Giovanna
Επιφανές μέλος

εσώρουχα...
και μολύβια ματιών σε μπλέ, πράσινο, φυτρί και γαλαζοπράσινο! έχω πρόβλημα το πιστεύετε κι εσείς?????????
τι ειναι το φυτρι καλε??

ειμαι ολη αυτιαΟρισμένα πολύ καλά βιβλία....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και "πήρα" 230 φωτογραφίες, κοινώς άφησα διάφορες για εκτύπωση, επιτέλους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Μερικά είναι:
2 φουστάνια (1 χειμωνιάτικο μαύρο κολλητό και 1 καλοκαιρινό εμπριμέ καλό), 1 μεταξωτή φούστα, 1 καπαρντίνα Donna Karan, διακοσμητικά ινδιάνικα, παπούτσια, κοσμήματα ινδιάνικα και ΠΟΛΛΑ δώρα για φίλους.
Να βάλω στα ψώνια 1 δωράκι? Μία ποδιά κουζίνας για όλο το σώμα με παραδοσιακές ζωγραφιές της Ζιμπάμπουε από την 1 συγκάτοικο.
maroula_z
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι ειναι το φυτρι καλε??![]()
το λαχανί...................

*marouli*
Πολύ δραστήριο μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

- Ένα μαύρο τζην
- δύο μαύρες φούστες
- ένα τιραντάκι καφέ-μαύρο ριγέ
- Ένα ζευγάρι μοκασίνια καφέ με μία ασπροκόκκινη ρίγα μπροστά
- Αφρόλουτρο, σαμπουάν, αποτριχωτικά...
- Καλσόν και ξεβαφτικό, και barsδημητριακών
- Ένα ζευγάρι παντόφλες, σαν πασουμάκια αλλά με σόλα, μαύρα με καρδούλες
- Ένα ζευγάρι παπούτσια μαύρα μυτερά με τακουνάκι
- (είχα ένα κουπόνι για τα δύο τελευταία, από ένα φτηνό μαγαζί)
- Ένα σπρέι προστασίας δέρματος
- Ένα μπλουζάκι μαύρο μακρυμάνικο με ντεκολτέ ωραίο
- Περιοδικό με κουτσομπολιά
- Ένα τσάι για ενέργεια, ένα για κακά, ελληνικά γιαούρτια, σοκολάτες...
evouli
Διάσημο μέλος

μια μασκαρα μαυρη της biolife σε κανονικο μεγεθος
2 καθαριστικα προσωπου και 2 ενυδατικες της kanebo, sensai σε μινιατουρες
χοχοχοχοχοχοχοοχοχχοχο..

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

κλαμερακια για τα μαλλια
ενα κερι χειροποιητο με διακοσμημενα λουλουδια πανω (Τελειο) δωρο για μια φιλη μου

alerik
Νεοφερμένο μέλος

Μεγειά σε όλους!![]()
Εγώ πήρα μια τέλεια διακοσμητική νεράιδα. Πολύ φτηνή για την ποιότητα και την ομορφιά της, οπότε δεν συγκρατήθηκα.
Καλησπέρα underwater,
μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς από που αγόρασες τη διακοσμητική νεράιδα που αναφέρεις, την τιμή και ει δυνατον να μου δειξεις μια φωτογραφία,θα το εκτιμούσα πολύ αν απαντούσες το συντομότερο δυνατον, διότι αναζητώ ένα παρόμοιο δώρο και πρεπει να προλάβω να το αγοράσω μέχρι τις 25 του τρέχοντος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
"Alerik"
underwater
Περιβόητο μέλος

Καλησπέρα underwater,
μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς από που αγόρασες τη διακοσμητική νεράιδα που αναφέρεις, την τιμή και ει δυνατον να μου δειξεις μια φωτογραφία,θα το εκτιμούσα πολύ αν απαντούσες το συντομότερο δυνατον, διότι αναζητώ ένα παρόμοιο δώρο και πρεπει να προλάβω να το αγοράσω μέχρι τις 25 του τρέχοντος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
"Alerik"
Την είχα αγοράσει από Εδιμβούργο.

alerik
Νεοφερμένο μέλος

Μεγειά σε όλους!![]()
Εγώ πήρα μια τέλεια διακοσμητική νεράιδα. Πολύ φτηνή για την ποιότητα και την ομορφιά της, οπότε δεν συγκρατήθηκα.
Να σε ρωτήσω λοιπόν μιας και φαίνεσαι σχετική με το θέμα. Μήπως ξέρεις πού θα μπορούσα να βρω κάτι παρόμοιο εδώ στην Αθήνα σε όχι μεγάλο μέγεθος και τιμή;
underwater
Περιβόητο μέλος

Επίσης τα greeklish απαγορεύονται σε αυτό το site.

alerik
Νεοφερμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υ.Γ. Θυμάστε εκεί που το κεφάλι της Ντόνα ήταν σαν πεπόνι

Giovanna
Επιφανές μέλος

αντε να δουτμε ποτε θα τη βαλω, τετοια χεστρουδω που ειμαι

Niyia
Διάσημο μέλος

Εγώ πάλι μόλις αγόρασα ένα DVD με τα πρώτα επεισόδια του Beverly Hills!
Υ.Γ. Θυμάστε εκεί που το κεφάλι της Ντόνα ήταν σαν πεπόνι.

------
Επίσης, κορίτσια, θέλω να αγοράσω ένα παντελόνι skinny μαύρο σε τζήν...
Αν ξέρετε, προτείνετέ μου κάποιο καλόοοοο... ξέρετε, καλή εφαρμογή (ξερετε που

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.