Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2014 στις 19:13 Η Vivian. έγραψε: #441 29-07-14 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όχι με βελόνα. Δακρύζεις αντανακλαστικά όμως. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα...Άντε να δούμε πότε θα το πάρω απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tropical Νεοφερμένο μέλος Ο tropical αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2014 στις 10:15 Ο tropical έγραψε: #442 04-08-14 10:15 Προσωπικά δε μου αρέσουν καθόλου σε κανένα σημείο. Μου φαίνονται αντιαισθητικά και επομένως δεν έχω σκεφθεί ποτέ να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petros.Nikw Νεοφερμένο μέλος Ο petros.Nikw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2014 στις 18:30 Ο petros.Nikw: #443 10-08-14 18:30 τέλεια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Αυγούστου 2014 CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2014 στις 18:39 Ο CaneSenpai: #444 14-08-14 18:39 Καλησπερα στο forum,πριν κανα μηνα εκανα τρυπα στο αριστερο αυτι .Οι γονεις μου το πηραν αρκετα καλα και δεν μου ειπαν σχεδον τιποτα! Τωρα ομως σκεφτομαι να κανω και μια τρυπα στο δεξι αυτι ετσι ωστε να φοραω δυο μαυρες ατσαλιενες ταπες! Ειναι λιγο too much ομως? Εσας ποια ειναι η γνωμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2014 στις 23:22 Η Mάιρα έγραψε: #445 14-08-14 23:22 Εμενα προσωπικά δεν θα μαρεσε κάποιος φιλος μου ή γνωστός μου έχει δυο τρύπες στο αυτί. Η μια ειναι αρκετή, άλλωστε αγόρι είναι όχι κορίτσι. Αν και σε μερικούς λόγω του προσώπου τους μπορει να τους πηγαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 03:27 Ο CaneSenpai: #446 15-08-14 03:27 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Εμενα προσωπικά δεν θα μαρεσε κάποιος φιλος μου ή γνωστός μου έχει δυο τρύπες στο αυτί. Η μια ειναι αρκετή, άλλωστε αγόρι είναι όχι κορίτσι. Αν και σε μερικούς λόγω του προσώπου τους μπορει να τους πηγαίνει. Click για ανάπτυξη... Εγω λεω για μια στο δεξι και μια στο αριστερο οχι 2 σε στο ενα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 04:18 Η Mάιρα έγραψε: #447 15-08-14 04:18 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Εγω λεω για μια στο δεξι και μια στο αριστερο οχι 2 σε στο ενα ! Click για ανάπτυξη... Βασικα αυτο εννοούσα η λαθος διατύπωση φταίει και για την λαθος κατανόηση. Ποτέ δεν ξερεις ομως αν θα σου πηγαίνει ή´ οχι μέχρι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:37 Η KeepDreaming!: #448 15-08-14 12:37 Ούτε εμένα μ' αρέσει..Το βρίσκω υπερβολή!Ούτε αυτές οι τάπες που λες μ' αρέσουν..Είδα τις προάλλες έναν που είχε τάπες και στα δύο αυτιά και ενώ ήταν ωραίο παιδί πιστεύω ότι χαλούσαν το σύνολο!Προσωπικά μ' αρέσουν τα κρικακια στα αγόρια. Όμως γούστα είναι αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 22:08 Η intefina έγραψε: #449 15-08-14 22:08 Συμφωνώ! Όσο ωραίος και εμφανίσιμος να είναι ο άλλος τρύπες και στα δύο αυτιά δε μ' αρέσουν..έχω δει δηλαδή δε φαντάζομαι απλώς..τώρα τάπες τι να πω; αν σ' αρέσουν κάντο αλλά δεν είναι στα γούστα μου Πάντως αν το θες και αισθάνεσαι άνετα κάνε κι άλλη τρύπα..μη σ' απασχολούν οι γνώμες μας..αν είσαι σίγουρος ότι σ' αρέσει δε θα πρέπει να σε νοιάζει και θα υποστηρίξεις αυτό το στυλ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 17:47 Η aye έγραψε: #450 23-08-14 17:47 θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:42 Η _fairygirl_: #451 23-08-14 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aye: θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η aye έγραψε: #452 23-08-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Click για ανάπτυξη... κυρίως για κάποιους "περίεργους" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:48 Η _fairygirl_: #453 23-08-14 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aye: κυρίως για κάποιους "περίεργους" Click για ανάπτυξη... Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:53 Η aye έγραψε: #454 23-08-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Click για ανάπτυξη... η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:54 Η _fairygirl_: #455 23-08-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από aye: η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:59 Η aye έγραψε: #456 23-08-14 19:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Όχι με βελόνα. Δακρύζεις αντανακλαστικά όμως. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα...Άντε να δούμε πότε θα το πάρω απόφαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tropical Νεοφερμένο μέλος Ο tropical αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2014 στις 10:15 Ο tropical έγραψε: #442 04-08-14 10:15 Προσωπικά δε μου αρέσουν καθόλου σε κανένα σημείο. Μου φαίνονται αντιαισθητικά και επομένως δεν έχω σκεφθεί ποτέ να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petros.Nikw Νεοφερμένο μέλος Ο petros.Nikw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2014 στις 18:30 Ο petros.Nikw: #443 10-08-14 18:30 τέλεια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Αυγούστου 2014 CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2014 στις 18:39 Ο CaneSenpai: #444 14-08-14 18:39 Καλησπερα στο forum,πριν κανα μηνα εκανα τρυπα στο αριστερο αυτι .Οι γονεις μου το πηραν αρκετα καλα και δεν μου ειπαν σχεδον τιποτα! Τωρα ομως σκεφτομαι να κανω και μια τρυπα στο δεξι αυτι ετσι ωστε να φοραω δυο μαυρες ατσαλιενες ταπες! Ειναι λιγο too much ομως? Εσας ποια ειναι η γνωμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2014 στις 23:22 Η Mάιρα έγραψε: #445 14-08-14 23:22 Εμενα προσωπικά δεν θα μαρεσε κάποιος φιλος μου ή γνωστός μου έχει δυο τρύπες στο αυτί. Η μια ειναι αρκετή, άλλωστε αγόρι είναι όχι κορίτσι. Αν και σε μερικούς λόγω του προσώπου τους μπορει να τους πηγαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 03:27 Ο CaneSenpai: #446 15-08-14 03:27 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Εμενα προσωπικά δεν θα μαρεσε κάποιος φιλος μου ή γνωστός μου έχει δυο τρύπες στο αυτί. Η μια ειναι αρκετή, άλλωστε αγόρι είναι όχι κορίτσι. Αν και σε μερικούς λόγω του προσώπου τους μπορει να τους πηγαίνει. Click για ανάπτυξη... Εγω λεω για μια στο δεξι και μια στο αριστερο οχι 2 σε στο ενα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 04:18 Η Mάιρα έγραψε: #447 15-08-14 04:18 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Εγω λεω για μια στο δεξι και μια στο αριστερο οχι 2 σε στο ενα ! Click για ανάπτυξη... Βασικα αυτο εννοούσα η λαθος διατύπωση φταίει και για την λαθος κατανόηση. Ποτέ δεν ξερεις ομως αν θα σου πηγαίνει ή´ οχι μέχρι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:37 Η KeepDreaming!: #448 15-08-14 12:37 Ούτε εμένα μ' αρέσει..Το βρίσκω υπερβολή!Ούτε αυτές οι τάπες που λες μ' αρέσουν..Είδα τις προάλλες έναν που είχε τάπες και στα δύο αυτιά και ενώ ήταν ωραίο παιδί πιστεύω ότι χαλούσαν το σύνολο!Προσωπικά μ' αρέσουν τα κρικακια στα αγόρια. Όμως γούστα είναι αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 22:08 Η intefina έγραψε: #449 15-08-14 22:08 Συμφωνώ! Όσο ωραίος και εμφανίσιμος να είναι ο άλλος τρύπες και στα δύο αυτιά δε μ' αρέσουν..έχω δει δηλαδή δε φαντάζομαι απλώς..τώρα τάπες τι να πω; αν σ' αρέσουν κάντο αλλά δεν είναι στα γούστα μου Πάντως αν το θες και αισθάνεσαι άνετα κάνε κι άλλη τρύπα..μη σ' απασχολούν οι γνώμες μας..αν είσαι σίγουρος ότι σ' αρέσει δε θα πρέπει να σε νοιάζει και θα υποστηρίξεις αυτό το στυλ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 17:47 Η aye έγραψε: #450 23-08-14 17:47 θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:42 Η _fairygirl_: #451 23-08-14 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aye: θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η aye έγραψε: #452 23-08-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Click για ανάπτυξη... κυρίως για κάποιους "περίεργους" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:48 Η _fairygirl_: #453 23-08-14 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aye: κυρίως για κάποιους "περίεργους" Click για ανάπτυξη... Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:53 Η aye έγραψε: #454 23-08-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Click για ανάπτυξη... η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:54 Η _fairygirl_: #455 23-08-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από aye: η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:59 Η aye έγραψε: #456 23-08-14 19:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικά δε μου αρέσουν καθόλου σε κανένα σημείο. Μου φαίνονται αντιαισθητικά και επομένως δεν έχω σκεφθεί ποτέ να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petros.Nikw Νεοφερμένο μέλος Ο petros.Nikw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2014 στις 18:30 Ο petros.Nikw: #443 10-08-14 18:30 τέλεια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Αυγούστου 2014 CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2014 στις 18:39 Ο CaneSenpai: #444 14-08-14 18:39 Καλησπερα στο forum,πριν κανα μηνα εκανα τρυπα στο αριστερο αυτι .Οι γονεις μου το πηραν αρκετα καλα και δεν μου ειπαν σχεδον τιποτα! Τωρα ομως σκεφτομαι να κανω και μια τρυπα στο δεξι αυτι ετσι ωστε να φοραω δυο μαυρες ατσαλιενες ταπες! Ειναι λιγο too much ομως? Εσας ποια ειναι η γνωμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2014 στις 23:22 Η Mάιρα έγραψε: #445 14-08-14 23:22 Εμενα προσωπικά δεν θα μαρεσε κάποιος φιλος μου ή γνωστός μου έχει δυο τρύπες στο αυτί. Η μια ειναι αρκετή, άλλωστε αγόρι είναι όχι κορίτσι. Αν και σε μερικούς λόγω του προσώπου τους μπορει να τους πηγαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 03:27 Ο CaneSenpai: #446 15-08-14 03:27 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Εμενα προσωπικά δεν θα μαρεσε κάποιος φιλος μου ή γνωστός μου έχει δυο τρύπες στο αυτί. Η μια ειναι αρκετή, άλλωστε αγόρι είναι όχι κορίτσι. Αν και σε μερικούς λόγω του προσώπου τους μπορει να τους πηγαίνει. Click για ανάπτυξη... Εγω λεω για μια στο δεξι και μια στο αριστερο οχι 2 σε στο ενα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 04:18 Η Mάιρα έγραψε: #447 15-08-14 04:18 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Εγω λεω για μια στο δεξι και μια στο αριστερο οχι 2 σε στο ενα ! Click για ανάπτυξη... Βασικα αυτο εννοούσα η λαθος διατύπωση φταίει και για την λαθος κατανόηση. Ποτέ δεν ξερεις ομως αν θα σου πηγαίνει ή´ οχι μέχρι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:37 Η KeepDreaming!: #448 15-08-14 12:37 Ούτε εμένα μ' αρέσει..Το βρίσκω υπερβολή!Ούτε αυτές οι τάπες που λες μ' αρέσουν..Είδα τις προάλλες έναν που είχε τάπες και στα δύο αυτιά και ενώ ήταν ωραίο παιδί πιστεύω ότι χαλούσαν το σύνολο!Προσωπικά μ' αρέσουν τα κρικακια στα αγόρια. Όμως γούστα είναι αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 22:08 Η intefina έγραψε: #449 15-08-14 22:08 Συμφωνώ! Όσο ωραίος και εμφανίσιμος να είναι ο άλλος τρύπες και στα δύο αυτιά δε μ' αρέσουν..έχω δει δηλαδή δε φαντάζομαι απλώς..τώρα τάπες τι να πω; αν σ' αρέσουν κάντο αλλά δεν είναι στα γούστα μου Πάντως αν το θες και αισθάνεσαι άνετα κάνε κι άλλη τρύπα..μη σ' απασχολούν οι γνώμες μας..αν είσαι σίγουρος ότι σ' αρέσει δε θα πρέπει να σε νοιάζει και θα υποστηρίξεις αυτό το στυλ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 17:47 Η aye έγραψε: #450 23-08-14 17:47 θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:42 Η _fairygirl_: #451 23-08-14 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aye: θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η aye έγραψε: #452 23-08-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Click για ανάπτυξη... κυρίως για κάποιους "περίεργους" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:48 Η _fairygirl_: #453 23-08-14 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aye: κυρίως για κάποιους "περίεργους" Click για ανάπτυξη... Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:53 Η aye έγραψε: #454 23-08-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Click για ανάπτυξη... η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:54 Η _fairygirl_: #455 23-08-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από aye: η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:59 Η aye έγραψε: #456 23-08-14 19:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τέλεια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2014 στις 18:39 Ο CaneSenpai: #444 14-08-14 18:39 Καλησπερα στο forum,πριν κανα μηνα εκανα τρυπα στο αριστερο αυτι .Οι γονεις μου το πηραν αρκετα καλα και δεν μου ειπαν σχεδον τιποτα! Τωρα ομως σκεφτομαι να κανω και μια τρυπα στο δεξι αυτι ετσι ωστε να φοραω δυο μαυρες ατσαλιενες ταπες! Ειναι λιγο too much ομως? Εσας ποια ειναι η γνωμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2014 στις 23:22 Η Mάιρα έγραψε: #445 14-08-14 23:22 Εμενα προσωπικά δεν θα μαρεσε κάποιος φιλος μου ή γνωστός μου έχει δυο τρύπες στο αυτί. Η μια ειναι αρκετή, άλλωστε αγόρι είναι όχι κορίτσι. Αν και σε μερικούς λόγω του προσώπου τους μπορει να τους πηγαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 03:27 Ο CaneSenpai: #446 15-08-14 03:27 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Εμενα προσωπικά δεν θα μαρεσε κάποιος φιλος μου ή γνωστός μου έχει δυο τρύπες στο αυτί. Η μια ειναι αρκετή, άλλωστε αγόρι είναι όχι κορίτσι. Αν και σε μερικούς λόγω του προσώπου τους μπορει να τους πηγαίνει. Click για ανάπτυξη... Εγω λεω για μια στο δεξι και μια στο αριστερο οχι 2 σε στο ενα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 04:18 Η Mάιρα έγραψε: #447 15-08-14 04:18 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Εγω λεω για μια στο δεξι και μια στο αριστερο οχι 2 σε στο ενα ! Click για ανάπτυξη... Βασικα αυτο εννοούσα η λαθος διατύπωση φταίει και για την λαθος κατανόηση. Ποτέ δεν ξερεις ομως αν θα σου πηγαίνει ή´ οχι μέχρι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:37 Η KeepDreaming!: #448 15-08-14 12:37 Ούτε εμένα μ' αρέσει..Το βρίσκω υπερβολή!Ούτε αυτές οι τάπες που λες μ' αρέσουν..Είδα τις προάλλες έναν που είχε τάπες και στα δύο αυτιά και ενώ ήταν ωραίο παιδί πιστεύω ότι χαλούσαν το σύνολο!Προσωπικά μ' αρέσουν τα κρικακια στα αγόρια. Όμως γούστα είναι αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 22:08 Η intefina έγραψε: #449 15-08-14 22:08 Συμφωνώ! Όσο ωραίος και εμφανίσιμος να είναι ο άλλος τρύπες και στα δύο αυτιά δε μ' αρέσουν..έχω δει δηλαδή δε φαντάζομαι απλώς..τώρα τάπες τι να πω; αν σ' αρέσουν κάντο αλλά δεν είναι στα γούστα μου Πάντως αν το θες και αισθάνεσαι άνετα κάνε κι άλλη τρύπα..μη σ' απασχολούν οι γνώμες μας..αν είσαι σίγουρος ότι σ' αρέσει δε θα πρέπει να σε νοιάζει και θα υποστηρίξεις αυτό το στυλ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 17:47 Η aye έγραψε: #450 23-08-14 17:47 θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:42 Η _fairygirl_: #451 23-08-14 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aye: θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η aye έγραψε: #452 23-08-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Click για ανάπτυξη... κυρίως για κάποιους "περίεργους" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:48 Η _fairygirl_: #453 23-08-14 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aye: κυρίως για κάποιους "περίεργους" Click για ανάπτυξη... Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:53 Η aye έγραψε: #454 23-08-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Click για ανάπτυξη... η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:54 Η _fairygirl_: #455 23-08-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από aye: η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:59 Η aye έγραψε: #456 23-08-14 19:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα στο forum,πριν κανα μηνα εκανα τρυπα στο αριστερο αυτι .Οι γονεις μου το πηραν αρκετα καλα και δεν μου ειπαν σχεδον τιποτα! Τωρα ομως σκεφτομαι να κανω και μια τρυπα στο δεξι αυτι ετσι ωστε να φοραω δυο μαυρες ατσαλιενες ταπες! Ειναι λιγο too much ομως? Εσας ποια ειναι η γνωμη σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2014 στις 23:22 Η Mάιρα έγραψε: #445 14-08-14 23:22 Εμενα προσωπικά δεν θα μαρεσε κάποιος φιλος μου ή γνωστός μου έχει δυο τρύπες στο αυτί. Η μια ειναι αρκετή, άλλωστε αγόρι είναι όχι κορίτσι. Αν και σε μερικούς λόγω του προσώπου τους μπορει να τους πηγαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 03:27 Ο CaneSenpai: #446 15-08-14 03:27 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Εμενα προσωπικά δεν θα μαρεσε κάποιος φιλος μου ή γνωστός μου έχει δυο τρύπες στο αυτί. Η μια ειναι αρκετή, άλλωστε αγόρι είναι όχι κορίτσι. Αν και σε μερικούς λόγω του προσώπου τους μπορει να τους πηγαίνει. Click για ανάπτυξη... Εγω λεω για μια στο δεξι και μια στο αριστερο οχι 2 σε στο ενα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 04:18 Η Mάιρα έγραψε: #447 15-08-14 04:18 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Εγω λεω για μια στο δεξι και μια στο αριστερο οχι 2 σε στο ενα ! Click για ανάπτυξη... Βασικα αυτο εννοούσα η λαθος διατύπωση φταίει και για την λαθος κατανόηση. Ποτέ δεν ξερεις ομως αν θα σου πηγαίνει ή´ οχι μέχρι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:37 Η KeepDreaming!: #448 15-08-14 12:37 Ούτε εμένα μ' αρέσει..Το βρίσκω υπερβολή!Ούτε αυτές οι τάπες που λες μ' αρέσουν..Είδα τις προάλλες έναν που είχε τάπες και στα δύο αυτιά και ενώ ήταν ωραίο παιδί πιστεύω ότι χαλούσαν το σύνολο!Προσωπικά μ' αρέσουν τα κρικακια στα αγόρια. Όμως γούστα είναι αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 22:08 Η intefina έγραψε: #449 15-08-14 22:08 Συμφωνώ! Όσο ωραίος και εμφανίσιμος να είναι ο άλλος τρύπες και στα δύο αυτιά δε μ' αρέσουν..έχω δει δηλαδή δε φαντάζομαι απλώς..τώρα τάπες τι να πω; αν σ' αρέσουν κάντο αλλά δεν είναι στα γούστα μου Πάντως αν το θες και αισθάνεσαι άνετα κάνε κι άλλη τρύπα..μη σ' απασχολούν οι γνώμες μας..αν είσαι σίγουρος ότι σ' αρέσει δε θα πρέπει να σε νοιάζει και θα υποστηρίξεις αυτό το στυλ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 17:47 Η aye έγραψε: #450 23-08-14 17:47 θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:42 Η _fairygirl_: #451 23-08-14 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aye: θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η aye έγραψε: #452 23-08-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Click για ανάπτυξη... κυρίως για κάποιους "περίεργους" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:48 Η _fairygirl_: #453 23-08-14 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aye: κυρίως για κάποιους "περίεργους" Click για ανάπτυξη... Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:53 Η aye έγραψε: #454 23-08-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Click για ανάπτυξη... η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:54 Η _fairygirl_: #455 23-08-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από aye: η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:59 Η aye έγραψε: #456 23-08-14 19:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα προσωπικά δεν θα μαρεσε κάποιος φιλος μου ή γνωστός μου έχει δυο τρύπες στο αυτί. Η μια ειναι αρκετή, άλλωστε αγόρι είναι όχι κορίτσι. Αν και σε μερικούς λόγω του προσώπου τους μπορει να τους πηγαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 03:27 Ο CaneSenpai: #446 15-08-14 03:27 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Εμενα προσωπικά δεν θα μαρεσε κάποιος φιλος μου ή γνωστός μου έχει δυο τρύπες στο αυτί. Η μια ειναι αρκετή, άλλωστε αγόρι είναι όχι κορίτσι. Αν και σε μερικούς λόγω του προσώπου τους μπορει να τους πηγαίνει. Click για ανάπτυξη... Εγω λεω για μια στο δεξι και μια στο αριστερο οχι 2 σε στο ενα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 04:18 Η Mάιρα έγραψε: #447 15-08-14 04:18 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Εγω λεω για μια στο δεξι και μια στο αριστερο οχι 2 σε στο ενα ! Click για ανάπτυξη... Βασικα αυτο εννοούσα η λαθος διατύπωση φταίει και για την λαθος κατανόηση. Ποτέ δεν ξερεις ομως αν θα σου πηγαίνει ή´ οχι μέχρι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:37 Η KeepDreaming!: #448 15-08-14 12:37 Ούτε εμένα μ' αρέσει..Το βρίσκω υπερβολή!Ούτε αυτές οι τάπες που λες μ' αρέσουν..Είδα τις προάλλες έναν που είχε τάπες και στα δύο αυτιά και ενώ ήταν ωραίο παιδί πιστεύω ότι χαλούσαν το σύνολο!Προσωπικά μ' αρέσουν τα κρικακια στα αγόρια. Όμως γούστα είναι αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 22:08 Η intefina έγραψε: #449 15-08-14 22:08 Συμφωνώ! Όσο ωραίος και εμφανίσιμος να είναι ο άλλος τρύπες και στα δύο αυτιά δε μ' αρέσουν..έχω δει δηλαδή δε φαντάζομαι απλώς..τώρα τάπες τι να πω; αν σ' αρέσουν κάντο αλλά δεν είναι στα γούστα μου Πάντως αν το θες και αισθάνεσαι άνετα κάνε κι άλλη τρύπα..μη σ' απασχολούν οι γνώμες μας..αν είσαι σίγουρος ότι σ' αρέσει δε θα πρέπει να σε νοιάζει και θα υποστηρίξεις αυτό το στυλ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 17:47 Η aye έγραψε: #450 23-08-14 17:47 θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:42 Η _fairygirl_: #451 23-08-14 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aye: θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η aye έγραψε: #452 23-08-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Click για ανάπτυξη... κυρίως για κάποιους "περίεργους" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:48 Η _fairygirl_: #453 23-08-14 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aye: κυρίως για κάποιους "περίεργους" Click για ανάπτυξη... Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:53 Η aye έγραψε: #454 23-08-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Click για ανάπτυξη... η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:54 Η _fairygirl_: #455 23-08-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από aye: η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:59 Η aye έγραψε: #456 23-08-14 19:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Εμενα προσωπικά δεν θα μαρεσε κάποιος φιλος μου ή γνωστός μου έχει δυο τρύπες στο αυτί. Η μια ειναι αρκετή, άλλωστε αγόρι είναι όχι κορίτσι. Αν και σε μερικούς λόγω του προσώπου τους μπορει να τους πηγαίνει. Click για ανάπτυξη... Εγω λεω για μια στο δεξι και μια στο αριστερο οχι 2 σε στο ενα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 04:18 Η Mάιρα έγραψε: #447 15-08-14 04:18 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Εγω λεω για μια στο δεξι και μια στο αριστερο οχι 2 σε στο ενα ! Click για ανάπτυξη... Βασικα αυτο εννοούσα η λαθος διατύπωση φταίει και για την λαθος κατανόηση. Ποτέ δεν ξερεις ομως αν θα σου πηγαίνει ή´ οχι μέχρι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:37 Η KeepDreaming!: #448 15-08-14 12:37 Ούτε εμένα μ' αρέσει..Το βρίσκω υπερβολή!Ούτε αυτές οι τάπες που λες μ' αρέσουν..Είδα τις προάλλες έναν που είχε τάπες και στα δύο αυτιά και ενώ ήταν ωραίο παιδί πιστεύω ότι χαλούσαν το σύνολο!Προσωπικά μ' αρέσουν τα κρικακια στα αγόρια. Όμως γούστα είναι αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 22:08 Η intefina έγραψε: #449 15-08-14 22:08 Συμφωνώ! Όσο ωραίος και εμφανίσιμος να είναι ο άλλος τρύπες και στα δύο αυτιά δε μ' αρέσουν..έχω δει δηλαδή δε φαντάζομαι απλώς..τώρα τάπες τι να πω; αν σ' αρέσουν κάντο αλλά δεν είναι στα γούστα μου Πάντως αν το θες και αισθάνεσαι άνετα κάνε κι άλλη τρύπα..μη σ' απασχολούν οι γνώμες μας..αν είσαι σίγουρος ότι σ' αρέσει δε θα πρέπει να σε νοιάζει και θα υποστηρίξεις αυτό το στυλ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 17:47 Η aye έγραψε: #450 23-08-14 17:47 θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:42 Η _fairygirl_: #451 23-08-14 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aye: θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η aye έγραψε: #452 23-08-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Click για ανάπτυξη... κυρίως για κάποιους "περίεργους" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:48 Η _fairygirl_: #453 23-08-14 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aye: κυρίως για κάποιους "περίεργους" Click για ανάπτυξη... Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:53 Η aye έγραψε: #454 23-08-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Click για ανάπτυξη... η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:54 Η _fairygirl_: #455 23-08-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από aye: η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:59 Η aye έγραψε: #456 23-08-14 19:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Εγω λεω για μια στο δεξι και μια στο αριστερο οχι 2 σε στο ενα ! Click για ανάπτυξη... Βασικα αυτο εννοούσα η λαθος διατύπωση φταίει και για την λαθος κατανόηση. Ποτέ δεν ξερεις ομως αν θα σου πηγαίνει ή´ οχι μέχρι να το κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 12:37 Η KeepDreaming!: #448 15-08-14 12:37 Ούτε εμένα μ' αρέσει..Το βρίσκω υπερβολή!Ούτε αυτές οι τάπες που λες μ' αρέσουν..Είδα τις προάλλες έναν που είχε τάπες και στα δύο αυτιά και ενώ ήταν ωραίο παιδί πιστεύω ότι χαλούσαν το σύνολο!Προσωπικά μ' αρέσουν τα κρικακια στα αγόρια. Όμως γούστα είναι αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 22:08 Η intefina έγραψε: #449 15-08-14 22:08 Συμφωνώ! Όσο ωραίος και εμφανίσιμος να είναι ο άλλος τρύπες και στα δύο αυτιά δε μ' αρέσουν..έχω δει δηλαδή δε φαντάζομαι απλώς..τώρα τάπες τι να πω; αν σ' αρέσουν κάντο αλλά δεν είναι στα γούστα μου Πάντως αν το θες και αισθάνεσαι άνετα κάνε κι άλλη τρύπα..μη σ' απασχολούν οι γνώμες μας..αν είσαι σίγουρος ότι σ' αρέσει δε θα πρέπει να σε νοιάζει και θα υποστηρίξεις αυτό το στυλ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 17:47 Η aye έγραψε: #450 23-08-14 17:47 θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:42 Η _fairygirl_: #451 23-08-14 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aye: θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η aye έγραψε: #452 23-08-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Click για ανάπτυξη... κυρίως για κάποιους "περίεργους" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:48 Η _fairygirl_: #453 23-08-14 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aye: κυρίως για κάποιους "περίεργους" Click για ανάπτυξη... Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:53 Η aye έγραψε: #454 23-08-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Click για ανάπτυξη... η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:54 Η _fairygirl_: #455 23-08-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από aye: η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:59 Η aye έγραψε: #456 23-08-14 19:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ούτε εμένα μ' αρέσει..Το βρίσκω υπερβολή!Ούτε αυτές οι τάπες που λες μ' αρέσουν..Είδα τις προάλλες έναν που είχε τάπες και στα δύο αυτιά και ενώ ήταν ωραίο παιδί πιστεύω ότι χαλούσαν το σύνολο!Προσωπικά μ' αρέσουν τα κρικακια στα αγόρια. Όμως γούστα είναι αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2014 στις 22:08 Η intefina έγραψε: #449 15-08-14 22:08 Συμφωνώ! Όσο ωραίος και εμφανίσιμος να είναι ο άλλος τρύπες και στα δύο αυτιά δε μ' αρέσουν..έχω δει δηλαδή δε φαντάζομαι απλώς..τώρα τάπες τι να πω; αν σ' αρέσουν κάντο αλλά δεν είναι στα γούστα μου Πάντως αν το θες και αισθάνεσαι άνετα κάνε κι άλλη τρύπα..μη σ' απασχολούν οι γνώμες μας..αν είσαι σίγουρος ότι σ' αρέσει δε θα πρέπει να σε νοιάζει και θα υποστηρίξεις αυτό το στυλ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 17:47 Η aye έγραψε: #450 23-08-14 17:47 θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:42 Η _fairygirl_: #451 23-08-14 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aye: θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η aye έγραψε: #452 23-08-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Click για ανάπτυξη... κυρίως για κάποιους "περίεργους" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:48 Η _fairygirl_: #453 23-08-14 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aye: κυρίως για κάποιους "περίεργους" Click για ανάπτυξη... Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:53 Η aye έγραψε: #454 23-08-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Click για ανάπτυξη... η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:54 Η _fairygirl_: #455 23-08-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από aye: η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:59 Η aye έγραψε: #456 23-08-14 19:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμφωνώ! Όσο ωραίος και εμφανίσιμος να είναι ο άλλος τρύπες και στα δύο αυτιά δε μ' αρέσουν..έχω δει δηλαδή δε φαντάζομαι απλώς..τώρα τάπες τι να πω; αν σ' αρέσουν κάντο αλλά δεν είναι στα γούστα μου Πάντως αν το θες και αισθάνεσαι άνετα κάνε κι άλλη τρύπα..μη σ' απασχολούν οι γνώμες μας..αν είσαι σίγουρος ότι σ' αρέσει δε θα πρέπει να σε νοιάζει και θα υποστηρίξεις αυτό το στυλ κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 17:47 Η aye έγραψε: #450 23-08-14 17:47 θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:42 Η _fairygirl_: #451 23-08-14 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aye: θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η aye έγραψε: #452 23-08-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Click για ανάπτυξη... κυρίως για κάποιους "περίεργους" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:48 Η _fairygirl_: #453 23-08-14 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aye: κυρίως για κάποιους "περίεργους" Click για ανάπτυξη... Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:53 Η aye έγραψε: #454 23-08-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Click για ανάπτυξη... η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:54 Η _fairygirl_: #455 23-08-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από aye: η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:59 Η aye έγραψε: #456 23-08-14 19:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:42 Η _fairygirl_: #451 23-08-14 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aye: θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η aye έγραψε: #452 23-08-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Click για ανάπτυξη... κυρίως για κάποιους "περίεργους" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:48 Η _fairygirl_: #453 23-08-14 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aye: κυρίως για κάποιους "περίεργους" Click για ανάπτυξη... Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:53 Η aye έγραψε: #454 23-08-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Click για ανάπτυξη... η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:54 Η _fairygirl_: #455 23-08-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από aye: η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:59 Η aye έγραψε: #456 23-08-14 19:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aye: θα πάω σύντομα για septum και με έχει καταφάει η αγωνία το μόνο πράγμα που με ψιλοανυσηχεί είναι έχω γαλλική μύτη (δηλ. "κοιτάζει" λίγο προς τα πάνω) και επειδή με ενδιαφέρει να το κρύβω (κλικ here) σε κάποιες περιστάσεις σκέφτομαι πως ίσως φαίνεται εξαιτίας της μύτης μου. τι πιστεύετε; Click για ανάπτυξη... Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η aye έγραψε: #452 23-08-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Click για ανάπτυξη... κυρίως για κάποιους "περίεργους" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:48 Η _fairygirl_: #453 23-08-14 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aye: κυρίως για κάποιους "περίεργους" Click για ανάπτυξη... Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:53 Η aye έγραψε: #454 23-08-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Click για ανάπτυξη... η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:54 Η _fairygirl_: #455 23-08-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από aye: η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:59 Η aye έγραψε: #456 23-08-14 19:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ο λόγος που θέλεις να το κρύβεις από τους γονείς σου είναι;... Click για ανάπτυξη... κυρίως για κάποιους "περίεργους" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:48 Η _fairygirl_: #453 23-08-14 19:48 Αρχική Δημοσίευση από aye: κυρίως για κάποιους "περίεργους" Click για ανάπτυξη... Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:53 Η aye έγραψε: #454 23-08-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Click για ανάπτυξη... η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:54 Η _fairygirl_: #455 23-08-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από aye: η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:59 Η aye έγραψε: #456 23-08-14 19:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aye: κυρίως για κάποιους "περίεργους" Click για ανάπτυξη... Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:53 Η aye έγραψε: #454 23-08-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Click για ανάπτυξη... η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:54 Η _fairygirl_: #455 23-08-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από aye: η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:59 Η aye έγραψε: #456 23-08-14 19:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αα,οκ. Καταλαβαίνω.. Εξαρτάται το σκουλαρίκι εγώ νομίζω πάντως. Click για ανάπτυξη... η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:54 Η _fairygirl_: #455 23-08-14 19:54 Αρχική Δημοσίευση από aye: η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:59 Η aye έγραψε: #456 23-08-14 19:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aye: η μόνη λύση για να το διαλευκάνω είναι να το δοκιμάσω. υπομονή επίσης, ξέρετε αν χρειάζεται να είσαι άνω των 18 για piercing; με τους γονείς μου δεν βολεύει να πάω, αλλά άμα είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο παίρνω την μάνα μου τηλ. εκεί μπροστά ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:59 Η aye έγραψε: #456 23-08-14 19:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αναλόγως τον πίρσερ. Εγώ πχ στη μύτη,ούτε τηλ πήρα ούτε με τη μάνα μου πήγα.Βέβαια εγώ είχα πάει σε κοσμηματοπωλείο. Όσες φίλες μου έχουν κάνει σε χείλος είτε πήγαν με κάποιον γονέα,ή σε βάζει και τον παίρνεις τηλ μπροστά του. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; δεν ήξερα πως όντως γίνεται, έτσι το είπα. κομπλέ πάντως. σ'ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:31 Η DimitraKapa: #457 26-08-14 18:31 Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξερετε αν μπορει να ξαναγινει τρυπα στο ιδιο σημειο που υπηρχε αλλα ειχα βγαλει το σκουλαρικι για κανα χρόνο κ εκλεισε? Για αφαλο μιλαω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 18:51 Η Gate4 έγραψε: #458 26-08-14 18:51 Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda giannhs2001 Lia 2006 pmpoutali Leo komm fockos Angelikaaa charmander thenutritionist johnsala taketrance Εριφύλη Fernando_A Roulaki Scandal Mhtrogoal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για αφαλό δεν ξέρω αλλά μια φίλη μου που είχε τρύπα στη μύτη και της έκλεισε 2 φορές πήγε και ξαναέκανε. Τώρα αν εείναι το σημείο που το επιτρέπει δεν είμαι σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:46 Η _fairygirl_: #459 26-08-14 19:46 Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν ξέρω αν το επιτρέπει το σημείο,αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει λιγάκι παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 19:47 Η Gate4 έγραψε: #460 26-08-14 19:47 Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αφού έχει επουλωθεί γιατί να πονέσει παραπάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.