Guest 990498
Επισκέπτης

Θα πας μέσω terminal στο φάκελο που το έχεις αποθηκεύσει και εκεί θα του δώσεις δικαιώματα εκτέλεσης
και μετά για να το τρέξειςCode:chmod +x GoogleEarthLinux.bin
Code:sudo ./GoogleEarthLinux.bin
Δε σε κατάλαβα, στο desktop το έχω...

help μαν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cd /home/borat/Desktop
Και μετά τα υπόλοιπα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Και πάλι ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

τωρα γραφω απο ubuntu 64..
και ηδη ειχα προβλημα..μου κολλησαν ολες οι αναβαθμισεις..και του λειτουργικου σε 10,04 lts και των υπολοιπων..
ακυρωσα..τι να κανω τωρα..
τα μπερδεματα που λεγαμε...
και ξεκιναει πχ χωρις προσαρτημενα τα παρτισιον..και ετσι μου κοβει καθε συντομευση κανω σε αλλο τμημα..
δεν μου κανει αντιγραφη με ghost επειδη παλι υπαρχει προβλημα με την προσαρτηση..
αλλα βλεπω οτι τρεχει σχετικα καλυτερα τις σελιδες..

τελικα ειχε προβλημα το ελληνικο κεντρο..τα καταβαζει μια χαρα απο το ξενο κεντρο..
τωρα μου κανει αναβαθμιση σε lynx lts,,κατι τετοιο..μη αναστρεψιμη..ελπιζω να ειναι καλο..
επιλογη παντως στη δημοσκοπηση για δυο λειτουργικα δεν εχεις..αυτο ειναι το καλυτερο για μενα..
περιεργως μου φαινεται στο youtube πχ καλυτερος ο ηχος με το linux παρα με τα win..
μολις εβαλα το lynx..ωραιο ειναι..αλλα δεν μπορω να βαλω τη εναλλαγη γλωσσας στην κατω μπαρα απο την πανω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

γιατι δεν μπορω να κανω συντομευση του κεντρικου παρτιτιον του ubuntu στην επιφανεια εργασιας?
μου το βγαζει παντα σπασμενο..!
ενω τα αλλα παρτιτιον γινονται μια χαρα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Μηχανάκι set top box με nvidia ion chipset. Mint linux 10 επάνω, αλλά μου έκανε τα ίδια και με ubuntu 10.04. Προσπαθώ να βγάλω ήχο από το HDMI και δε βγαίνει με τίποτα. Στο control panel όταν επιλέγω την κανονική έξοδο (καρφάκι για ηχεία) παίζει, αλλά όταν επιλέγω το HDMI μούγκα. Όταν επιλέγω να βγάζει και από τα δύο, μούγκα και τα δύο. Στα windows παίζει. Ακολουθούν σχετικα config file dumps.
**** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
card 0: NVidia [HDA NVidia], device 0: ALC662 rev1 Analog [ALC662 rev1 Analog]
Subdevices: 1/1
Subdevice #0: subdevice #0
card 0: NVidia [HDA NVidia], device 1: ALC662 rev1 Digital [ALC662 rev1 Digital]
card 0: NVidia [HDA NVidia], device 3: NVIDIA HDMI [NVIDIA HDMI]
pulse
Playback/recording through the PulseAudio sound server
front:CARD=NVidia,DEV=0
HDA NVidia, ALC662 rev1 Analog
Front speakers
surround40:CARD=NVidia,DEV=0
4.0 Surround output to Front and Rear speakers
surround41:CARD=NVidia,DEV=0
4.1 Surround output to Front, Rear and Subwoofer speakers
surround50:CARD=NVidia,DEV=0
5.0 Surround output to Front, Center and Rear speakers
surround51:CARD=NVidia,DEV=0
5.1 Surround output to Front, Center, Rear and Subwoofer speakers
surround71:CARD=NVidia,DEV=0
7.1 Surround output to Front, Center, Side, Rear and Woofer speakers
iec958:CARD=NVidia,DEV=0
HDA NVidia, ALC662 rev1 Digital
IEC958 (S/PDIF) Digital Audio Output
hdmi:CARD=NVidia,DEV=0
HDA NVidia, NVIDIA HDMI
HDMI Audio Output
dmix:CARD=NVidia,DEV=0
Direct sample mixing device
dmix:CARD=NVidia,DEV=1
dmix:CARD=NVidia,DEV=3
HDA NVidia, NVIDIA HDMI
dsnoop:CARD=NVidia,DEV=0
Direct sample snooping device
dsnoop:CARD=NVidia,DEV=1
dsnoop:CARD=NVidia,DEV=3
HDA NVidia, NVIDIA HDMI
hw:CARD=NVidia,DEV=0
Direct hardware device without any conversions
hw:CARD=NVidia,DEV=1
hw:CARD=NVidia,DEV=3
HDA NVidia, NVIDIA HDMI
plughw:CARD=NVidia,DEV=0
Hardware device with all software conversions
plughw:CARD=NVidia,DEV=1
plughw:CARD=NVidia,DEV=3
HDA NVidia, NVIDIA HDMI
cat /proc/asound/cards
0 [NVidia ]: HDA-Intel - HDA NVidia
HDA NVidia at 0xfae78000 irq 21
Έχω βρεί αυτό αλλα φαίνεται να είναι άλλο πρόβλημα, συν οτι δεν υπάρχει το συγκεκριμένο package που λεει για τις ρυθμίσεις.
Καμιά ιδέα; Δεν το κατέχω το sound model του alsa, help.
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

Αυτό που μπορείς να κάνεις καταρχήν είναι να τρέξεις από το τερματικό
alsamixer
και να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις από εκεί.
Αν προτιμάς τις ευκολίες του γραφικού περιβάλλοντος κατέβασε από το κέντρο λογισμικού το gnome alsamixer
και κοίτα αν όλα είναι καλά.
πόσταρε και κανα screenschot από το alsamixer.
fockos
Επιφανές μέλος

Eβαλα τα windows 7 και βρήκα την υγειά μου.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Πραγματικά περίεργο.
Αυτό που μπορείς να κάνεις καταρχήν είναι να τρέξεις από το τερματικό
alsamixer
και να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις από εκεί.
Αν προτιμάς τις ευκολίες του γραφικού περιβάλλοντος κατέβασε από το κέντρο λογισμικού το gnome alsamixer
και κοίτα αν όλα είναι καλά.
πόσταρε και κανα screenschot από το alsamixer.
Το χα τρέξει το alsamixer, αλλά δεν είδα κάτι που το θεώρησα λάθος.
Συνημμένα
Άγγελος
Επιφανές μέλος

μια απορια.. εχω δυο δισκους 500αρηδες.στον εναν ειναι τα xp και αλλα partition, και ο δευτερος ειναι κενος..
θελω να βαλω το linux ubuntu στο δευτερο δισκο.θα μου δημιουργησει κανα προβλημα?
στην εκκινηση του pc εχω επιλογη f12 να επιλεξω πια συσκευη να φορτωσω,και αναμεσα στους δυο δισκους,το εχω δοκιμασει και λειτουργει.
τι λετε? στο δευτερο δισκο θα βαλω τον grub loader και τα partition του ubuntu, και καποια partition ntfs ακομα..
και κατι αλλο..τα win 7 οταν εχεις και ubuntu μπουταρει παλι με grub loader?δεν σου βγαζει καθολου win loader με επιλογη ubuntu πριν?
επειδη κατι τετοιο διαβασα στο νετ..
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί να σου δημιουργήσει πρόβλημα; Να μου 'λεγες ότι έχεις Vista να σου πω ντάξει, πάντα υπάρχει πιθανότητα να σκάσουν γιατί είναι Vista.μια απορια.. εχω δυο δισκους 500αρηδες.στον εναν ειναι τα xp και αλλα partition, και ο δευτερος ειναι κενος..
θελω να βαλω το linux ubuntu στο δευτερο δισκο.θα μου δημιουργησει κανα προβλημα?
Εάν σου βγάλει πρόβλημα αυτό θα είναι θέμα hardware - που σημαίνει ότι με οποιοδήποτε λειτουργικό θα το αντιμετώπιζες.
Τι θες να πούμε; Καλορίζικοι.στην εκκινηση του pc εχω επιλογη f12 να επιλεξω πια συσκευη να φορτωσω,και αναμεσα στους δυο δισκους,το εχω δοκιμασει και λειτουργει.
τι λετε? στο δευτερο δισκο θα βαλω τον grub loader και τα partition του ubuntu, και καποια partition ntfs ακομα..

Εμένα η πρότασή μου πάντως είναι να βάλεις τον Grub Loader στο MBR του ΠΡΩΤΟΥ δίσκου, Ή να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του BIOS ώστε να μπουτάρει μόνο από τον δεύτερο δίσκο.
Τα Win 7 μπουτάρουν με τον δικό τους loader. Ο grub θα σου βγάλει επιλογή για να κάνει chain triggering του windows loader.και κατι αλλο..τα win 7 οταν εχεις και ubuntu μπουταρει παλι με grub loader?δεν σου βγαζει καθολου win loader με επιλογη ubuntu πριν?
επειδη κατι τετοιο διαβασα στο νετ..
Άγγελος
Επιφανές μέλος

δεν αντικαθιστα τον loader οπως στα xp?πιο ασφαλες μου φαινεται..Τα Win 7 μπουτάρουν με τον δικό τους loader. Ο grub θα σου βγάλει επιλογή για να κάνει chain triggering του windows loader.
μα αυτο θελω να αποφυγω,,το μπλεξιμο loaders..εντελως ξεχωρα συστηματα θελω..Εμένα η πρότασή μου πάντως είναι να βάλεις τον Grub Loader στο MBR του ΠΡΩΤΟΥ δίσκου, Ή να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του BIOS ώστε να μπουτάρει μόνο από τον δεύτερο δίσκο.
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

σκέφτομαι να περάσω σε ένα παλιό μηχάνημα ubuntu 12.04.4.
Υπάρχει πιθανότητα να καταφέρω να συνδεθώ στο νετ με ένα usb wifi receiver belkin F5D9050B και να δουλέψει ένα σετάκι ασύρματα logitech ex100 (ποντίκι και mouse);
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Για το wifi μόνο μια δοκιμή θα σου απαντήσει στα σίγουρα.
Γιατί ubuntu 12 και όχι 13;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Πάμε στο ζουμί
Ubuntu 12.04.4 LTS is a long-term support release. It has continuous hardware support improvements as well as guaranteed security and support updates until April 2017.
και
Ubuntu 13.10 will be supported for 9 months and includes cutting-edge new features that make your music, videos, documents and apps much easier to access.
Οπότε για σιγουριά κατέβασα το 12.
Έπειτα, όλα αυτά με το πληκτρολόγιο και το usb της belkin θα δουλέψουν pnp;
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Βαλε τα με live cd και δομκιμαστε τις εξωτερικε ςσυσκευες. Με παλιο hardware συνηθως δεν υπαρχει προβλημα αλλα αν δε δοκιμασεις δε μπορεις να εισαι σιγουρος
Guest 990498
Επισκέπτης

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Αν απαντηση=Ισως τοτε
{
Κατα την εγκατασταση των ubuntu αν θυμαμαι καλα σου ζητα να ορισεις ζωνη,γλωσσα , διαταξη πληκτρολογιου(εκει τεσταρεις) και γενικοτερα ελεγχους γι αυτα. Επισης σου ζητα να συνδεθεις στο δικτυο για να λαβεις ενημερωσεις κατα την εγκατασταση. Αν κατι δε δουλευει τοτε δεν προχωρας το install
}
Guest 990498
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.