Εγω παλι θα σχολιασω οτι αυτο ειναι απο τα πιο σωστα σχολια σε αυτο το θεμα.
Το ειδα και εγω ,παρολα αυτα εβαλα τις θετικες μου καθως σκεφτηκα οτι μαλλον θα το ξανασκεφτηκαν εκεινα τα παιδια που στο ΑΛΛΟ θρεντ ηταν υπερ της πορνειας και καταλαβαν οτι η πορνεια κατατρωει ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ .Ετσι το εξελαβα ..και συμφωνησα και μαζι τους.Για αυτο προφανως αλλαξαν αποψη.Διοτι δεν μπορει,σκεφτομαι τωρα εγω...σε ενα θεμα να ειμαστε υπερ της πορνειας και σε αλλο κατα...
Οποτε χαιρομαι πολυ που καταλαβαν το λαθος τους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Οκτωβρίου 2023
Προφανως..αλλα ειναι απο ΑΥΤΑ τα επαγγελματα(υπαρχουν και καποια αλλα) που πουλας τον εαυτο σου..διοτι και το σωμα μας ειναι εαυτος...και το σωμα δεν ειναι ξεκομμενο απο την ψυχη,.πνευμα,προσωπικοτητα οπως θες πεστο.
Κια θα ξεχωρισω την μανα που στην κατοχη πχ μπορει να πηγε με αντρες για να ζησει το παιδι της καθως δεν υπηρχαν δουλειες...αυτο ομως δεν την κανει πορνη καθως ηταν περιστασιακο και για να ζησει το παιδι της σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ..απο τον/την ..που πουλουν το σωμα τους,δηλαδη τον εαυτο τους ,γιατι το σωμα δεν ειναι ξεκομμενο απο την προσωπικοτητα...αφηστε τις αηδιες...
απλα για ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ,σιγα μην δουλεψω εγω σε εργοστασιο,καθαριστρια κλπ.... ΚΑΙ /Ή διοτι θελουν το ακριβοτερο iphon e,χλιδατη ζωη σε ακριβα ξενοδοχεια,ειναι ενα λαιφ σταιλ που ειναι της μοδας και λεω οκ..σιγα τι γινε κλπ/ Σαφως δικαιωμα τους,σαφως και δικαιωμα μας να κρινουμε αυτον τον τροπο ζωης οταν καποιοι ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ IPHONE ή επειδη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σουπερ ουαου να δουλεψουν σε ενα εργοστασιο,ή καθαριστριες,αλλα ειναι σουπερ ουαου και πολυ κουλ μπρο..να πουλουν τον εαυτο τους.
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ή ο ΠΟΡΝΟΣ που το κανει γιατι η αφεντομουτσουναρα της/του δεν μπορει να ανεχτει να ειναι καθαριστρια ή θελει τα σουπερ ουαου κινητα και καθε λογης μπιχλιμπιδια.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
Γιατι στην πορνεια που γινεται για τους λογους που ειπα, ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ.
Η απολυτη κενοτητα για μενα.