KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Ερώτηση
Κορίτσα σας αρέσουν τα αγόρια με τρύπα στο αυτί, θα προτιμούσατε το ίδιο αγόρι ακριβως αν δεν είχε το σκουλαρίκι;
Λίγο αστεία η ερώτησή σου αλλά...
Το σκουλαρίκι στο αυτί είναι μια λεπτομέρεια στην εμφάνιση κάποιου...Είναι δευτερεύον στοιχείο.Οπότε, όχι, αν ο άλλος δεν βλέπεται και πάει και τρυπήσει το αυτί του δεν θα τον δω ξαφνικά και θα πω "αχ τι κούκλος Θεέ μου"!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Λίγο αστεία η ερώτησή σου αλλά...
Το σκουλαρίκι στο αυτί είναι μια λεπτομέρεια στην εμφάνιση κάποιου...Είναι δευτερεύον στοιχείο.Οπότε, όχι, αν ο άλλος δεν βλέπεται και πάει και τρυπήσει το αυτί του δεν θα τον δω ξαφνικά και θα πω "αχ τι κούκλος Θεέ μου"!![]()

___
Τα αγόρια κανένα σκουλαρίκι
Τα κορίτσα μία τρύπα στο κάθε αυτί
τα παραπάνω είναι περιττα ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

και πoιος ο λόγος που πάνω από τους μισόυς εδώ που γράφουν είναι αγόρια.
___
Τα αγόρια κανένα σκουλαρίκι
Τα κορίτσα μία τρύπα στο κάθε αυτί
τα παραπάνω είναι περιττα ....
Καταρχας δεν εχουμε σκουλαρικια για να αρεσουμε στα κοριτσια. Οπως ειπε και η keepdreaming αμα εισαι μη εμφανισιμος τα σκουλαρικια δεν θα σε κανουν πιο ωραιο. Προσωπικα μου αρεσουν εμενα και τα φοραω για μενα οχι για να ριξω γκομενα.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια χαρα λοιπον, πονος του δευτερολεπτου ειναι οποτε ολα ok! Το πραγματικο προβλημα ομως ειναι αν το πω στον πατερα μου θα με κυνηγήσει λογικαΤι να του εξηγω τωρα.. Οχι οτι η μανα μου θα το παρει καλυτερα αλλα με 2-3 βλακειες που θα της πω θα με αφησει.
την ίδια ηλικία έχουμε. έτσι έλεγα κι εγώ για τον δικό μου αλλά τελικά αντέδρασε πολύ διαφορετικά. το είχαμε συζητήσει το καλοκαίρι και μου είχε πει πως προτιμάει να μην το κάνω,εγώ του είπα πως θα το κάνω και έληξε εκεί η κουβέντα. την έκανα λοιπόν και όταν του το είπα και την είδε το μόνο που είπε ήταν "πόνεσε;"

στο κάτω κάτω πραγματικά δεν αξίζει να χαλιέται κανείς γι'αυτό. το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι δικοί σου είναι να το αποδεχτούν.
και πoιος ο λόγος που πάνω από τους μισόυς εδώ που γράφουν είναι αγόρια.![]()

fockos
Επιφανές μέλος

Καταρχας δεν εχουμε σκουλαρικια για να αρεσουμε στα κοριτσια. Οπως ειπε και η keepdreaming αμα εισαι μη εμφανισιμος τα σκουλαρικια δεν θα σε κανουν πιο ωραιο. Προσωπικα μου αρεσουν εμενα και τα φοραω για μενα οχι για να ριξω γκομενα.
`

ποιος ο λόγος να φοράς μια βλακεία στα αυτιά και να την πηγαινοφέρνεις.....
Τα κόρίτσια το κάνουν για κοινωνικούς λόγους

προφανώς για τους ίδιους λόγους που γράφουν και τα κορίτσια. επειδή τους αρέσουν τα piercings. απλό
![]()

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

δηλαδή;`
ποιος ο λόγος να φοράς μια βλακεία στα αυτιά και να την πηγαινοφέρνεις.....
Τα κόρίτσια το κάνουν για κοινωνικούς λόγουςτα άγόρια δε καταλαβαίνω το γιατί.

fockos
Επιφανές μέλος

δηλαδή;![]()
Πες το και παράδοση
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Πες το και παράδοση
Εξηγησε το μας λιγο καλυτερα αληθεια θελω να καταλαβω τι προσπαθεις να μας πεις. Απλα πες μας

fockos
Επιφανές μέλος

Εξηγησε το μας λιγο καλυτερα αληθεια θελω να καταλαβω τι προσπαθεις να μας πεις. Απλα πες μας![]()
Ότι δε χρειάζεται ούτε οι γυναίκες να φοράνε σαχλαμάρες στα αυτιά απλά η κοινωνία αιώνες τώρα συνδέει τα σκουλαρίκια με τις γυναίκες οπότε είναι θέμα συνήθειας. Αν δε τρυπήσει μια γυναικα τα αυτιά της θα κακοφανει στο γενικό σύνολο ο άντρας όμως και να μην τρυπήσει τα αυτιά του δε θα του πουνε τπτ.
Παρόλα για τον ίδιο λόγο δε καταλαβαίνω και τις γυναίκες που βάζουν σκουλαρίκια στα πτερύγεια των αυτιων στις μύτες, στο ομφαλό κοκ..
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

μπα, δεν είναι απόλυτο αυτό. ξέρω πολλές κοπέλες που δεν τρύπησαν τα αυτιά τους μικρές και ούτε τις ενδιαφέρει να το κάνουν τώρα. ούτε κακοφαίνεται στην κοινωνία ούτε τίποτα. σοβαρά όμως ποιος ασχολείται με το αν ο άλλος έχει τρυπημένα αυτιά ή όχι; τραβηγμένο.Ότι δε χρειάζεται ούτε οι γυναίκες να φοράνε σαχλαμάρες στα αυτιά απλά η κοινωνία αιώνες τώρα συνδέει τα σκουλαρίκια με τις γυναίκες οπότε είναι θέμα συνήθειας. Αν δε τρυπήσει μια γυναικα τα αυτιά της θα κακοφανει στο γενικό σύνολο ο άντρας όμως και να μην τρυπήσει τα αυτιά του δε θα του πουνε τπτ.

fockos
Επιφανές μέλος

μπα, δεν είναι απόλυτο αυτό. ξέρω πολλές κοπέλες που δεν τρύπησαν τα αυτιά τους μικρές και ούτε τις ενδιαφέρει να το κάνουν τώρα. ούτε κακοφαίνεται στην κοινωνία ούτε τίποτα. σοβαρά όμως ποιος ασχολείται με το αν ο άλλος έχει τρυπημένα αυτιά ή όχι; τραβηγμένο.![]()
Εγώ αν ήμουν κοπέλα θα έκανα 2 τρύπες στα αυτιά τωρα που ειμαι αγορι δε κάνω καμία.

1
Ioannaki2002
Νεοφερμένο μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

το σκέφτομαι σοβαρά. δεν με απασχολεί ο πόνος την ώρα που την κάνουν αλλά το μετά. παλεύεται;
Ioannaki2002
Νεοφερμένο μέλος

Δεν σε λέω
Νεοφερμένο μέλος

Στις γυναικες σε μερικες παει και σε μερικες οχι...αλλα πιστευω οτι ακομα και οι γυναικες το έχουν παρακάνει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SunnyG
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ariscons
Νεοφερμένο μέλος

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

jiyongie
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως το συγκεκριμένο piercing μου αρέσει πιο πολύ στα αγόρια παρά στις κοπέλες

εχει κανεις smiley; ξερει κανεις αν ειναι "επικινδυνο", επιπονο;
Έχει μια γνωστή μου κι απ' όσο ξέρω δεν πόνεσε καθόλου. Τώρα υποθετικά το σημείο είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο, δεν θεωρώ όμως ότι είναι εύκολο να σκιστεί, γιατί δεν υπάρχει κάτι να πιαστεί το σκουλαρίκι εκεί. Εκτός κι αν αλλάζεις ρούχα ατσούμπαλα ίσως;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.