aye
Πολύ δραστήριο μέλος

συνεχίζω να είμαι πολύ αγχωμένη με αυτή την ιστορία tho
έχω τρύπες στα αυτιά ρε παίδες. 3
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Και πώς ζεις;Δεν είναι η μόνη. Δεν έχω ακόμα τρύπες στα αυτιά...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

κάθε μέρος του σώματος είναι διαφορετικό. τα αυτιά δεν έχουν καμιά σχέση με την μύτη. απλά κάποιοι οργανισμοί απορρίπτουν τα piercings, τα "αποβάλλει" ο οργανισμός. μη μου πείτε ότι δεν το έχετε ξανακούσει
συνεχίζω να είμαι πολύ αγχωμένη με αυτή την ιστορία tho
έχω τρύπες στα αυτιά ρε παίδες. 3
Aye θα περασει, μην αγχωνεσαι. Λιγακι υπομονη... Καλα εκανε και στην εκλεισε την τρυπα, τωρα θα κλεισει με την αντιβιωση και μην την ξανανοιξεις και τρεχεις παλι. Βαλε αξεσουαρ που θα σε στολιζουν...

Εγω ειχα 6 στο ενα αυτι και 7 στο αλλο. Η 7η ηταν ψηλα

Στα αυτια δεν επαθα ποτε τιποτα. Γενικως δεν παθαινα μολυνσεις, μονο η γλωσσα μου ειχε τις πρωτες μερες πυον αλλα μπουκωνα με αλατονερο κι αν θυμαμαι καλα περασε γρηγορα και χαρηκα -οσο χαρηκα- το piercing. Το περιεργο να σας πω ποιο ειναι? Απο τοτε που εκλεισα ολες τις τρυπες στα αυτια μου κι αφησα τη μια κλασσικα, δεν μπορω να βαλω σκουλαρικι faux. Ουτε καν ασημενιο. Μονο χρυσο (αλλα ποιος φοραει χρυσα σκουλαρικια? Εκτος αν ειναι λευκος χρυσος/πλατίνα αλλα ποιος τα φοραει περαν καποιου καλου κοσμικου γεγονοτος?) Απο τοτε λοιπον ο,τι κι αν βαλω το αυτακι μου ποναει οποτε δε φοραω σκουλαρικια πια!

Gate4
Επιφανές μέλος

Αλήθεια; :O Ουάου έχω να πω.Δεν είναι η μόνη. Δεν έχω ακόμα τρύπες στα αυτιά...![]()

Βασικά εγώ θυμάμαι ότι όλες μας πήγαιναν οι μαμάδες να κάνουμε τρύπες στα αυτιά και ήμασταν και πιτσιρίκια ξέρω γω. Εγώ έκανα δηλαδή δευτέρα δημοτικού και είχα συμαθήτριες που είχαν από πιο μικρές.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ έκανα ότι ήμουν 5Αλήθεια; :O Ουάου έχω να πω.
Βασικά εγώ θυμάμαι ότι όλες μας πήγαιναν οι μαμάδες να κάνουμε τρύπες στα αυτιά και ήμασταν και πιτσιρίκια ξέρω γω. Εγώ έκανα δηλαδή δευτέρα δημοτικού και είχα συμαθήτριες που είχαν από πιο μικρές.

αρκετές κοπέλες δεν έχουν όμως. δεν έτυχε πιστεύω κι απλά δεν το επιδίωξαν και οι ίδιες αργότερα.
εγώ πάντως χαίρομαι που τις έκανα μικρή γιατί δεν θυμάμαι ούτε πόνους/ενοχλήσεις ούτε τίποτα.
μάιντ αυτό με τα κοσμήματα το εχω ξανακούσει. η κολλητή μου για παράδειγμα δεν μπορεί να βάλει καθόλου σκουλαρίκια γιατί πρήζονται οι λεμφαδένες της. καλύτερα να μην φοράς καθόλου αν είναι να σου κάνουν ιστορία. γενικά τα faux καλύτερα να τα αποφέυγουμε στα αυτιά. εγώ και στις 3 τρύπες έχω τέτοια. μου ξέμειναν από το σέπτουμ

update για την μύτη: όλη μέρα χτες ήμουν με γάζα γιατί μάτωνε και την έβγαλα σήμερα το πρωί. ευτυχώς έχει μικρύνει αρκετά το "τραύμα". έβαλα κανονικά την bactroban και παίρνω και την αντιβίωση από χτες το βράδυ. είναι κάτι χαπάρες να! σε 7 μέρες σταματάω την αντιβίωση και σε 10 την bactroban. ας ευχηθούμε όλοι μαζί να περάσει και να μην αφήσει σημάδι

Gate4
Επιφανές μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

εννοείται με βελόνα. και σε πιρσεράδικο. όχι σαν κάτι άλλα που πάνε και τους κάνουν οι κοσμηματοπώληδες με πιστολάκι. όχι ότι όλοι όσοι κάνουν έτσι piercing παθαίνουν κάτι, αλλά καλύτερα να στην κάνει κάποιος που ξέρει.Θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη αλλά λέω με βελόνα καλύτερα. Και δεν είναι ότι φοβάμαι να κάνω με ζαλίζει η μάνα μου γιατί έχει θέμα για κάποιο λόγο. Στα διάλα.![]()
ενήλικη είσαι. do it.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Δύο απο τις καλύτερες μου φίλες δεν έχουν.

Και εγώ 3 τρύπες έχω στα αυτιά. Απο μικρή ηλικία, τις πρώτες τις έκανα όταν ήμουν μωρό (άντε να ήμουν 4-5) και την δεύτερη στη τρίτη δημοτικού.

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Καλά για τη δε μύτη...Μ'έφαγε!

Μανάδες...Μια ζωή υπερπροστατευτικές και υπερβολικές!

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Btw η βαφτισιμιά μου είναι 12 και από πέρσι της έδωσα λεφτά να κάνει τρύπες και το γλυκούλι φοβάται και δεν πηγαίνει. Της έταξα να πάμε μαζί το καλοκαίρι.

Dias
Επιφανές μέλος

Κι εμένα, όταν τρύπησα το αυτί μου (πήγαινα Α λυκείου), ήρθε μαζί μου και η μητέρα μου. (Μάλιστα το είχε βάλει σαν απαράβατο όρο για να μου το επιτρέψει). Είναι γιατρός και ήθελε να επιθεωρήσει το μαγαζί από άποψη υγιεινής. Απέρριψε το πρώτο και στο δεύτερο ψέκασε με spray το τρυπητήρι και με άλλο spray το αυτί μου. Ύστερα μου έβαλε κάποια αλοιφή. Τέλος πλήρωσε εκείνη και για μένα και για το φίλο μου που ήταν μαζί, χρυσά σκουλαρικάκια....ήρθε μαζί μου μέχρι το τατουατζίδικο για συμπαράσταση!Ήταν αστείο! Μανάδες...Μια ζωή υπερπροστατευτικές και υπερβολικές!

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ κουλ η μαμά ρε ΔίαΚι εμένα, όταν τρύπησα το αυτί μου (πήγαινα Α λυκείου), ήρθε μαζί μου και η μητέρα μου. (Μάλιστα το είχε βάλει σαν απαράβατο όρο για να μου το επιτρέψει). Είναι γιατρός και ήθελε να επιθεωρήσει το μαγαζί από άποψη υγιεινής. Απέρριψε το πρώτο και στο δεύτερο ψέκασε με spray το τρυπητήρι και με άλλο spray το αυτί μου. Ύστερα μου έβαλε κάποια αλοιφή. Τέλος πλήρωσε εκείνη και για μένα και για το φίλο μου που ήταν μαζί, χρυσά σκουλαρικάκια.

εμένα με έβαλε να πληρώσω και τις δύο φορές που τρύπησα την μύτη μου.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Τέτοια σκουλαρίκια σαν τα παραπάνω έχω ένα με το Union Jack και ένα με τη γλώσσα των Rolling Stones.

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

βάλε κανα απλό.
(όχι και union jack ρε παίδες

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Τα καλύτερα σκουλαρίκια στους άντρες κατά τη γνώμη μου είναι τα κρικάκια!
Όταν λες τα κρικάκια; Γιατί δεν μπορώ να το φανταστώ; Αν γίνεται βάλε κάποια φώτο για να καταλάβω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.