Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

10-04-25

12:35
Αυτο. Οποτε επειδη εχω μια ζωη, και με γαμανε στους φόρους και ξερω οτι θα πεθανω καποτε, ε ασε με να γλειψω το ρημαδι το κωλοτρυπιδι* και μη το κανουμε πουριτανικο μανιαμουνιαμινιμαινιμό.ε το πιο υγιεινο ειναι να μην γλειφουμε κωλους. αλλα την στιγμη της καυλας, ξεχνας και πως σε λενε.
*Οχι το δικό σου, καλά να είναι, γενικά μιλάω
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

10-04-25

12:41
Δεν είχα φανταστεί πως βρισκονται οι ορμόνες.. η έλξη πίσω από και αυτη την επιθυμία ... υπέθετα πως ειναι μια φαντασίωση και απλως άλλη αίσθηση...
αλλά όπως πάντα και σε ολα ..συνήθως είναι λίγο απ όλα..
Μου αρεσει σαν απάντηση όμως.. ορμόνες.. φερόρμονες..
Σημασία έχει να ευχαριστιομαστε, τελεία
Σημασία έχει να ευχαριστιομαστε, τελεία

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

10-04-25

14:19
Πάντως..... όταν ο άντρας πατήσει τα 60, αρχίζουν και ζορίζουν τα πράματα και ίσως χρειάζεται και αυτός βοήθεια από κάποιο toy. Κυρίως οι καπνιστές, πρέπει να έχουν κάποιο στο συρτάρι, όταν δουν πως δεν ...... τραβάει η ομάδα, να το κάνουν τάχα για παιχνίδι.
Έπειτα, όταν ο σύντροφος έχει κάτι πολύ ελκυστικό, πχ ποπό, ε, θέλεις να τον χαϊδεύεις, φιλάς, τσιμπάς, σκαλίζεις... κλπ κλπ .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
χε χε λέω, όλα μαζί. Υπάρχουν και τόσα φετίχ. Εμένα πχ μ΄αρέσουν τα τριχωτά κάτω άκρα.Δεν είχα φανταστεί πως βρισκονται οι ορμόνες.. η έλξη πίσω από και αυτη την επιθυμία ... υπέθετα πως ειναι μια φαντασίωση και απλως άλλη αίσθηση...
Σημασία έχει να ευχαριστιομαστε, τελεία![]()
Έπειτα, όταν ο σύντροφος έχει κάτι πολύ ελκυστικό, πχ ποπό, ε, θέλεις να τον χαϊδεύεις, φιλάς, τσιμπάς, σκαλίζεις... κλπ κλπ .
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

10-04-25

14:37
Ωραία συζήτηση πιασατε 
Κατάλληλη για όταν τρω; το μεσημεριανό σου.

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.

10-04-25

15:14
Ναι..γιατί για τα υπόλοιπα γεύματα βλέπεις είναι το κατάλληλο επιδόρπιο δια εμάς τους ξενέρωτουςΩραία συζήτηση πιασατε

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

10-04-25

15:54
Πως κάνς ετσι μωρέ. Εγω εχω φάει παγωτό χέζοντας ταυτόχρονα, δεν καταλαβαινω Χριστό από τέτοια.Ωραία συζήτηση πιασατε
"Αχ δε μπορώ να φαω τις μπάμιες μου, συζητάνε για κωλοτρυπίδες"
ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΕΤΣΙ ΜΙΑΜΜΜΜΜ ΓΛΕΙΨΙ ΓΛΕΙΨΙ ΜΑΜ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΣΤΟΜΑΧΑ ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.122 μηνύματα.

10-04-25

16:05
Θα ήθελα να πάρω διάφορα sex toys, αλλά πού να τα κρύψω εδώ μέσα;
Θα τα ανακαλύψει ο πατέρας μου και θα πάθει έμφραγμα.
Όταν (αν) φύγω μακριά από την οικογένειά μου, τότε θα αποκτήσω μερικά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-04-25

16:10
Ο καλύτερος τρόπος για να αφοπλίσεις έναν άνθρωπο και την κριτική του, ειναι να παραδεχτεις καποια πράγματα πρώτος. Ισχύει για όλα τα θέματα. Απο τις ηθικές πράξεις μέχρι τα sex toys.Θα ήθελα να πάρω διάφορα sex toys, αλλά πού να τα κρύψω εδώ μέσα;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.

10-04-25

16:11
Χμμμ σε κουτί με καμουφλάζ ή σε κάτι που να έχει δεύτερο πάτο ( όπως στις ταινίες)Θα ήθελα να πάρω διάφορα sex toys, αλλά πού να τα κρύψω εδώ μέσα;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-04-25

16:13
Ευα, θα φοβαται μια ζωή. Σκοπός ειναι να σπάσει το απόστημα να απελευθερωθει ο άνθρωπος.Χμμμ σε κουτί με καμουφλάζ ή σε κάτι που να έχει δεύτερο πάτο ( όπως στις ταινίες)

10-04-25

16:46
Ναι Βαλ αλλά ποτέ δεν ήθελα να γλυψω κωλαρακιΔεν εχεις μυρισει διπλα σου εναν αντρα που γουσταρεις, το δέρμα του, αυτη η μυρωδιά στα χέρια, στο σώμα και να εισαι σε καύλα εκεινη την ωρα να θες να τον βαλεις κατω;

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

10-04-25

16:49
Eπ, χανεις.Ναι Βαλ αλλά ποτέ δεν ήθελα να γλυψω κωλαρακι![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-04-25

16:58
Ενταξει, δεν πειράζει, ούτε ειναι υποχρεωτικό. Μια ιδέα ειναι, άλλοι την αντέχουν άλλοι όχι. Και όχι και σε ολους.Ναι Βαλ αλλά ποτέ δεν ήθελα να γλυψω κωλαρακι![]()
Εγω δηλαδή απο τις 100 αντε να το κανω στις 10. Στις αλλες 90 ουτε κι εγω θα το κάνω, για πολλους λόγους, ενας εκ των σημαντικότερων ο έρωτας. Αμα δεν ειμαι ερωτευμενος σκληρά τυφλά λυσσαλέα, δεν, απλά δεν.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

10-04-25

17:03
100 ; !!!Εγω δηλαδή απο τις 100 αντε να το κανω στις 10.

Τι είσαι εσύ ρε παιδί μου!
Τώρα να κάνω και γω μια αδιάκριτη ερώτηση. Με το ..... πούσι, πώς πάει το φιλί; Το κάνεις και στις 100 (αν είναι ΟΚ εννοώ);
(Συγνώμη αν είμαι αδιάκριτη, στατιστικά το ρωτώ)
και για να μη μου βγαλουν το ποστ off topic, να συνεχίσω.... δίχως toy εννοώ
Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-04-25

17:21
100 τροπος του λέγειν, ουτε 50 δεν εχω φτάσει. Απλα θελω να δωσω μια αναλογια χωρις να κοκορευτω/αποκαλύψω τον πραγματικο αριθμό (ναι τις θυμαμαι όλες). Δεν ειμαι τόσο άντρακλας ακαταμάχητος100 ; !!!
Τι είσαι εσύ ρε παιδί μου!
Τώρα να κάνω και γω μια αδιάκριτη ερώτηση. Με το ..... πούσι, πώς πάει το φιλί; Το κάνεις και στις 100 (αν είναι ΟΚ εννοώ);
(Συγνώμη αν είμαι αδιάκριτη, στατιστικά το ρωτώ)
και για να μη μου βγαλουν το ποστ off topic, να συνεχίσω.... δίχως toy εννοώ

Ναι ισχυει το ιδιο και για το στοματικο στο πούσι. Το κανω μονο σε αυτές με τις οποίες νιωθω άνετα εκεινη τη στιγμή και συντρέχει τυφλός έρωτας.
Παιζει πολύ ρόλο για μένα το πως νιωθω στο τι θα κάνω. Για να ειμαι ειλικρινής δεν χαιρομαι το σεξ αν δεν ειναι απο έρωτα. Εχω λειτουργήσει ζωωδώς αλλά δεν ειναι ουτε καν κοντα η εμπειρία σε αυτη του έρωτα.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.122 μηνύματα.

10-04-25

17:42
Τα παραδέχτηκα στον εαυτό μου. Το θέμα είναι πως δεν έχω κάποιον έκφυλο φίλο για να μου δίνει κουράγιοΟ καλύτερος τρόπος για να αφοπλίσεις έναν άνθρωπο και την κριτική του, ειναι να παραδεχτεις καποια πράγματα πρώτος. Ισχύει για όλα τα θέματα. Απο τις ηθικές πράξεις μέχρι τα sex toys.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-04-25

18:18
Εχεις εμας! Δεν είμαστε εμείς έκφυλοι;;;Τα παραδέχτηκα στον εαυτό μου. Το θέμα είναι πως δεν έχω κάποιον έκφυλο φίλο για να μου δίνει κουράγιο![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

10-04-25

18:22
Είμαστε. Στην κόλαση θα καούμεΕχεις εμας! Δεν είμαστε εμείς έκφυλοι;;;

Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-04-25

18:23
Α οχι εγω θέλω Παραδεισο και Χριστό. Δεν τα χω καλά με τον άλλο το μαλάκα κάτω.Είμαστε. Στην κόλαση θα καούμε![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.