Onlyfans: Σύγχρονη πορνεία ή σημεία των καιρών;

Zukov

Διάσημο μέλος

Ο Zukov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,218 μηνύματα.
Είδες ; Δεν κουράστηκα καθόλου να το βρω...

Αλλά δεν ήξερα τί να πω, έχασα τα λόγια μου σαν ρώτησες αυτό :

Αλλα κανείς δεν εξηγεί ΓΙΑΤΙ είναι κακό να πουλάς το σώμα σου και ΓΙΑΤΙ είναι κακό να θες να βγάλεις λεφτά
Ναι αλλα γιατι;
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,391 μηνύματα.
Αυτό που με ανησυχεί προσωπικά πιο πολύ δεν είναι το εαν ο άλλος αποφάσισε να αξιοποιήσει το σώμα του για να βγάλει λεφτά(πρόβλημα υπάρχει εαν πουλάς την ψυχή σου, όχι το σώμα σου), όσο το οτι υπάρχει μια συνεχής τάση οι άνθρωποι να επιλέγουν τις πιο εύκολες λύσεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σχετικά τώρα με την αξιοπρέπεια κτλπ. Η ερωτική επαφή είτε μιλάμε σε επίπεδο λεκτικής επικοινωνίας είτε σωματικής έχει την αξία που τους δίνει ο κάθε άνθρωπος. Μπορείς να την βλέπεις ως μέσο άντλησης απλώς ευχαρίστησης ή ως μια πιο ιδιαίτερη διαδικασία σύνδεσης με έναν άνθρωπο. Είναι επιλογή του καθενός.
 

Λένω

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,603 μηνύματα.
Για να συζητηθεί ένα θέμα και να συντονιστούν μ΄αυτό οι συζητητές προκειμένου να επιχειρηματολογήσουν, θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον κάποια υποτυπώδη κοινά αποδεκτά δεδομένα.

΄Οταν οι μισοί θεωρούν ότι η παρουσία μιας κοπέλας στο onlyfans είναι κάτι τόσο απλό όπως να πηγαίνει για μπάνιο στην θάλασσα με το μπικίνι της και οι άλλοι μισοί θεωρούν ότι είναι ένα δείγμα της απώλειας κάθε ίχνους σεβασμού και ποιότητας προς τον εαυτό της στον βωμό του εύκολου χρήματος, θεωρούν απολύτως λογικό τον διαχωρισμό της έκθεσης του σώματός της, για τους συγκεκριμένους λόγους που εκτίθεται, από κάθε συναίσθημα και παίρνουν ως δεδομένο ότι όλες αυτές οι κοπελιές είναι πλήρως συνειδητοποιημένες για τις πράξεις τους και στο μέλλον ανασκοπώντας το παρελθόν τους, θα αισθάνονται το ίδιο άνετες όπως στο παρόν, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει συζήτηση.

Ματαιοπονείτε.
 

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,122 μηνύματα.
Καλα τρικυμια εν κρανιο.Κανενα σωμα δεν πουλαει η καθαριστρια συνελθε.Καθαριζει τον χωρο..δηλαδη καπου να σταματησουμε να τα ισοπεδωνουμε ολα.ΘΕΣ ΝΑ ΟΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑς ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ...ε...συνελθε λεμε.
Κια μονο αυτο που εγραψες μου αρκει για να κοψω τις διπλωματικες σχεσεις μαζι σου.
Δηλαδη ελεος καπου.
Γειααααααααααααα...:bye2:.

δλδ ο εργάτης, που πεθαίνει από εργατικό ατύχημα, ο εργάτης που θα πάει στον ορθοπεδικό γιατί η δουλειά τον σακατεύει, θα πάει στον ψυχίατρο γιατί έχει στρες και κατάθλιψη, τι ακριβώς "πουλάει"; δεν ρισκάρει την υγεία του, τη σωματική του ακεραίτητα;

πολύ ρομαντική και ηθικιστική άποψη έχεις για το σεξ, ενδεχομένως λόγω επιρροών από χριστιανική ανατροφή. και εγώ έτσι το βλέπω (αν και πλέον έχω αποσυρθεί), αλλά - τι να κάνουμε - κάποιοι απλά το βλέπουν ως μέσω βιοπορισμού και εδώ που τα λέμε, δεν ενοχλούν κανέναν.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,295 μηνύματα.
Είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα και δεν έχω καταφέρει να φτάσω σε συμπέρασμα.

Θεωρώ όμως ως μια πολύ γενική άποψη οτι αυτό που ενοχλεί είναι το θέμα του σεξ. Το σεξ πιστεύω πως είναι για πολλούς ένα βρώμικο πράγμα όταν δε γίνεται με κάποιον που αγαπάς. Νομίζω αυτή είναι η βάση που ξεκινάει κάποιος και θεωρεί οτι η πορνεία σε οποιαδήποτε μορφή της είναι κακή.

Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν κοπέλες να κάνουν τα πάντα. Να τρώνε, να κοιμούνται, να διαβάζουν, να βάφονται, να μαγειρεύουν, ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς υπάρχει εκεί έξω. Τη στιγμή που θα δείξουν σημεία του κορμιού τους ή γυρίσει γενικότερα το θέμα στο σεξ, ξαφνικά όλα γίνονται λάθος, απαγορευμένα, ξεδιάντροπα, ανήθικα.

Και εκεί είναι για μένα το ζουμί.

Η γλυκειά μου @Joji είπε μια πολύ σοφή κουβέντα και ήθελα να την παραθέσω για έμφαση:
Σίγουρα δεν το θεωρώ εύκολο χρήμα.
Είναι εύκολο χρήμα πράγματι όταν πουλάς την ψυχή σου στο διάολο; Όταν κάνεις κάτι για το οποίο (κανονικά θα έπρεπε να) ντρέπεσαι; Όταν τα χρήματα που θα βγάλεις σήμερα και θα αγοράσεις το χ πράγμα, μετά από λίγα χρόνια θα τα θυμάσαι σαν ντροπιασμένα χρήματα; Όταν έγινες περίγελως αγνώστων;
 

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,560 μηνύματα.
Όλο κοπέλες και κοπέλες ακούω πάντως και μάλιστα πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς που έχουν να κάνουν απο το ηθικό μέχρι και την αντίληψη & νοημοσύνη. Στο ονλι φανς υπάρχουν και άντρες αλλά άσε ξέρω, τουμπεκί.
Τόσα μηνύματα απο χθές και βάζω μέσα και τα εντελώς σάπια του τρόλ δεν ανέφεραν ποτέ τους άντρες του ονλι φανς.
Κι αυτό απο μόνο του λέει πολλά.
 

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Dreamweaver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1,755 μηνύματα.
Βασικά αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της εκτράχυνσης των ηθών και του καπιταλισμού. Όλοι και όλα πωλούνται και αγοράζονται...
ο καπιταλισμος γιατι σου φταιει και οχι η σεξουαλικη απελευθερωση?
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,130 μηνύματα.
Ναι λογικά δεν παίζει κανένα ρόλο το σώμα σε επαγγέλματα όπως μοντέλο, γι' αυτό άλλωστε δεν έχουμε εξισώσει το "αυτή είναι μοντέλο" με το "αυτή έχει ένα σώμα που ο περισσότερος κόσμος θεωρεί όμορφο".
Ή γι' αυτό δεν κυκλοφορεί ο όρος "plus size μοντέλο" να εξειδικεύσει ότι μπορεί να υπάρχουν και μοντέλα με διαφορετικό σωματότυπο από υπόλοιπα.

Η ενίοτε από σπόντα-ενίοτε ηθελημένη εκμετάλλευση (σε ελάχιστο ή σε μεγαλύτερο βαθμό) ενός σώματος που τυχαίνει να έχει χαρακτηριστικά που κοινωνικά θεωρούνται όμορφα, συμβαίνει ολ όβερ σε επάγγελματα που περιέχουν έκθεση ή διάδραση με τον πελάτη/καταναλωτή και θα συνεχίσει να συμβαίνει γιατί πολύ απλά έχουμε μία θετική προδιάθεση σε αυτό που προσωπικά βρίσκουμε όμορφο και θελκτικό.
Η πόρτα/μετρ στο μαγαζί πιθανότατα θα τύχει να έχει μια εμφάνιση που από πολλούς θεωρείται όμορφη, η σερβιτόρα το ίδιο, χελ ακόμα και η κοπέλα στο λιανεμπόριο και τα έχουμε πει και σ' άλλα θρεντζ αυτά.
Σε όλα αυτά τα επαγγέλματα υπάρχει κόσμος που έχει μία θέση που θα μπορούσε να έχει και κάποιος με σώμα που σπανιότερα θεωρείται όμορφο, αλλά τυχαία δεν βλέπουμε τόσο συχνά τέτοιο κόσμο ρε παιδί μου.
Κάποιοι εργαζόμενοι σ' αυτά θα ασπάζονται την παραπάνω θεωρία "εκμετάλλευσης" και θα συναινούν σε αυτήν, κάποιοι άλλοι δε θα το λογίζουν ως εκμετάλλευση και κάποιοι άλλοι δε θα 'χουν αποφασίσει κιόλας στην τελική τι το θεωρούν κι αν θα πάρουν μέρος γι' αρκετά χρόνια σ' αυτό.

Που ακριβώς μπαίνει η γραμμή του "χάνεται η αξιοπρέπεια"; Τη βάζουμε όταν κάποια ερωτογενής ζωνή εκτεθεί σε δημόσια θέα, τύπου στριπτίζ; Τη βάζουμε όταν κάποιος λαμβάνει αντάλλαγμα για να συμμετάσχει σε σεξουαλική δραστηριότητα; Τη βάζουμε όταν δεν κάνει κάτι απ' αυτά με τους μέχρι τώρα παραδοσιακούς τρόπους αλλά χρησιμοποιεί έναν καινούριο όπως το ονλιφανς καλή ώρα;
Τη βάζουμε όταν προτιμάει να προβεί σε κάτι τέτοιο για βασικό εισόδημα;
Τη βάζουμε όταν προβαίνει σε κάτι τέτοιο για έξτρα εισόδημα;
Τη βάζουμε όταν απλά όλες οι παραπάνω κατηγορίες περάσουν κάποιο ποσοστό ενός πληθυσμού;

Θέλουμε-δε θέλουμε, κάποια όρια καθένας μας τα θέτει διαφορετικά. Άλλος θα θεωρήσει προσβολή το "είσαι χαζός", άλλος το "είσαι χαζός και μαλάκας", άλλος τίποτα απ' τα δύο.
Το θέμα είναι οποιοσδήποτε δραστηροποιείται σε ότιδήποτε είτε ως παραγωγός είτε ως καταναλωτής να το κάνει συναινώντας, συνειδητοποιημένα και να νιώθει ότι δεν προσπερνώνται τα δίκα του όρια.

Και ναι, η ηλικία συνειδητόποιησης για διάφορα πράγματα είναι δυστυχώς tricky. Πιθανώς δηλαδή ο χαρακτήρας του τρέιλερ καλή ώρα να εκφράζει απόψεις που σε 2 χρόνια θα σιχαίνεται, όπως και γενικώς να έχει συμπεριφορές και συνήθειες που σε δύο χρόνια θα σιχαίνεται, είναι σε μία ηλικία με γενικώς μικρότερη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον σε σχέση με αυτήν που ακολουθεί μετά το σχολείο.
Έχουμε θεσπίσει για διάφορα πράγματα νομικά ως δικλείδα τα 18, αυτό μπορούμε να κάνουμε και να μιλάμε στους ανήλικους με όποιον τρόπο θεωρούμε ότι θα τους βοηθήσει στο να βρουν τι οι ίδιοι θέλουν, να θεσπίσουν τα δικά τους, οποιαδήποτε όρια και να μάθουν πόση σημασία έχει οι γύρω τους να τα σέβονται.

Ε, στην τελική ο εν λόγω χαρακτήρας θα εκτεθεί σε διάφορες μορφές κινδύνου, ενδεχομένως να τραυματιστεί είτε σωματικά είτε ψυχικά και ενδεχομένως θα αναθεώρησει στην πορεία κάποια πράγματα όπως κάνουμε όλοι στις ζωές μας.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,415 μηνύματα.
ο καπιταλισμος γιατι σου φταιει και οχι η σεξουαλικη απελευθερωση?
Να είσαι κάποιος μεγιστάνας, να το καταλάβω να υποστηρίζεις τον καπιταλισμό κι οχι απλά να τον ανέχεσαι.

Να είσαι 20-30 χρονών υπάλληλος άλλου εφέντι και να κάνεις οτι δεν καταλαβαινεις που έχει βάλει το κωλοδάχτυλό του ο Καπιταλισμός με τη διαρκή φτωχοποίηση των λαών, τη μαζοποίηση και την ανάγκη για έσοδα ακόμα και στο νερό που θα πίνουμε, ε το βρίσκω παράξενο.

Χεράκι χεράκι πάτε με τους woke, δημιούργημα συγκεκριμένων φραγκάτων ειναι οι διάφοροι δικαιωματισμοί και λοιποι -ισμοί γιατί ο καπιταλισμός είδε ευκαιρία για εργατικο και καταναλωτικο δυναμικό σε καποιες ομάδες όπως και χρησιμοποιεί τη δυναμη του μάρκετινγκ καταναλωτικά αλλά και για διαμόρφωση πολιτικής και νοοτροπίας της δύσεως σε μια τεράστια χύτρα όπου όλα θα ειναι τουρλού και θα ελέγχονται πανεύκολα ανευ ιδεολογικών αντιστάσεων.

Ο καπιταλισμός κι αν ειναι από πίσω.
 

Zukov

Διάσημο μέλος

Ο Zukov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,218 μηνύματα.
ο καπιταλισμος γιατι σου φταιει και οχι η σεξουαλικη απελευθερωση?
Ο Νοζικ οταν θεμελιωνε ηθικα τον ελευθερισμο ειχε υποστηριξει πως οποιαδηποτε κρατικη παρεμβαση παραβιαζει την ελευθερια του ατομου, η οποια συνισταται στη πληρη ιδιοκτησια του εαυτου του. Οταν μιλαγε περι πληρους ιδιοκτησια δεν αναφεροταν μονο στις οικονομικες συναλλαγες αλλα σε καθε πτυχη της ζωης. Εν προκειμενω εφοσον αναφερομαστε στον βιοπορισμο μεσω only fans, εφαρμοζοντας τη λογικη του Νοζικ δε μπορουμε παρα να πουμε οτι ειναι μια αξιοπρεπη επιλογη στερουμενη ηθικης απαξιας εφοσον απλως δε παραβιαζει την ελευθερια καποιου τριτου. Μπορεις να καταλαβεις λοιπον πως το ηθικο οικοδομημα του ελευθερισμου ειναι κατα λογικη αναγκαιοτητα συνυφασμενο με τη σεξουαλικη απελευθερωση ή με την ολη κοσμοθεωρια περι ελευθεριας της επιλογης εν γενει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Να είσαι κάποιος μεγιστάνας, να το καταλάβω να υποστηρίζεις τον καπιταλισμό κι οχι απλά να τον ανέχεσαι.

Να είσαι 20-30 χρονών υπάλληλος άλλου εφέντι και να κάνεις οτι δεν καταλαβαινεις που έχει βάλει το κωλοδάχτυλό του ο Καπιταλισμός με τη διαρκή φτωχοποίηση των λαών, τη μαζοποίηση και την ανάγκη για έσοδα ακόμα και στο νερό που θα πίνουμε, ε το βρίσκω παράξενο.

Χεράκι χεράκι πάτε με τους woke, δημιούργημα συγκεκριμένων φραγκάτων ειναι οι διάφοροι δικαιωματισμοί και λοιποι -ισμοί γιατί ο καπιταλισμός είδε ευκαιρία για εργατικο και καταναλωτικο δυναμικό σε καποιες ομάδες όπως και χρησιμοποιεί τη δυναμη του μάρκετινγκ καταναλωτικά αλλά και για διαμόρφωση πολιτικής και νοοτροπίας της δύσεως σε μια τεράστια χύτρα όπου όλα θα ειναι τουρλού και θα ελέγχονται πανεύκολα ανευ ιδεολογικών αντιστάσεων.

Ο καπιταλισμός κι αν ειναι από πίσω.
Ο καπιταλισμος υπαρχει απο τον 17ο αιωνα. Το μονο που αλλαξε ειναι η δημογραφικη συσταση της κοινωνιας με τη παραλληλη εξελιξη της τεχνολογιας. Οποτε λοιπον και αυτος προσαρμοστηκε.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,415 μηνύματα.
Ο καπιταλισμος υπαρχει απο τον 17ο αιωνα. Το μονο που αλλαξε ειναι η δημογραφικη συσταση της κοινωνιας με τη παραλληλη εξελιξη της τεχνολογιας. Οποτε λοιπον και αυτος προσαρμοστηκε.
Αυτή η άποψη είναι λίγο μονόπλευρη στο δίπολο αίτιο-αιτιατό. Ισχύει μεν, αλλά δεν ισχύει μόνη της.

Ούτε απο την πλευρά ότι ο καπιταλισμός είναι δέκτης, ούτε ότι αποτελεί την εξέλιξη στον 17ο αιώνα.

Και γιατί:

Γιατί ο καπιταλισμός είναι και πομπός, βλέπει ευκαιρίες στην εξέλιξη και στην δημογραφική αναδιάταξη της κοινωνίας αλλά και τις προκαλεί ως ανατροφοδοτούμενος βρόγχος και γεννήτωρ εσόδων και νέων ευκαιριών από τις ήδη υπάρχουσες ευκαιρίες που μπορεί να τον διαμόρφωσαν σε παθητικό ρόλο. Είναι ένας εξελισσόμενος ζωντανός οργανισμός που θρέφεται από τις σάρκες του. Το ίδιο το παράσιτο στον ίδιο του του τον εαυτό ως ξενιστή.

Δεν μπορούμε να δούμε κατι τετοιο αποκλειστικώς παθητικά όπως αυτό εκφράζεται στην άποψή σου.
 

Ecomaniac

Νεοφερμένος

Ο Ecomaniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 116 μηνύματα.
Υπάρχει μια θεωρία πως ο καπιταλισμός δεν θέλει να κάνεις (εσυ σαν άτομο) σεξ
 

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,560 μηνύματα.

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,121 μηνύματα.
σε γαμάει έτσι κι αλλιώς
δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μπορεί όντως να συμβαίνει αυτό που λες αλλά υπάρχει κάτι που λέγεται οικονομική μεγένθυση και σε αυτή ο καπιταλισμός είναι το Α κ το Ω για να τη πετύχεις...

Τα υπόλοιπα καθεστώτα απέτυχαν να τη πετύχουν...
 

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,560 μηνύματα.
δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μπορεί όντως να συμβαίνει αυτό που λες αλλά υπάρχει κάτι που λέγεται οικονομική μεγένθυση και σε αυτή ο καπιταλισμός είναι το Α κ το Ω για να τη πετύχεις...

Τα υπόλοιπα καθεστώτα απέτυχαν να τη πετύχουν...
Ε ρε πουστη μου, με στεναχώρησες όμως :(


το «πουστη μου» σχήμα λόγου μη μου παρεξηγηθείς:redface:
 

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,121 μηνύματα.

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Δεν βλέπω κάποιο επιχείρημα γιατί να γίνεται διάκριση. Απ'ότι καταλαβαίνω σε ενοχλεί ότι το κάνουν για να καλύψουν τις καταναλωτικές επιθυμίες ; Γιατί σε ενοχλεί αυτό ; Είναι κακό κάποιος να κυνηγάει το κέρδος ;
Συνήθως δεν μας προκαλεί θαυμασμό να κυνηγάει κάποιος λεφτά αντί να έχει άλλα ιδανικά . Οπότε μια που ''πουλάει το σώμα της'' για να έχει καλό σπίτι ή ωραία ρούχα τη λέμε χαζή και ματαιόδοξη. Όπως λέμε και χαζό τον άλλο που δουλεύει για 3 και 60 σαν σκύλος για να πάρει καλό κινητό ή αυτοκίνητο .

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί προσδίδεις αρνητική χροιά στο ότι πουλάει το σώμα της ή και ένα μέρος της προσωπικότητας της. Και η καθαρίστρια πουλαει το σώμα της και γαμιεται η ψυχολογία της από την κούραση.
Γιατί πιθανόν να είναι πιο δύσκολο να πηγαίνεις με ανωμαλάρες, μαλάκες και άπλυτους από το να καθαρίζεις.
Βέβαια αναλόγως και την ''πορνεία'', μπορεί να έχεις ένα εραστή που θα είχες έτσι και αλιώς και να σε πλήρωνε .
Δεν ακούγεται και τόσο ψυχοφθόρο ..γίνεται βέβαια ψυχοφθόρο λόγω ηθικής που μας έχει επιβληθεί , οπότε πάλι δεν το κάνεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ένας ηθοποιός σε ερωτική σκηνή είναι ανήθικος;
Με δεδομένο πως πουλάει το σώμα για την τέχνη με αντάλλαγμα το χρήμα
Εσύ θα το έκανες επαγγελματικά όμως ;

Διότι όλοι είναι απενοχοποιημένοι, αλλά δεν το κάνει κανείς.
 
Τελευταία επεξεργασία:

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,121 μηνύματα.
Εγώ πάντως το χτύπαγα τον οικο ανοχης μετά την ορκωμοσία...

Είδα πως ο Χαρδαλιάς είχε το εκλογικό του κέντρο στη Συγγρού και την ημέρα των αποτελεσμάτων πήγε και ο Μητσοτάκης εκεί...είμαι σίγουρος ότι ο Κυριάκος μαζί με τον Νικ μετά τα αποτελέσματα το τίμισαν το μαγαζάκι απέναντι...έδωσαν και κατάλαβε...

Κυριάκο είσαι ένας από μας τελικά...


προκαλεί θαυμασμό να κυνηγάει κάποιος λεφτά αντί να έχει άλλα ιδανικά
Πάρα πολλές κυνηγάνε τα λεφτά μόνο κ μόνο για να τα κάνουν έμμεσα promotion στο ινστα
 

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,560 μηνύματα.
Εσύ θα το έκανες επαγγελματικά όμως ;
Με παρέθεσες εκεί που έλεγα για την τέχνη οπότε δεν ξέρω αν με ρωτάς αν θα έκανα αυτό ή ονλι φανς επαγγελματικά. Επίσης, το αν προσωπικά θα επέλεγα να το κάνω με το αναγνωρίζω το δικαίωμα σου να βγάζεις το ψωμί σου με όποιον τρόπο θέλεις ή μπορείς χωρίς να σε κρίνω καταλαβαίνεις πόσο πολύ απέχει.
Και δεν εχει να κάνει με το αν εγώ είμαι απελευθερωμένη ή οχι.
Διότι όλοι είναι απενοχοποιημένοι, αλλά δεν το κάνει κανείς.
Νομίζω η πλειοψηφία που το κάνει το έχει απενοχοποιήσει
 

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 2,677 μηνύματα.
Συνήθως δεν μας προκαλεί θαυμασμό να κυνηγάει κάποιος λεφτά αντί να έχει άλλα ιδανικά . Οπότε μια που ''πουλάει το σώμα της'' για να έχει καλό σπίτι ή ωραία ρούχα τη λέμε χαζή και ματαιόδοξη. Όπως λέμε και χαζό τον άλλο που δουλεύει για 3 και 60 σαν σκύλος για να πάρει καλό κινητό ή αυτοκίνητο .
Συμφωνώ ούτε εγώ συμμερίζομαι το διηνεκές κυνήγι του πλούτου. Ωστόσο όπως είπε ο samael
Αυτό που με ανησυχεί προσωπικά πιο πολύ δεν είναι το εαν ο άλλος αποφάσισε να αξιοποιήσει το σώμα του για να βγάλει λεφτά(πρόβλημα υπάρχει εαν πουλάς την ψυχή σου, όχι το σώμα σου), όσο το οτι υπάρχει μια συνεχής τάση οι άνθρωποι να επιλέγουν τις πιο εύκολες λύσεις χωρίς δεύτερη σκέψη.
Είναι μια γενική τάση της κοινωνίας , που εντοπίζεται σε όλα σχεδόν τα επαγγέλματα. Δεν είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των σεξεργατων.
Γιατί πιθανόν να είναι πιο δύσκολο να πηγαίνεις με ανωμαλάρες, μαλάκες και άπλυτους από το να καθαρίζεις.
Βέβαια αναλόγως και την ''πορνεία'', μπορεί να έχεις ένα εραστή που θα είχες έτσι και αλιώς και να σε πλήρωνε .
Δεν ακούγεται και τόσο ψυχοφθόρο ..γίνεται βέβαια ψυχοφθόρο λόγω ηθικής που μας έχει επιβληθεί , οπότε πάλι δεν το κάνεις.
[
Δεν ξέρω αν είναι πιο δύσκολο , αλλά και να είναι πάλι δεν εντοπίζω τον συσχετισμό της δυσκολίας της φύσης του επαγγέλματος με το αν είναι ηθικά σωστό. Επίσης στο only fans,που είναι και το θέμα , σίγουρα δεν συγκρίνονται οι συνθήκες εργασίας με την κλασική πορνεία
Εσύ θα το έκανες επαγγελματικά όμως ;

Διότι όλοι είναι απενοχοποιημένοι, αλλά δεν το κάνει κανείς.
Για εμένα η απενεχοποιηση του είναι το χρέος μας προς όσους εκούσια επιλέγουν το συγκεκριμένο επάγγελμα. Το ότι για εμένα ηθικά μπορεί να είναι ισότιμο με όλα τα επαγγέλματα δεν σημαίνει ότι ταιριάζει σε οποιονδήποτε. Δεν πήγαινε σε εμένα η ερώτηση , αλλά δεν θα το έκανα γιατί έχω ανασφάλεια με το σώμα μου και γιατί είναι επάγγελμα πνευματικα στάσιμο, εμένα μου αρέσει η γνώση. Για αυτό δεν θα το έκανα όχι γιατί το θεωρο ανήθικο
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top