akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 10:14 Ο akikos έγραψε: #61 10-01-22 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ακικό μάλλον ο καφετζής σου ξανάριξε όπιο στον καφέ. Το παιχνίδι το έχω παίξει και εσύ όχι. Νομίζεις ότι θα λεγα κάτι τόσο εκτός τόπου; Το παιχνίδι έχει score system που ευνοεί να δέρνεις πολλούς αντιπάλους χωρίς να παίρνεις dmg, ενώ είανι γεμάτο αντιπάλους με πολύ δύσκολα attack patterns. Πρέπει να φας το κεφάλι σου πολλές φορές για να καταφέρεις να αρχίσεις να μην τρως συνέχεια dmg. Το παιχνίδι παίζεται με μεγάλα combo με αρκετά δύσκολο timing που θέλουν πολλές ώρες εξάσκηση για να βγαίνουν με άνεση. Click για ανάπτυξη... Το έχω τερματίσει σε coop στο χbox του fockou στο normal χωρίς καμία βοήθεια (extra lifes και λοιπες βλακειουλες που σου εμφανίζει το μενού πριν αρχίσεις το παιχνίδι). H μόνη πίστα που δεν βγήκε με την πρώτη αλλά με την τρίτη ήταν η τελευταία. Αρχική Δημοσίευση από fockos: άπο ότι είδα επικεντρώνεσαι στα online Τα περισσότερα τα θεωρώ σκουπίδια όποτε όπως τα εγκατέστησες να τα κανείς uninstall. Click για ανάπτυξη... Το rocket league είναι πολύ ωραίο και έχει cross platform μεταξύ όλων των κονσολών. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 15:50 Ο fockos έγραψε: #62 10-01-22 15:50 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το έχω τερματίσει σε coop στο χbox του fockou στο normal χωρίς καμία βοήθεια (extra lifes και λοιπες βλακειουλες που σου εμφανίζει το μενού πριν αρχίσεις το παιχνίδι). H μόνη πίστα που δεν βγήκε με την πρώτη αλλά με την τρίτη ήταν η τελευταία. Το rocket league είναι πολύ ωραίο και έχει cross platform μεταξύ όλων των κονσολών. Click για ανάπτυξη... ακικο η nelliel ειπε οτι δεν ειναι gamer και παιζει που και που κανενα indy οχι οτι της αρέσουν indy....... εσύ έκατσες και της πρότεινες beat em up ... Όσο αφορά το rocket league ... δε θα σχολιάσω θα πω οτι το θεωρώ σκουπίδι.... εγώ προτείνω το psychonauts 2 το οποίο είναι ένα ωραίο παιχνιδάκι για έναν αρχάριο του gaming. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιανουαρίου 2022 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 20:30 Η Nelliel έγραψε: #63 10-01-22 20:30 Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Θα μου πείτε, για να το παίζει ο πρώην μου, οντως πρέπει να είναι σκουπίδι Ποια η γνώμη σας για το trailmakers? fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 21:09 Ο fockos έγραψε: #64 10-01-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Θα μου πείτε, για να το παίζει ο πρώην μου, οντως πρέπει να είναι σκουπίδι Ποια η γνώμη σας για το trailmakers? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ακριβώς παιχνίδι αλλά προσωπικά προτιμώ τα single player .... eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 21:55 Ο eukleidhs1821: #65 10-01-22 21:55 θυμαστε στο playstation1 που παιρναμε τα παιχνιδια αντιγραμμενα??καναμε boot πως λεγεται.θυμαμαι πηγαινε η μαμα μου και τα παιρνε οταν ημουνα δημοτικο Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.396 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Scandal έγραψε: #66 10-01-22 22:00 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: θυμαστε στο playstation1 που παιρναμε τα παιχνιδια αντιγραμμενα??καναμε boot πως λεγεται.θυμαμαι πηγαινε η μαμα μου και τα παιρνε οταν ημουνα δημοτικο Click για ανάπτυξη... Ναι, πέρα από το chipάκι υπήρχε και το boot cd Και η τότε νεολαία 25ρηδων - 30ρηδων ιντερνετάδων με PC και μαγαζιά που πήγαινες και έπαιζες (είχαν nitendo, playstation κτλ που χρεώναν το να παίζεις με την ώρα), με CD-RW το παίζανε μάγκες και μας πουλούσαν τις αντιγραφές σε εμάς τα μικρά προς 5 ευρώ eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:03 Ο eukleidhs1821: #67 10-01-22 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, πέρα από το chipάκι υπήρχε και το boot cd Και η τότε νεολαία 25ρηδων - 30ρηδων ιντερνετάδων με PC και μαγαζιά που πήγαινες και έπαιζες (είχαν nitendo, playstation κτλ που χρεώναν το να παίζεις με την ώρα), με CD-RW το παίζανε μάγκες και μας πουλούσαν τις αντιγραφές σε εμάς τα μικρά προς 5 ευρώ Click για ανάπτυξη... το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.396 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:07 Ο Scandal έγραψε: #68 10-01-22 22:07 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:09 Ο eukleidhs1821: #69 10-01-22 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. Click για ανάπτυξη... super mario θυμαμαι να παιζω εν ετει 1998 στο master system.μιλαμε για πορωση και να κοβομαι ολο στην ιδια πιστα.... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:36 Ο akikos έγραψε: #70 10-01-22 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:41 Η Nelliel έγραψε: #71 10-01-22 23:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #72 10-01-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2022 στις 00:03 Η Nelliel έγραψε: #73 11-01-22 00:03 Παίζει να είμαι και εγώ καλύτερη από τον φοκο έτσι όπως το θέτεις akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2022 στις 22:11 Ο akikos έγραψε: #74 12-01-22 22:11 25 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο Kirby στο switch. Ετοιμάζομαι για προπαραγγελία. Παράλληλα παίζω και αυτό Υπάρχει στο steam, στο Apple Arcade (+ έκδοση), στο switch και αλλού. Metrovania παιχνίδι που παίζεται πολύ ευχάριστα. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 06:03 Η Nelliel έγραψε: #75 13-01-22 06:03 Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 08:42 Ο Μάξιμος έγραψε: #76 13-01-22 08:42 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ακικό μάλλον ο καφετζής σου ξανάριξε όπιο στον καφέ. Το παιχνίδι το έχω παίξει και εσύ όχι. Νομίζεις ότι θα λεγα κάτι τόσο εκτός τόπου; Το παιχνίδι έχει score system που ευνοεί να δέρνεις πολλούς αντιπάλους χωρίς να παίρνεις dmg, ενώ είανι γεμάτο αντιπάλους με πολύ δύσκολα attack patterns. Πρέπει να φας το κεφάλι σου πολλές φορές για να καταφέρεις να αρχίσεις να μην τρως συνέχεια dmg. Το παιχνίδι παίζεται με μεγάλα combo με αρκετά δύσκολο timing που θέλουν πολλές ώρες εξάσκηση για να βγαίνουν με άνεση. Click για ανάπτυξη... Το έχω τερματίσει σε coop στο χbox του fockou στο normal χωρίς καμία βοήθεια (extra lifes και λοιπες βλακειουλες που σου εμφανίζει το μενού πριν αρχίσεις το παιχνίδι). H μόνη πίστα που δεν βγήκε με την πρώτη αλλά με την τρίτη ήταν η τελευταία. Αρχική Δημοσίευση από fockos: άπο ότι είδα επικεντρώνεσαι στα online Τα περισσότερα τα θεωρώ σκουπίδια όποτε όπως τα εγκατέστησες να τα κανείς uninstall. Click για ανάπτυξη... Το rocket league είναι πολύ ωραίο και έχει cross platform μεταξύ όλων των κονσολών.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 15:50 Ο fockos έγραψε: #62 10-01-22 15:50 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το έχω τερματίσει σε coop στο χbox του fockou στο normal χωρίς καμία βοήθεια (extra lifes και λοιπες βλακειουλες που σου εμφανίζει το μενού πριν αρχίσεις το παιχνίδι). H μόνη πίστα που δεν βγήκε με την πρώτη αλλά με την τρίτη ήταν η τελευταία. Το rocket league είναι πολύ ωραίο και έχει cross platform μεταξύ όλων των κονσολών. Click για ανάπτυξη... ακικο η nelliel ειπε οτι δεν ειναι gamer και παιζει που και που κανενα indy οχι οτι της αρέσουν indy....... εσύ έκατσες και της πρότεινες beat em up ... Όσο αφορά το rocket league ... δε θα σχολιάσω θα πω οτι το θεωρώ σκουπίδι.... εγώ προτείνω το psychonauts 2 το οποίο είναι ένα ωραίο παιχνιδάκι για έναν αρχάριο του gaming. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιανουαρίου 2022 Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 20:30 Η Nelliel έγραψε: #63 10-01-22 20:30 Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Θα μου πείτε, για να το παίζει ο πρώην μου, οντως πρέπει να είναι σκουπίδι Ποια η γνώμη σας για το trailmakers? fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 21:09 Ο fockos έγραψε: #64 10-01-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Θα μου πείτε, για να το παίζει ο πρώην μου, οντως πρέπει να είναι σκουπίδι Ποια η γνώμη σας για το trailmakers? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ακριβώς παιχνίδι αλλά προσωπικά προτιμώ τα single player .... eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 21:55 Ο eukleidhs1821: #65 10-01-22 21:55 θυμαστε στο playstation1 που παιρναμε τα παιχνιδια αντιγραμμενα??καναμε boot πως λεγεται.θυμαμαι πηγαινε η μαμα μου και τα παιρνε οταν ημουνα δημοτικο Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.396 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Scandal έγραψε: #66 10-01-22 22:00 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: θυμαστε στο playstation1 που παιρναμε τα παιχνιδια αντιγραμμενα??καναμε boot πως λεγεται.θυμαμαι πηγαινε η μαμα μου και τα παιρνε οταν ημουνα δημοτικο Click για ανάπτυξη... Ναι, πέρα από το chipάκι υπήρχε και το boot cd Και η τότε νεολαία 25ρηδων - 30ρηδων ιντερνετάδων με PC και μαγαζιά που πήγαινες και έπαιζες (είχαν nitendo, playstation κτλ που χρεώναν το να παίζεις με την ώρα), με CD-RW το παίζανε μάγκες και μας πουλούσαν τις αντιγραφές σε εμάς τα μικρά προς 5 ευρώ eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:03 Ο eukleidhs1821: #67 10-01-22 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, πέρα από το chipάκι υπήρχε και το boot cd Και η τότε νεολαία 25ρηδων - 30ρηδων ιντερνετάδων με PC και μαγαζιά που πήγαινες και έπαιζες (είχαν nitendo, playstation κτλ που χρεώναν το να παίζεις με την ώρα), με CD-RW το παίζανε μάγκες και μας πουλούσαν τις αντιγραφές σε εμάς τα μικρά προς 5 ευρώ Click για ανάπτυξη... το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.396 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:07 Ο Scandal έγραψε: #68 10-01-22 22:07 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:09 Ο eukleidhs1821: #69 10-01-22 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. Click για ανάπτυξη... super mario θυμαμαι να παιζω εν ετει 1998 στο master system.μιλαμε για πορωση και να κοβομαι ολο στην ιδια πιστα.... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:36 Ο akikos έγραψε: #70 10-01-22 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:41 Η Nelliel έγραψε: #71 10-01-22 23:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #72 10-01-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2022 στις 00:03 Η Nelliel έγραψε: #73 11-01-22 00:03 Παίζει να είμαι και εγώ καλύτερη από τον φοκο έτσι όπως το θέτεις akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2022 στις 22:11 Ο akikos έγραψε: #74 12-01-22 22:11 25 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο Kirby στο switch. Ετοιμάζομαι για προπαραγγελία. Παράλληλα παίζω και αυτό Υπάρχει στο steam, στο Apple Arcade (+ έκδοση), στο switch και αλλού. Metrovania παιχνίδι που παίζεται πολύ ευχάριστα. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 06:03 Η Nelliel έγραψε: #75 13-01-22 06:03 Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 08:42 Ο Μάξιμος έγραψε: #76 13-01-22 08:42 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το έχω τερματίσει σε coop στο χbox του fockou στο normal χωρίς καμία βοήθεια (extra lifes και λοιπες βλακειουλες που σου εμφανίζει το μενού πριν αρχίσεις το παιχνίδι). H μόνη πίστα που δεν βγήκε με την πρώτη αλλά με την τρίτη ήταν η τελευταία. Το rocket league είναι πολύ ωραίο και έχει cross platform μεταξύ όλων των κονσολών. Click για ανάπτυξη... ακικο η nelliel ειπε οτι δεν ειναι gamer και παιζει που και που κανενα indy οχι οτι της αρέσουν indy....... εσύ έκατσες και της πρότεινες beat em up ... Όσο αφορά το rocket league ... δε θα σχολιάσω θα πω οτι το θεωρώ σκουπίδι.... εγώ προτείνω το psychonauts 2 το οποίο είναι ένα ωραίο παιχνιδάκι για έναν αρχάριο του gaming.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 20:30 Η Nelliel έγραψε: #63 10-01-22 20:30 Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Θα μου πείτε, για να το παίζει ο πρώην μου, οντως πρέπει να είναι σκουπίδι Ποια η γνώμη σας για το trailmakers? fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 21:09 Ο fockos έγραψε: #64 10-01-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Θα μου πείτε, για να το παίζει ο πρώην μου, οντως πρέπει να είναι σκουπίδι Ποια η γνώμη σας για το trailmakers? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ακριβώς παιχνίδι αλλά προσωπικά προτιμώ τα single player .... eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 21:55 Ο eukleidhs1821: #65 10-01-22 21:55 θυμαστε στο playstation1 που παιρναμε τα παιχνιδια αντιγραμμενα??καναμε boot πως λεγεται.θυμαμαι πηγαινε η μαμα μου και τα παιρνε οταν ημουνα δημοτικο Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.396 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Scandal έγραψε: #66 10-01-22 22:00 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: θυμαστε στο playstation1 που παιρναμε τα παιχνιδια αντιγραμμενα??καναμε boot πως λεγεται.θυμαμαι πηγαινε η μαμα μου και τα παιρνε οταν ημουνα δημοτικο Click για ανάπτυξη... Ναι, πέρα από το chipάκι υπήρχε και το boot cd Και η τότε νεολαία 25ρηδων - 30ρηδων ιντερνετάδων με PC και μαγαζιά που πήγαινες και έπαιζες (είχαν nitendo, playstation κτλ που χρεώναν το να παίζεις με την ώρα), με CD-RW το παίζανε μάγκες και μας πουλούσαν τις αντιγραφές σε εμάς τα μικρά προς 5 ευρώ eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:03 Ο eukleidhs1821: #67 10-01-22 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, πέρα από το chipάκι υπήρχε και το boot cd Και η τότε νεολαία 25ρηδων - 30ρηδων ιντερνετάδων με PC και μαγαζιά που πήγαινες και έπαιζες (είχαν nitendo, playstation κτλ που χρεώναν το να παίζεις με την ώρα), με CD-RW το παίζανε μάγκες και μας πουλούσαν τις αντιγραφές σε εμάς τα μικρά προς 5 ευρώ Click για ανάπτυξη... το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.396 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:07 Ο Scandal έγραψε: #68 10-01-22 22:07 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:09 Ο eukleidhs1821: #69 10-01-22 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. Click για ανάπτυξη... super mario θυμαμαι να παιζω εν ετει 1998 στο master system.μιλαμε για πορωση και να κοβομαι ολο στην ιδια πιστα.... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:36 Ο akikos έγραψε: #70 10-01-22 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:41 Η Nelliel έγραψε: #71 10-01-22 23:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #72 10-01-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2022 στις 00:03 Η Nelliel έγραψε: #73 11-01-22 00:03 Παίζει να είμαι και εγώ καλύτερη από τον φοκο έτσι όπως το θέτεις akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2022 στις 22:11 Ο akikos έγραψε: #74 12-01-22 22:11 25 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο Kirby στο switch. Ετοιμάζομαι για προπαραγγελία. Παράλληλα παίζω και αυτό Υπάρχει στο steam, στο Apple Arcade (+ έκδοση), στο switch και αλλού. Metrovania παιχνίδι που παίζεται πολύ ευχάριστα. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 06:03 Η Nelliel έγραψε: #75 13-01-22 06:03 Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 08:42 Ο Μάξιμος έγραψε: #76 13-01-22 08:42 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Θα μου πείτε, για να το παίζει ο πρώην μου, οντως πρέπει να είναι σκουπίδι Ποια η γνώμη σας για το trailmakers?
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 21:09 Ο fockos έγραψε: #64 10-01-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Θα μου πείτε, για να το παίζει ο πρώην μου, οντως πρέπει να είναι σκουπίδι Ποια η γνώμη σας για το trailmakers? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ακριβώς παιχνίδι αλλά προσωπικά προτιμώ τα single player .... eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 21:55 Ο eukleidhs1821: #65 10-01-22 21:55 θυμαστε στο playstation1 που παιρναμε τα παιχνιδια αντιγραμμενα??καναμε boot πως λεγεται.θυμαμαι πηγαινε η μαμα μου και τα παιρνε οταν ημουνα δημοτικο Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.396 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Scandal έγραψε: #66 10-01-22 22:00 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: θυμαστε στο playstation1 που παιρναμε τα παιχνιδια αντιγραμμενα??καναμε boot πως λεγεται.θυμαμαι πηγαινε η μαμα μου και τα παιρνε οταν ημουνα δημοτικο Click για ανάπτυξη... Ναι, πέρα από το chipάκι υπήρχε και το boot cd Και η τότε νεολαία 25ρηδων - 30ρηδων ιντερνετάδων με PC και μαγαζιά που πήγαινες και έπαιζες (είχαν nitendo, playstation κτλ που χρεώναν το να παίζεις με την ώρα), με CD-RW το παίζανε μάγκες και μας πουλούσαν τις αντιγραφές σε εμάς τα μικρά προς 5 ευρώ eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:03 Ο eukleidhs1821: #67 10-01-22 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, πέρα από το chipάκι υπήρχε και το boot cd Και η τότε νεολαία 25ρηδων - 30ρηδων ιντερνετάδων με PC και μαγαζιά που πήγαινες και έπαιζες (είχαν nitendo, playstation κτλ που χρεώναν το να παίζεις με την ώρα), με CD-RW το παίζανε μάγκες και μας πουλούσαν τις αντιγραφές σε εμάς τα μικρά προς 5 ευρώ Click για ανάπτυξη... το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.396 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:07 Ο Scandal έγραψε: #68 10-01-22 22:07 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:09 Ο eukleidhs1821: #69 10-01-22 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. Click για ανάπτυξη... super mario θυμαμαι να παιζω εν ετει 1998 στο master system.μιλαμε για πορωση και να κοβομαι ολο στην ιδια πιστα.... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:36 Ο akikos έγραψε: #70 10-01-22 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:41 Η Nelliel έγραψε: #71 10-01-22 23:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #72 10-01-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2022 στις 00:03 Η Nelliel έγραψε: #73 11-01-22 00:03 Παίζει να είμαι και εγώ καλύτερη από τον φοκο έτσι όπως το θέτεις akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2022 στις 22:11 Ο akikos έγραψε: #74 12-01-22 22:11 25 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο Kirby στο switch. Ετοιμάζομαι για προπαραγγελία. Παράλληλα παίζω και αυτό Υπάρχει στο steam, στο Apple Arcade (+ έκδοση), στο switch και αλλού. Metrovania παιχνίδι που παίζεται πολύ ευχάριστα. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 06:03 Η Nelliel έγραψε: #75 13-01-22 06:03 Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 08:42 Ο Μάξιμος έγραψε: #76 13-01-22 08:42 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Θα μου πείτε, για να το παίζει ο πρώην μου, οντως πρέπει να είναι σκουπίδι Ποια η γνώμη σας για το trailmakers? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι ακριβώς παιχνίδι αλλά προσωπικά προτιμώ τα single player ....
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 21:55 Ο eukleidhs1821: #65 10-01-22 21:55 θυμαστε στο playstation1 που παιρναμε τα παιχνιδια αντιγραμμενα??καναμε boot πως λεγεται.θυμαμαι πηγαινε η μαμα μου και τα παιρνε οταν ημουνα δημοτικο Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.396 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Scandal έγραψε: #66 10-01-22 22:00 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: θυμαστε στο playstation1 που παιρναμε τα παιχνιδια αντιγραμμενα??καναμε boot πως λεγεται.θυμαμαι πηγαινε η μαμα μου και τα παιρνε οταν ημουνα δημοτικο Click για ανάπτυξη... Ναι, πέρα από το chipάκι υπήρχε και το boot cd Και η τότε νεολαία 25ρηδων - 30ρηδων ιντερνετάδων με PC και μαγαζιά που πήγαινες και έπαιζες (είχαν nitendo, playstation κτλ που χρεώναν το να παίζεις με την ώρα), με CD-RW το παίζανε μάγκες και μας πουλούσαν τις αντιγραφές σε εμάς τα μικρά προς 5 ευρώ eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:03 Ο eukleidhs1821: #67 10-01-22 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, πέρα από το chipάκι υπήρχε και το boot cd Και η τότε νεολαία 25ρηδων - 30ρηδων ιντερνετάδων με PC και μαγαζιά που πήγαινες και έπαιζες (είχαν nitendo, playstation κτλ που χρεώναν το να παίζεις με την ώρα), με CD-RW το παίζανε μάγκες και μας πουλούσαν τις αντιγραφές σε εμάς τα μικρά προς 5 ευρώ Click για ανάπτυξη... το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.396 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:07 Ο Scandal έγραψε: #68 10-01-22 22:07 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:09 Ο eukleidhs1821: #69 10-01-22 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. Click για ανάπτυξη... super mario θυμαμαι να παιζω εν ετει 1998 στο master system.μιλαμε για πορωση και να κοβομαι ολο στην ιδια πιστα.... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:36 Ο akikos έγραψε: #70 10-01-22 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:41 Η Nelliel έγραψε: #71 10-01-22 23:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #72 10-01-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2022 στις 00:03 Η Nelliel έγραψε: #73 11-01-22 00:03 Παίζει να είμαι και εγώ καλύτερη από τον φοκο έτσι όπως το θέτεις akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2022 στις 22:11 Ο akikos έγραψε: #74 12-01-22 22:11 25 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο Kirby στο switch. Ετοιμάζομαι για προπαραγγελία. Παράλληλα παίζω και αυτό Υπάρχει στο steam, στο Apple Arcade (+ έκδοση), στο switch και αλλού. Metrovania παιχνίδι που παίζεται πολύ ευχάριστα. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 06:03 Η Nelliel έγραψε: #75 13-01-22 06:03 Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 08:42 Ο Μάξιμος έγραψε: #76 13-01-22 08:42 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θυμαστε στο playstation1 που παιρναμε τα παιχνιδια αντιγραμμενα??καναμε boot πως λεγεται.θυμαμαι πηγαινε η μαμα μου και τα παιρνε οταν ημουνα δημοτικο
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.396 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:00 Ο Scandal έγραψε: #66 10-01-22 22:00 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: θυμαστε στο playstation1 που παιρναμε τα παιχνιδια αντιγραμμενα??καναμε boot πως λεγεται.θυμαμαι πηγαινε η μαμα μου και τα παιρνε οταν ημουνα δημοτικο Click για ανάπτυξη... Ναι, πέρα από το chipάκι υπήρχε και το boot cd Και η τότε νεολαία 25ρηδων - 30ρηδων ιντερνετάδων με PC και μαγαζιά που πήγαινες και έπαιζες (είχαν nitendo, playstation κτλ που χρεώναν το να παίζεις με την ώρα), με CD-RW το παίζανε μάγκες και μας πουλούσαν τις αντιγραφές σε εμάς τα μικρά προς 5 ευρώ eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:03 Ο eukleidhs1821: #67 10-01-22 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, πέρα από το chipάκι υπήρχε και το boot cd Και η τότε νεολαία 25ρηδων - 30ρηδων ιντερνετάδων με PC και μαγαζιά που πήγαινες και έπαιζες (είχαν nitendo, playstation κτλ που χρεώναν το να παίζεις με την ώρα), με CD-RW το παίζανε μάγκες και μας πουλούσαν τις αντιγραφές σε εμάς τα μικρά προς 5 ευρώ Click για ανάπτυξη... το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.396 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:07 Ο Scandal έγραψε: #68 10-01-22 22:07 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:09 Ο eukleidhs1821: #69 10-01-22 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. Click για ανάπτυξη... super mario θυμαμαι να παιζω εν ετει 1998 στο master system.μιλαμε για πορωση και να κοβομαι ολο στην ιδια πιστα.... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:36 Ο akikos έγραψε: #70 10-01-22 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:41 Η Nelliel έγραψε: #71 10-01-22 23:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #72 10-01-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2022 στις 00:03 Η Nelliel έγραψε: #73 11-01-22 00:03 Παίζει να είμαι και εγώ καλύτερη από τον φοκο έτσι όπως το θέτεις akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2022 στις 22:11 Ο akikos έγραψε: #74 12-01-22 22:11 25 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο Kirby στο switch. Ετοιμάζομαι για προπαραγγελία. Παράλληλα παίζω και αυτό Υπάρχει στο steam, στο Apple Arcade (+ έκδοση), στο switch και αλλού. Metrovania παιχνίδι που παίζεται πολύ ευχάριστα. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 06:03 Η Nelliel έγραψε: #75 13-01-22 06:03 Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 08:42 Ο Μάξιμος έγραψε: #76 13-01-22 08:42 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: θυμαστε στο playstation1 που παιρναμε τα παιχνιδια αντιγραμμενα??καναμε boot πως λεγεται.θυμαμαι πηγαινε η μαμα μου και τα παιρνε οταν ημουνα δημοτικο Click για ανάπτυξη... Ναι, πέρα από το chipάκι υπήρχε και το boot cd Και η τότε νεολαία 25ρηδων - 30ρηδων ιντερνετάδων με PC και μαγαζιά που πήγαινες και έπαιζες (είχαν nitendo, playstation κτλ που χρεώναν το να παίζεις με την ώρα), με CD-RW το παίζανε μάγκες και μας πουλούσαν τις αντιγραφές σε εμάς τα μικρά προς 5 ευρώ
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:03 Ο eukleidhs1821: #67 10-01-22 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, πέρα από το chipάκι υπήρχε και το boot cd Και η τότε νεολαία 25ρηδων - 30ρηδων ιντερνετάδων με PC και μαγαζιά που πήγαινες και έπαιζες (είχαν nitendo, playstation κτλ που χρεώναν το να παίζεις με την ώρα), με CD-RW το παίζανε μάγκες και μας πουλούσαν τις αντιγραφές σε εμάς τα μικρά προς 5 ευρώ Click για ανάπτυξη... το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.396 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:07 Ο Scandal έγραψε: #68 10-01-22 22:07 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:09 Ο eukleidhs1821: #69 10-01-22 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. Click για ανάπτυξη... super mario θυμαμαι να παιζω εν ετει 1998 στο master system.μιλαμε για πορωση και να κοβομαι ολο στην ιδια πιστα.... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:36 Ο akikos έγραψε: #70 10-01-22 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:41 Η Nelliel έγραψε: #71 10-01-22 23:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #72 10-01-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2022 στις 00:03 Η Nelliel έγραψε: #73 11-01-22 00:03 Παίζει να είμαι και εγώ καλύτερη από τον φοκο έτσι όπως το θέτεις akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2022 στις 22:11 Ο akikos έγραψε: #74 12-01-22 22:11 25 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο Kirby στο switch. Ετοιμάζομαι για προπαραγγελία. Παράλληλα παίζω και αυτό Υπάρχει στο steam, στο Apple Arcade (+ έκδοση), στο switch και αλλού. Metrovania παιχνίδι που παίζεται πολύ ευχάριστα. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 06:03 Η Nelliel έγραψε: #75 13-01-22 06:03 Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 08:42 Ο Μάξιμος έγραψε: #76 13-01-22 08:42 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, πέρα από το chipάκι υπήρχε και το boot cd Και η τότε νεολαία 25ρηδων - 30ρηδων ιντερνετάδων με PC και μαγαζιά που πήγαινες και έπαιζες (είχαν nitendo, playstation κτλ που χρεώναν το να παίζεις με την ώρα), με CD-RW το παίζανε μάγκες και μας πουλούσαν τις αντιγραφές σε εμάς τα μικρά προς 5 ευρώ Click για ανάπτυξη... το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.396 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:07 Ο Scandal έγραψε: #68 10-01-22 22:07 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:09 Ο eukleidhs1821: #69 10-01-22 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. Click για ανάπτυξη... super mario θυμαμαι να παιζω εν ετει 1998 στο master system.μιλαμε για πορωση και να κοβομαι ολο στην ιδια πιστα.... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:36 Ο akikos έγραψε: #70 10-01-22 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:41 Η Nelliel έγραψε: #71 10-01-22 23:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #72 10-01-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2022 στις 00:03 Η Nelliel έγραψε: #73 11-01-22 00:03 Παίζει να είμαι και εγώ καλύτερη από τον φοκο έτσι όπως το θέτεις akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2022 στις 22:11 Ο akikos έγραψε: #74 12-01-22 22:11 25 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο Kirby στο switch. Ετοιμάζομαι για προπαραγγελία. Παράλληλα παίζω και αυτό Υπάρχει στο steam, στο Apple Arcade (+ έκδοση), στο switch και αλλού. Metrovania παιχνίδι που παίζεται πολύ ευχάριστα. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 06:03 Η Nelliel έγραψε: #75 13-01-22 06:03 Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 08:42 Ο Μάξιμος έγραψε: #76 13-01-22 08:42 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: το θυμασαι ρε θηριο!!!ναι παιχνιδια των 50 ευρω τα δινανε σε τετοιες τιμες ρεζιλικια.το τσιπαρισμενο ηταν το μηχανημα νομιζω.σου λεγανε στο πουλαω τσιπαρισμενο ή μη κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo.
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 22:09 Ο eukleidhs1821: #69 10-01-22 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. Click για ανάπτυξη... super mario θυμαμαι να παιζω εν ετει 1998 στο master system.μιλαμε για πορωση και να κοβομαι ολο στην ιδια πιστα.... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:36 Ο akikos έγραψε: #70 10-01-22 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:41 Η Nelliel έγραψε: #71 10-01-22 23:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #72 10-01-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2022 στις 00:03 Η Nelliel έγραψε: #73 11-01-22 00:03 Παίζει να είμαι και εγώ καλύτερη από τον φοκο έτσι όπως το θέτεις akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2022 στις 22:11 Ο akikos έγραψε: #74 12-01-22 22:11 25 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο Kirby στο switch. Ετοιμάζομαι για προπαραγγελία. Παράλληλα παίζω και αυτό Υπάρχει στο steam, στο Apple Arcade (+ έκδοση), στο switch και αλλού. Metrovania παιχνίδι που παίζεται πολύ ευχάριστα. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 06:03 Η Nelliel έγραψε: #75 13-01-22 06:03 Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 08:42 Ο Μάξιμος έγραψε: #76 13-01-22 08:42 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, ή έπαιρνες από μαγαζί την κονσόλα και τους την πήγαινες να την chipάρουν. Θυμάμαι είχα πάρει το PlayStation One από τα One Way με δόσεις (50.000 δραχμές) και είχα στραφεί σε τέτοιο μαγαζί για τσιπάρισμα κτλ. Πήγαινα τακτικά σε αυτά τα μαγαζιά που έπαιζες με την ώρα video games. Θυμάμαι παίζαμε Mega Man (το λάτρεψα), Tomb Raider Chronicles και Super Mario (3D έκδοση) στο Nitendo. Click για ανάπτυξη... super mario θυμαμαι να παιζω εν ετει 1998 στο master system.μιλαμε για πορωση και να κοβομαι ολο στην ιδια πιστα....
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:36 Ο akikos έγραψε: #70 10-01-22 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:41 Η Nelliel έγραψε: #71 10-01-22 23:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #72 10-01-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2022 στις 00:03 Η Nelliel έγραψε: #73 11-01-22 00:03 Παίζει να είμαι και εγώ καλύτερη από τον φοκο έτσι όπως το θέτεις akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2022 στις 22:11 Ο akikos έγραψε: #74 12-01-22 22:11 25 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο Kirby στο switch. Ετοιμάζομαι για προπαραγγελία. Παράλληλα παίζω και αυτό Υπάρχει στο steam, στο Apple Arcade (+ έκδοση), στο switch και αλλού. Metrovania παιχνίδι που παίζεται πολύ ευχάριστα. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 06:03 Η Nelliel έγραψε: #75 13-01-22 06:03 Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 08:42 Ο Μάξιμος έγραψε: #76 13-01-22 08:42 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ρε παιδιά γιατί σκουπίδι το rocket league? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:41 Η Nelliel έγραψε: #71 10-01-22 23:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #72 10-01-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2022 στις 00:03 Η Nelliel έγραψε: #73 11-01-22 00:03 Παίζει να είμαι και εγώ καλύτερη από τον φοκο έτσι όπως το θέτεις akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2022 στις 22:11 Ο akikos έγραψε: #74 12-01-22 22:11 25 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο Kirby στο switch. Ετοιμάζομαι για προπαραγγελία. Παράλληλα παίζω και αυτό Υπάρχει στο steam, στο Apple Arcade (+ έκδοση), στο switch και αλλού. Metrovania παιχνίδι που παίζεται πολύ ευχάριστα. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 06:03 Η Nelliel έγραψε: #75 13-01-22 06:03 Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 08:42 Ο Μάξιμος έγραψε: #76 13-01-22 08:42 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Μια χαρά είναι το rocket league αλλά ο fockos δεν ξέρει να παίζει. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2022 στις 23:53 Ο akikos έγραψε: #72 10-01-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2022 στις 00:03 Η Nelliel έγραψε: #73 11-01-22 00:03 Παίζει να είμαι και εγώ καλύτερη από τον φοκο έτσι όπως το θέτεις akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2022 στις 22:11 Ο akikos έγραψε: #74 12-01-22 22:11 25 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο Kirby στο switch. Ετοιμάζομαι για προπαραγγελία. Παράλληλα παίζω και αυτό Υπάρχει στο steam, στο Apple Arcade (+ έκδοση), στο switch και αλλού. Metrovania παιχνίδι που παίζεται πολύ ευχάριστα. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 06:03 Η Nelliel έγραψε: #75 13-01-22 06:03 Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 08:42 Ο Μάξιμος έγραψε: #76 13-01-22 08:42 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Να σου πω δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα εύκολο. Μου πήρε 5 ώρες να μάθω να χειρίζομαι κάπως το όχημα. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για τα τρελά ακροβατικά στον αέρα Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2022 στις 00:03 Η Nelliel έγραψε: #73 11-01-22 00:03 Παίζει να είμαι και εγώ καλύτερη από τον φοκο έτσι όπως το θέτεις akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2022 στις 22:11 Ο akikos έγραψε: #74 12-01-22 22:11 25 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο Kirby στο switch. Ετοιμάζομαι για προπαραγγελία. Παράλληλα παίζω και αυτό Υπάρχει στο steam, στο Apple Arcade (+ έκδοση), στο switch και αλλού. Metrovania παιχνίδι που παίζεται πολύ ευχάριστα. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 06:03 Η Nelliel έγραψε: #75 13-01-22 06:03 Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 08:42 Ο Μάξιμος έγραψε: #76 13-01-22 08:42 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2022 στις 22:11 Ο akikos έγραψε: #74 12-01-22 22:11 25 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο Kirby στο switch. Ετοιμάζομαι για προπαραγγελία. Παράλληλα παίζω και αυτό Υπάρχει στο steam, στο Apple Arcade (+ έκδοση), στο switch και αλλού. Metrovania παιχνίδι που παίζεται πολύ ευχάριστα. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 06:03 Η Nelliel έγραψε: #75 13-01-22 06:03 Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 08:42 Ο Μάξιμος έγραψε: #76 13-01-22 08:42 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
25 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο Kirby στο switch. Ετοιμάζομαι για προπαραγγελία. Παράλληλα παίζω και αυτό Υπάρχει στο steam, στο Apple Arcade (+ έκδοση), στο switch και αλλού. Metrovania παιχνίδι που παίζεται πολύ ευχάριστα.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 06:03 Η Nelliel έγραψε: #75 13-01-22 06:03 Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 08:42 Ο Μάξιμος έγραψε: #76 13-01-22 08:42 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο;
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 08:42 Ο Μάξιμος έγραψε: #76 13-01-22 08:42 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Ούτε εγώ ξέρω να παίζω καλά. Απλώς νικώ το Φόκο και χαίρομαι. Από κάτι fornite κ.λπ. προτιμώ rocket league. Click για ανάπτυξη... Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς...
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:08 Ο fockos έγραψε: #77 13-01-22 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Παίζω με κατηγορία champion στο rocket league ενώ είμαι μόνο σε level 5 για αυτό και νόμιζα ότι είμαι χάλια (έπαιζα με φίλο 2vs2). Όταν έπαιξα σε κατηγορία ίδια με το επίπεδο μου μου φάνηκαν αργοί οποτε όντως παίζει να είμαι καλύτερη από φοκο Τώρα παίζω apex Roblox παίζετε; Τι παίζει με αυτό; Έχει διάφορους κόσμους από ότι βλέπω αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... βάλε gamepass
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:31 Η Nelliel έγραψε: #78 13-01-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: βάλε gamepass Click για ανάπτυξη... εβαλα χθες βραδυ! fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki rafaela11 Memetchi charmander Scandal physicscrazy louminis Giorgkalo Paragontas7000 Debugging_Daemon Libertus taketrance Kate1914 fockos Joji Fernando_A jellojina A350 giannhs2001 Wonderkid Hecticism Paladin Μήτσος10 gademis jj! Unboxholics Ellis Αρίκος Netscape naturale afantos Re_Alexis Helen06 iiTzArismaltor_ Δροσουλίτης fmarulezkd Ness AK-92 johnsala Sweet31 ΘανάσοςG4 tsiobieman Στεφανος56 J.Cameron User2350 American Economist parrot/παπαγάλος Citylights Αλκης Κ. Mexicanos ΔίνωΈναΤέλος oups harry akritas camil Nikoleta93 i11i1i1i1ii1i1i ZoeNyx VasoGrimes tslef8 Atarax Viedo eukleidhs1821 ggl Mhtrogoal Eleghostamatosvistis hirasawayui SlimShady Unseen skygge Slytherin orchidea Μαυρίκιος CiNeFiL Vold Griff Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #79 13-01-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: εβαλα χθες βραδυ! Click για ανάπτυξη... psychonauts 2 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2022 στις 22:25 Ο akikos έγραψε: #80 13-01-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη...
Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σιγά μη κερδίζεις τον Φόκο. Μάλλον σε αφήνει να χαρείς... Click για ανάπτυξη...