Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

ιδού
ΥΣ. : Πότε είπαμε πως μας φεύγει η τρέλλα που μας πιάνει όταν αγοράζουμε καινούργιο αυτοκίνητο?![]()
Πολύ ωραιο είναι! Καλοτάξιδο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δύο μπλουζάκια H&M μακρυμάνικα, για μέσα από τα πουλόβερ, αλλά τέλεια γιατί είναι μακριά κάτω... μαύρο και λαδί...
Κι ένα τιραντάκι μωβ!
evouli
Διάσημο μέλος

εγω πηρα τελικα το ρουζ του givenchy που εγραψα στο αλλο θεμα με τα καλλυντικα..

evouli
Διάσημο μέλος

και μου εφερε ο αδερφος μου απο Eurodisney τελεια γαλαζια μπλουζιτσα με την Tinkerbell, υπεροχες κοκκινες καλτσουλες με τη Minnie και σούπερ ντούπερ αναγλυφη κούπα με τη Minnie παλι!!!

evouli
Διάσημο μέλος

πηρα ενα τερααααααααααααααστιο φιδακι για πισω απ'την πορτα για να μην μπαινει το κρυο, ενα πακετο με ροζ λαστιχακια για τα μαλλια, 2 τελεια πανινα σουβερ φαγητου με τον αη βασιλη

α! ξεχασα: πηρα και δυο βραχιολια (ιδια, το ενα για εμενα, το αλλο για τη μάμι μου) και ενα ζευγαρι σκουλαρικια που ο καλός μου -ευγενικος παντα- μου ειπε οτι θα ειμαι σαν λατερνα αν τα βαλω αλλα εμενα δεν με νοιαζει, θα τα βαλω..

και πηρα και ενα σφουγγαρακι για να του βαζω επανω το σαπουνακι μου και να καθαριζω το προσωπακι μου..

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

(Και του χρόνου

evouli
Διάσημο μέλος

πηρα απο τα mac τα εξης:
πουδρα σωματος ιριδιζουσα alexander mcqueen (μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν σκια)
pigments σε χρωματα teal & golden olive
μολυβι φρυδιων
πινελο για ρουζ
eye liner σε χρωμα λαδι γυαλιστερο

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

Βρε Ευούλι πόσα βγάζεις πια;(μιλάνε οι χήρες, μιλάνε κι οι παντρεμένες!
)

αυτο ηταν παντως, τελος... δεν θα ξαναπαρω τιποτα τωρα..

κοιτα, το τσαντακι το benetton ηταν φθηνο σχετικα, μου κανανε και εκπτωση 10%
για τα mac δεν το συζητω τα πηρα γιατι ειχα καρτα για 30% εκπτωση
τα jumbo ειναι παμφθηνα..
και για τα κοσμηματα ειχα 30% εκπτωση..
τα eurodisney ηταν δωρο..
μονο το ρουζ του givenchy ακριβοπληρωσα

αλλα δε βαριεσαι... εφτιαξε η διαθεση μου..

χοχοχο

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Και εγώ πηρα χθες από τα Mac μια πουδρα! Λίγο την χρησιμοποιησα και μου άρεσε πολύ!
evouli
Διάσημο μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

μεγεια σου phoebe!!! καλα, τα mac ειναι απιστευτα.. μακαρι να μπορουσα να τα παρω οοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλααααααααααααααααααααααααα!!!!!!
![]()
Ευχαριστω

evouli
Διάσημο μέλος

Ευχαριστω!!! Ειναι πολυ ωραια πραγματι! Ειναι αρκετα ακριβα όμως
! Ευτυχως που είχα εκτπτωση 30% αλλιως δεν θα αγέραζα
!
χαχα κι εγω γι'αυτο πηρα τοσα πολλα..

Niyia
Διάσημο μέλος

Πείτε μου ένα πετυχημένο προϊόν που μου συστήνετε...
Επίσης, τι χρώμα σκιά ταιριάζει καλύτερα στα πράσινα μάτια?
evouli
Διάσημο μέλος

Αχχ...θέλω κ εγώ να αγοράσω κάτι από Mac!
Πείτε μου ένα πετυχημένο προϊόν που μου συστήνετε...
Επίσης, τι χρώμα σκιά ταιριάζει καλύτερα στα πράσινα μάτια?
να αγορασεις οπωσδηποτε pigment σκια!!!! σουπερ και δεν θα σου τελειωσει ποτε κυριολεκτικα..(αντε, μπορει μετα απο 10 χρονια

και πινελακι για σκια, σουπερ επιτυχια, σε βαφει σχεδον μονο του..

για πρασινα ματια, εμενα θα μου αρεσε ενα ροζακι ή ενα εντονο τυρκουάζ..

ασε να το σκεφτω λιγο ακομα..

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

σκέψου κ καμία πιο διακριτική σκιά...γενικώς δεν βάφομαι ιδιαίτερα πολύ εγώ

Niyia
Διάσημο μέλος

Στα πράσινα μάτια πάει το μωβ και το γκρι πολύ. Και φυσικά το μαύρο![]()

το μαύρο με τρελαίνει, σούπερ ιδέα....
λέω να πάω σήμερα στα Μac στην Κηφισιά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.