Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

26-07-22

17:59
Τι άλλες κασέτες έχεις;;![]()
Μου πήρε λίγη ώρα να τις ξεθάψω αλλά αυτές έχω όλες κι όλες
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

26-07-22

18:04
και τότε αρκετά ακριβές ήταν. Το αστείο είναι πως εν συνόλω δεν ήταν και πολλές.Τότε δεν θυμάμαι πόσο κόστιζαν, αλλά, από όσο γνωρίζω για το Switch, όντως είναι πολύ ακριβές.![]()
Τα περισσότερα που είχα ήταν super mario. Super mario bros ( πρώτη κασσέττα μου ever ), Super mario 64 ( έξυπνο trade όπου έδωσα μία αθλιότητα που με χάρισε κάποιος που δεν την ήθελε για αυτό το μανάρι ), super mario party, super mario kart. Μετά μόνον το nintendogs ενθυμούμαι, ίσως με διαφεύγει καμμία ακόμα μη super mario.Στο DSi είχα 4 συνολικά, οι δυο εκ των οποίων ήταν δώρο.![]()
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

26-07-22

18:16
@Joji είχες πει θυμάμαι ότι ήθελες στο Nintendo αυτό με τα σκυλιά και τα γατιά και τυχαία βρήκα αυτή τη δισκέτα για το Nintendo μου στο γραφείο μου. Βέβαια έχει μόνον σκυλιά. Αυτό και με τα γατιά ήταν μόνο για 3Ds.
View attachment 105579

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

26-07-22

18:21
Η διαφορά της Νιντεντο με τις υπόλοιπες κονσόλες είναι ότι τα 1st party παιχνιδια δεν χάνουν την αξία τους.Οι κασσέττες γενικώς στα Nintendo DSi ήτο επιεικώς απαράδεκτες από άποψη τιμών. Αυτό είναι κοινό πρόβλημα εις όλες τις κονσόλες ακόμα και σήμερα. Για δύο κασσέττες ξέρω γω έσκαγες τιμή ισάξια με την ίδια την κονσόλα.
Συνολικά εις όλη την διάρκεια πρέπει εν συνόλω να είχα 5 κασσέττες.
Για παράδειγμα το breath of the wild στοιχίζει όσο το 2017 που βγήκε.
Αντίθετα αν δεις αποκλειστικότητες του ανταγωνισμού (π.χ. last of us, god of war) χάνουν τη μισή αξία τους στους 6 μήνες.
Συνεπώς δεν θα τα έλεγα ακριβά. Μπορείς να πάρεις κάτι και να το πουλάς και κάποιες φορές να κερδίζεις χρήματα αντί να χάνεις.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

26-07-22

18:34
DSi αθανατο, το εχω και γω.View attachment 105625
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 820 μηνύματα.

26-07-22

18:40
Εγώ είχα το DS το πρώτο, ως επόμενη κονσόλα μετά το Gameboy αλλά το DS δεν γέμιζε ποτέ τα παπούτσια του Gameboy...
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

26-07-22

18:49
Βρηκα τωρα και το gameboy πατησα να ανοιξει και δεν ανοιγε, ευχομαι οταν φορτισει να ανοιξει γιατι θα ειναι κριμα. Στην καραντινα πριν 2 χρονια τα ειχα ανοιξει και τα 2 και επαιξα.Εγώ είχα το DS το πρώτο, ως επόμενη κονσόλα μετά το Gameboy αλλά το DS δεν γέμιζε ποτέ τα παπούτσια του Gameboy...
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

26-07-22

18:54
Δυστυχώς, έχασα τη super mario bros, όταν το είχα δώσει στη μικρή μου ξαδέρφηView attachment 105625

Μετά, οι άλλες (εκτός του Marioparty εννοείται) δυο μου ήταν σχετικά αδιάφορες, αφού δε ειχα κάποιον να συνδεθώ, για να παίξω…
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

26-07-22

18:56
Τις προάλλες που συζητάγαμε με έπιασε νοσταλγία και ξέθαψα το gameboy του αδερφού μου που χρησιμοποιούσα και γω. Μόνο που βρήκα ένα μόνο από τα παιχνίδια, αυτό που είχε ήδη μέσα 

Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 820 μηνύματα.

26-07-22

19:03
Αχχχ και βρήκες και το καλύτερο παιχνίδι, και εγώ μόνο πόκεμον έπαιζα αλλά είχα το λίγο πιο καινούριο απο αυτό... ο αδερφός πρέπει να είναι ολιγόν τι boomer ?Τις προάλλες που συζητάγαμε με έπιασε νοσταλγία και ξέθαψα το gameboy του αδερφού μου που χρησιμοποιούσα και γω. Μόνο που βρήκα ένα μόνο από τα παιχνίδια, αυτό που είχε ήδη μέσα
View attachment 105632

BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

26-07-22

19:03
Μ’αρέσει που οι περισσότεροι έχουμε Super Mario Bros και Marioparty και μετά δυο άκυρα.

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

26-07-22

19:04
Αχαχαχα ναι έχουμε διαφορά, ντριανταρίζειΑχχχ και βρήκες και το καλύτερο παιχνίδι, και εγώ μόνο πόκεμον έπαιζα αλλά είχα το λίγο πιο καινούριο απο αυτό... ο αδερφός πρέπει να είναι ολιγόν τι boomer ?![]()

hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος

26-07-22

19:08
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το gameboy είχε καλύτερη ποιότητα στον σταυρό από ότι το DS παρότι παλαιότερο και περισσότερο παιγμένο, νταξει βέβαια αναρωτιέμαι πως δεν μου βγήκανε τα μάτια με τόσο μικρή οθόνηΒρηκα τωρα και το gameboy πατησα να ανοιξει και δεν ανοιγε, ευχομαι οταν φορτισει να ανοιξει γιατι θα ειναι κριμα. Στην καραντινα πριν 2 χρονια τα ειχα ανοιξει και τα 2 και επαιξα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

26-07-22

19:09
Τα Gameboys δεν είχαν ενσωματωμένα μέσα τους τα παιχνίδια;
Pak
Επιφανές μέλος

26-07-22

19:12
Είχαν από πίσω τους μία εσοχή και έβαζες κάθε φορά το παιχνίδι που ήθελες να παίξεις, τουλάχιστον το μοντέλο που είχα εγώ ήταν έτσι.Τα Gameboys δεν είχαν ενσωματωμένα μέσα τους τα παιχνίδια;
Υ. Γ Εννοείς αν κάναμε εγκατάσταση ή κάτι τέτοιο;
giannhs2001
Επιφανές μέλος

26-07-22

19:14
Και τα αγόραζες ξεχωριστά τα παιχνίδια;Είχαν από πίσω τους μία εσοχή και έβαζες κάθε φορά το παιχνίδι που ήθελες να παίξεις, τουλάχιστον το μοντέλο που είχα εγώ ήταν έτσι.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

26-07-22

19:15
Εγω στο gameboy αυτα βρηκα μεχρι τωρα αν και ο αδερφος μ μου ειπε οτι πρεπει να εχουμε και αλλα.
Pak
Επιφανές μέλος

26-07-22

19:16
Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, αλλά νομίζω πως ναι. Η λογική λέει ναι, δε θυμάμαιΚαι τα αγόραζες ξεχωριστά τα παιχνίδια;

hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος

26-07-22

19:17
Τα αγόραζες και ήταν και ακριβά τότε, 50άρικα κάνανεΔεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, αλλά νομίζω πως ναι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Την emerald είχα εγώ και πραγματικά πρέπει να έχω παίξει πάνω απο 1000 ώρες, αλλά πόσο μπροστά ρε φίλε αυτοί οι ιάπωνες, όσο οι υπόλοιποι δημιουργοί παιχνιδιών δίνανε βάση στο αυτοκόλλητο στην δισκέτα, εκείνοι βάλανε και διάφανα χρωματιστά υλικά για την δισκέτα την ίδια, εμένα σαν παιδάκι 7-8 χρονών ακόμα και αυτό με είχε τραβήξει φουλ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 166 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fourkaki
- rafaela11
- Reader
- Memetchi
- charmander
- Scandal
- physicscrazy
- louminis
- Giorgkalo
- Paragontas7000
- Debugging_Demon
- NeosUser2023
- Libertus
- taketrance
- Kate1914
- fockos
- Joji
- Fernando_A
- jellojina
- A350
- giannhs2001
- Jim175
- Wonderkid
- despoina13
- Hecticism
- Paladin
- Μήτσος10
- gademis
- jj!
- Unboxholics
- Ellis
- Αρίκος
- Netscape
- Hased Babis
- naturale
- afantos
- Re_Alexis
- Helen06
- iiTzArismaltor_
- Δροσουλίτης
- fmarulezkd
- Ness
- AK-92
- johnsala
- Sweet31
- ΘανάσοςG4
- tsiobieman
- Στεφανος56
- J.Cameron
- User2350
- American Economist
- parrot/παπαγάλος
- Citylights
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- ΔίνωΈναΤέλος
- oups
- harry akritas
- camil
- Nikoleta93
- i11i1i1i1ii1i1i
- ZoeNyx
- VasoGrimes
- tslef8
- Mapas26
- Viedo
- eukleidhs1821
- ggl
- Mhtrogoal
- Eleghostamatosvistis
- hirasawayui
- SlimShady
- Unseen skygge
- Slytherin
- orchidea
- Μαυρίκιος
- CiNeFiL
- Vold
- Griff
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.