konfou
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Το χρησιμοποιώ διότι από όσο ξέρω είναι η μοναδική σουίτα γραφείου για Linux.
Δεν ισχύει.
Υπάρχουν και άλλες όπως goffice ή koffice, καθώς και staroffice και δεν συμμαζεύεται.
Βγήκε το καινούργιο OpenOffice btw και είναι πολύ ελαφρύτερο, γρήγορο και δουλεύει και πολύ καλύτερα με αρχεία του msoffice
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Michale92, είναι βέβαιο ότι η opensource κοινότητα δεν μπορεί να φτάσει σε επίπεδο πολλά προγράμματα που αγοράζονται, αλλά από το να έχω windowsμε 1002 προβλήματα που αργούν να επιδιορθωθούν, προτιμώ τα υποκατάστατα opensource, των οποίων τα προβλήματα διορθώνονται μέσα σε μία-δύο μέρες.
Θα μπορούσες να με ενημερώσεις τι προβλήματα έχεις αντιμετωπίσει;

konfou
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ισχύει.
Υπάρχουν και άλλες όπως goffice ή koffice, καθώς και staroffice και δεν συμμαζεύεται.

Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

https://el.openoffice.org/
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Λίγο που το δοκίμασα δεν μου άρεσε.Δεν έχει τις λειτουργίες που έχει το Office 2007 και τα αρχεία Powerpoint του Openoffice χρειάζονται μετατροπή για να διαβαστούν από το Office 2007.Καλύτερα Office.:no1:
Και τις χρειάζεσαι όλες αυτές;

Τι λειτουργίες έχει που δεν έχει το openoffice αλήθεια;
Με τα ppt που φτιάχνονται απο το MSO έχει όντως προβλήματα,
γι αυτό ο κόσμος τις παρουσιάσεις του τις δίνει σε pdf

jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξερει κανεις να μου πει τι ισχυει?
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν το κάνεις αυτό σου βγάζει ένα χαζοwarning βέβαια ότι και καλά μπορεί να χαθεί πληροφορία όταν σώζεις με external file formats. Το μόνο πρόβλημα που μου έτυχε εμένα τρία χρόνια τώρα ήταν με κάτι symbols (πχ σουηδικούς χαρακτήρες με τη βουλίτσα από πάνω κλπ), που δεν εμφανιζόταν μετά όταν το άνοιγα σε word/excel αλλά εντάξει, σιγά την τραγωδία...

tiffanykal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

παντως οποια και να κατεβασεις δεν θα σε απογοητευσουν ποτε.
koum
Πολύ δραστήριο μέλος

tiffanykal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Την 3.2.1 κατέβασα τελικά. Καλή φαίνεται..

Και τώρα.... εργασία βιολογίας στο OpenOffice impress

qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.