που είδα τις εικόνες male / female που έβαλε ο economist, που τις βάζουν έξω από τουαλέτες: ξέρω αρκετές γυναίκες που πάνε σε αντρικές τουαλέτες όταν προκύπτει ανάγκη.
Ο λόγος είναι ότι οι αντρικές δεν έχουν κόσμο και κάνουν γρήγορα τη δουλειά τους, όταν βρίσκονται σε χώρους event (όποιος πάει σε συναυλίες και θέατρα θα ξέρει). Αν το έκανε αυτό άντρας θα τον είχε μαζέψει η φρουράαα.
Ο λόγος είναι ότι οι αντρικές δεν έχουν κόσμο και κάνουν γρήγορα τη δουλειά τους, όταν βρίσκονται σε χώρους event (όποιος πάει σε συναυλίες και θέατρα θα ξέρει). Αν το έκανε αυτό άντρας θα τον είχε μαζέψει η φρουράαα.

American Economist
Επιφανές μέλος

24-01-25

08:38
Αν το έκανε αυτό άντρας θα είχε φάει ξύλο.![]()
Στο λύκειο μου, μερικοί πήγαιναν στις γυναικείες τουαλέτες ώστε να τρομάζουν τις κοπέλες.

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.112 μηνύματα.

24-01-25

08:38
Εμάς από το δημοτικό κιόλας οι γυναικείες τουαλέτες ήταν άβατον!Στο λύκειο μου, μερικοί πήγαιναν στις γυναικείες τουαλέτες ώστε να τρομάζουν τις κοπέλες.![]()
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.046 μηνύματα.

24-01-25

08:47
Σ εμάς οι ανδρικές ηταν άβατον 
Αλλά τώρα που μιλάμε για τουαλέτες και non binary, ένας φίλος μου που σπουδάζει στην Ολλανδία μου είπε ότι οι τουαλέτες είναι και για τα δυο φυλα σε πολλά πανεπιστήμια

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αλλά τώρα που μιλάμε για τουαλέτες και non binary, ένας φίλος μου που σπουδάζει στην Ολλανδία μου είπε ότι οι τουαλέτες είναι και για τα δυο φυλα σε πολλά πανεπιστήμια
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.320 μηνύματα.

24-01-25

08:52
Σε πολλά μαγαζιά στην Αθήνα τα έχουν αφαιρέσει πλήρως τα σηματα απο τις τουαλέτες.
Στις Ευρωπαικές χώρες δε αυτό γίνεται χρόνια
Στις Ευρωπαικές χώρες δε αυτό γίνεται χρόνια
Scandal
Διαχειριστής

24-01-25

08:54
Στην Ελλάδα και ειδικά για πολλές γυναίκες, το να μην υπάρχουν ξέχωρες τουαλέτες, μπορεί να είναι αιτία να μην πάνε σε ένα μαγαζί.
Το έχω ακούσει με τα αυτιά μου "τουαλέτα στην οποία έχει μπει άντρας πριν, δεν μπαίνω".
Εντρυφώ στην τουαλετολογία
Το έχω ακούσει με τα αυτιά μου "τουαλέτα στην οποία έχει μπει άντρας πριν, δεν μπαίνω".
Εντρυφώ στην τουαλετολογία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- louminis
- Paragontas7000
- Reader
- taketrance
- Memetchi
- chester20080
- Joji
- charmander
- Scandal
- American Economist
- tsiobieman
- Μήτσος10
- Αλκίμαχος
- johnsala
- fmarulezkd
- A350
- Debugging_Demon
- fourkaki
- back2967
- Valkorian
- kalhkardia
- Kate1914
- DimitraA.
- Giorgkalo
- giannhs2001
- Libertus
- rafaela11
- bibliofagos
- jellojina
- touvlo
- Dr. Gl. Luminous
- Fernando_A
- physicscrazy
- exotic xo
- Sosstoss
- Wonderkid
- phleidhs
- eukleidhs1821
- camil
- jj!
- ROM32
- Ariana2018
- Totreno
- Εριφύλη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.