konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:14 Ο konfou έγραψε: #21 22-10-08 15:14 Το χρησιμοποιώ διότι από όσο ξέρω είναι η μοναδική σουίτα γραφείου για Linux. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 18:52 Ο Eruyomo έγραψε: #22 22-10-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από konfou: Το χρησιμοποιώ διότι από όσο ξέρω είναι η μοναδική σουίτα γραφείου για Linux. Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Υπάρχουν και άλλες όπως goffice ή koffice, καθώς και staroffice και δεν συμμαζεύεται. Βγήκε το καινούργιο OpenOffice btw και είναι πολύ ελαφρύτερο, γρήγορο και δουλεύει και πολύ καλύτερα με αρχεία του msoffice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:13 Ο 932df0a57b: #23 22-10-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από exc: Michale92, είναι βέβαιο ότι η opensource κοινότητα δεν μπορεί να φτάσει σε επίπεδο πολλά προγράμματα που αγοράζονται, αλλά από το να έχω windows με 1002 προβλήματα που αργούν να επιδιορθωθούν, προτιμώ τα υποκατάστατα opensource, των οποίων τα προβλήματα διορθώνονται μέσα σε μία-δύο μέρες. Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες να με ενημερώσεις τι προβλήματα έχεις αντιμετωπίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 07:47 Ο konfou έγραψε: #24 28-10-08 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν ισχύει. Υπάρχουν και άλλες όπως goffice ή koffice, καθώς και staroffice και δεν συμμαζεύεται. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 19:19 Ο Επιμηθέας: #25 19-01-09 19:19 OpenOffice 3.0 Ελληνικό και με Ελληνική βοήθεια το προτιμώ πάντα μια και έχει τη δυνατότητα για pdf. https://el.openoffice.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 11:16 Ο iGiannis έγραψε: #26 22-03-09 11:16 Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε .Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η Mavro Provato: #27 22-03-09 11:18 :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 18:37 Ο Eruyomo έγραψε: #28 22-03-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε .Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1: Click για ανάπτυξη... Και τις χρειάζεσαι όλες αυτές; Τι λειτουργίες έχει που δεν έχει το openoffice αλήθεια; Με τα ppt που φτιάχνονται απο το MSO έχει όντως προβλήματα, γι αυτό ο κόσμος τις παρουσιάσεις του τις δίνει σε pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:11 Ο jrot6 έγραψε: #29 13-04-09 19:11 Καποιος μου ειπε οτι τα αρχεια που σωζεις στο open ofice δεν ανοιγουν στo office ή το αντιθετο.. Ξερει κανεις να μου πει τι ισχυει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 22:48 Η Idril έγραψε: #30 13-04-09 22:48 Για το Open office 2.0 που ξέρω, το default file extension με το οποίο θα σου σώσει ένα text document είναι .swx, το οποίο δεν ανοίγει με word (τουλάχιστον μέχρι 2003 που έχω εγώ), έχεις όμως την επιλογή όταν κάνεις save να το σώσεις σαν .doc ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με το spreadsheet, το default file format των αρχείων του είναι .sxc που δεν ανοίγει με excel, έχεις όμως τη δυνατότητα να το σώσεις και σαν .xls αντίστοιχα. Όταν το κάνεις αυτό σου βγάζει ένα χαζοwarning βέβαια ότι και καλά μπορεί να χαθεί πληροφορία όταν σώζεις με external file formats. Το μόνο πρόβλημα που μου έτυχε εμένα τρία χρόνια τώρα ήταν με κάτι symbols (πχ σουηδικούς χαρακτήρες με τη βουλίτσα από πάνω κλπ), που δεν εμφανιζόταν μετά όταν το άνοιγα σε word/excel αλλά εντάξει, σιγά την τραγωδία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:00 Η tiffanykal: #31 24-10-10 12:00 Θέλω να κατεβάσω το OpenΟffice για Windows. Μήπως γνωρίζετε τις διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις 3.1.1 , 3.2 και 3.2.1 ; Ποια έκδοση θα προτείνατε; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η woochoogirl: #32 24-10-10 12:03 Την τελευταια θα κατεβασεις, οι αλλες δυο ειναι παλαιοτερες, φαινεται απο το οτι εχουν μικροτερους "αριθμους κυκλοφοριας". Δεν ξερω τις διαφορες, αλλα σε software να πηγαινεις στις τελευταιες εκδοσεις, και περισσοτερα features προσφερουν και λυνουν παλαιοτερα bugs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:19 Ο Μιχάλης9867: #33 24-10-10 12:19 επειδη ειχα χρησιμοποιησει την 3.1.1 &3.2 αρκετα στο παρελθον δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα ,εως καθολου μπορω να πω ,αλλα τωρα που εκανα φορματ φορτωσα την καινουργια εκδοση ,που μονο το περιβαλλον εργασιας φαινεται να ειναι διαφορετικο.\ παντως οποια και να κατεβασεις δεν θα σε απογοητευσουν ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 13:12 Ο koum έγραψε: #34 24-10-10 13:12 Την 3.2.1 να κατεβάσεις. Οι διαφορές της από την προηγούμενη είναι κυρίως κάποια bug fixes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2010 στις 15:27 Η tiffanykal: #35 25-10-10 15:27 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται.. Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:21 Ο qwerty111: #36 17-05-12 16:21 Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το χρησιμοποιώ διότι από όσο ξέρω είναι η μοναδική σουίτα γραφείου για Linux. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 18:52 Ο Eruyomo έγραψε: #22 22-10-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από konfou: Το χρησιμοποιώ διότι από όσο ξέρω είναι η μοναδική σουίτα γραφείου για Linux. Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Υπάρχουν και άλλες όπως goffice ή koffice, καθώς και staroffice και δεν συμμαζεύεται. Βγήκε το καινούργιο OpenOffice btw και είναι πολύ ελαφρύτερο, γρήγορο και δουλεύει και πολύ καλύτερα με αρχεία του msoffice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:13 Ο 932df0a57b: #23 22-10-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από exc: Michale92, είναι βέβαιο ότι η opensource κοινότητα δεν μπορεί να φτάσει σε επίπεδο πολλά προγράμματα που αγοράζονται, αλλά από το να έχω windows με 1002 προβλήματα που αργούν να επιδιορθωθούν, προτιμώ τα υποκατάστατα opensource, των οποίων τα προβλήματα διορθώνονται μέσα σε μία-δύο μέρες. Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες να με ενημερώσεις τι προβλήματα έχεις αντιμετωπίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 07:47 Ο konfou έγραψε: #24 28-10-08 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν ισχύει. Υπάρχουν και άλλες όπως goffice ή koffice, καθώς και staroffice και δεν συμμαζεύεται. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 19:19 Ο Επιμηθέας: #25 19-01-09 19:19 OpenOffice 3.0 Ελληνικό και με Ελληνική βοήθεια το προτιμώ πάντα μια και έχει τη δυνατότητα για pdf. https://el.openoffice.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 11:16 Ο iGiannis έγραψε: #26 22-03-09 11:16 Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε .Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η Mavro Provato: #27 22-03-09 11:18 :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 18:37 Ο Eruyomo έγραψε: #28 22-03-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε .Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1: Click για ανάπτυξη... Και τις χρειάζεσαι όλες αυτές; Τι λειτουργίες έχει που δεν έχει το openoffice αλήθεια; Με τα ppt που φτιάχνονται απο το MSO έχει όντως προβλήματα, γι αυτό ο κόσμος τις παρουσιάσεις του τις δίνει σε pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:11 Ο jrot6 έγραψε: #29 13-04-09 19:11 Καποιος μου ειπε οτι τα αρχεια που σωζεις στο open ofice δεν ανοιγουν στo office ή το αντιθετο.. Ξερει κανεις να μου πει τι ισχυει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 22:48 Η Idril έγραψε: #30 13-04-09 22:48 Για το Open office 2.0 που ξέρω, το default file extension με το οποίο θα σου σώσει ένα text document είναι .swx, το οποίο δεν ανοίγει με word (τουλάχιστον μέχρι 2003 που έχω εγώ), έχεις όμως την επιλογή όταν κάνεις save να το σώσεις σαν .doc ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με το spreadsheet, το default file format των αρχείων του είναι .sxc που δεν ανοίγει με excel, έχεις όμως τη δυνατότητα να το σώσεις και σαν .xls αντίστοιχα. Όταν το κάνεις αυτό σου βγάζει ένα χαζοwarning βέβαια ότι και καλά μπορεί να χαθεί πληροφορία όταν σώζεις με external file formats. Το μόνο πρόβλημα που μου έτυχε εμένα τρία χρόνια τώρα ήταν με κάτι symbols (πχ σουηδικούς χαρακτήρες με τη βουλίτσα από πάνω κλπ), που δεν εμφανιζόταν μετά όταν το άνοιγα σε word/excel αλλά εντάξει, σιγά την τραγωδία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:00 Η tiffanykal: #31 24-10-10 12:00 Θέλω να κατεβάσω το OpenΟffice για Windows. Μήπως γνωρίζετε τις διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις 3.1.1 , 3.2 και 3.2.1 ; Ποια έκδοση θα προτείνατε; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η woochoogirl: #32 24-10-10 12:03 Την τελευταια θα κατεβασεις, οι αλλες δυο ειναι παλαιοτερες, φαινεται απο το οτι εχουν μικροτερους "αριθμους κυκλοφοριας". Δεν ξερω τις διαφορες, αλλα σε software να πηγαινεις στις τελευταιες εκδοσεις, και περισσοτερα features προσφερουν και λυνουν παλαιοτερα bugs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:19 Ο Μιχάλης9867: #33 24-10-10 12:19 επειδη ειχα χρησιμοποιησει την 3.1.1 &3.2 αρκετα στο παρελθον δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα ,εως καθολου μπορω να πω ,αλλα τωρα που εκανα φορματ φορτωσα την καινουργια εκδοση ,που μονο το περιβαλλον εργασιας φαινεται να ειναι διαφορετικο.\ παντως οποια και να κατεβασεις δεν θα σε απογοητευσουν ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 13:12 Ο koum έγραψε: #34 24-10-10 13:12 Την 3.2.1 να κατεβάσεις. Οι διαφορές της από την προηγούμενη είναι κυρίως κάποια bug fixes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2010 στις 15:27 Η tiffanykal: #35 25-10-10 15:27 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται.. Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:21 Ο qwerty111: #36 17-05-12 16:21 Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konfou: Το χρησιμοποιώ διότι από όσο ξέρω είναι η μοναδική σουίτα γραφείου για Linux. Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Υπάρχουν και άλλες όπως goffice ή koffice, καθώς και staroffice και δεν συμμαζεύεται. Βγήκε το καινούργιο OpenOffice btw και είναι πολύ ελαφρύτερο, γρήγορο και δουλεύει και πολύ καλύτερα με αρχεία του msoffice Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:13 Ο 932df0a57b: #23 22-10-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από exc: Michale92, είναι βέβαιο ότι η opensource κοινότητα δεν μπορεί να φτάσει σε επίπεδο πολλά προγράμματα που αγοράζονται, αλλά από το να έχω windows με 1002 προβλήματα που αργούν να επιδιορθωθούν, προτιμώ τα υποκατάστατα opensource, των οποίων τα προβλήματα διορθώνονται μέσα σε μία-δύο μέρες. Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες να με ενημερώσεις τι προβλήματα έχεις αντιμετωπίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 07:47 Ο konfou έγραψε: #24 28-10-08 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν ισχύει. Υπάρχουν και άλλες όπως goffice ή koffice, καθώς και staroffice και δεν συμμαζεύεται. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 19:19 Ο Επιμηθέας: #25 19-01-09 19:19 OpenOffice 3.0 Ελληνικό και με Ελληνική βοήθεια το προτιμώ πάντα μια και έχει τη δυνατότητα για pdf. https://el.openoffice.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 11:16 Ο iGiannis έγραψε: #26 22-03-09 11:16 Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε .Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η Mavro Provato: #27 22-03-09 11:18 :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 18:37 Ο Eruyomo έγραψε: #28 22-03-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε .Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1: Click για ανάπτυξη... Και τις χρειάζεσαι όλες αυτές; Τι λειτουργίες έχει που δεν έχει το openoffice αλήθεια; Με τα ppt που φτιάχνονται απο το MSO έχει όντως προβλήματα, γι αυτό ο κόσμος τις παρουσιάσεις του τις δίνει σε pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:11 Ο jrot6 έγραψε: #29 13-04-09 19:11 Καποιος μου ειπε οτι τα αρχεια που σωζεις στο open ofice δεν ανοιγουν στo office ή το αντιθετο.. Ξερει κανεις να μου πει τι ισχυει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 22:48 Η Idril έγραψε: #30 13-04-09 22:48 Για το Open office 2.0 που ξέρω, το default file extension με το οποίο θα σου σώσει ένα text document είναι .swx, το οποίο δεν ανοίγει με word (τουλάχιστον μέχρι 2003 που έχω εγώ), έχεις όμως την επιλογή όταν κάνεις save να το σώσεις σαν .doc ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με το spreadsheet, το default file format των αρχείων του είναι .sxc που δεν ανοίγει με excel, έχεις όμως τη δυνατότητα να το σώσεις και σαν .xls αντίστοιχα. Όταν το κάνεις αυτό σου βγάζει ένα χαζοwarning βέβαια ότι και καλά μπορεί να χαθεί πληροφορία όταν σώζεις με external file formats. Το μόνο πρόβλημα που μου έτυχε εμένα τρία χρόνια τώρα ήταν με κάτι symbols (πχ σουηδικούς χαρακτήρες με τη βουλίτσα από πάνω κλπ), που δεν εμφανιζόταν μετά όταν το άνοιγα σε word/excel αλλά εντάξει, σιγά την τραγωδία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:00 Η tiffanykal: #31 24-10-10 12:00 Θέλω να κατεβάσω το OpenΟffice για Windows. Μήπως γνωρίζετε τις διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις 3.1.1 , 3.2 και 3.2.1 ; Ποια έκδοση θα προτείνατε; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η woochoogirl: #32 24-10-10 12:03 Την τελευταια θα κατεβασεις, οι αλλες δυο ειναι παλαιοτερες, φαινεται απο το οτι εχουν μικροτερους "αριθμους κυκλοφοριας". Δεν ξερω τις διαφορες, αλλα σε software να πηγαινεις στις τελευταιες εκδοσεις, και περισσοτερα features προσφερουν και λυνουν παλαιοτερα bugs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:19 Ο Μιχάλης9867: #33 24-10-10 12:19 επειδη ειχα χρησιμοποιησει την 3.1.1 &3.2 αρκετα στο παρελθον δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα ,εως καθολου μπορω να πω ,αλλα τωρα που εκανα φορματ φορτωσα την καινουργια εκδοση ,που μονο το περιβαλλον εργασιας φαινεται να ειναι διαφορετικο.\ παντως οποια και να κατεβασεις δεν θα σε απογοητευσουν ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 13:12 Ο koum έγραψε: #34 24-10-10 13:12 Την 3.2.1 να κατεβάσεις. Οι διαφορές της από την προηγούμενη είναι κυρίως κάποια bug fixes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2010 στις 15:27 Η tiffanykal: #35 25-10-10 15:27 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται.. Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:21 Ο qwerty111: #36 17-05-12 16:21 Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από exc: Michale92, είναι βέβαιο ότι η opensource κοινότητα δεν μπορεί να φτάσει σε επίπεδο πολλά προγράμματα που αγοράζονται, αλλά από το να έχω windows με 1002 προβλήματα που αργούν να επιδιορθωθούν, προτιμώ τα υποκατάστατα opensource, των οποίων τα προβλήματα διορθώνονται μέσα σε μία-δύο μέρες. Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες να με ενημερώσεις τι προβλήματα έχεις αντιμετωπίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konfou Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 07:47 Ο konfou έγραψε: #24 28-10-08 07:47 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν ισχύει. Υπάρχουν και άλλες όπως goffice ή koffice, καθώς και staroffice και δεν συμμαζεύεται. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 19:19 Ο Επιμηθέας: #25 19-01-09 19:19 OpenOffice 3.0 Ελληνικό και με Ελληνική βοήθεια το προτιμώ πάντα μια και έχει τη δυνατότητα για pdf. https://el.openoffice.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 11:16 Ο iGiannis έγραψε: #26 22-03-09 11:16 Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε .Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η Mavro Provato: #27 22-03-09 11:18 :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 18:37 Ο Eruyomo έγραψε: #28 22-03-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε .Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1: Click για ανάπτυξη... Και τις χρειάζεσαι όλες αυτές; Τι λειτουργίες έχει που δεν έχει το openoffice αλήθεια; Με τα ppt που φτιάχνονται απο το MSO έχει όντως προβλήματα, γι αυτό ο κόσμος τις παρουσιάσεις του τις δίνει σε pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:11 Ο jrot6 έγραψε: #29 13-04-09 19:11 Καποιος μου ειπε οτι τα αρχεια που σωζεις στο open ofice δεν ανοιγουν στo office ή το αντιθετο.. Ξερει κανεις να μου πει τι ισχυει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 22:48 Η Idril έγραψε: #30 13-04-09 22:48 Για το Open office 2.0 που ξέρω, το default file extension με το οποίο θα σου σώσει ένα text document είναι .swx, το οποίο δεν ανοίγει με word (τουλάχιστον μέχρι 2003 που έχω εγώ), έχεις όμως την επιλογή όταν κάνεις save να το σώσεις σαν .doc ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με το spreadsheet, το default file format των αρχείων του είναι .sxc που δεν ανοίγει με excel, έχεις όμως τη δυνατότητα να το σώσεις και σαν .xls αντίστοιχα. Όταν το κάνεις αυτό σου βγάζει ένα χαζοwarning βέβαια ότι και καλά μπορεί να χαθεί πληροφορία όταν σώζεις με external file formats. Το μόνο πρόβλημα που μου έτυχε εμένα τρία χρόνια τώρα ήταν με κάτι symbols (πχ σουηδικούς χαρακτήρες με τη βουλίτσα από πάνω κλπ), που δεν εμφανιζόταν μετά όταν το άνοιγα σε word/excel αλλά εντάξει, σιγά την τραγωδία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:00 Η tiffanykal: #31 24-10-10 12:00 Θέλω να κατεβάσω το OpenΟffice για Windows. Μήπως γνωρίζετε τις διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις 3.1.1 , 3.2 και 3.2.1 ; Ποια έκδοση θα προτείνατε; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η woochoogirl: #32 24-10-10 12:03 Την τελευταια θα κατεβασεις, οι αλλες δυο ειναι παλαιοτερες, φαινεται απο το οτι εχουν μικροτερους "αριθμους κυκλοφοριας". Δεν ξερω τις διαφορες, αλλα σε software να πηγαινεις στις τελευταιες εκδοσεις, και περισσοτερα features προσφερουν και λυνουν παλαιοτερα bugs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:19 Ο Μιχάλης9867: #33 24-10-10 12:19 επειδη ειχα χρησιμοποιησει την 3.1.1 &3.2 αρκετα στο παρελθον δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα ,εως καθολου μπορω να πω ,αλλα τωρα που εκανα φορματ φορτωσα την καινουργια εκδοση ,που μονο το περιβαλλον εργασιας φαινεται να ειναι διαφορετικο.\ παντως οποια και να κατεβασεις δεν θα σε απογοητευσουν ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 13:12 Ο koum έγραψε: #34 24-10-10 13:12 Την 3.2.1 να κατεβάσεις. Οι διαφορές της από την προηγούμενη είναι κυρίως κάποια bug fixes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2010 στις 15:27 Η tiffanykal: #35 25-10-10 15:27 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται.. Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:21 Ο qwerty111: #36 17-05-12 16:21 Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Δεν ισχύει. Υπάρχουν και άλλες όπως goffice ή koffice, καθώς και staroffice και δεν συμμαζεύεται. Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 19:19 Ο Επιμηθέας: #25 19-01-09 19:19 OpenOffice 3.0 Ελληνικό και με Ελληνική βοήθεια το προτιμώ πάντα μια και έχει τη δυνατότητα για pdf. https://el.openoffice.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 11:16 Ο iGiannis έγραψε: #26 22-03-09 11:16 Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε .Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η Mavro Provato: #27 22-03-09 11:18 :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 18:37 Ο Eruyomo έγραψε: #28 22-03-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε .Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1: Click για ανάπτυξη... Και τις χρειάζεσαι όλες αυτές; Τι λειτουργίες έχει που δεν έχει το openoffice αλήθεια; Με τα ppt που φτιάχνονται απο το MSO έχει όντως προβλήματα, γι αυτό ο κόσμος τις παρουσιάσεις του τις δίνει σε pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:11 Ο jrot6 έγραψε: #29 13-04-09 19:11 Καποιος μου ειπε οτι τα αρχεια που σωζεις στο open ofice δεν ανοιγουν στo office ή το αντιθετο.. Ξερει κανεις να μου πει τι ισχυει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 22:48 Η Idril έγραψε: #30 13-04-09 22:48 Για το Open office 2.0 που ξέρω, το default file extension με το οποίο θα σου σώσει ένα text document είναι .swx, το οποίο δεν ανοίγει με word (τουλάχιστον μέχρι 2003 που έχω εγώ), έχεις όμως την επιλογή όταν κάνεις save να το σώσεις σαν .doc ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με το spreadsheet, το default file format των αρχείων του είναι .sxc που δεν ανοίγει με excel, έχεις όμως τη δυνατότητα να το σώσεις και σαν .xls αντίστοιχα. Όταν το κάνεις αυτό σου βγάζει ένα χαζοwarning βέβαια ότι και καλά μπορεί να χαθεί πληροφορία όταν σώζεις με external file formats. Το μόνο πρόβλημα που μου έτυχε εμένα τρία χρόνια τώρα ήταν με κάτι symbols (πχ σουηδικούς χαρακτήρες με τη βουλίτσα από πάνω κλπ), που δεν εμφανιζόταν μετά όταν το άνοιγα σε word/excel αλλά εντάξει, σιγά την τραγωδία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:00 Η tiffanykal: #31 24-10-10 12:00 Θέλω να κατεβάσω το OpenΟffice για Windows. Μήπως γνωρίζετε τις διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις 3.1.1 , 3.2 και 3.2.1 ; Ποια έκδοση θα προτείνατε; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η woochoogirl: #32 24-10-10 12:03 Την τελευταια θα κατεβασεις, οι αλλες δυο ειναι παλαιοτερες, φαινεται απο το οτι εχουν μικροτερους "αριθμους κυκλοφοριας". Δεν ξερω τις διαφορες, αλλα σε software να πηγαινεις στις τελευταιες εκδοσεις, και περισσοτερα features προσφερουν και λυνουν παλαιοτερα bugs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:19 Ο Μιχάλης9867: #33 24-10-10 12:19 επειδη ειχα χρησιμοποιησει την 3.1.1 &3.2 αρκετα στο παρελθον δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα ,εως καθολου μπορω να πω ,αλλα τωρα που εκανα φορματ φορτωσα την καινουργια εκδοση ,που μονο το περιβαλλον εργασιας φαινεται να ειναι διαφορετικο.\ παντως οποια και να κατεβασεις δεν θα σε απογοητευσουν ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 13:12 Ο koum έγραψε: #34 24-10-10 13:12 Την 3.2.1 να κατεβάσεις. Οι διαφορές της από την προηγούμενη είναι κυρίως κάποια bug fixes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2010 στις 15:27 Η tiffanykal: #35 25-10-10 15:27 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται.. Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:21 Ο qwerty111: #36 17-05-12 16:21 Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
OpenOffice 3.0 Ελληνικό και με Ελληνική βοήθεια το προτιμώ πάντα μια και έχει τη δυνατότητα για pdf. https://el.openoffice.org/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 11:16 Ο iGiannis έγραψε: #26 22-03-09 11:16 Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε .Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η Mavro Provato: #27 22-03-09 11:18 :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 18:37 Ο Eruyomo έγραψε: #28 22-03-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε .Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1: Click για ανάπτυξη... Και τις χρειάζεσαι όλες αυτές; Τι λειτουργίες έχει που δεν έχει το openoffice αλήθεια; Με τα ppt που φτιάχνονται απο το MSO έχει όντως προβλήματα, γι αυτό ο κόσμος τις παρουσιάσεις του τις δίνει σε pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:11 Ο jrot6 έγραψε: #29 13-04-09 19:11 Καποιος μου ειπε οτι τα αρχεια που σωζεις στο open ofice δεν ανοιγουν στo office ή το αντιθετο.. Ξερει κανεις να μου πει τι ισχυει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 22:48 Η Idril έγραψε: #30 13-04-09 22:48 Για το Open office 2.0 που ξέρω, το default file extension με το οποίο θα σου σώσει ένα text document είναι .swx, το οποίο δεν ανοίγει με word (τουλάχιστον μέχρι 2003 που έχω εγώ), έχεις όμως την επιλογή όταν κάνεις save να το σώσεις σαν .doc ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με το spreadsheet, το default file format των αρχείων του είναι .sxc που δεν ανοίγει με excel, έχεις όμως τη δυνατότητα να το σώσεις και σαν .xls αντίστοιχα. Όταν το κάνεις αυτό σου βγάζει ένα χαζοwarning βέβαια ότι και καλά μπορεί να χαθεί πληροφορία όταν σώζεις με external file formats. Το μόνο πρόβλημα που μου έτυχε εμένα τρία χρόνια τώρα ήταν με κάτι symbols (πχ σουηδικούς χαρακτήρες με τη βουλίτσα από πάνω κλπ), που δεν εμφανιζόταν μετά όταν το άνοιγα σε word/excel αλλά εντάξει, σιγά την τραγωδία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:00 Η tiffanykal: #31 24-10-10 12:00 Θέλω να κατεβάσω το OpenΟffice για Windows. Μήπως γνωρίζετε τις διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις 3.1.1 , 3.2 και 3.2.1 ; Ποια έκδοση θα προτείνατε; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η woochoogirl: #32 24-10-10 12:03 Την τελευταια θα κατεβασεις, οι αλλες δυο ειναι παλαιοτερες, φαινεται απο το οτι εχουν μικροτερους "αριθμους κυκλοφοριας". Δεν ξερω τις διαφορες, αλλα σε software να πηγαινεις στις τελευταιες εκδοσεις, και περισσοτερα features προσφερουν και λυνουν παλαιοτερα bugs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:19 Ο Μιχάλης9867: #33 24-10-10 12:19 επειδη ειχα χρησιμοποιησει την 3.1.1 &3.2 αρκετα στο παρελθον δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα ,εως καθολου μπορω να πω ,αλλα τωρα που εκανα φορματ φορτωσα την καινουργια εκδοση ,που μονο το περιβαλλον εργασιας φαινεται να ειναι διαφορετικο.\ παντως οποια και να κατεβασεις δεν θα σε απογοητευσουν ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 13:12 Ο koum έγραψε: #34 24-10-10 13:12 Την 3.2.1 να κατεβάσεις. Οι διαφορές της από την προηγούμενη είναι κυρίως κάποια bug fixes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2010 στις 15:27 Η tiffanykal: #35 25-10-10 15:27 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται.. Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:21 Ο qwerty111: #36 17-05-12 16:21 Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε .Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η Mavro Provato: #27 22-03-09 11:18 :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 18:37 Ο Eruyomo έγραψε: #28 22-03-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε .Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1: Click για ανάπτυξη... Και τις χρειάζεσαι όλες αυτές; Τι λειτουργίες έχει που δεν έχει το openoffice αλήθεια; Με τα ppt που φτιάχνονται απο το MSO έχει όντως προβλήματα, γι αυτό ο κόσμος τις παρουσιάσεις του τις δίνει σε pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:11 Ο jrot6 έγραψε: #29 13-04-09 19:11 Καποιος μου ειπε οτι τα αρχεια που σωζεις στο open ofice δεν ανοιγουν στo office ή το αντιθετο.. Ξερει κανεις να μου πει τι ισχυει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 22:48 Η Idril έγραψε: #30 13-04-09 22:48 Για το Open office 2.0 που ξέρω, το default file extension με το οποίο θα σου σώσει ένα text document είναι .swx, το οποίο δεν ανοίγει με word (τουλάχιστον μέχρι 2003 που έχω εγώ), έχεις όμως την επιλογή όταν κάνεις save να το σώσεις σαν .doc ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με το spreadsheet, το default file format των αρχείων του είναι .sxc που δεν ανοίγει με excel, έχεις όμως τη δυνατότητα να το σώσεις και σαν .xls αντίστοιχα. Όταν το κάνεις αυτό σου βγάζει ένα χαζοwarning βέβαια ότι και καλά μπορεί να χαθεί πληροφορία όταν σώζεις με external file formats. Το μόνο πρόβλημα που μου έτυχε εμένα τρία χρόνια τώρα ήταν με κάτι symbols (πχ σουηδικούς χαρακτήρες με τη βουλίτσα από πάνω κλπ), που δεν εμφανιζόταν μετά όταν το άνοιγα σε word/excel αλλά εντάξει, σιγά την τραγωδία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:00 Η tiffanykal: #31 24-10-10 12:00 Θέλω να κατεβάσω το OpenΟffice για Windows. Μήπως γνωρίζετε τις διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις 3.1.1 , 3.2 και 3.2.1 ; Ποια έκδοση θα προτείνατε; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η woochoogirl: #32 24-10-10 12:03 Την τελευταια θα κατεβασεις, οι αλλες δυο ειναι παλαιοτερες, φαινεται απο το οτι εχουν μικροτερους "αριθμους κυκλοφοριας". Δεν ξερω τις διαφορες, αλλα σε software να πηγαινεις στις τελευταιες εκδοσεις, και περισσοτερα features προσφερουν και λυνουν παλαιοτερα bugs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:19 Ο Μιχάλης9867: #33 24-10-10 12:19 επειδη ειχα χρησιμοποιησει την 3.1.1 &3.2 αρκετα στο παρελθον δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα ,εως καθολου μπορω να πω ,αλλα τωρα που εκανα φορματ φορτωσα την καινουργια εκδοση ,που μονο το περιβαλλον εργασιας φαινεται να ειναι διαφορετικο.\ παντως οποια και να κατεβασεις δεν θα σε απογοητευσουν ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 13:12 Ο koum έγραψε: #34 24-10-10 13:12 Την 3.2.1 να κατεβάσεις. Οι διαφορές της από την προηγούμενη είναι κυρίως κάποια bug fixes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2010 στις 15:27 Η tiffanykal: #35 25-10-10 15:27 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται.. Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:21 Ο qwerty111: #36 17-05-12 16:21 Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2009 στις 18:37 Ο Eruyomo έγραψε: #28 22-03-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε .Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1: Click για ανάπτυξη... Και τις χρειάζεσαι όλες αυτές; Τι λειτουργίες έχει που δεν έχει το openoffice αλήθεια; Με τα ppt που φτιάχνονται απο το MSO έχει όντως προβλήματα, γι αυτό ο κόσμος τις παρουσιάσεις του τις δίνει σε pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:11 Ο jrot6 έγραψε: #29 13-04-09 19:11 Καποιος μου ειπε οτι τα αρχεια που σωζεις στο open ofice δεν ανοιγουν στo office ή το αντιθετο.. Ξερει κανεις να μου πει τι ισχυει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 22:48 Η Idril έγραψε: #30 13-04-09 22:48 Για το Open office 2.0 που ξέρω, το default file extension με το οποίο θα σου σώσει ένα text document είναι .swx, το οποίο δεν ανοίγει με word (τουλάχιστον μέχρι 2003 που έχω εγώ), έχεις όμως την επιλογή όταν κάνεις save να το σώσεις σαν .doc ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με το spreadsheet, το default file format των αρχείων του είναι .sxc που δεν ανοίγει με excel, έχεις όμως τη δυνατότητα να το σώσεις και σαν .xls αντίστοιχα. Όταν το κάνεις αυτό σου βγάζει ένα χαζοwarning βέβαια ότι και καλά μπορεί να χαθεί πληροφορία όταν σώζεις με external file formats. Το μόνο πρόβλημα που μου έτυχε εμένα τρία χρόνια τώρα ήταν με κάτι symbols (πχ σουηδικούς χαρακτήρες με τη βουλίτσα από πάνω κλπ), που δεν εμφανιζόταν μετά όταν το άνοιγα σε word/excel αλλά εντάξει, σιγά την τραγωδία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:00 Η tiffanykal: #31 24-10-10 12:00 Θέλω να κατεβάσω το OpenΟffice για Windows. Μήπως γνωρίζετε τις διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις 3.1.1 , 3.2 και 3.2.1 ; Ποια έκδοση θα προτείνατε; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η woochoogirl: #32 24-10-10 12:03 Την τελευταια θα κατεβασεις, οι αλλες δυο ειναι παλαιοτερες, φαινεται απο το οτι εχουν μικροτερους "αριθμους κυκλοφοριας". Δεν ξερω τις διαφορες, αλλα σε software να πηγαινεις στις τελευταιες εκδοσεις, και περισσοτερα features προσφερουν και λυνουν παλαιοτερα bugs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:19 Ο Μιχάλης9867: #33 24-10-10 12:19 επειδη ειχα χρησιμοποιησει την 3.1.1 &3.2 αρκετα στο παρελθον δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα ,εως καθολου μπορω να πω ,αλλα τωρα που εκανα φορματ φορτωσα την καινουργια εκδοση ,που μονο το περιβαλλον εργασιας φαινεται να ειναι διαφορετικο.\ παντως οποια και να κατεβασεις δεν θα σε απογοητευσουν ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 13:12 Ο koum έγραψε: #34 24-10-10 13:12 Την 3.2.1 να κατεβάσεις. Οι διαφορές της από την προηγούμενη είναι κυρίως κάποια bug fixes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2010 στις 15:27 Η tiffanykal: #35 25-10-10 15:27 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται.. Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:21 Ο qwerty111: #36 17-05-12 16:21 Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε .Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1: Click για ανάπτυξη... Και τις χρειάζεσαι όλες αυτές; Τι λειτουργίες έχει που δεν έχει το openoffice αλήθεια; Με τα ppt που φτιάχνονται απο το MSO έχει όντως προβλήματα, γι αυτό ο κόσμος τις παρουσιάσεις του τις δίνει σε pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6 Πολύ δραστήριο μέλος Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.535 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 19:11 Ο jrot6 έγραψε: #29 13-04-09 19:11 Καποιος μου ειπε οτι τα αρχεια που σωζεις στο open ofice δεν ανοιγουν στo office ή το αντιθετο.. Ξερει κανεις να μου πει τι ισχυει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 22:48 Η Idril έγραψε: #30 13-04-09 22:48 Για το Open office 2.0 που ξέρω, το default file extension με το οποίο θα σου σώσει ένα text document είναι .swx, το οποίο δεν ανοίγει με word (τουλάχιστον μέχρι 2003 που έχω εγώ), έχεις όμως την επιλογή όταν κάνεις save να το σώσεις σαν .doc ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με το spreadsheet, το default file format των αρχείων του είναι .sxc που δεν ανοίγει με excel, έχεις όμως τη δυνατότητα να το σώσεις και σαν .xls αντίστοιχα. Όταν το κάνεις αυτό σου βγάζει ένα χαζοwarning βέβαια ότι και καλά μπορεί να χαθεί πληροφορία όταν σώζεις με external file formats. Το μόνο πρόβλημα που μου έτυχε εμένα τρία χρόνια τώρα ήταν με κάτι symbols (πχ σουηδικούς χαρακτήρες με τη βουλίτσα από πάνω κλπ), που δεν εμφανιζόταν μετά όταν το άνοιγα σε word/excel αλλά εντάξει, σιγά την τραγωδία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:00 Η tiffanykal: #31 24-10-10 12:00 Θέλω να κατεβάσω το OpenΟffice για Windows. Μήπως γνωρίζετε τις διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις 3.1.1 , 3.2 και 3.2.1 ; Ποια έκδοση θα προτείνατε; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η woochoogirl: #32 24-10-10 12:03 Την τελευταια θα κατεβασεις, οι αλλες δυο ειναι παλαιοτερες, φαινεται απο το οτι εχουν μικροτερους "αριθμους κυκλοφοριας". Δεν ξερω τις διαφορες, αλλα σε software να πηγαινεις στις τελευταιες εκδοσεις, και περισσοτερα features προσφερουν και λυνουν παλαιοτερα bugs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:19 Ο Μιχάλης9867: #33 24-10-10 12:19 επειδη ειχα χρησιμοποιησει την 3.1.1 &3.2 αρκετα στο παρελθον δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα ,εως καθολου μπορω να πω ,αλλα τωρα που εκανα φορματ φορτωσα την καινουργια εκδοση ,που μονο το περιβαλλον εργασιας φαινεται να ειναι διαφορετικο.\ παντως οποια και να κατεβασεις δεν θα σε απογοητευσουν ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 13:12 Ο koum έγραψε: #34 24-10-10 13:12 Την 3.2.1 να κατεβάσεις. Οι διαφορές της από την προηγούμενη είναι κυρίως κάποια bug fixes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2010 στις 15:27 Η tiffanykal: #35 25-10-10 15:27 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται.. Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:21 Ο qwerty111: #36 17-05-12 16:21 Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καποιος μου ειπε οτι τα αρχεια που σωζεις στο open ofice δεν ανοιγουν στo office ή το αντιθετο.. Ξερει κανεις να μου πει τι ισχυει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 22:48 Η Idril έγραψε: #30 13-04-09 22:48 Για το Open office 2.0 που ξέρω, το default file extension με το οποίο θα σου σώσει ένα text document είναι .swx, το οποίο δεν ανοίγει με word (τουλάχιστον μέχρι 2003 που έχω εγώ), έχεις όμως την επιλογή όταν κάνεις save να το σώσεις σαν .doc ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με το spreadsheet, το default file format των αρχείων του είναι .sxc που δεν ανοίγει με excel, έχεις όμως τη δυνατότητα να το σώσεις και σαν .xls αντίστοιχα. Όταν το κάνεις αυτό σου βγάζει ένα χαζοwarning βέβαια ότι και καλά μπορεί να χαθεί πληροφορία όταν σώζεις με external file formats. Το μόνο πρόβλημα που μου έτυχε εμένα τρία χρόνια τώρα ήταν με κάτι symbols (πχ σουηδικούς χαρακτήρες με τη βουλίτσα από πάνω κλπ), που δεν εμφανιζόταν μετά όταν το άνοιγα σε word/excel αλλά εντάξει, σιγά την τραγωδία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:00 Η tiffanykal: #31 24-10-10 12:00 Θέλω να κατεβάσω το OpenΟffice για Windows. Μήπως γνωρίζετε τις διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις 3.1.1 , 3.2 και 3.2.1 ; Ποια έκδοση θα προτείνατε; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η woochoogirl: #32 24-10-10 12:03 Την τελευταια θα κατεβασεις, οι αλλες δυο ειναι παλαιοτερες, φαινεται απο το οτι εχουν μικροτερους "αριθμους κυκλοφοριας". Δεν ξερω τις διαφορες, αλλα σε software να πηγαινεις στις τελευταιες εκδοσεις, και περισσοτερα features προσφερουν και λυνουν παλαιοτερα bugs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:19 Ο Μιχάλης9867: #33 24-10-10 12:19 επειδη ειχα χρησιμοποιησει την 3.1.1 &3.2 αρκετα στο παρελθον δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα ,εως καθολου μπορω να πω ,αλλα τωρα που εκανα φορματ φορτωσα την καινουργια εκδοση ,που μονο το περιβαλλον εργασιας φαινεται να ειναι διαφορετικο.\ παντως οποια και να κατεβασεις δεν θα σε απογοητευσουν ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 13:12 Ο koum έγραψε: #34 24-10-10 13:12 Την 3.2.1 να κατεβάσεις. Οι διαφορές της από την προηγούμενη είναι κυρίως κάποια bug fixes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2010 στις 15:27 Η tiffanykal: #35 25-10-10 15:27 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται.. Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:21 Ο qwerty111: #36 17-05-12 16:21 Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για το Open office 2.0 που ξέρω, το default file extension με το οποίο θα σου σώσει ένα text document είναι .swx, το οποίο δεν ανοίγει με word (τουλάχιστον μέχρι 2003 που έχω εγώ), έχεις όμως την επιλογή όταν κάνεις save να το σώσεις σαν .doc ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με το spreadsheet, το default file format των αρχείων του είναι .sxc που δεν ανοίγει με excel, έχεις όμως τη δυνατότητα να το σώσεις και σαν .xls αντίστοιχα. Όταν το κάνεις αυτό σου βγάζει ένα χαζοwarning βέβαια ότι και καλά μπορεί να χαθεί πληροφορία όταν σώζεις με external file formats. Το μόνο πρόβλημα που μου έτυχε εμένα τρία χρόνια τώρα ήταν με κάτι symbols (πχ σουηδικούς χαρακτήρες με τη βουλίτσα από πάνω κλπ), που δεν εμφανιζόταν μετά όταν το άνοιγα σε word/excel αλλά εντάξει, σιγά την τραγωδία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:00 Η tiffanykal: #31 24-10-10 12:00 Θέλω να κατεβάσω το OpenΟffice για Windows. Μήπως γνωρίζετε τις διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις 3.1.1 , 3.2 και 3.2.1 ; Ποια έκδοση θα προτείνατε; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η woochoogirl: #32 24-10-10 12:03 Την τελευταια θα κατεβασεις, οι αλλες δυο ειναι παλαιοτερες, φαινεται απο το οτι εχουν μικροτερους "αριθμους κυκλοφοριας". Δεν ξερω τις διαφορες, αλλα σε software να πηγαινεις στις τελευταιες εκδοσεις, και περισσοτερα features προσφερουν και λυνουν παλαιοτερα bugs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:19 Ο Μιχάλης9867: #33 24-10-10 12:19 επειδη ειχα χρησιμοποιησει την 3.1.1 &3.2 αρκετα στο παρελθον δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα ,εως καθολου μπορω να πω ,αλλα τωρα που εκανα φορματ φορτωσα την καινουργια εκδοση ,που μονο το περιβαλλον εργασιας φαινεται να ειναι διαφορετικο.\ παντως οποια και να κατεβασεις δεν θα σε απογοητευσουν ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 13:12 Ο koum έγραψε: #34 24-10-10 13:12 Την 3.2.1 να κατεβάσεις. Οι διαφορές της από την προηγούμενη είναι κυρίως κάποια bug fixes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2010 στις 15:27 Η tiffanykal: #35 25-10-10 15:27 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται.. Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:21 Ο qwerty111: #36 17-05-12 16:21 Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω να κατεβάσω το OpenΟffice για Windows. Μήπως γνωρίζετε τις διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις 3.1.1 , 3.2 και 3.2.1 ; Ποια έκδοση θα προτείνατε; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:03 Η woochoogirl: #32 24-10-10 12:03 Την τελευταια θα κατεβασεις, οι αλλες δυο ειναι παλαιοτερες, φαινεται απο το οτι εχουν μικροτερους "αριθμους κυκλοφοριας". Δεν ξερω τις διαφορες, αλλα σε software να πηγαινεις στις τελευταιες εκδοσεις, και περισσοτερα features προσφερουν και λυνουν παλαιοτερα bugs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:19 Ο Μιχάλης9867: #33 24-10-10 12:19 επειδη ειχα χρησιμοποιησει την 3.1.1 &3.2 αρκετα στο παρελθον δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα ,εως καθολου μπορω να πω ,αλλα τωρα που εκανα φορματ φορτωσα την καινουργια εκδοση ,που μονο το περιβαλλον εργασιας φαινεται να ειναι διαφορετικο.\ παντως οποια και να κατεβασεις δεν θα σε απογοητευσουν ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 13:12 Ο koum έγραψε: #34 24-10-10 13:12 Την 3.2.1 να κατεβάσεις. Οι διαφορές της από την προηγούμενη είναι κυρίως κάποια bug fixes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2010 στις 15:27 Η tiffanykal: #35 25-10-10 15:27 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται.. Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:21 Ο qwerty111: #36 17-05-12 16:21 Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την τελευταια θα κατεβασεις, οι αλλες δυο ειναι παλαιοτερες, φαινεται απο το οτι εχουν μικροτερους "αριθμους κυκλοφοριας". Δεν ξερω τις διαφορες, αλλα σε software να πηγαινεις στις τελευταιες εκδοσεις, και περισσοτερα features προσφερουν και λυνουν παλαιοτερα bugs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 12:19 Ο Μιχάλης9867: #33 24-10-10 12:19 επειδη ειχα χρησιμοποιησει την 3.1.1 &3.2 αρκετα στο παρελθον δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα ,εως καθολου μπορω να πω ,αλλα τωρα που εκανα φορματ φορτωσα την καινουργια εκδοση ,που μονο το περιβαλλον εργασιας φαινεται να ειναι διαφορετικο.\ παντως οποια και να κατεβασεις δεν θα σε απογοητευσουν ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 13:12 Ο koum έγραψε: #34 24-10-10 13:12 Την 3.2.1 να κατεβάσεις. Οι διαφορές της από την προηγούμενη είναι κυρίως κάποια bug fixes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2010 στις 15:27 Η tiffanykal: #35 25-10-10 15:27 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται.. Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:21 Ο qwerty111: #36 17-05-12 16:21 Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
επειδη ειχα χρησιμοποιησει την 3.1.1 &3.2 αρκετα στο παρελθον δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα ,εως καθολου μπορω να πω ,αλλα τωρα που εκανα φορματ φορτωσα την καινουργια εκδοση ,που μονο το περιβαλλον εργασιας φαινεται να ειναι διαφορετικο.\ παντως οποια και να κατεβασεις δεν θα σε απογοητευσουν ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2010 στις 13:12 Ο koum έγραψε: #34 24-10-10 13:12 Την 3.2.1 να κατεβάσεις. Οι διαφορές της από την προηγούμενη είναι κυρίως κάποια bug fixes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2010 στις 15:27 Η tiffanykal: #35 25-10-10 15:27 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται.. Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:21 Ο qwerty111: #36 17-05-12 16:21 Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την 3.2.1 να κατεβάσεις. Οι διαφορές της από την προηγούμενη είναι κυρίως κάποια bug fixes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiffanykal Εκκολαπτόμενο μέλος Η tiffanykal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2010 στις 15:27 Η tiffanykal: #35 25-10-10 15:27 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται.. Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:21 Ο qwerty111: #36 17-05-12 16:21 Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται.. Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:21 Ο qwerty111: #36 17-05-12 16:21 Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξέρει κανείς αν η ελληνική κοινότητα του Openoffice συνεχίζει να υπάρχει; Στο forum ( https://forum.opengr.net/index.php )δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα για μεγάλο διάστημα. Μήπως οι έλληνες εθελοντές έχουν "μετακομίσει" στην ομάδα του LibreOffice; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.