mar0ulihp
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

challenger
Επιφανές μέλος

να ρωτησω..μετα μενει σημαδι για παντα? π.χ στα χειλια απο κατω
εξαρτάται από πολλά, αλλά κυρίως από το δέρμα σου.
elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο αριστερό 2 lobes και 2 helix/carilage και στο δεξί μία lobe. Αχχ πώς μ' αρέσουν

~Dida~
Δραστήριο μέλος

Και μια στη μύτη..
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

εξαρταται απο τον τυπο δερματος και το ποσο ευκολα ο οργανισμος σου μπορει να επουλωνει διαφορα τραυματανα ρωτησω..μετα μενει σημαδι για παντα? π.χ στα χειλια απο κατω

Εγω εχω 4 στο ενα αφτι και στο αλλο 2 . Α! και μια που εκανα πριν 1,5 μηνα στη μυτη
Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

να ρωτησω..μετα μενει σημαδι για παντα? π.χ στα χειλια απο κατω
Μου εχουν πει πως ναι. Μενει για παντα εκει τρυπα. Βεβαια αν την κρατησεις για μικρο διαστημα, ας πουμε για ενα μηνα μονο μου φαινεται φευγει. Ειναι το δερμα ετσι στα χειλι,σπαει καποιος ιστος και δεν γινεται να επανελθει, οπως στην γλωσσα που επανερχεται πολυ συντομα.
Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

ξέρει κανείς να μου συστήσει κανέναν καλό τυπά στην αθήνα;; να έχει πάει όμως, όχι απλώς να έχει ακούσει!
προτιμώ να κάνει τρύπες με μηχάνημα, όχι με βελόνα.
ευχαριστώωω!

challenger
Επιφανές μέλος

ας το πω άλλη μια: Το πιστολάκι ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης!προτιμώ να κάνει τρύπες με μηχάνημα, όχι με βελόνα.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Για Αθηνα δεν ξερω, επειδη ομως εχω κανει και εγω στη μυτη φετος σου προτεινω να μην μπλεξεις με βελονες κλπ οσο και αν σκουζει ο challenger5 στα αυτιά (3+2) και θέλω να κάνω 6η και τρύπα στη μύτηηη!
ξέρει κανείς να μου συστήσει κανέναν καλό τυπά στην αθήνα;; να έχει πάει όμως, όχι απλώς να έχει ακούσει!
προτιμώ να κάνει τρύπες με μηχάνημα, όχι με βελόνα.
ευχαριστώωω!![]()

Ναι καλε, να εχει ο αλλος την ιδια βελονα και παθαινω τιποτα στο πι και φι ή μηπως νομιζεις οτι δεν εχω ξεραθει στον πονο απο τις τοσες που εχω στα αφτιαας το πω άλλη μια: Το πιστολάκι ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης!

challenger
Επιφανές μέλος

οι βελόνες είναι πάντα μιας χρήσηςΝαι καλε, να εχει ο αλλος την ιδια βελονα και παθαινω τιποτα στο πι και φι

(στην περίπτωση που ο άλλος είναι χασάπης αλλάζει αυτό)

adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

ας το πω άλλη μια: Το πιστολάκι ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης!
Για ξηγήσου λίγο. Όλοι όσοι ξέρω που έκαναν στη μύτη με πιστολάκι το έκαναν.
fockos
Επιφανές μέλος

Αφού σου το είπε οι βελονες είναι μιας χρήσης (και τεχνική είναι περισσότερο άσηπτη). Επίσης αυτοί που κάνουν με βελόνα είναι περισσότερο έμπειροι. Με το μπιστολάκι ο καθένας μπορεί να κάνει την επέμβαση.
challenger
Επιφανές μέλος

δεν ξέρω αν είμαι ο πλέον κατάλληλος να το εξηγήσω, αλλά θα προσπαθήσω...
Όμως επειδή στο σώμα πάνω υπάρχουν νεύρα, και δεν πρέπει να πειραχτούν.
Με την βελόνα το τρύπημα δεν είναι βεβιασμένο και ακαριαίο σε αντίθεση με το πιστολάκι.
υπάρχει λοιπόν με το πιστολάκι, μια πιθανότητα η τρύπα να γίνει στραβά, και να πειραχτεί νεύρο, ή να γίνει μόλυνση.
Ο ένας λόγος είναι αυτός.
Ο άλλος λόγος είναι η υγιεινή. Η βελόνα είναι αποστειρωμένη και χρησιμοποιείται μόνο μία φορα.
Το πιστολάκι, άντε στην καλύτερη περίπτωση να διαθέτει αποστειρωμένη κασέτα,
δεν είναι λίγες οι φορές που δεν έχει ούτε τέτοια και απλά το καθαρίζουν με καθαρό οινόπνευμα.
Γι αυτό, για την δική σας ασφάλεια και υγιεινή, piercings ΜΟΝΟ σε επαγγελματία, και ΜΟΝΟ με βελόνα μία χρήσης.

adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν ξέρω αν είμαι ο πλέον κατάλληλος να το εξηγήσω, αλλά θα προσπαθήσω...
Όμως επειδή στο σώμα πάνω υπάρχουν νεύρα, και δεν πρέπει να πειραχτούν.
Με την βελόνα το τρύπημα δεν είναι βεβιασμένο και ακαριαίο σε αντίθεση με το πιστολάκι.
υπάρχει λοιπόν με το πιστολάκι, μια πιθανότητα η τρύπα να γίνει στραβά, και να πειραχτεί νεύρο, ή να γίνει μόλυνση.
Ο ένας λόγος είναι αυτός.
Ο άλλος λόγος είναι η υγιεινή. Η βελόνα είναι αποστειρωμένη και χρησιμοποιείται μόνο μία φορα.
Το πιστολάκι, άντε στην καλύτερη περίπτωση να διαθέτει αποστειρωμένη κασέτα,
δεν είναι λίγες οι φορές που δεν έχει ούτε τέτοια και απλά το καθαρίζουν με καθαρό οινόπνευμα.
Γι αυτό, για την δική σας ασφάλεια και υγιεινή, piercings ΜΟΝΟ σε επαγγελματία, και ΜΟΝΟ με βελόνα μία χρήσης.![]()
Δεν μιλάω για τα πιστολάκια που έχει ο κάθε τυχαίος, αλλά για επαγγελματίες. Γνωρίζω έναν που χρησιμοποιεί αποστειρωμένο πιστολάκι και αλλάζει κάτι σ'αυτό κάθε φορά που κάνει τρύπα (δεν γνωρίζω ακριβώς τι και πως). Άλλωστε έχουν κάνει πολλοί γνωστοί μου χωρίς προβλήματα. Να μην τον εμπιστευθώ κατα τη γνώμη σου;
challenger
Επιφανές μέλος

Όχι, πιστεύω πως για την δίκη σου ασφάλεια πρέπει να εμπιστευθείς μόνο τρύπημα με βελόνα.Δεν μιλάω για τα πιστολάκια που έχει ο κάθε τυχαίος, αλλά για επαγγελματίες. Γνωρίζω έναν που χρησιμοποιεί αποστειρωμένο πιστολάκι και αλλάζει κάτι σ'αυτό κάθε φορά που κάνει τρύπα (δεν γνωρίζω ακριβώς τι και πως). Άλλωστε έχουν κάνει πολλοί γνωστοί μου χωρίς προβλήματα. Να μην τον εμπιστευθώ κατα τη γνώμη σου;
(Αυτό το κάτι είναι η κασέτα που λέγαμε)
Το πιστολάκι δεν μπορεί να αποστειρωθεί ολόκληρο.
Άσε τους γνωστούς σου και κοίτα την δική σου ασφάλεια και υγιεινή!

fockos
Επιφανές μέλος

Εχει δίκιο ο challenger με προλαβεΔεν μιλάω για τα πιστολάκια που έχει ο κάθε τυχαίος, αλλά για επαγγελματίες. Γνωρίζω έναν που χρησιμοποιεί αποστειρωμένο πιστολάκι και αλλάζει κάτι σ'αυτό κάθε φορά που κάνει τρύπα (δεν γνωρίζω ακριβώς τι και πως). Άλλωστε έχουν κάνει πολλοί γνωστοί μου χωρίς προβλήματα. Να μην τον εμπιστευθώ κατα τη γνώμη σου;
..
Λογικά το μπιστολάκι έχει μέσα αναλώσιμα (που αλλάζουν αλλά και έτσι δε το βρίσκω το υγιεινό αφού υπάρχουν μέρη που είναι εκτεθημένα
Η βελόνα μένει σε αεροστεγές σακουλάκι και είναι αποστειρωμένη από το εργοστάσιο.
κοίτα monroe με βελόνα (ωραία κοπέλα)
https://www.youtube.com/watch?v=at3YFTd6nEw
έχει γάντια που αλλάζουν ανά πελάτη , ψαλίδι το οποίο αποστειρώνεται σε κλίβανο
και κοίτα τεχνική με πιστολάκι
https://www.youtube.com/watch?v=8B3qhnSB7U8&feature=related
ο τυπος ουτε γάντια δε έβαλε και αμφιβάλλω αν καθάρισε επαρκώς το μηχάνημα (θεωρώ ότι η βελόνα που έχει μέσα το πιστολι αλλάζει) αλλά τα μέρη που είναι εκτεθειμένα με το δέρμα δεν αλλάζουν.
Τέτοια πιστολάκια βρίσκεις πολυ φτηνά 5-10 δολλάρια κάνουν και όπως βλέπεις μπορει να τα χειριστεί ο καθένας να ανοίξει ένα μαγαζί και να το παίζει επαγγελματίας. Αντιθέτως με την βελόνα είναι ιδιατερη τεχνική και εφαρμόζεται ολόκληρο πρωτόκολλο και όποιος το εφαρμόζει είναι όντως επαγγελματίας
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ας μη λέμε ό,τι θέλουμε και πάει καμιά μικρή κοπέλα σε κανέναν δήθεν επαγγελματία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.