O 12χρονος Μιχάλης έγινε μοναχός

akikos

Well-known member

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,330 μηνύματα.
εδώ που τα λέμε όντως, η είδηση του "12χρονου μοναχού" είναι εντελώς ψευδης. Πολλά παιδιά πάνε στην αθωνιάδα κάθε χρόνο αλλά δεν γίνεται ντόρος για αυτά.

Ότι έγραψα πάντως, το έγραψα νομίζοντας πως ο μικρός θα γινόταν μοναχός από τέτοια ηλικία.
Γι αυτό πρέπει να καλιεργήσουμε τον εαυτό μας και να έχουμε κριτική ικανότητα. Xωρίς να googlaρω ήμουν σίγουρο ότι η είδηση ήταν στημένη. Οι Έλληνες αποδεδειγμένα δεν έχουν. Στόχο τέτοιων ειδήσεων είναι να πλήξουν αστυνομία, εκκλησία και το φιλελευθερισμό στη συνείδηση του μέσου ψηφοφόρου.
Παραδείγματα
1) Σκάνδαλο βατοπεδίου που τελικά δεν ήταν σκάνδαλο.
2) Το περιστατικό για τον περιπτερά που δεν έδινε νερά σε αστυνομικούς. Αθωώθηκαν οι αστυνομικοί.
3) Έναν που το πετούσε η εκκλησία έξω από το σπίτι του. Η αλήθεια ήταν ότι το σπίτι του το παρείχε η εκκλησία και του το πήρε γιατί υπήρχαν άτομα με μεγαλύτερη ανάγκη.
4) Υπόθεση Σακκάς. H μισή Ελλάδα απαιτούσε τη αποφυλάκισή του. Του δώθηκε άδεια και δραπέτευσε.
5) Ρωμανός. Η μισή Ελλάδα υποστήριζε ένα τρομοκράτη...
6) Δεν πλήρωνε η εκκλησία ΕΝΦΙΑ. Η εκκλησία δεν πλήρωνε ΕΝΦΙΑ για τους ναούς μόνο.
7) Σημίτης και Χρηματιστήριο. Ένας πρωθυπουργός όσο δύναμη και να έχει δεν μπορεί να κατευθύνει τους δείκτες.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Panos188

Well-known member

Ο Ριχάρδος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 997 μηνύματα.
Μιλάμε για παιδάκι 8-9 χρονών, δεν έχει αναπτυχθεί καν το σώμα του, δεν έχει περάσει εφηβεία, δεν σκέφτεται το άλλο φύλο, δεν γνωρίζει τι σημαίνει αυτή η απόφαση. Οπότε όχι, μόνο ευχάριστη δεν είναι αυτή η είδηση. Τι σημαίνει αισθάνεται ότι είναι σε λάθος σώμα; Θέλει να φοράει ροζ και να παίζει με κούκλες; Τότε θα έπρεπε να καταρρίψουμε τα ηλίθια στερεότυπα των παιδιών/φύλων.
Δεν είμαι απόλυτος ως προς το ερώτημα αν έπρεπε να γίνει τώρα η μετάβαση ή αργότερα, στεκούμενος κυρίως σε αυτό που λες, δηλαδή στο ότι δεν έχουν λάβει χώρα οι σωματικές αλλαγές. Απλώς, κάθομαι και σκέφτομαι, ότι είναι τουλάχιστον δυσάρεστο, για να μην πω τίποτα περισσότερο, το να βλέπει ένα τέτοιο άτομο να αλλάζει το σώμα του με τρόπο που δεν του ταιριάζει, και να υπόκειται σε μια τέτοια ψυχοφθόρα διαδικασία για πολλά χρόνια. Πχ να είναι κορίτσι και να έχει στήθος κι αυτό να μην της αρέσει, να είναι αγόρι και να κατουράει όρθιο, να βλέπει τη φωνή του να γίνεται βραχνή και να μην του αρέσουν αυτά που ανέφερα κα. Δεν είμαι απόλυτος ως προς αυτό, απλά αναρωτιέμαι αν αξίζει κάποιος να τα τραβήξει όλα αυτά μιας και αν αισθάνεσαι ότι σου έχει δοθεί λάθος φύλο, τότε σου έχει όντως δοθεί το λάθος φύλο.

δεν είναι ευχάριστη είδηση ας πούμε οτι οι γονείς του Μιχάλη αποδέχτηκαν την απόφαση του, και αντι τόσα χρόνια να τον πιέζουν να πάει σε ένα κανονικό σχολείο, τον άφησαν να κάνει αυτο που ήθελε και να μπει στην αθωνιάδα σχολή,να μάθει ελληνικά στο όρος και να έχει δασκάλους μοναχούς?
Μα δεν ήταν απόφασή του, ήταν και καλά απόφασή του. Εξήγησα και πριν τους λόγους.

Και εγώ μπορώ να πω ότι η θρησκεία φανερώνεται σε κάθε πολιτισμό, άρα είναι κομμάτι της φύσης του ανθρώπου.
Επίσης, δεν αντιλέγω ότι ο πανσεξουαλισμό κτλ μπορεί να είναι φυσικά, αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι τα παιδιά επηρεάζοντε.
Τα παιδιά επηρεάζονται στο τι θα φάνε, τι θα παίζουν, πώς θα περάσουν το χρόνο τους κτλ. Κανένα παιδί δε θα έλεγε "α ξέρεις, νιώθω κοπέλα κι όχι αγόρι" για ψίλου πήδημα. Δεν υπάρχει περίπτωσηνα "θέσει ένα τέτοιο θέμα" ένα παιδάκι, αν δεν συντρέχει λόγος.
Αναφορικά με τη θρησκεία και το ρόλο της ως κομμάτι υο πολιτισμού, θα συμφωνήσω στο ότι οι θρησκείες είναι παντοδύναμες σε όποιο πολιτισμό κι αν ανήκουν. Άρα μπορούν να σε ετεροκατευθύνουν πχ να είσα ο Μιχαλάκης και να σε φτιάχνει να περνάς το χρόνο σου στην αθωνιάδα.
 

Objectivism

New member

Ο Covfefe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,546 μηνύματα.
Ακολουθεί off-topic
Τα παιδιά επηρεάζονται στο τι θα φάνε, τι θα παίζουν, πώς θα περάσουν το χρόνο τους κτλ. Κανένα παιδί δε θα έλεγε "α ξέρεις, νιώθω κοπέλα κι όχι αγόρι" για ψίλου πήδημα. Δεν υπάρχει περίπτωσηνα "θέσει ένα τέτοιο θέμα" ένα παιδάκι, αν δεν συντρέχει λόγος.
Αναφορικά με τη θρησκεία και το ρόλο της ως κομμάτι υο πολιτισμού, θα συμφωνήσω στο ότι οι θρησκείες είναι παντοδύναμες σε όποιο πολιτισμό κι αν ανήκουν. Άρα μπορούν να σε ετεροκατευθύνουν πχ να είσα ο Μιχαλάκης και να σε φτιάχνει να περνάς το χρόνο σου στην αθωνιάδα.
Έτσι είναι. ΄Τα παιδιά, με την κατάλληλη ανάθρεψη μπορείς να τα κάνεις να πιστευουν τα πάντα. Αν το παιδί σου το ντύνεις με κοριτσίστικα ρούχα, αν του δίνεις να παίζει με κούκλες ή έστω αν του πεις "Νικολάκι, παίζει να είσαι και νικολίνα", ξέρεις πόσο πολύ το επηρεάζεις; Το επηρεάζεις το ίδιο πολύ με το να του πεις "Υπάρχει ένας μπαμπάς εκεί ψηλά και σε βλέπει".
Εσύ μπορεί να επιλέγεις να μην το πιστεύεις αυτό. Δικαίωμα σου.
Όμως, υπάρχει τερίαστια διαφορά των γκεη σήμερα και των γκέη του παρελθόντος. Προφανώς και lgbtq υπήρχαν από τα αρχαία χρόνια. Το γεγονός όμως ότι αυξάνονται δείχνει ότι πλέον, lgbtq μπορεί να νομίζει ότι είναι κάποιος που υπο άλλες συνθήκες θα ήταν str8.
Προσωπικά, θεωρώ πως υπάρχουν άνθρωποι που γεννιούντε lgbtq. Αυτοί όμως, ήταν ελάχιστοι σε σχέση με τους str8. Πλέον, αυξάνονται ραγδέα και κυρίως σε φιλελεύθερες χώρες που σημαίνει ότι το κλίμα στο οποίο θα μεγαλώσεις παίζει καθοριστικό ρόλο.

Κανένα παιδί δε θα έλεγε "α ξέρεις, νιώθω κοπέλα κι όχι αγόρι" για ψίλου πήδημα. Δεν υπάρχει περίπτωσηνα "θέσει ένα τέτοιο θέμα" ένα παιδάκι, αν δεν συντρέχει λόγος.
Κάτσε ρε φιλε. Αυτά πως τα λες; Που το ξέρεις;
Ε τότε κανένα παιδί δεν είπε ότι είναι πιστός για ψίλου πήδημα. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ναι, δεν συμφωνώ με την πλύση εγκεφάλου του μικρού μιχάλη, αλλά δεν συμφωνώ ούτε και με την πλύση εγκεφάλου της μιρκής τρανσεξουαλ.

Εσύ πίστευε ότι η μικρή είναι τρανσεξουαλ επειδή "καταλαβαίνει" τι είναι και το "νιώθει". Εγώ πάντως, ξέρω ότι δηλώνει τρανσεξουαλ από ηλικία μικρότερη των 7 ετών, όταν καλά-καλά δεν μπορούσε να πει "τρανς-τζεντερ" και έλεγε τρανθ-τσεντερ.
Στα 7 σου χρόνια δεν ξερεις καν τι είναι τα π@π@ρια. Όλα τα άλλα είναι υποκρισία και παραμύθια για κουκουνάρια.

να και η μικρή τρανς η οποία είναι ξεκάθαρο πως από την ηλικία που μπουσουλούσε, της φορούσαν κοριτσίστικα ρούχα...Για δες και αυτό:


Τέλος του off-topic.
Σε αυτό το θέμα συμφωνώ με τον gaspar.
Είναι εντελώς υποκριτικό να γέρνουμε την ζυγαριά προν την επιλογή του μιχάλη και όχι προς κάθε life changing επιλογή 7χρονου...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Panos188

Well-known member

Ο Ριχάρδος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 997 μηνύματα.
Φίλε μου, κάνεις ένα λάθος. Όλα αυτά, τα γράφεις σαν να πιστεύεις ότι οι γονείς του παιδιού ήθελαν να το κάνουν τρανσέξουαλ, πράγμα που προφανώς δεν ισχύει. (" της φορούσαν κοριτσίστικα ρούχα..." λες. Ποιος; Γιατί; Έτσι γιατί τους καύλωσε τους γονείς μια μέρα να ντύσουν το παλικάρι τους κοπέλα; ). Κανένα ζευγάρι γονέων όταν περιμένουν παιδί δε λένε "μακάρι του παιδί μου να είναι τρανσέξουαλ ή έστω αν δεν είναι, θα το κάνω εγώ". Στην καλύτερη περίπτωση, οι γονείς να είναι δεκτικοί και ακομπλεξάριστοι και να δεχθούν το παιδί τους όπως είναι, όποτε αυτό τους αποκαλυφθεί.

Επίσης, μερικοί ίσως βλέπετε μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Ποιος μας λέει εμάς τι πέρασε αυτή η οικογένεια; Σίγουρα οι γονείς δεν περίμεναν το αγοράκι του να αρέσκεται στο να συμπεριφέρεται σαν κοριτσάκι. Ήταν σοκ για την οικογένεια κατά πάσα πιθανότητα. Απλά οι άνθρωποι το αποδέχτηκαν και συνέχισαν με δεδομένο αυτό. Μη νομίζετε ότι οι οικογένειες παίρνουν αφ' υψηλού αποφάσεις, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Άλλο λάθος που κάνεις είναι ότι πιστεύεις πως είναι τόσο εύκολο να επηρεάσεις τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός παιδιού. Μάλιστα, εσύ αναφέρεις πως μπορείς με την κατάλληλη χειραγώγηση να το ωθήσεις στον τρανσεξουαλισμό. Τα ένστικτα ωστόσο είναι πολύ πιο ισχυρά από ότι νομίζεις. Επίσης, νομίζεις ότι υπάρχει ένας κακός στην υπόθεση ο οποίος θέλει να καταστήσει ένα παιδάκι τρανσέξουαλ. Δεν είναι ταινία η ζωή.

"Το γεγονός όμως ότι αυξάνονται... φιλελεύθερες χώρες...". Δικά σου λόγια. Στις μέρες απλά ξέρεις τι συμβαίνει; Κάποιος άνθρωπος μπορεί πιο εύκολο να εξερευνήσει και να αγαπήσει τον εαυτό του χωρίς να φοβάται για ιδέες διαπόμπευσης από τους άλλους. Όταν κάποιος γνωρίζει ότι υπάρχουν κι άλλοι σαν αυτόν (πράγμα πολύ δύσκολο παλαιότερα) τότε αποδέχεται και αγαπά τον εαυτό του. Δεν ντρέπεται για αυτό που είναι. Ανάφερεις και τις φιλελεύθερες χώρες. Σ' αυτές τις χώρες, υπάρχει το υπόστρωμα κάποιος να συνειδητοποιήσει πχ ότι είναι bi και όχι straight, επειδή πολύ απλά βλέπει ότι υπάρχουν κι άλλοι όμοιοί του. Αντί δηλαδή να χαιρόμαστε που ο κόσμος τα έχει καλύτερα με τον εαυτό του, καθόμαστε κι αναλύουμε γιατί "αυξήθηκε ραγδαία" η κοινότητα των LGBTQ. Οπότε κανένα ποσοστό δεν αυξήθηκε. Απλά ο κόσμος δε φοβάται πια να ανακαλύψει τον εαυτό του, πράγμα που γινόταν λιγότερο παλιά.

Επίσης ρωτάς που τα ξέρω αυτά που λέω. Ο άνθρωπος λειτουργεί σαν τη μάζα και την αδράνεια. Δεν του πολυαρέσουν οι αλλαγές (κάθε μάζα προσπαθεί να μην μεταβάλει την κατάστασή της λόγω της αδράνειας). Πόσο μάλλον οι μεγάλες αλλαγές. Οπότε, ποιος ο λόγος να θέλει να αλλάξει φύλο αν δε συντρέχει σοβαρός λόγος; Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε ότι η αλλαγή φύλου είναι από τις πιο σοβαρές αλλαγές που μπορεί να υποστεί κάποιος, ισάξια ίσος με την μετανάστευση.

Γιατί κάποιος να είναι υποκριτής στο θέμα του τρανσεξουαλισμού; Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά. Κάνετε λες και οι κακοί θέλουν να γεμίσουν τον κόσμο με LGBTQ άτομα.
 

Objectivism

New member

Ο Covfefe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,546 μηνύματα.
[/QUOTE]
Φίλε μου, κάνεις ένα λάθος. Όλα αυτά, τα γράφεις σαν να πιστεύεις ότι οι γονείς του παιδιού ήθελαν να το κάνουν τρανσέξουαλ, πράγμα που προφανώς δεν ισχύει. (" της φορούσαν κοριτσίστικα ρούχα..." λες. Ποιος; Γιατί; Έτσι γιατί τους καύλωσε τους γονείς μια μέρα να ντύσουν το παλικάρι τους κοπέλα; ). Κανένα ζευγάρι γονέων όταν περιμένουν παιδί δε λένε "μακάρι του παιδί μου να είναι τρανσέξουαλ ή έστω αν δεν είναι, θα το κάνω εγώ". Στην καλύτερη περίπτωση, οι γονείς να είναι δεκτικοί και ακομπλεξάριστοι και να δεχθούν το παιδί τους όπως είναι, όποτε αυτό τους αποκαλυφθεί.
Φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο. Μάλιστα, το όλο σκηνικό ξεκίνησε όταν το έντυσαν με γυναικία ρούχα και του άρεσε. Το έντυσαν με γυναικία ρούχα. Όταν ήταν 5-6 χρόνων.

Επίσης, μερικοί ίσως βλέπετε μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Ποιος μας λέει εμάς τι πέρασε αυτή η οικογένεια; Σίγουρα οι γονείς δεν περίμεναν το αγοράκι του να αρέσκεται στο να συμπεριφέρεται σαν κοριτσάκι. Ήταν σοκ για την οικογένεια κατά πάσα πιθανότητα. Απλά οι άνθρωποι το αποδέχτηκαν και συνέχισαν με δεδομένο αυτό. Μη νομίζετε ότι οι οικογένειες παίρνουν αφ' υψηλού αποφάσεις, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Τι αποδέχτηκαν; Τι δεν ηθελαν; Λολ. Από αυτό και μόνο το κομμάτι φαίνεται ότι δεν έχεις διαβάσει τίποτα για την οικογένεια του Εηβορι ή γενικά για την υπόθεση. Το ντοκιμαντερ λέει ξεκάθαρα ότι οι γονείς του παιδιού ήταν μαχητικοί υπέρμαχοι των τρανσεξουαλς για πάρα πολλά χρόνια. Άνετα επηρέσαν το παιδί τους ασυνείδητα. Σου είπα, ακόμα και το "Νικολάκι, παίζει να είσαι νικολίνα" στην ηλικία των 6 μπορεί να επηρεάσει το παιδί.

Άλλο λάθος που κάνεις είναι ότι πιστεύεις πως είναι τόσο εύκολο να επηρεάσεις τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός παιδιού. Μάλιστα, εσύ αναφέρεις πως μπορείς με την κατάλληλη χειραγώγηση να το ωθήσεις στον τρανσεξουαλισμό. Τα ένστικτα ωστόσο είναι πολύ πιο ισχυρά από ότι νομίζεις. Επίσης, νομίζεις ότι υπάρχει ένας κακός στην υπόθεση ο οποίος θέλει να καταστήσει ένα παιδάκι τρανσέξουαλ. Δεν είναι ταινία η ζωή.
Ο μόνος κακός είναι η ανθρώπινη βλακεία.
Και οι γονείς του μιχάλη δεν τον έκαναν χριστιανό επειδή τον μισούσαν αλλά επειδή τον αγαπούσαν. Δεν γίνεται να πιστεύεις ότι κάθετι που κάνει ένας γονιός είναι και σωστό. Υπάχουν πολλοί ηλίθιοι γονείς.
Το πόσο εύκολα επηρεάζεται η ψυχοσύνθεση ενός μπέμπη στο έχω εξηγήσει πιο πάνω και στο εξηγεί και το ένα από τα βίντεο που σου έδειξα.

"Το γεγονός όμως ότι αυξάνονται... φιλελεύθερες χώρες...". Δικά σου λόγια. Στις μέρες απλά ξέρεις τι συμβαίνει; Κάποιος άνθρωπος μπορεί πιο εύκολο να εξερευνήσει και να αγαπήσει τον εαυτό του χωρίς να φοβάται για ιδέες διαπόμπευσης από τους άλλους. Όταν κάποιος γνωρίζει ότι υπάρχουν κι άλλοι σαν αυτόν (πράγμα πολύ δύσκολο παλαιότερα) τότε αποδέχεται και αγαπά τον εαυτό του. Δεν ντρέπεται για αυτό που είναι. Ανάφερεις και τις φιλελεύθερες χώρες. Σ' αυτές τις χώρες, υπάρχει το υπόστρωμα κάποιος να συνειδητοποιήσει πχ ότι είναι bi και όχι straight, επειδή πολύ απλά βλέπει ότι υπάρχουν κι άλλοι όμοιοί του. Αντί δηλαδή να χαιρόμαστε που ο κόσμος τα έχει καλύτερα με τον εαυτό του, καθόμαστε κι αναλύουμε γιατί "αυξήθηκε ραγδαία" η κοινότητα των LGBTQ. Οπότε κανένα ποσοστό δεν αυξήθηκε. Απλά ο κόσμος δε φοβάται πια να ανακαλύψει τον εαυτό του, πράγμα που γινόταν λιγότερο παλιά.
Όλα αυτά που λές είναι καλά και συμφωνώ με μία σημαντική λεπτομέρεια. Μιλάς-για-ενήλικες. Όχι για 5χρονα.
Σε παρακαλώ...
Επιπλέον, δεν κατηγόρησα τους lgbtq. Απλώς δεν χωνεύω υποκριτές που λένε ότι ένα παιδί 12 χρόνων επηρεάζεται από το χριστιανικό περιβάλλον του αλλά ένα παιδί 5 χρόνων δεν επηρεάζεται από το γκεη περιβάλλον του.

Επίσης ρωτάς που τα ξέρω αυτά που λέω. Ο άνθρωπος λειτουργεί σαν τη μάζα και την αδράνεια. Δεν του πολυαρέσουν οι αλλαγές (κάθε μάζα προσπαθεί να μην μεταβάλει την κατάστασή της λόγω της αδράνειας). Πόσο μάλλον οι μεγάλες αλλαγές. Οπότε, ποιος ο λόγος να θέλει να αλλάξει φύλο αν δε συντρέχει σοβαρός λόγος; Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε ότι η αλλαγή φύλου είναι από τις πιο σοβαρές αλλαγές που μπορεί να υποστεί κάποιος, ισάξια ίσος με την μετανάστευση.
Πριν από μια βδομάδα χτυποούσες μόνιμο τατουάζ στο μπράτσο και τώρα που λες ότι οι άνθρωποι δεν γουστάρουν τις αλλαγές;
Και εσύ που το ξέρεις; Έλα τώρα. Που βασίζεις αυτά που λες; Οι άνθρωποι είναι σαν την αδράνεια; whaaaaat?

Γιατί κάποιος να είναι υποκριτής στο θέμα του τρανσεξουαλισμού; Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά. Κάνετε λες και οι κακοί θέλουν να γεμίσουν τον κόσμο με LGBTQ άτομα.
Η υποκρισία δεν είναι απαραίτητα κακή. Μπορεί να οφείλεται σε αμάθεια απλώς. :)
 

Panos188

Well-known member

Ο Ριχάρδος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια . Έχει γράψει 997 μηνύματα.
Όσο υπέρμαχος και να 'ναι κάποιος του τρανσεξουαλισμού, τη σεξουαλικότητα κάποιου να τη γυρίσεις 180 μοίρες δεν μπορείς που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω. Δεν είναι απλά πράγματα, μην τα βλέπετε τόσο επιφανειακά βρε παιδιά. Όταν κάποιος είναι τρανσέξουαλ, ξέρει καλά τι εστί διαφορετικότητα. Έχεις ακούσει για τις οικογένειες ουράνιο τόξο; Πολύ πιθανόν. Θα εκπλαγείς με τις απόψεις των παιδιών για τη διαφορετικότητα των γονιών τους, και τον δικό τους σεξουαλικό προσανατολισμό που έμμεινε ανεπηρέαστος.

Ας κάνουν οι γονείς τον γιό τους χριστιανό. Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα μου το ανέφερα πιο πάνω.

Πάντως να ξέρεις, οι άνθρωποι δεν επιδιώκουν αλλαγές. Η παρομοίωση με το τατουάζ τώρα τι να πω, άτοπη.

Καλό σου βράδυ.
 

Objectivism

New member

Ο Covfefe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,546 μηνύματα.
Όσο υπέρμαχος και να 'ναι κάποιος του τρανσεξουαλισμού, τη σεξουαλικότητα κάποιου να τη γυρίσεις 180 μοίρες δεν μπορείς που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω. Δεν είναι απλά πράγματα, μην τα βλέπετε τόσο επιφανειακά βρε παιδιά. Όταν κάποιος είναι τρανσέξουαλ, ξέρει καλά τι εστί διαφορετικότητα.
Ναι, η μικρή Εηβορι, 7 ετών, ξέρει καλά τι εστί τρανς-τζέντερ. Θα μου εξηγήσει και εμένα τι είναι μόλις μάθει να το προφέρει σωστά... :/:
Καληνύχτα :)
 

deviljoy

New member

Ο deviljoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών . Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Η επικίνδυνη ιδεολογία του φιλελευθερισμού επιβάλει την προώθηση των LGbT κοινοτήτων για να δημιουργήσει άτομα φιλοτομαριστές μη συλλογικά σκεπτόμενους :D. Γι'αυτό και όλοι οι LGBT ψηφίζουν Democrats επειδή είναι τόσο επηρεασμένοι από την κυρίαρχη ιδεολογία (λολ) τον φιλελευθερισμό. Το ωραίο πάντως είναι πως ένας χριστιανός ρεπουμπλικάνος θα συμφωνούσε με 9/10 από όσα λέει στο βίντεο ο καθηγητής. :D
 
Τελευταία επεξεργασία:

Johnny15

Well-known member

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 10,019 μηνύματα.
Η επικίνδυνη ιδεολογία του φιλελευθερισμού επιβάλει την προώθηση των LGbT κοινοτήτων για να δημιουργήσει άτομα φιλοτομαριστές μη συλλογικά σκεπτόμενους :D. Γι'αυτό και όλοι οι LGBT ψηφίζουν Democrats επειδή είναι τόσο επηρεασμένοι από την κυρίαρχη ιδεολογία (λολ) τον φιλελευθερισμό. Το ωραίο πάντως είναι πως ένας χριστιανός ρεπουμπλικάνος θα συμφωνούσε με 9/10 από όσα λέει στο βίντεο ο καθηγητής. :D
Βασικά ισχύει ότι όλοι ψήφισαν Χίλαρι.
 

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 7,496 μηνύματα.
Οπότε παιδιά ψεύτικη η είδηση... τραγικοί Έλληνες και μη δημοσιογράφοι! :clapup:
 

juste un instant

Well-known member

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 5,506 μηνύματα.

Ανώνυμος Αλκοολικός

Well-known member

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 5,119 μηνύματα.
Μακάρι να είχαν όλοι οι Έλληνες το ενα δέκατο, έστω, της χριστιανικής πίστης που έχει αυτό το 12χρονο σοφό αγοράκι
Ο κόσμος μας θα ήταν απαλλαγμενος από εγκλήματα, σεξουαλικές διαστροφές και εκμετάλλευση ανθρώπου προς άνθρωπο ( καπιταλισμός )
όπως τα Σιμωνιακά
 

Κομνηνός

New member

Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,649 μηνύματα.
ένα θέμα που εξ αρχης βγήκε από λάθος είδηση που αναπαρήγαγαν οι δημοσιογράφοι
δεν είναι μοναχός το παιδί,σπουδάζει εκεί ,στην Αθωνιαδα,σχολειο αναγνωρισμενο κανονικα απο το κρατος

μοναχος δεν γινεσαι σε αυτην την ηλικια,
εδω ακομα και μεγαλους σε ηλικια τους βαζουν δοκιμους πριν τους δεχτουν

μαθητης στο σχολειο ειναι ο μικρος!απλα
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top