giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

05-08-22

13:48
Το Assassin's είναι οικογενειακή παράδοση από τότε που αγοράσαμε τη κονσόλα. Περνάει από όλα τα χέριαΜήπως σου αρέσει το Assassin's?![]()

Αλλά εγώ είμαι και σε αυτό ρετρό. Τα καινούργια δεν μ'αρεσουν πια. Τα παλαιά ήταν μακράν πιο απλά και ευχάριστα. Altair ibn La Ahad και Ezio Auditore da Firenze για πάντα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

05-08-22

22:11
Πέρα από assassin creed, god of war and tomb raider έχω λιώσει το Hitman. Εχω παίξει το blood money, το 1, το 2 και το 3, δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλο.
Ειμαι η μόνη;
Ειμαι η μόνη;

hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 820 μηνύματα.

05-08-22

22:33
Hitman absolution?Πέρα από assassin creed, god of war and tomb raider έχω λιώσει το Hitman. Εχω παίξει το blood money, το 1, το 2 και το 3, δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλο.
Ειμαι η μόνη;![]()
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

05-08-22

22:38
Οχι. Εχω παίξει μόνο αυτά που έγραψα. Δεν ξέρω γιατί μου ξέφυγε. Μπας και είναι μόνο για το ps3; Εχω το ps2 και το ps4.Hitman absolution?
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 820 μηνύματα.

05-08-22

22:41
Originally ναι γιατί βγήκε το 2012, αλλά υπάρχει και για το 4Οχι. Εχω παίξει μόνο αυτά που έγραψα. Δεν ξέρω γιατί μου διέφυγε. Μπας και είναι μόνο για το ps3; Εχω το ps2 και το ps4.
Pak
Επιφανές μέλος

05-08-22

22:43
Κατάλαβα όπως βγαίνει και το Hitman 1 (το 2 δε θυμάμαι για ποιο είναι originally αλλά και αυτό στο 4 το έπαιξα).Originally ναι γιατί βγήκε το 2012, αλλά υπάρχει και για το 4
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος

05-08-22

22:46
Ωραίο το absolution αλλά πολύ μικρό, σε μια μέρα με κάψιμο το τελειώνειςΚατάλαβα όπως βγαίνει και το Hitman 1 (το 2 δε θυμάμαι για ποιο είναι originally αλλά και αυτό στο 4 το έπαιξα).
Pak
Επιφανές μέλος

05-08-22

22:47
Καλά όλα τα τελειώνεις γρήγορα με κάψιμο εκτός και αν θες να πάρεις όλα τα trophy. Θα κοιτάξω να το πάρω τα Χριστούγεννα που θα είμαι στο πατρικό μου και θα έχω χρόνο.Ωραίο το absolution αλλά πολύ μικρό, σε μια μέρα με κάψιμο το τελειώνεις
Υ.Γ Βέβαια ακόμη δεν έχω τελειώσει το yakuza. Πήρα πέρσι μερικά επειδή τα είχε σε τρομερή έκπτωση λολ, αλλά τα βαριέμαι.
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος

05-08-22

22:52
Πέρασε η εποχή του καλέ 10 χρονών παιχνίδι αν και βέβαια το να είσαι gamer πλέον είναι ακριβή δραστηριότητα με ps5 μεταχειρισμένο ένα 500αρι και καλές κάρτες γραφικών να ξεκινάνε από 1000αριΚαλά όλα τα τελειώνεις γρήγορα με κάψιμο εκτός και αν θες να πάρεις όλα τα trophy. Θα κοιτάξω να το πάρω τα Χριστούγεννα που θα είμαι στο πατρικό μου και θα έχω χρόνο.

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

05-08-22

22:54
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος

05-08-22

22:55
Τo yakuza 0 έχεις ;Υ.Γ Βέβαια ακόμη δεν έχω τελειώσει το yakuza. Πήρα πέρσι μερικά επειδή τα είχε σε τρομερή έκπτωση λολ, αλλά τα βαριέμαι.
Pak
Επιφανές μέλος

05-08-22

22:59
Δεν σκοπεύω να πάρω άμεσα (βασικά μπορεί και ποτέΠέρασε η μπογιά του καλέ 10 χρονών παιχνίδι αν και βέβαια το να είσαι gamer πλέον είναι ακριβή δραστηριότητα με ps5 μεταχειρισμένο ένα 500αρι και καλές κάρτες γραφικών να ξεκινάνε από 1000αρι![]()

Θα το κοιτάξω και αυτό για τα Χριστούγεννα. Πλέον δεν παίζω συστηματικά.
Ναι,αλλά και άλλα δύο. Δε θυμάμαι ποια, αλλά λογικά τα πήρα με τη σειρά. Μπήκα πέρσι τα Χριστούγεννα,αν δεν κάνω λάθος,και τα είχε σε τρομερή τιμή και είπα why not, αλλά τελικά τσάμπα πήγαν, ευτυχώς τα είχα πάρει υπερβολικά φθηνά.Τo yakuza 0 έχεις ;
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος

05-08-22

23:03
Εγώ μόνο το 0 έχω και εννοείται στη μέση το έχω παρατήσει, όταν βλέπω παιχνίδια σε προσφορές και εγώ τα αγοράζω όλα και ποτέ δεν τα τελειώνωΔεν σκοπεύω να πάρω άμεσα (βασικά μπορεί και ποτέ) το ps5 τσάμπα λεφτά είναι για μένα που παίζω στη χάση και στη φέξη. Ασε που έχω γεμίσει το 4 με μισοτελειωμένα παιχνίδια.
Θα το κοιτάξω και αυτό για τα Χριστούγεννα. Πλέον δεν παίζω συστηματικά.
Ναι,αλλά και άλλα δύο. Δε θυμάμαι ποια, αλλά λογικά τα πήρα με τη σειρά. Μπήκα πέρσι τα Χριστούγεννα αν δεν κάνω λάθος και τα είχε σε τρομερή τιμή και είπα why not, αλλά τελικά τσάμπα πήγαν, ευτυχώς τα είχα πάρει υπερβολικά φθηνά.

Pak
Επιφανές μέλος

05-08-22

23:07
Δυστυχώς εγώ δεν το παθαίνω μόνο με τα παιχνίδια αυτόΕγώ μόνο το 0 έχω και εννοείται στη μέση το έχω παρατήσει, όταν βλέπω παιχνίδια σε προσφορές και εγώ τα αγοράζω όλα και ποτέ δεν τα τελειώνω![]()

hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος

05-08-22

23:08
Κάπως πρέπει να γυρίσει το γρανάζι της βιομηχανίας καλλυντικών και μόδας, καταλαβαίνωΔυστυχώς εγώ δεν το παθαίνω μόνο με τα παιχνίδια![]()
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

06-08-22

01:06
Mου έχει μείνει από το παιχνίδι η προβληματικη καμερα και το σημείο που ο τρικο έπρεπε να πετάξει και δεν πετούσε.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

06-08-22

01:14
Και δεν το έχουν διορθώσει αυτό;Mου έχει μείνει από το παιχνίδι η προβληματικη καμερα και το σημείο που ο τρικο έπρεπε να πετάξει και δεν πετούσε.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

06-08-22

01:20
Όταν το έπαιξα (πέρσυ) όχι. Όσο και να χοροπήδαγα πάνω στο τρικο όπως ο yoυtuber δεν πετούσε. Και εκεί που όλα είχαν τελειώσει και το παιχνίδι θα πήγαινε στο ράφι ξαφνικά πετάει.Και δεν το έχουν διορθώσει αυτό;
Joji
Επιφανές μέλος

06-08-22

01:28
Πάντως, πέρα από τα bugs που μπορεί να έχει (που το θεωρώ αρκετά λογικό ότι δεν έχουν ασχοληθεί διότι νομίζω κιόλας πως ξεχάστηκε σχετικά γρήγορα το συγκεκριμένο παιχνίδι), είναι φοβερό το πως έχουν δουλέψει το lighting πάνω στην γούνα του Τρίκο. Και το πόσο smooth είναι το gameplay.Όταν το έπαιξα (πέρσυ) όχι. Όσο και να χοροπήδαγα πάνω στο τρικο όπως ο yoυtuber δεν πετούσε. Και εκεί που όλα είχαν τελειώσει και το παιχνίδι θα πήγαινε στο ράφι ξαφνικά πετάει.
akikos
Επιφανές μέλος

06-08-22

01:34
Από κατι last of us, god of war, uncharted μου αρεσε καλύτερα το last guardian. Πρωτότυπο και έξυπνα puzzle στοιχεία.Πάντως, πέρα από τα bugs που μπορεί να έχει (που το θεωρώ αρκετά λογικό ότι δεν έχουν ασχοληθεί διότι νομίζω κιόλας πως ξεχάστηκε σχετικά γρήγορα το συγκεκριμένο παιχνίδι), είναι φοβερό το πως έχουν δουλέψει το lighting πάνω στην γούνα του Τρίκο. Και το πόσο smooth είναι το gameplay.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 166 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fourkaki
- rafaela11
- Reader
- Memetchi
- charmander
- Scandal
- physicscrazy
- louminis
- Giorgkalo
- Paragontas7000
- Debugging_Demon
- NeosUser2023
- Libertus
- taketrance
- Kate1914
- fockos
- Joji
- Fernando_A
- jellojina
- A350
- giannhs2001
- Jim175
- Wonderkid
- despoina13
- Hecticism
- Paladin
- Μήτσος10
- gademis
- jj!
- Unboxholics
- Ellis
- Αρίκος
- Netscape
- Hased Babis
- naturale
- afantos
- Re_Alexis
- Helen06
- iiTzArismaltor_
- Δροσουλίτης
- fmarulezkd
- Ness
- AK-92
- johnsala
- Sweet31
- ΘανάσοςG4
- tsiobieman
- Στεφανος56
- J.Cameron
- User2350
- American Economist
- parrot/παπαγάλος
- Citylights
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- ΔίνωΈναΤέλος
- oups
- harry akritas
- camil
- Nikoleta93
- i11i1i1i1ii1i1i
- ZoeNyx
- VasoGrimes
- tslef8
- Mapas26
- Viedo
- eukleidhs1821
- ggl
- Mhtrogoal
- Eleghostamatosvistis
- hirasawayui
- SlimShady
- Unseen skygge
- Slytherin
- orchidea
- Μαυρίκιος
- CiNeFiL
- Vold
- Griff
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.