underwater
Περιβόητο μέλος

Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, θέλω πάντα λίγο χρόνο για να πάρω μπρος.Και επειδή δεν μπορώ να διαχωρίσω το σεξ από το συναίσθημα το πιο πιθανό είναι να κόλλαγα με τον τύπο, αυτός να μου ξεκαθάριζε την θέση του και να γινόμουν κομμάτια
.
Οπότε αυτό που κάνω είναι να διαλέγω την μέση λύση, κοινώς "φάσωμα" και να προχωράω όσο βλέπω ότι με παίρνει.![]()
Τώρα είδα τι είχα γράψει παλιότερα. Έχουν αλλάξει τα πράγματα, δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι! Πάντως συνεχίζω να πιστεύω πως το σεξ με συναίσθημα δεν συγκρίνεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Σεξ της μιας βραδυας με καποιον που θελεις αλλα δεν μπορεις να εισαι ας πουμε?
Καποιον που ηδη ξερεις και ετυχε?Η καποιον που γνωρισες ενα βραδυ σου την βαρεσε και κανεις οτι κανεις και κατα πασα πιθανοτητα ουτε που θα τον ξανα δεις?
Με καποιον που θελω και μου βγαινει και αποθημενο ναι θα το κανω,και δεν θα το μετανοιωσω απλα θα με φορτισει περισσοτερο συναισθηματικα που αυτο ειναι λιγο μειον μου..
Τωρα σε καποια απο τις αλλες δυο περιπτωσεις, οχι πως ειμαι προκατηλημενη..ναι το εχω κανει αλλα δεν με γεμισε καθολου,οποτε ειμαι λιγο κατα σε αυτο..Οχι γενικα της αντιληψης αυτης οσο οτι δεν εκφραζει εμενα προσωπικα!
roumana
Διάσημο μέλος

Για μένα έχει μόνο «τον θέλω, επομένως κάνω». Για να φτάσω να τον θέλω βέβαια, σημαίνει ότι μʼαρεσει πώς μιλάει, πώς γελάει, πώς τρώει, πώς με κοιτάει κλπ κλπ(και, βασική προϋπόθεση, δεν είναι δεσμευμένος, δεν ειμαι δεσμευμενη

...αν μιλάτε για σεξ με απόλυτο stranger… no thanks…
love_angel
Επιφανές μέλος

δε νομιζω να υπαρχει αλλο τοπικ που να ισχυει τοσο πολυ αυτη η σημειωση οσο αυτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natsud94
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

εκτος απο το οτι φοβαμαι τις αρρωστιες και το τι κουβαλαει ο καθενας,θεωρω οτι δεν θα μου εδινε τιποτα αυτο το πραγμα.
Οσο για τη σαρκικη απολαυση;Ειναι μεγαλυτερη οταν υπαρχει συναισθημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

ναι αμε και εχω κανει
ειχα κατσει,περιμενα και κανεις δεν ηρθε

thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Και τι ειναι τα κλαρινιπιπινια?

Γιατι λεφτα ρε παιδια, ξαναερωτω?
Και τι ειναι τα κλαρινιπιπινια?![]()
Δεν ειπα πουθενα λεφτα ειπα χαρακτηρα(δηλαδη συμπεριφορες "ματσο" ας πουμε) και εμφανιση, γυμνασμενος ξερω εγω με τατου οτιδηποτε...
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

Επιβεβαιώνω, εμένα που έχω λεφτά καμία δε με θέλει για one night stand!Γιατι λεφτα ρε παιδια, ξαναερωτω?![]()

Andante
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.