mousitsa
Νεοφερμένο μέλος

θα του έλεγα..."Μπράβο αγορίνα μου ,έτσι πρέπει ....μόνο εγώ θα καμαρώνω τις χάρες σου"?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
openopen
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:έχω μια απορία, οταν θα βλέπατε τον σύντροφο σας σε αισθησιασή ταινία θα την βλέπατε ολοκληρή την ταινια; ή θα την κοβατε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Και εκεί που αποφασίζεται να εμπλουτίσετε την "ερωτική" συλλογή σας (λέμε τώρα) με ένα ακόμα έργο ανακαλύπτετε ότι ο/η σύντροφος σας έχει ένα ρόλο στην ταινία. Ποιά είναι η αντίδραση σας.
Αν δεν το ήξερα θα την είχε άσχημα, αλλα άν το ήξερα καθόλου άσχημο, δεν με νοιάζει η ερωτική ζωή του πρίν απο μένα αλλα σε ερωτική ταινία είναι τραβηγμένο, πρέπει να τα λές αυτά τα πράγματα, απο κεί και πέρα θα ρωτούσα τι έγινε και θα περίμενα απάντηση (μετά τις φάπες) δεν θα μένω εγώ κάγκελο για βλακείες δικές του...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

"Ρε συ, νομίζω πως αυτόν τον κ#λο κάπου τον ξέρω."Ποιά είναι η αντίδραση σας.

Αν το 'κανε κατά τη διάρκεια της σχέσης, σουτ χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.
Αν το 'κανε πριν.... δεν ξέρω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

- γιατί δεν κάνει τα ίδια κόλπα σε μένα!
- γιατί εκεί δείχνει να το απολαμβάνει περισσότερο!
- γιατί αρνήθηκε το τρίο ενώ εκεί πήγε με 5!
- και γιατί αρνήθηκε να τραβήξουμε ερασιτεχνικό βίντεο!

Και εκτός της πλάκας, όλοι σας λέτε ότι είναι λίγο απίθανο το σενάριο και έχετε κάποιο δίκιο. Αν όμως το αλλάξουμε λίγο και πούμε ότι την/τον πετυχαίνετε σε ερωτικές σκηνές σε κάποιο τσοντοκλιπάκι από κινητό; Με κάποιον/α πρώην πχ και το συγκεκριμένο βίντεο ξέφυγε με κάποιον τρόπο από τα χέρια τους και διαδόθηκε σε όλη την Ελλάδα πχ.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

αυτο...το μονο που ξερω ειναι οτι θα εβλεπα την τσοντοταινια ΜΕΧΡΙ το τελος.
τωρα το μετα αγνωστο...
Rempeskes
Επιφανές μέλος

nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JennyV
Δραστήριο μέλος

αισθησιακες ταινιες τις λέμε τώρα?απο ποτε?εγω εχω μεινει πισω?
έτσι τις λέγανε από πάντα.. στην πορεία άλλαξε ο "όρος "
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Μου έχουν διηγηθεί οι (πολύ) μαγαλύτεροι από πού προήλθε ο όρος "τσόντα" που είναι γνωστό ότι η λέξη σημαίνει πρόσθετο κομμάτι. Την εποχή 1960-1970 προφανώς δεν υπήρχε ούτε video ούτε internet και οι ταινίες πορνό στην Ελλάδα ήταν πολύ αυστηρά απαγορευμένες. Υπήρχαν μερικοί κινηματογράφοι που έπαιζαν κάποια κανονική ταινία, αλλά κάπου στη διάρκεια της προβολής διέκοπταν και έβαζαν ένα κομμάτι πορνοταινίας διάρκειας 5-10 λεπτών, που ακριβώς επειδή ήταν πρόσθετο το έλεγαν τσόντα. Το ότι κάποιος κινηματογράφος θα είχε τσόντα, μαθευόταν από στόμα σε στόμα και πήγαιναν μπουλούκια οι νεολαίοι της εποχής. Πολλές φορές στο ταμείο εκτός από το εισιτήριο τους ζητούσαν και παραπάνω χρήματα. Στους κινηματογράφους αυτούς, εκτός από την τσόντα, γινόταν και μεγάλος χαβαλές, καθώς οι θεατές χειροκροτούσαν, πέταγαν ατάκες και φώναζαν συνθήματα. Χαρακτηριστικό ήταν όταν αργούσε το πορνό κομμάτι να φωνάζουν "Ρίξε τσόντα ρε" ή "Θα πεινάσεις ρε". Αργότερα, άρχισαν να παίζονται ολόκληρες ταινίες πορνό, αλλά ο όρος "τσόντα" και ο χαβαλές έμειναν. Γυρίστηκαν πολλές ελληνικές πορνοταινίες και βασικός πρβταγωνιστής ήταν ο Γκουσγκούνης που η φήμη του έφτασε μέχρι τις μέρες μας.έτσι τις λέγανε από πάντα.. στην πορεία άλλαξε ο "όρος "

faeton
Νεοφερμένο μέλος

Pak
Επιφανές μέλος

Samael
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ λεω να την θεσπίσουμε ως μέρα παράδοσης του στεκιού για τρασοθέματα.Τι το αφροδισιακό έχει αυτή η κρύα Τετάρτη;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Και φονικο ένστικτο γιατι ο σύντροφός της μετα δε θα ζούσε
Και πυρωμενα ματια, πυρομανία + αυτοκαταστροφικότητα
Καλά πάει η μέρα, ευχάριστα, και μετα έχω εγω τα άγχη μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.